Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(pusztán szeretetbõl!)<#puszi>#puszi>
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
de nagy a szád itt sg-n.<#unalmas>#unalmas>
(Bocs az offért)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
!!!Mivel KáTéCé nem egyenlõ Mesorral!!!
Dátum: 2007.12.10. 20:17 Adta: gz8
mesor, frxmesor, frx mesor stb. banjának megkerülése n+1-edik alreggel.
Szerintem ezt az IP dolgot nem kéne erõltetni...
Na mind1 ,nem is ezért írtam ,hanem azért ,hogy valameik moderátor lenne olyan kedves és feloldaná a "Halo Combat Evolved & CE" topicot a zárás alól ,köszönöm.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Kit érdekel?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szerintem most már fejezd be! Simán megérdemelnéd az utolsó <#felkialtas>#felkialtas>-t a fölösleges és direkt ingerkeltésért!!!
(ui.:SHADOW figyelmébe! THX!)
The Seventh first. 7th Cavalry Regiment [bf2 105k] [bf2 106k] [bf2 108k] [bf2 127k] [bf2 130k] [bf2 132k] [bf2 134k] [CoD4 5k] [CoD4 7k] [CoD4 8k] [Modi #9778 R.I.P.]
Amúgy ez sztem normális hsz volt, nem hiszem, hogy törli Shadoweyes és ad pontot.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Ennyi erõvel én azt mondom, h a logód hasonlít vkiére és bannollak, loál."
Csak ezért meszeltek el több embert is mert hasonlított, vagy ugyanaz volt a logónk mint egy másik társunknak. Hozzáteszem a társunktól engedéjt kaptunk, hogy használjuk a logóját...
Üdvözlettel mesor!
Tényleg normálisan szépen mondom , nem vághatjátok a fejemhez trágár vagy durva voltam, de a további értelmetlen hsz-k pontot érnek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
találjá meg!
Nincs jutalom munka nélkül.
Páran béef társaságból megakarnak verni, hurrá.
Jöjjenek.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De, akkor tényleg ne legyenek faszkalap linkek.
Amiknek roahdtul semmi köze a témához.
És a banner könyörgöm!!!!!!
Legyen BF féle!
Ne csajok.
Bár mind1, úgyse lesz az.
Jól néznek ki tény, de témához illõ kell.
Hülyeség, hogy ezért akarnak/akartak bannolni téged, mert hasonlít a nicked ípéje egy másikéra.
Ennyi erõvel én azt mondom, h a logód hasonlít vkiére és bannollak, loál.
Persze nem is tudnálak, csak példa, érted.
#1020: te meg nézzé adatlapot és oda menjé öklöt verni.
Én leszarom.
Szóval ennyit akartam, jöhet a bann, engem kurvára nem érdekel.
Azt meg remélem megérted, hogy a játék megjelenése után lassan 3 évvel már a többség nem a játékról beszél, hanem a közös élményeikrõl vagy a sajátjukról(nameg ha jössz azzal hogy BF3-ról van szó akkor aztán pár képrõlé télleg sokat lehet beszélni, meg a hûdejó EA infoiról...).A BF2 community egy olyan közösség ahol az emberek ált naponta beszélnek egymással.Ha nem is szemtõl szemben(van erre is példa), akkor telefonon, msnen, vagy TS-en.Én azt aláírom, hogy páran jogosan kaptak bannt, de egy csomó ember nem.Pl én azért mert hasonlít az ipm egy másikra.Mások meg azért mert ilyenekért szót emelnek.Most meg ugye megintr én vagyok a rossz hogy offolok ebben a topikban...Persze ez az igazi sg.Hiába olvasom ezt a fórumot 2 éve és írok ide, mindig érnek meglepetések...
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Csak válaszoltam neki, de látom bajban vagy a fogalmakkal, de legyen gyerek nap.
Nem székesfehérvári vagy véletlen? Nemsokára arra megyünk a mecibe, odajöhetnél, meghívlak egy-két öklösre.
Azé nem mind1, hallod-e.
Számtalan esetet láttam én a béef topikokban.... én is itt vagyok erre a példa.
Bazdmeg leszóltam1gusztustalan linket, aminek kurvára nem volt köze a topikhoz még a béef három elején, erre a fél kibaszott banda rajtam liheg, h-h merészelek ilyent szólni a linkre.......
Pusztán csak beszélgetni kéne, nem hallgatni és akkor sok félreértés tisztázódhat.<#wink>#wink>
A szerkesztõségnek lehet egyedül irni.
Csak abba gondoljatok bele ha benéz a fõszerkeszetõ a topikba egybõl leveszi, hogy tényleg renitens a csapat és megérdemelte a büntiket.
Építõ hozzászólásnak szántam ,mielõtt még engem is le k----ztok.
Rusnyi mi meg mondjuk azt, hogy we hate g g!!!!!!!!!!
Most ti is megkapjátok, a BF társaság nagy része kalap szar.........