Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Offolni szeretnék én is 1 pontért! köszönöm!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tomsteel
rendben

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

A topic nem öncélú dolog, ha másnak szüksége van rá, nem kell bezárni.

Tomsteel
Már nem vagyok házigazda, én nyitottam a topikot, szóval elvileg lehetõségem van be is zárni nem?

gumikacsa
Nem kell törölni, miért kellene? Mondj le a házigazda jogról, ha akarsz, de ne töröltess egy témát, mert megsértõdtél valakire.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tomsteel
hát a mai napon eléggé széthullott a fórum képletesen értve, kezdõdött azzal, hogy egyik srác elkezdett személyeskedni, aztán jött azzal, hogy hzigazdának milyen jogai vannak, én meg írtam, hogy amíg engem sérteget törlöm a hszeit, szóval szeretném ha törölnétek, semmi érdemleges infó nem szerepel a topikban ugyanis még meg se jelent a játék. elõre is köszi

0Fritz0
A többi fórumozónak sem kell?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tomsteel
Töröljétek legyetek szivesek ezt a fórumot.

Én indítottam, és nincs már rá szükség...thx

ohh WTF , top10 be a totyik 😄

reggelt és jó munkát a kedves és kedvetlen modiknak.<#vigyor3>
(pusztán szeretetbõl!)<#puszi>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Requiem88

de nagy a szád itt sg-n.<#unalmas>

(Bocs az offért)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

SigS
Hát neked a 10-es IQ szintet <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

John Cena
Kit kell meg ütni mondjátok?😛😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fujiryu
Simán van akkora láma a KTC mint a mesor😄 de azért egy embernek említeni ezt a két díszmadarat...Mondjuk az frx jól járt mert két lámából lett 1😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szatyorova
Kezd egy kabaréra hasonlítani a moderálás itt.

banborg
Elnézést, de még1 hiba történt a rendszerben gz8 részérõl úgy mint Fujynál most is mellé nyúlt.
!!!Mivel KáTéCé nem egyenlõ Mesorral!!!

Dátum: 2007.12.10. 20:17 Adta: gz8
mesor, frxmesor, frx mesor stb. banjának megkerülése n+1-edik alreggel.

Szerintem ezt az IP dolgot nem kéne erõltetni...

KTC és Mesor szintén két külön ember, csak klántársak. Nem kukacoskodásképp, csak azért megjegyzem 😊
RAZOR27
Még nem láttam ezt a topicot a top10ben.
Na mind1 ,nem is ezért írtam ,hanem azért ,hogy valameik moderátor lenne olyan kedves és feloldaná a "Halo Combat Evolved & CE" topicot a zárás alól ,köszönöm.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Heeeehhh.... tegyétek.
Kit érdekel?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

biomage
aha megérdemli azt az egy jutalékot

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

BoxerHUN

Szerintem most már fejezd be! Simán megérdemelnéd az utolsó <#felkialtas>-t a fölösleges és direkt ingerkeltésért!!!

(ui.:SHADOW figyelmébe! THX!)

The Seventh first. 7th Cavalry Regiment [bf2 105k] [bf2 106k] [bf2 108k] [bf2 127k] [bf2 130k] [bf2 132k] [bf2 134k] [CoD4 5k] [CoD4 7k] [CoD4 8k] [Modi #9778 R.I.P.]

looooooooooooooooooooooooool, de kemény.
Amúgy ez sztem normális hsz volt, nem hiszem, hogy törli Shadoweyes és ad pontot.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

KáTéCé
Csak annyit szeretnék hozzászólni(remélem nem kapok érte pontot, bár a cenzúra nagy úr), hogy pár hete a a bf2 topicban több ember is az általad említett hülyeség miatt kapott bann-t, büntipontot egy bizonyos embertõl.

"Ennyi erõvel én azt mondom, h a logód hasonlít vkiére és bannollak, loál."
Csak ezért meszeltek el több embert is mert hasonlított, vagy ugyanaz volt a logónk mint egy másik társunknak. Hozzáteszem a társunktól engedéjt kaptunk, hogy használjuk a logóját...
Üdvözlettel mesor!

Rusnyi
Rendben😊

Igenis.

SHADOWEYES7
Légyszi fejezzétek be!
Tényleg normálisan szépen mondom , nem vághatjátok a fejemhez trágár vagy durva voltam, de a további értelmetlen hsz-k pontot érnek.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Adtam a liliomocska mittoménmit és nem vagy béefes jóvan.... de lényeg verni akarsz.
találjá meg!
Nincs jutalom munka nélkül.

szatyorova
Csak én akarlak megverni, én nem vagyok béefes, de nem mersz címet adni...

Ahamm, nemtom.
Páran béef társaságból megakarnak verni, hurrá.
Jöjjenek.

Fsensei
Egyébként én csak azt nem értem, hogy miért olyan nehéz beismernie hogy tévedett.Le se szarni a másik véleményét és oda se figyelni rá sokkal könnyebb tudom.De én már párszor beismertem már hogy hibáztam és eddig sose lett belõle probléma és még szarul sem éreztem magam miatta...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Roger6
Ti vagytok a 4. legnépszerûbb téma! Ez nem semmi!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Értelek.
De, akkor tényleg ne legyenek faszkalap linkek.
Amiknek roahdtul semmi köze a témához.
És a banner könyörgöm!!!!!!
Legyen BF féle!
Ne csajok.
Bár mind1, úgyse lesz az.
Jól néznek ki tény, de témához illõ kell.

Hülyeség, hogy ezért akarnak/akartak bannolni téged, mert hasonlít a nicked ípéje egy másikéra.
Ennyi erõvel én azt mondom, h a logód hasonlít vkiére és bannollak, loál.
Persze nem is tudnálak, csak példa, érted.
#1020: te meg nézzé adatlapot és oda menjé öklöt verni.
Én leszarom.

Szóval ennyit akartam, jöhet a bann, engem kurvára nem érdekel.

Fsensei
Általánosítani mégnagyobb hülyeség...Én sose voltam az aki átment flémelni a másik topikba, vagy a betévedõ embereken lihegett hónapokig.Sõt néha még azt is megmondtam hogy kel zoomolni...

Azt meg remélem megérted, hogy a játék megjelenése után lassan 3 évvel már a többség nem a játékról beszél, hanem a közös élményeikrõl vagy a sajátjukról(nameg ha jössz azzal hogy BF3-ról van szó akkor aztán pár képrõlé télleg sokat lehet beszélni, meg a hûdejó EA infoiról...).A BF2 community egy olyan közösség ahol az emberek ált naponta beszélnek egymással.Ha nem is szemtõl szemben(van erre is példa), akkor telefonon, msnen, vagy TS-en.Én azt aláírom, hogy páran jogosan kaptak bannt, de egy csomó ember nem.Pl én azért mert hasonlít az ipm egy másikra.Mások meg azért mert ilyenekért szót emelnek.Most meg ugye megintr én vagyok a rossz hogy offolok ebben a topikban...Persze ez az igazi sg.Hiába olvasom ezt a fórumot 2 éve és írok ide, mindig érnek meglepetések...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Te nem tudod mi az az off.
Csak válaszoltam neki, de látom bajban vagy a fogalmakkal, de legyen gyerek nap.

szatyorova
"a BF társaság nagy része kalap szar........."

Nem székesfehérvári vagy véletlen? Nemsokára arra megyünk a mecibe, odajöhetnél, meghívlak egy-két öklösre.

Rusnyi
tese a bf3 topikban <#beka2><#beka2>

ne offolj plz

Attól függ mi az az új és milyen stílusban nyomod ember.
Azé nem mind1, hallod-e.
Számtalan esetet láttam én a béef topikokban.... én is itt vagyok erre a példa.
Bazdmeg leszóltam1gusztustalan linket, aminek kurvára nem volt köze a topikhoz még a béef három elején, erre a fél kibaszott banda rajtam liheg, h-h merészelek ilyent szólni a linkre.......

Fsensei
thx...Egyébként hol etikátlan egy eltévedt embernek megmutatni az utat?

banborg
azt megértem hogy õ nem adhatja ki, ez elég etikátlan lenne tõle, majd én privi elküldöm😉

Fsensei
Nekem a shadowval semmi problémám nincsen.Én csak annyit kérek tõle már ezer éve hogy adjon egy elérhetõséget, vagy szóljoin gz8nak hogy gondolja át mégegyszer.Nekem semmi bajom nincsen vele azon kívül, hogy nem hajlandó segíteni és azt írja hogy nem õ adta a bp-t ezért nem az õ dolga.Most komolyan nehéz lenne egy e-mail címet vagy msn címet privátban elküldeni?

látod, hogy reggel óta próbálok beszélni hozzáértõvel, de nem válaszolt senki. ezeket csak meg kéne beszélni, mert mi nem tudjuk, hogy hogyan is megy nálatok ez. 😊

Pusztán csak beszélgetni kéne, nem hallgatni és akkor sok félreértés tisztázódhat.<#wink>

banborg
Fuji ,ne Shadowra legyél ideges! Itt egyedül gz8-al van probléma. De a többi modi nem tud vele sajnos mit kezdeni.
A szerkesztõségnek lehet egyedül irni.

Fsensei
Akkor pls privátban küldjél már nekem egy elérhetõséget, ahol megvitathatom vele a problémámat.

SHADOWEYES7
Mivel nem én adtam neked pontot, így hiába is küldöd nekem, mert csak az tudja visszavonni aki adta!

Fsensei
Most mondmár el hogy miért van ez a topik, meg miért nem lehet küldeni a moderátornak privát üzenetet aki kibannolt(azért mert hasonlít az ipm...)? Aztán arról ne is beszéljünk hogy amikor megkértelek arra hogy vizsgáld meg a bannom jogosságát te elküldtél hogy ne küldjek neked pmeket mert ez nem a te dolgod...

Rusnyi
mi már rég nem offolunk csak a BF3asok

SHADOWEYES7
Ezzel nem mentek semmire, megértem a problémátokat de a további OFF nem lessz javító tényezõ a ti esetetekben.

Csak abba gondoljatok bele ha benéz a fõszerkeszetõ a topikba egybõl leveszi, hogy tényleg renitens a csapat és megérdemelte a büntiket.

Építõ hozzászólásnak szántam ,mielõtt még engem is le k----ztok.

Ne apoámozzá, a másik ne lámázzon mer így volt.
Rusnyi mi meg mondjuk azt, hogy we hate g g!!!!!!!!!!
Most ti is megkapjátok, a BF társaság nagy része kalap szar.........