Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
sértést,személyeskedés
meg lehet nézni h én teljesen normálisan írtam nem vettem más nevét a számra...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

[NST]Cifu
Szerinted én mennyit vadásztam rá, amikor elõször ilyennel fordultak hozzám? Aztán hányszor kellett még vissza-visszatérnem hozzá, mert például a kép mérete "kicsi" volt, és amíg én rájöttem, hogy a háttér-ismétlése alapból bekapcsolt állapotban van (ezért van itt is no-repeat)... nem is folytatom tovább... 😊

Mindezt úgy, hogy mint említettem, én nem sokat konyítok a CSS kódokhoz, nem foglalkozom sem szakmai, sem hobbi szinten webprogramozással... 😊

Amikor tudok, segítek, de ha van egy kész style, akkor copy-paste, és meg is van, nincs semmi gond. De hogy most itt egy kép, és ebbõl én csináljak megfelelõ style-t... ha éppen fölös idõ hiánya / hangulat / egyéb miatt nem fûlik a fogam hozzá, akkor az ilyeneket bizony átugrom. Szánja már rá az idõt, hogy akkor utánanéz, kikeresi, összeállítja, és akkor esetleg már õ látni fogja, ha nem pont olyan lesz, amilyennek õ akarja, stb.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fabio Capello
Ez szép és jó, node az alapprobléma, hogy a style nincs benne alapból a fejlécben, nekünk is úgy kell összekaparni 😊

wedge31
#15849 hidd el tudom hogy néz ki.

Máskor csak igy lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[NST]Cifu
Maszturbátor kezelve.

@Wedge: Pixxel anno nem véletlenül mutatott egy korábbi hsz.-emre. Hátteret berakni nem annyi, hogy fogom a kép linkjét, és bemásolom a topic fejlécébe, és kész. Van egy style, oda kell beilleszteni, és azt berakni, néha még ezen túl is mókolni kell vele, mert a méret vagy más nem stimmel. Ez így olyan, mintha azt kérnéd, hogy "van egy képem, az adott játékról, csinálj belõle egy jó kis bannert, és akkor rakjad is már be a fejlécbe, köszi". Oké, én is meg tudom csinálni (bár keveset konyítok a webbûvészethez), de ha már egy mód van rá, könnyítsd meg a modik dolgát azzal, hogy ilyenkor az egész style-t másolod be egy QUOTE vagy SPOILER tag közé rakva. A te esetben így néz ez ki:

<style type="text/css">
body{
background-image:url(http://www.sg.hu/galeria/1080474937/10804749371298054845.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: center top;
background-color:#000000;
}
</style>

Ha legközelebb így rakod be, akkor valószínûleg a reakció is gyorsabb lesz.

Üdv!

Büdös Bohóc
pont most akartam írni. Szerintem mindenki támogatná a kidobást ott bent

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wedge31
#15873-ra valaki szánjon egy percet.

THX.

[NST]Cifu
Mózes repült, a hozzászólásait töröltem.

Lupous
Antiszemita vagy....FÚÚÚJ <#idiota>
<#worship>

gumikacsa
Az OMSI topikból ezt a mózes gyereket ki kellene pucolni Az összes hozzászólását kb.

Renault magnum http://kamionszim.hu

OMSI fórum erõsen warez lett...kérem takarítsák el onnan az illetõket.

Köszöntem!
papi08
OMSI topikból az utolsó(426-437) hsz-eket valaki kipucolná? Eléggé átcsaptunk Off-ba :$ 😊
Köszöntem!😉

13 éve itt. Szép idő.

Tomsteel
Köszi !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Efreet
kipucoltam, ha folytatja szóljatok.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Csirke4
Ebben a topicban #306-tól szándékos flémkeltés.<#whatever>
Murder3
ha akarod visszakeresem neked h ki volt az aki elõször "csúnya" hangnembe szólt a másikhoz.

és nem ez volt az elsõ,manchester topikba is egyszer beírtam teljesen normális hangnembe semmi személyeskedéssel és elkezdtek sértegetni,személyeskedni.
Én soha nem szóltam itt senkihez sértõ hangnembe ellenben hozzám többször is oknélkül többen intéztek ilyet.
Az h nem sírtam még sose a modi topikba de ha ez kell akkor ezentúl minden ilyen problémával ide fogok fordulni, mert abból kezd elegem lenni abból h ha leírom vmirõl a véleményem az nem tetszik másnak ha én már válaszolok rá troll vagyok akkor elkezd sértegetnimert õ ez úgy látja jól mert õ mást gondol.

Mert ha úgy szólok hozzá akkor ok aláírom rendbe, de én senkihez nem intéztem sértõ megjegyzéseket.

wedge31
Jó a link és a méret is.

pxxl

All hail the double x!

wedge31
Ezt a képet kérném ide háttérnek.

Köszönöm.

[NST]Cifu
Úgy nézem a topictársulat nagyszerûen lekezelte a problémát. 😉

Máté94
[NST]Cifu
Nyugodtan folytasd ebben a stílusban, és kapod a maradék kettõt...

Dzsini
Az óvodában azt állítják sarokba, aki csúnyán beszél.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Murder3
"Cifu 3 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Trollkodás a Rift fórumban."

Komolyan elkezd flamelni a bunkója, erre én kapok trollkodásért warnt mert visszóltam?
Látom a moderátorok is képbe vannak, visszaolvasni nekik is luxus...
mind1 látom az sg-n ez a szint, rendbe ezentúl én se fogok akkor normális hangnembe írni mert az már nem szokás itt...
<#wow3>

Dzsini
ja kérem, az informatika világában 12 óra... 😉
(illett volna ide is egy reagálást beírni, sorry)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Jah, akkor bocsánat, lemaradtam mint a borravaló. 😊

Dzsini
más volt az még tegnap este 😊

[NST]Cifu
Abban a hozzászólásban egy link van egy hírre, ami a játék DLC-jét hírdeti. <#fejvakaras>

tommygear
papi08
OMSI topik, REKLÁM hsz. Szerintem mehetne Neki pár elakadásjelzõ! 😉

13 éve itt. Szép idő.

Frank99
amit ott leírtam, azt nyugodtan elolvashatják.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Sziasztok.

Újabb problémák vannak.

személyeskedés

Ok nélkül jön és trollkodik FRANK99, már ezelõtti nemrégen történt panasznál elmagyaráztam hogy régen mi volt, akkor mondtam tekintsen levegõnek, én is annak tekintem. Én még nem szóltam hozzá egy szót se, nem is fogok egyenlõre.

De az akkori figyelmeztetés nem volt hatásos, nem ért a szép szóból. Balhét akar.

Ha másnak pofázik ahogy ma is tette egy dolog, de ha nem szólok hozzá ne jöjjön be trollkodni nekem, NE VEGYEN A SZÁJÁRA, NE VÁLSZOLJON, NE SZEMÉLYESKEDJEN...TILTJA A SZABÁLYZAT.

Még türelmes vagyok egy ideig a béke érdekében, most sem neki írtam mert nem beszélek vele, ha ti most nem tudtok vele beszélni hogy felejtsen el, a darksector nevet ne kommentelje és generál balhét, a következõ balhé ki fog csattanni.

Ez az utolsó hogy ide jöttem, ha nem tudjátok leállítani és személyeskedni fog a 3. panasz helyett neki fogok írni. És abból nagy balhé lesz.

Én béke párti vagyok, remélem elintézitek hogy ne legyen ebbõl nagyobb gond.....

HA ír tegye azt amit a normál forumozó a témáról írjon ne embereket ítéljen akiket nem ismer.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
Az kéne még.

Dzsini
Igen.

Hali.
A HSZ szerkesztésére a HG-nak nincsen lehetõsége? Csak a modi tudja?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Elnézést Moderátorok, nem tetszenétek átírni a Black Mirror 3 topic címét "THE Black Mirror 3"-á?

every damn day

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

[NST]Cifu
Megtörtént.

Crysis 2 topikba rakjátok ki a warez topikra való hivatkozást a bennerba.

offtopik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1297521903

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SZEG007
Üdv Mass Effect 3 topicba embedelt youtube vide spammalést elkéne folytani a gyökereknél hozzászolások törlésével.
alábbi hozzászolásokat kérném ha törölnétek:#1281, #1283, #1285, #1289 (enyém de akkor is), #1290, #1291, #1297, #1298, #1299, #1300, #1301, #1302, #1303, #1304, #1306
köszönöm

V43 1105
Üdvözletem!

Az alábbi a problémám.. 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[NST]Cifu
Megtörtént.

wedge31
Ezt a hátteret kérném ebbe a topicba.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<style type="text/css">
body{
background-image:url(http://www.sg.hu/galeria/1080474937/10804749371297428146.jpg);
background-repeat:no-repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: center top;
background-color:#000000;
}
textarea{
padding: 5px;
background-color: transparent;
background-image: url(http://www.sg.hu/galeria/1080474937/10804749371297429518.jpg);
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
}
</style>

Köszönöm.

darki81
milyen emberek vannak...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Seth

PSN ID.: Beegabor

[NST]Cifu
Jaja, amikor kivettem a kedvencekbõl, akkor éppen ott tartottam, hogy pár embert hirtelen felindulásból kivágok a fenébe...

Na, végre megtaláltuk hol tölti Cifu a szabadidejét mióta nem a WoTban van.

Ezt a számot küldené az elhagyott WoT közöség:
klikk

na, most olvastam, nem kell idézned az utolsó sorát :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

basszus Cifu, tartsál már egy töri órát, mert úgy fest ezen az oldalon a Nácizmus a téma, de senki nem tudta normálisan leírni, hogy mit jelent

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,