Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzászólás: #34957 és #34956.
Légy szíves töröljétek ezt a két hozzászólást ebbõl a topicból! Többször lett elküldve, nem így akartam. Tudom, <#idiota>#idiota> vagyok.
Elõre is köszönöm a fáradozásotokat!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Walaki(k)Modi(k): lécci találjátok ki meddig leszünk még büntiben?? pls
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szeretnék tõletek kérni egy szivességet. Én vagyok a Simtractor fórum topiknyitója. Eléggé nem érdekelt ez a játék, és a megnyítás után elhanyagoltam a topikot, és helyettem mások kértek a fórumnak szép fejlécet, mások segítettek a többieknek, stb., stb. Ma megkeresett priviben caseih9400 kolléga, hogy szeretne a topik gazdája lenni, és én ezt támogatom is. Tudom, hogy nekem sincs a fórumhoz házigazdai jogom, de arra szeretnélek titeket kérni, hogy ruházzátok fel caseih9400 kollégát házigazdai jogokkal a Simtractor fórumhoz.
Üdv:
DJviolin
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem tudom meg merjem-e kérdezni, de így egy hét elteltével elég nagy rend lett a Battlefield topikokban? Vagy van még hova fejlõdni?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Next PC upgrade: 2022
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És ebbõl belehetne rakni valamelyiket?😊
És klassz mind a 3
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Szerinted ez egy megfelelõ bannerkép? (egy sima négyzet alakú képet baromira összenyomni) ...és igen, valóban helyesebb lenne elõször a topikban megszavaztatni...de mindenképp javasolt igényesebb banner, valamint az SG dizájnhoz a minél laposabb, kb. 780px szélességû banner illik, nemde?
No, de, hogy ne csak a pofám járjon, íme 5 perc keresgélés, és munka eredménye...(pedig nem szívügyem se a játék, se az nfl...)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
De, hogy te is megérsd. Bannernek való képeket általában elösször közzé teszik az adott topikban, és amelyik jobban tetszik az ott fórumozoknak, az lesz a banner. Tehát több képbõl választanak maguknak bannert.
Ám szerintem nem errõl van szó.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mert ha nem akkor ne írj mert nem is kérdeztelek
A 18 WoS : Haulin topicban, azthiszem nem sokára kezdetét veszi újra a balhé ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az én hsz.-m ra/#9986/ sem érkezett válasz , pedig igazán érdekelne ,hogy normális fórumozóként , hová tehetem be a bf2-vel kapcsolatos híreimet . Nem láttam olyat a VIP tagság befizetése oldalon ,hogy apróbetüvel a lap aljára az lett vona írva ,hogy ha az sg-n pár ember nem bír magával az rám is negatív hatással lessz.Az SG modelrálási irányelvei közt sem láttam a kollektív büntetés fogalmát .Újra megkérdezem szerintetek ez a helyénvaló megoldás???
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul