Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
legyszives ne szenvedjel mar es ne szpemmelj a modi topikban!!!

Fogadd el, kesz... en is anno rengeteg levelet inteztem ilyen ugyben... egyszer csak megkaptam a topikot(kitartast igenyel a tortenet es ne surun, de neha probald meg ujra!)

na...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Martinez01
ok utána már elolvastam .de tudnám mért utasították vissza

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Fabio Capello
idézek "Jogukban áll indoklás nélkül visszautasítani a kérelmet"

hali, törölje vki plz.. 😊

Martinez01
márcsak azt nem tudom hogy mértnem:S am aki nyitotta a topikot az most alregel van fenn xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

toysoldier
senkinek se írnak vissza, ha még nem kaptál hg jogot, akkor nem is nagyon fogsz.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Martinez01
ez nemigaz sose leszek ott HG:S :'(<#szomoru1> de se nem irnak vissza semmit .....(a többi gondolatomat meg nem írom le mert kitiltanak😄)

Martinez01
mármint az SG-sek

Martinez01
nemírtak vissza csak a freemail.hu-küldött egy emailt hogy elolvasták

akkor te szerencsés vagy, hogy egyáltalán visszaírtak. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szabii98
Martinez01
xD most nézem az emailemet és most jött az email hogy elolvasták xD akkor az elõzõ levelem tárgytalan😄

Martinez01
moderátorok help!
múltkor február 2.-án volt 1 éves a regem.szerettem volna hg lenni a simtractor v4 topikban megírtam a mailt és se nem válszoltak semmi:S megint még vasárnap megírtam az emailt és nem írnak vissza de a hírlevélt azt eltudják küldeni naponta
és mikor jön meg az email? vagy mikor lehetek legkésõbb HG?!

belisz

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Hack44
A Maffiareloaded-es topicomat zárolja valamelyik moderátor.. !!!
elõre is köszönöm !!!

http://www.czmaister.hupont.hu

Hack44
Hy... !!!
aki tud segíteni topic nyitásba írjon rám pm-et ... köszi !!!

http://www.czmaister.hupont.hu

Cseppet elragadtatta magát kultúremberhez méltó hozzászólásával az illetõ user - ITT - .... no comment

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

CheAteR88
ne maxot szídd😄
õ jógyerek
csak túl sok bizalmat adott ezeknek de már megbánta hogy megnyitotta
nem tudta hogy ekkor spanyolviaszszaróak...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
nem érnél el vele semmitse az a szöryû:|

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

n3whous3
le kell szarni, majd jönnek úgyis trollkodni a linkjeikkel és kapják a bant

ja igen, lehetne permbant a kedves linkelõ játékosoknak majd, ha beszúrnak valahova ilyet? Akkor talán kicsit esik a kedv, bár alreget lehet gyártani dögivel ugye

púúúúú

CheAteR88
végülis ilyen szempontból jah...
lehet kicsit jobban kiborúltam ezen az emberen a kelleténél...
akkor tárgytalan!

n3whous3
gta iv is fizetõs és mindig nyomjuk, hogy vegyétek meg eredetiben és ne jöjjetek be a warezzal a topikba

de mégse törlik le <#gonosz1>

púúúúú

CheAteR88
de nem egyszer volt már ilyen hogy vmi fizetõs játékot nyomattakk
szerintem azmeg reklámnak minõsûl vagy fassetudja
ha nem akkor sry

n3whous3
nem az, de amúgy elég nagy trágya 😄

púúúúú

CheAteR88
szerintem csumi reklámfórum.....de ezt itéljétek meg ti

gerypapa95
Ets topik már megint keménykednek az újregesek

&#9733; G E R Y &#9733;

belisz

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Kandurex
Változó, a játékos fórumot néha a zene miatt is megkeresik, sebaj!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lammer
es ezt miert ide?
ez nem hw forum... (sajnos oda nincs jogom)

Na mi van ? Szerintem elsietted az egyik kommented !
Privátban meg jó rég levagyok tiltva nálad szal nem kéne hazudozni -.-

ladics

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Ebbe a topikban,#83443 ezt. akár kaphatnék én is bann-t 1-2hétre megérdemelném de hírtelen felindulásból és elég régóta [email protected]át üzenetekben is..
1 bann jól jöhetne neki. köszönöm az idõtöket helo!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

mycso
#5556 ez szabályos???

Illetve folyamatosan arról szól a topik, hogy oda nem illõ hozzászólásokkal szítja a tüzet ezzel zavarva a normálisan fórumozni akarókat.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

#83396 <--- Ezzel meg be is fizette a jegyét banamákra.

Legend Killer
😄... nem kell.
neked meg valami pszichiátert láma.
vmi gyógyszer hatása alatt állsz?...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

VRSDM
ja és egy nyelvtantanárt is rendeljtek már neki. köszcsi.

u dont have to listen anybody else but me

Legend Killer
nektek meg negatív hozzáállásért lámák.
szépen leoltotok, ez az igaz közösségi szellem. gratulálok.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

VRSDM
legend killer nevü tagnak egy felkiáltópontot ha behúznátok arcoskodásért a gitár hiró topikban

u dont have to listen anybody else but me

toysoldier
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247694030
A k...-t törölni kéne belõle...

every damn day

Tatyla
nem csak egyet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lezárt totyik, de a #80 simán megér egy felkiáltójelet.
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lammer
banner

csipa94
Sziasztok!
Szeretnék átvenni 1 topicot,mivel nincs házigazda(R.I.P)
ezt szeretném átvenni.
üdv!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Lammer
skacok! vonal meghuzva... ne ide offoljatok... nem szeretnek megent torolni 10 hszt! htx