21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12285 LS 2008 topik
Megkérnék egy ráérő moderátort, hogy tegyen itt rendet, mert kezd elszabadulni a pokol (megint). -
#12284 Euro Truck Simulator topik: Házigazda :
"V43 1105
ma 16:56 | privát | válasz erre | #25891
Te meg azok után, hogy édesanyámról hogy beszéltél inkább bújjál el.. a 13 éves nyarvogos képeddel együtt.. :s "
Igazán vele kellene csinálni valamit, nem a topiklakókkal :/
-
#12283 LS 2008 topik
#26312; #26311; #26273; #26255 hozzászólások: tartalmuk miatt kérném, hogy töröljétek őket (és az egyéb olyan hozzászólásokat az első 1-2 oldalon, amelyeket nem neveztem meg, de a tartalmuk nagyon hasonló és másokat sérthet). Továbbá szerintem ezen hozzászólások "alkotói" megérdemelnének egy-két büntetőpontot is a stílus miatt. -
#12282 ETS Topic
#25762 hozzászólás, warez tartalom linkelése .. -
#12281 plz, bannernak, köszi! -
JeffeS #12280 ne haraguggyá má, a topicot csak 10en olvassuk, maga a játék vágta haza a topicot, nem pedig én. -
#12279 Ebben a topikban, a #26110-es hozzászólást kérem, hogy töröljétek.
Köszönöm! -
#12278 Kétt ugyan olyan topik.1(Most nyitoták)28Régeben nyitoták) -
#12277 mert az az egesz dumad meg miegymas flemeles a valodi topikba offolasod mindenhol csak a panasz jon mindenhol rad ez...Es ott van 2-3uj ien topik amit te nyitottal es torlesre megy. -
#12276 Ezt a topicot az indítójával 1ütt távolítsátok ha lehet -
solikka #12275 Már megbocsáss de az információim a hivatalos honlapról szedtem amit linkeltem is a topicban szóval nem tudom miért lenne fake... -
#12274 meg ez a fain topikja csak oltja a nepet vegtelenul,fake informacioval -
#12273 Itt a solika nevu felhasznalo megerdemelne egy kis bannt -
#12272 Jeff szokás szerint hazavágja a Cold War 2 topikot, mint sok más fórumon is.
Javasolnám, hogy:
1, banoljátok örökre a tagot (amit már 4x kértem (a temporális ban, nem hoz eredményt 5x sem)).
2, a játék megjelenéséig zárjátok a topikot (amit nem szeretnék, mert a saját gyermekem a játék, de nincs kedvem mindig Jeff hülyeségét, mocskolódását és szítását olvasni) (amennyiben ezt teszitek kérlek irjátok ki, hogy én kértem a topik zárását, és köszönjük Jeff-nek a közreműködést, mert miatta van)
Köszönöm! -
#12271 Ez a topik zárható, mivel nem kell minden egyes Landwirtschafst Simulator résznek új topik! Ilyen elven lehetne az összes FIFA-nak új topik!
Köszi! -
#12270 #69438<-- reklám büntetést + üzenet törlést kérnék utána. (köszönöm) -
BAk3R #12269 hi. nem tudom, hogy jó helyre jövök-e ezzel igazából de más ötletem nincs. a left 4 dead topicba szeretnénk olyat, mint a gta4 topicban a gamertag lista, csak értelemszeráen ide az sg-s l4d közösség steam nick-jeit gyűjtenénk. a topic házigazdája lassan másfél éve nem jelentkezett be, így nem volt jobb ötletem. köszi, hello. -
#12268 írj az [email protected] -ra -
#12267 Euro Truck Simulator légyszives valaki tegyen rendet mert megint eldurvult a topic -
#12266 Sziasztok!
A Battlefield 2 topic házigazdája vagyok és szeretnék eme jogomtól megszabadulni, mert elég volt. Legyetek szivesek törölni, előre is köszönöm. -
#12265 Football Manager topik
kérném a Zsil nevű felhasználó bannolását, #39790 és #39788 miatt főként, illetve a felszólításom ellenére folytatta a flémkeltést, nem első alkalommal.
Köszönöm! -
ldavid #12264 megjött az idei első gamestar reklám #29821 -
Szotyiszán #12263 háháá! jó vicc vót! el ne higgyétek neki^^
majd kialussza. :) -
#12262 Sziasztok!
A Battlefield 2 topic házigazdája vagyok és szeretnék eme jogomtól megszabadulni, mert elég volt. Legyetek szivesek törölni, előre is köszönöm.
És BUÉK MINDENKINEK!
-
DIESEL DOG #12261 MINDEN TISZTELT MODERÁTORNAK SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! -
#12260 #29531 - hackthat reklám -
Rudee #12259 Középen elfér, jobb mint a mostani ami már nem is létezik :) -
#12258 200x200? na, ne.... -
Rudee #12257 Ebbe a topikba ezt a képet kérnénk bannernak. Mutathatna a magic11.com címre is, ha lehet.
Köszi -
#12256 gow2 topikban gamestaros reklám #77.. -
#12255 nm -
#12254 ja, ja :/ -
#12253 Mióta elkezdtem kitakarítani az LS topikot, van rengeteg, de ez volt az első aki ennyire belém szeretett. :)
Köszi a gyors reakciót! -
#12252 Neked is volt/van rajongód nem? :) -
#12251 Ez már szerelem :) -
#12250 Valaki segítsen ezen az eltévedt lelken, valamelyik rajongóm multiregje az LS 2008 topikból. -
#12249 Kérem a kedves mederátorokat hogy ebben a topikban rakjanak rendet mert egyszerüen undoritó amit itt művelnek.És össze vissza Offolnak és SPAM-elnek.Köszönöm!!!!!!!!
ITT -
#12248 Ez a bu*i az euro truck simulator forumban is ezt csinálja..valaki bannolja PLS! -
ldavid #12247 solikka kaphatna valamit, több topicban is ezt műveli: #68787-től
gondolom az az üzenet sem véletlen volt -
#12246 Tiltsd le a privit tőle.