21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Jeffjohnson
    #16984 pont erről írtam...
  • jazzy
    Én csak napi 30 körül törölgettem, nem mókás az sem, 100+ még úgy sem, de törölni kell, én is kapom a minuszokat ha törlök, próbálnak whisperelni, topicba írkálni, küldöm őket a moderátor topicba, hogy ott lehet panaszkodni, ha nem tetszik, de odáig sose jut el egyik sem..

Ha nem lépsz fel elég keményen és látják, hogy nem törölsz / nem szólsz / nem jelented akkor azt hiszik itt szabad mindent.
  • TVelvet
    Nem azért mondtam, ha tud kulturáltan fórumozni, akkor nem baj. Mindenkinek kell egy második esély.
  • [NST]Cifu
    Jah, hogy Kasadya = [Hun]Crassus?

Akkor meg miért nem ezt mondjátok. Problem solved.
  • [NST]Cifu
    Én hajdan a Half-Life 2 topicban átéltem ezt HG-ként, és "roppant mókás" volt olykor napi 100+ hsz.-t törölni egyenként.

A script elengásabb megoldás, de alant leírtam mi a problémám vele. Ha a HG alkalmazza a scriptet, akkor vállalja a vele kapcsolatos panaszokra való válaszolást is.

Ha AntiHero azt mondja, hogy Kasadya keményen flame-t egyszer a topicban, akkor errőlé el lehet beszélgetni. Ha jogos a dolog, akkor persze Kasadya-val szemben én mint moderátor is felléphetek. Ha viszont nem jogos, akkor viszont rendezni kell a helyzetet.
    A legszebb az egészben, hogy a bizonyítás akár lehetetlen is. Sokezer hsz.-el korábbi üzeneteket böngészni nem túl mókás dolog...
  • TVelvet
    Jelezhetném, de nem fogok minden törlést jelezi, egyébként a scriptben, kb 3 ember van eddig.

btw, akkor beírom a fejlécbe.

Azért Kasadya (Crassus) tudja produkálni magát, ahhoz kétség sem fér...

• [NST]Cifu
    n. Mivel kitenni senkit nem tudok, csak a topicból a ban scriptel.

Esetleg ha jeleznéd a Modi topicban, szabályosan...

Én anno írtam is, ha valakinek gondja van a WoT topicban a moderációval, akkor írjon rám. Eddig a lassan másfél/ két év alatt ha kaptam 3x PM-et.

Amúgy az eljárást még el is tudom fogadni, de akkor (szerintem) ezt a fejlécbe is ki lehetne írni, hogy egyértelmű legyen a dolog. Ha a modi nem tud arról, hogy "ban script" működik a topicban, és emiatt kap esetleg panaszt, akkor kamillázhat keményen.

Az adott esetben például mi a helyes eljárás? Szerintem az, hogy Kasadya panaszára AntiHero válaszoljon.

Ha nagyon kell a script visszarakom -> viszont ezzel Kasadya ki van zárva a topicból, és nem tudni miért.
  • jazzy
    Ne vedd magadra rögtön én nem az a fórumozó vagyok, nincs moderálás a házigazda részéről, ergo törlés, jelentve meg nincs, vagy lehet csak engem zavar, ha troll van a topicban..

AntiHero lehet nem ér rá annyit, de ebben a topicban rettentő mennyiségű hozzászólás lesz és viták is, ez biztos.
  • TVelvet
    mosom kezeimet, de az állatkertet néha gereblyézni kell, akárhogy is. Egy két flém indító egyén, és elszabadul a pokol általában. Mivel kitenni senkit nem tudok, csak a topicból a ban scriptel.

Én anno írtam is, ha valakinek gondja van a WoT topicban a moderációval, akkor írjon rám. Eddig a lassan másfél/ két év alatt ha kaptam 3x PM-et.
  • [NST]Cifu
    Ki is jelzi a moderátornak azokat az eseteket? Senki? Akkor ki a hibás? Nyilván a moderátor, mert nem olvassa szimultán az összes topicot...

Tessék jelezni az ilyen eseteket, és akkor lesz moderálás...
  • [NST]Cifu
    Akkor visszafordítanám a kérdést: miért?

A WoT topic esetében a moderációt tudta mindenki kritizálni, normálisan jelenteni a fórumképtelen usereket viszont nem - csak olvass vissza itt, mi a helyzet e téren.

A saját meglátásom szerint ez a HG-t "mini-modivá" teszi. Még ezt is el tudom fogadni, de akkor a HG válik felelőssé az olyan kérdésekre való megválaszolásra, mint amilyen most Kasadya esete.
  • jazzy
    Annyi hsz a d3 topicba is jön és ez csak több lesz, ide is kéne, mert szaporodnak nagyon, moderálást meg nem látok. Se jelentést ide, múltkor amit Peetboy is leművelt és ugrottak a trollbaitre 15-en..
  • TVelvet
    Én is ezt az eljárást alkalmazom a WoT topicban, de ott kell is... Lévén naponta 400-600 hsz jön oda.
  • [NST]Cifu
    Lásd #17000. Én anno kifejtettem a személyes véleményem a pontozós cuccal kapcsolatban. A táplálékláncban nem admin vagyok, hanem modi. Én kivenni nem tudom, és kivetetni sem.
  • [NST]Cifu
    Admin > Modi > HG > Egyorrú fórumuser az erősorrend azért a fórumban. :)

Ha azért nem látszanak a hsz.-eid, mert a script eleve kiszűr, akkor az azért elgondolkodtató. Amennyiben AntiHero azért fordult ehhez a megoldáshoz, hogy megszabaduljon bizonyos troll fórumozóktól, az bizonyos szinting még szerintem is elfogadható, amennyiben opcionális a lehetőség. Én úgy vettem észre, hogy nem erről van szó. Így viszont a topic feletti uralom nagyon nagy szinten összpontosul a kezében, és ezt én személy szerint kicsit visszásnak tartom. Egy saját fórumrészben lévő topicban még teljesen elfogadnám, de a játék fórumrészen már úgy vélem, hogy az ilyen jellegű durva szűrés káros.
  • jazzy
    Vetesd ki ezt a pontozós szart mert lehet belekavar és vissza a designt! :(
  • Kasadya
    nah ha ez kiderül,hogy miattam törölted a scriptet savban fognak megfüröszteni:D
  • [NST]Cifu
    Yepp, most látom, sorry.
  • Kasadya
    nem, nincs moderációs negusz rajtam:P azt már én is megkérdeztem a HG-tól:)
  • Kasadya
    megjegyzem biztos a customizáció a ludas,mert ezt a topikot naponta piszkálgatják.....
  • jazzy
    Ez a téma le van zárva.
  • [NST]Cifu
    Ellenőriztem, valóban a Calver által is említett script miatt nem látszanak a hozzászólásaid. Jelenleg a fejlécből töröltem a script-et, és írtam privit AntiHero-nak, hogy vagy javítsa ki a scriptet, vagy jelezze itt azt, amennyiben moderációs indokok miatt "rejtette el" a hsz.-eidet a topicban.
  • Kasadya
    thxthx
  • [NST]Cifu
    Próbáld itt jelezni a hibát.

Én annyit látok, hogy egyes hozzászólások számozásánál "ugrás" látható, vagyis hiányoznak egyes hozzászólás-számok, mint egy kitörölt üzenet esetén.

Mindjárt csinálok egy próbát, hogy hátha a custom scriptek csinálják.
  • Kasadya
    Tud valaki segiteni mi az oka,hogy nem látom a hozzászólásaimat a Diablo 3 topikban? minden más tökéletes kivéve azt....se IE se FF se Chrome nem mutatja nálam.....

• [NST]Cifu
    1.: Topic linkje
    2.: Hozzászólás(ok) száma(i)

Nem olyan nehéz dolog... De utána sirni, hogy hát a modik nem csinálnak semmit, még ennél is sokkal könnyebb...
  • koliz
    Hello

WOT fórum © lexlutor, igen kedves beszólásait ajánlanám figyelmedbe.
  • Fabio Capello
    Probléma esetén a kérdéses topikot linkeld, és jelöld a problémás hozzászólásokat.
  • 11Hunter11
    Moderátorok figyelmébe, légyszi gyertek a world of tanks fórumba, mert pár felhasználó trollkodik, obszcén megjegyzéseket tesz, sértegetik a felhasználókat, ami több ponton is metszi a fórumszabályzatot.
    Jah a felhasználók: Ry0K3N, killbull, lexlutor, Wlanseraf, akdestroyer, Wlanseraf, Tessellia és Torzonborz.
    Kéretik nekik pár hét gondolkodási idő. :)
  • DarkSector
    Oks nem ismerem, csak mondom hogy önnmagában a like rendszer nem jelent semmit.
  • Jeffjohnson
    Kevesebb nem is csak egy bannolt/törölt ([HUN]Crassus) felhasználó újabb alregje aki csodálkozik miért nem látni amit ír...

• lexlutor
    ..ha egy kedves moderator raerne, kerem jojjon egy picit a world of tanks forumra, uyganis van egy kedves trollunk nono55 formajaban..
  • DarkSector
    Részemről nem rinya csak egy apró megjegyzés hogy ezalapján nincs értelme bárkit is minősíteni.

Mármint Kasadya ettől nem lesz kevesebb.
  • pxxl
    :D na ennyi értelme van kb igen :D
  • jazzy
    Minek is meghallgatni a tömeget, inkább dobjunk rájuk 1 minuszt :P
  • pxxl
    jó ez a kör már le ment a másik topikban is párszor. a lényeget leszűröm neked:

EZ VAN

hiába rinyál bárki, ez ki van találva rendesen azt mondják :) úgysem fog változni semmi. kár eröltetni.
  • darki81
    teljesen igazad van!
    nem csak hogy semmi értelme ennek a pontozó rendszernek, hanem még hátrány is mivel hogy tele van hülye gyerekekkel a fórum, akik csak a mínuszt nyomkodják, az a kis plusz meg csak onnan van hogy az ember szól a barátnőjének vagy haverjának hogy nyomjon rá napi egyet hogy ne legyen mínuszban...
  • DarkSector
    Az nem jelent semmit.

1 rosszakaroja 100 nap alatt 100 minuszt ad.

Akik meg kedvelik, nem biztos hogy eszükbe jut + olgatni....

szóval úgy egy rakás szar ez a like rendszer ahogy van.
  • RoboKutya78
    Nézd meg a hozzászólásaid hasznossági index mutatóját lehet az befolyásolja hogy mutassa a dolgot vagy se.
    eléggé mínuszban vagy vele ha jól látom
  • Kasadya
    tenkes!