Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beírod a topicba, hogy jelentkezel hg-nak és ki támogat.
amúgy 36 hsz-ra nem fognak hg jogot adni...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
18 felett vagyok, szavazást indítsak?
azt hogyan kell?
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
pl.: A topic-ban is megszavazzanak.
18 felett legyél, elõny ha már házigazda vagy stb..stb.. Ha nem válaszolnak akkor nem lehetsz házigazda.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
2 napja küldtem egy mailt az [email protected] -ra hogy szeretnék ennekaz oldalnak a házigazdája lenni.
kérem válaszoljatok
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ezt válaszolta legutóbbi üzenetemre.
Elõre is köszönöm.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
link
a keresõ nem talált másik topikot ezért én megnyitottam ezt.
nos kiderült h mégis van ilyen topik. be tudná zárni 1 modi pls?
ty
Next PC upgrade: 2022
ide be tudnátok nézni hogy nem e alreggek szórakoznak ua. ip-rõl mert ha nem akkor szólok a go-knak ikariamba hogy intézkedjenek fõleg ha tényleg valami nagyértékü csalásról van szó.
köszönöm
No music, no life....
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
anno 1987
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azért hogy retorzió nélkül [/url]lámázhasson le másokat , és közben ne zavartassa magát amiatt hogy 100%-osan magából indul ki?
[url="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1216645491&no=718"]Netán azért,hogy úgy beszéljen másokkal ahogy más a kutyájával szokott ?
Szerintem törölhetõ, nemrég már nyílt egy...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
anno 1987
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Gondolom direkt csinálja, de rakjátok már ki a *csába
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mér jó ez neked?
<#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
leírja, hogyan kell csalni a játékban
Elnézést kérek a viselkedésért, büntetést tisztességgel felválalom.. csak anyiba engedjenek hogy ez nem az én mûvem volt, Köszönöm!
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
Nem tudom most jó helyen vagyok e kérésemmel,remélem np.
Kellene címet változtatni 4Story topic címét 4Story-MMORPG -re és az alcímet pedig erre: 4Story-Free MMORPG
Köszönöm!
★ 汤姆 李
szal ezt is törölje valaki, köszi :-)
off: ha tudsz az autók részbõl, akkor ezt is plz.. nem értem ha bezárják akkor miért nem törlik is ? o.0
esetleg a mobil fóumba ? mert akkor ezt is lehetne törölni.. köszi 😊)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ