Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Szeretnék egy topiktakarítást kérni a Batman Arkham Asylum topikba mert átalakult ati vs nvidia meg phys x topikká.A játékról alig lehet vmit olvasni.Írtam be hszt(tudom h nem a legkúltúráltabb) de le se szarják.
Elõre is köszönöm.Tudom h nem az én topikom de idegesítõ mikor az ember megjön 12óra munkából,van 1 órám netezni vagy annyi sem és oldalakat kell scrolloznom h vmi infót találjak vagy érdekességeket olvassak mert a hülye gyerekek teljesen szétcseszik az ati nvidia lámaságukkal.
link a topikhoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
★ 汤姆 李
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
púúúúú
★ 汤姆 李
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
remélem egybõl 20-at kapsz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
CB: Kis Lámpás Jimy
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
★ G E R Y ★
mi a bajod most komolyan? Csak azért akarsz kérni pontot, hogy eltávolítsad a logódat vagy mi? ott van rá a menüpont a beállítások közt, hogy logó törlése, mondtuk már a másik topikban is neked.
<#lama>#lama>
púúúúú
★ G E R Y ★
Az a lényeg hogy legyen egy hely ami összefogja a Vas megyei pipásokat, de hogyha akármiet lehet nyitni, akkor lehet hogy nem csak Vas megyére lesz érvényes !!!
ha valaki tudna segíteni, tehát hogy banner feltöltés meg stb:. az majd írjon privátot plííz !!!
köszönöm szépen elõre is:
hack44 =)
http://www.czmaister.hupont.hu
1. személyeskedés
2. politika
3. rasszizmus
ésatöbbi
púúúúú
amúgy meg azért hogy ahol lakok Vas megyébe, ott legyen egy hely, ahol tudhassanak a pipások beszélni... és nem értem miért ilyen bunkó mindenki, tök normálisan teszem fel a kérdéseket, meg stb:. és nem hogy egy értelmes választ kapnék jönnek az osztások, nem vagyok ehhez szokva, és nálam egyszer elszaladt a szekér, de érted akkor én egybõl 2 büntetõ pontot kaptam, de akik éjjel nappal bunkó az semmit se, ne vedd magadra n3whous3, csak úgy általánosságba mondom ... miért nem lehet normálist választ adni ???
púúúúú
Ide a " saját fórumba " nyithatok vízipipás topicot ???
mert az általános eszmecserébe nem nyithattam, mert ott már wan, és ott a moderátorok figyelmébe írta egy modi, hogy ha nagyon akarok akkor ide nyithatok, valaki segítene ?!?!
mert nem nagyon vok képbe sg-n ... 😮 !
Már rengetegszer leírtam a fórum általános használati etikettét, stb. ...ám mind hiába.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
"Zemi82" és "getoway" kollégáról lenne szó. Illetve getoway lehet lassan megérti, hogy nem csak flémelni és káromkodni kéne, de zemi....
Kicsit belefáradtam, hogy 5 percenként kell 20-30 hozzászólást átnéznem, aminek a 3/4-ét törölni kell.
Hozzászólást nem linkelek, jelenleg az #5966-tól visszafele.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
u dont have to listen anybody else but me
Top7 jelenleg és tele van flémmel. Roninnak külön banánt ajánlok.
Köszöntem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
...
banánt neki
(hszek torolve)
Hack44: vizipipas topik letezik! ha kerdesed akad ezzel kapcsolatosan irj a topikba vagy irj az altalanosba... ez a jatekosok reszleg!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kérem töröljétek a #40, és a #39-es hozzászólást, mivel nem járultam hozzá hogy a telefonszámomat, és képemet szabadon felhasználhassa bárki is.
Köszönöm szépen!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.