Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Pls nézzetek be a Battlefield 3 topikjába és meglátjátok hogy a top 10ben vannak és csak offolnak bezzeg mi (WWE régebben WWF) topikunkat bezárták egy kis off miatt..
Hogy azok is értsék a problémámat, akik eddig nem értették:Azért lettem kibannolva 2 hétre mert az ip-m elsõ két száma megegyezett egy már kibannolt ember ipjének az elejével.Szóval ha kérhetem, akkor vegyék már le rólam a bannt, vagy az az ember aki adta válaszoljon a privát üzenetemre hogy mért kaptam.De ha nem tud egy másik indokot felhozni, mint azt hogy ugyan azzal a netszolgáltatóval van szerzõdésem mint Zeréndnek, akkor pls vegye már le rólam a bant...Ha meg van egy másik indoka is ami helytáll és képes megosztani velem akkor pls tegye meg mert én szeretnék fórumozni az elkövetkezõ 2 hétben.Szóval ZERÉND és ÉN
KÉT KÜLÖNBÖZÕ EMBER VAGYUNK CSAK AZONOS AZ IPNK ELEJE.SZÓVAL ÉN NEM KERÜLTEM MEG BANT HANEM CSAK AZT A NICKET HASZNÁLTAM AMIT AZ ELMÚLT FÉL ÉVBEN
A BF2 topikot nyissák ki.Azért mert 2 ember nem képes betartani a szabályokat mért kell mindenkit bannolni és bezárni 2 topikot?
TDC Geronimo Dátum: 2007.12.09. 13:44 Adta: gz8
Nem tudom hogy van képed ezek után beírni ebbe a topicba.
Tessék itt egy példa.Ez az egyetlen hoizzászólása volt Geronimonak és ezért búcsúzik 2 hétre az sgtõl...GG
Akimeg azzal érvel hogy itt az alregem annak elmondom hogy fél éve nem használtam...
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
túléled
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
És meg lehet nézni benne a hozzászólásokat!
Bradock
Dikkma
Efreet
Hmuda
Kandurex
Laalee
Lteebee
M@TriX
Martin576
Mortimer
Pheel
Punkerwork
Sir Quno Jedi
St
hykao
pedrohsi
zaki
közülük van itt valaki?
Emberek 1 ilyen topic hogy mûködik mint ez pl:Szutyok!! Humoros Logó Top 10
A Szutyok szó az nem sért semmit?
Le lehet akkor szutykozni a logómat?
És már a neve elárulja milyen gyerek õ<#szomoru1>#szomoru1>
bekerültél te is. 😄
#9986 ezt írtam én is az elején, de reggel óta semmi válasz. 😞
Nézzétek az én példámat , kb 3 éve regeltem ,gond velem sose volt ,fizetem negyedévente a vip-árát ,ezért szinvonalas szolgáltatást várok , nem pedig egy bezárt topicot , mert engem tisztességes fórumozót ne hozzon hátrányos helyzetbe a egy moderátor se, letojom ,hogy milyen konfliktusa van egy két emberrel , én ha meg szeretném vitatni valakivel ,hogy a következõ bf talit hová szervezzük hova írjak , nehogy már a cod4 topicba keljen cseverésznem a bf2-rõl .
Lényeg a lényeg egy topicot bezárni csak azért mert egy két emberrel probléma van nem épp a leg igazságosabb megoldás.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Én is megkértem a többieket, hogy fogják visszamagukat, nincs sok értelme az "anyázásnak" de ha az elõzményeket figyelembe veszem megértem a reakciókat.
😊 mert beszélgethetünk itt napestig, ha tök fölösleges.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Ha egy családnak 1 intrnete van(miért is lenne többb), az egy routerrel ketté van osztva 2 felhasználóhoz, akkor az ipjük ugyan az, de a személy az különbözõ nem?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
tegyünk rendet, úgy ahogy az pénteken volt és hagyjuk egymást békén.
81.182.174.76
Fujiryu
81.182.226.201
Vagy csak véletlen?
Üdv:
gz8
attól még, hogy közös a netszolgáltatojuk ,nem azonosak egymással.
ezzel az erõvel többezer ember azonos a forumon...
Fuji JCSR-s itt megnézheted Zeréndnek pedig köze sincs hozzá.
A tárgyban említett nickek közül legalább egy ismerõs kell, hogy legyen, és ez pedig Zerénd.
Csak a miheztartás végett:
Zerénd
81.182.174.76
Fujiryu
81.182.226.201
Vagy csak véletlen?
Üdv:
gz8
Fuji és Zerénd két külömbözõ ember, két külömbözõ földrajzi helyen, de egy internet szolgáltatónál.
Köszikeee 😊
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
<#puszi>#puszi>
a többibe nem fogunk<#rolleyes>#rolleyes><#vigyor5>#vigyor5>