Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Szeretnék kérni egy szívességet!

Hozzászólás: #34957 és #34956.

Légy szíves töröljétek ezt a két hozzászólást ebbõl a topicból! Többször lett elküldve, nem így akartam. Tudom, <#idiota> vagyok.

Elõre is köszönöm a fáradozásotokat!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

dragon11
Te moderátor vagy?Mióta?😮

(Mielõtt büntit kapnék, ide tartozik!)

Pepsi Twist
aham, de sztem 1 ideig még nem fog megnyílni lehet karácsonyi ajándékként megnyittyák de lehet hogy csak jövõre 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Prince23
Hy tisztelt modik!

Végleges törlését kérném: Gothic 4 topikot, már van belõle

megtisztelsz a véleményeddel bár nem pont a tiédre lennénk kívácsiak 😉)

Walaki(k)Modi(k): lécci találjátok ki meddig leszünk még büntiben?? pls

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pepsi Twist
sztem soha 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Battlefield 2 topik újranyitása kb mikorra várható?

hykao
megvan!
Rage47
Hi
Ide kérném ezt(750x160) a bannert.
köszike
zeli
õõ, nem azért de:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

küldjél 5felé is, hátha nem arra laknak. 😉

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

caseih9400
Már küldtem 2óra fele nekik 😊

khm...khm...

hykao
Kukk a bannerra, copy+paste szép levélke mailbe, elküld, vár. 😊
Sziasztok!

Szeretnék tõletek kérni egy szivességet. Én vagyok a Simtractor fórum topiknyitója. Eléggé nem érdekelt ez a játék, és a megnyítás után elhanyagoltam a topikot, és helyettem mások kértek a fórumnak szép fejlécet, mások segítettek a többieknek, stb., stb. Ma megkeresett priviben caseih9400 kolléga, hogy szeretne a topik gazdája lenni, és én ezt támogatom is. Tudom, hogy nekem sincs a fórumhoz házigazdai jogom, de arra szeretnélek titeket kérni, hogy ruházzátok fel caseih9400 kollégát házigazdai jogokkal a Simtractor fórumhoz.

Üdv:
DJviolin

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DummyBoy
Helló all!

Nem tudom meg merjem-e kérdezni, de így egy hét elteltével elég nagy rend lett a Battlefield topikokban? Vagy van még hova fejlõdni?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hakan
köszi!

Hakan
Hát meg kérdeztem 1 ember válaszolt és választott😊))ezt és ide <#vigyor5>

grebber
Mehet!

Next PC upgrade: 2022

hykao
Hát te sem erõltetted meg magad...
Mit szólnátok ehhez?

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be IDE bannernak
Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

gameplusz
...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hykao
Szavazzátok meg a topikban, hogy melyik legyen, aztán szóljatok. 😊
Hakan
Hát sorry! amit írtam ha volt benne valami sértõ

És ebbõl belehetne rakni valamelyiket?😊

És klassz mind a 3

<#eljen><#smile>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

hykao
Azért írtam csak ennyit, mert annyiszor merült fel a téma, hogy már-már fárasztó...továbbá a "banner ezt ide" mondatszerkesztés kb ilyen választ érdemel... 😊

Szerinted ez egy megfelelõ bannerkép? (egy sima négyzet alakú képet baromira összenyomni) ...és igen, valóban helyesebb lenne elõször a topikban megszavaztatni...de mindenképp javasolt igényesebb banner, valamint az SG dizájnhoz a minél laposabb, kb. 780px szélességû banner illik, nemde?

No, de, hogy ne csak a pofám járjon, íme 5 perc keresgélés, és munka eredménye...(pedig nem szívügyem se a játék, se az nfl...)

Fujiryu
Sztem se😄 Csak félreolvastam vmit.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hakan
Hol ki írt arról a dologról amit Te leírtál vagy ki beszélt arról?<#idiota>

CoR Zolly
Arra próbál célozni, hogy a banner nem egy ember döntése, hanem az ottani fórumozók közös választása...

De, hogy te is megérsd. Bannernek való képeket általában elösször közzé teszik az adott topikban, és amelyik jobban tetszik az ott fórumozoknak, az lesz a banner. Tehát több képbõl választanak maguknak bannert.

Ám szerintem nem errõl van szó.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Fujiryu
Most értem haza egy pár órás kémia gyakorlat után, szóval ne várd már el hogy értelmes legyek plz <#hehe><#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hakan
Értelmezd már az hozzászólást mielõtt írsz valamit jézus😊)

Fujiryu
Arra próbál célozni, hogy a banner nem egy ember döntése, hanem az ottani fórumozók közös választása...

Hakan
Te

SHADOWEYES7
Ha nem kérdezted akkor a bannert ki fogja betenni??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hakan
banner még 1 szer ezt ide elõre is thx

Hakan
Már meg tetem

kérjél egy rendes bannert a bannermûhelyes srácoktól. 😊

Hakan
A mi ne má-n kívül valami érthetõt is bírsz írni he?
Mert ha nem akkor ne írj mert nem is kérdeztelek

hykao
Ne má'...
Hakan
banner ezt ide
Elõre is köszi

Itt
sry
sunyika#13995 folyamatosan reklámozza az oldalát...többször is lett neki szolva,h ne itt.
V43 1105
Üdvözlet, Szép estét!

A 18 WoS : Haulin topicban, azthiszem nem sokára kezdetét veszi újra a balhé ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Running
Jean ne erõlködj, nem fognak válaszolni, mert nem tudnak válaszolni.

nm

Tomsteel
KÖSZÖNJÜK A HÁZIGAZDA CSERÉT !! THX THX THX

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

mNzJean
Jó lenne ha egy modi itt is kitakarítana .
Az én hsz.-m ra/#9986/ sem érkezett válasz , pedig igazán érdekelne ,hogy normális fórumozóként , hová tehetem be a bf2-vel kapcsolatos híreimet . Nem láttam olyat a VIP tagság befizetése oldalon ,hogy apróbetüvel a lap aljára az lett vona írva ,hogy ha az sg-n pár ember nem bír magával az rám is negatív hatással lessz.Az SG modelrálási irányelvei közt sem láttam a kollektív büntetés fogalmát .Újra megkérdezem szerintetek ez a helyénvaló megoldás???

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

John Cena
amúgy köszönöm a bünti pontot!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
az alegszebb hoyg neked a 10et se haladja meg *tudom nagy oltás volt azért írtam*

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sada01
Látom 1 pár kérdésre nem megy a válasz moderátor urak ügy néz ki túl nehezek voltak!