21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#17054 Én a helyedben alulra kérném, hülyén néz ki -
#17053 OK, maradhat, csak elsőnek árvátlannak tűnt. :) -
#17052 Ha kell átírom vagy kiszedem,csak szólj. -
#17051 Ja bocs már látom ez a topik hosszabb címéhez van....elnézést, azt hittem a fenti rövid címből szakadt le, akkor elnézést nem szóltam, csak nekem is fura volt hogy mi ez a pc 2 betű, biztos csak ennyit írt a topiknyitó a 2.címsorba. :P -
#17050 Alatta legyen? -
#17049 Elnézésta a zaklatásért de most felette van. :)
Bár maradhat mert így nem annyira fura már. -
#17048 Igaz. Thx a korrigálást. -
#17047 "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
Topic fejlécében található. A modik nem osztanak HG jogokat, csak az adminok. :) -
#17046 Ha szabad HG-nak lenni netán?
ITT
#802-807
Megköszönném. -
#17045 -
#17044 Bocsánat,nem vettem észre,javítottam. -
#17043 Köszönöm/köszönjük!
még annyit hogy a banner mellett balra fent van egy "pc" szavacska ami betolódott. :P -
#17042 Sziasztok!
Ezt a képet kérném ebbe a topikba tenni bannernak.
#174-nél irtam a topikba a topiknyitónak, ha valami később lesz.
Nem tetszik majd neki, vagy bárki más munkája jobban tetszik lecserélheti...
csak eddig nem volt aktiv ezért írtam én helyette. -
#17041 A "greece" nevű user spammeli a topickokat!
pl. Euro Truck Simulator 2 topic #8472 és #8473 -
#17040 Bocsika, én adtama képet, majd legközelebb odafigyelek rá!
Köszönjük amúgy! -
#17039 Jó helyen vagy, csak a kép kicsit nagy, legközelebb a szélessége max. 780 pixel legyen...
Mindjárt lekicsinyítem, és berakom úgy. -
#17038 Hali!
Ebbe a topikba szeretném ezt a képet berakatni. Előre is köszi! (jó helyen vagyok egyáltalán?:D) -
#17037 Neked se sikerült a PONT ELŐTTED és a FEJLÉCBEN IS leírt dolgot felfogni, ugye? -
#17036 Már unalmas ez a Mantastic gyerek, ha jól tudom ez nem egy kereskedés.. banánt Neki! -
#17035 A kénköves pokol minden lakójának nevében... a hsz.-ek számait nehéz lenne már beírni...
Amúgy meg ahogy szokott lenni. Jön egy troll, páran ráugranak, megy a flame, majd valaki rájön, hogy hát mi tényleg flémelünk, és ez rossz dolog... de miért nem az elején jöttek rá erre? -
Ry0K3N #17034 Ismét egy troll WoT topicban Destydeme néven. -
#17033 Személyeskedés.
#43 -
gszp #17032 Mármint a #33009-et is. Köszi és bocsánat a dupláért. -
gszp #17031 Sziasztok!
Ebből a topikból legyetek szívesek törölni a #33010-es hozzászólásomat, mert félrement.
Köszönöm! -
#17030 Ebben a topikban légyszíves töröljétek ezt a hozzászolásomat! Nem jelenik meg a kép így meg ormótlanul néz ki!
Köszönöm! -
#17029 Nem engem kell meggyőznöd, és régóta azon a véleményen vagyok, hogy vállalja csak mindenki a regjét saját névvel, azonosíthatóan.
Ezen véleményemmel az elsöprő kissebbséget képviselem, mert amúgy az emberek nagyon-nagy százaléka jobban szereti az anonimitást az interneten. :)
Úgyhogy az marad, hogy jelentitek, ha feltűnik, mi meg kitiltjuk. Itt sajnos ennél jobb megoldás nincs. -
#17028 Legalabb nem kéne annyit olvasni a sok hülye szöveget. Egyszerűbb lenne az élet. :)
Bocs az offért. -
#17027 Lendületből elijesztené a jószándékú regisztrálók 95 százalékát, hiszen szinte az összes többi fórum a neten szabad regisztrációt nyújt. -
#17026 En arra kerestem volna a választ, amit pár hete pont te adtál neki.
Ugyanazon néven, ugyanazzal a reggel írt.
És mivel engem ugyis szeret, majd szólok ha ujra jön. Hogy igaza is legyen.
Amugy telorol küldött alapdijas sms. Egy szám, egy név. hmm? -
#17025 Regel egy új e-mail címmel, és kész.
Nincs a moderátoroknak semmiféle eszköze arra, amivel megakadályozhatná hogy megtegye.
De ha van ötleted, hogy lehetne egy ADSL (vagyis dinamikus) IP alapján véglegesen kitiltani valakit, akkor nyugodtan továbbítsd az adminok irányába ezt. :) -
#17024 Battlefield 3 topik.
46634
46674
Illetve nem értem, ha kb. 1 hónapja elbucsuztatok tőle, meg előtte korábban egy másik regjétől, miért írhat?
-
z3d #17023 Kritikán aluli topic akkor, amikor a megmondóemberek megérkeznek, és elkezdenek trollkodni. A minap volt egy user, aki csak azért regelt, hogy beszóljon. Máskor valahogy nincs gond.
Érdekes módon a kritikán aluli topicba járó emberek közül csak az említett ember lett bannolva anno. -
Nephin #17022 Nem, persze, hogy nem, de benne van a top3ban.
Többször lekerült a scriptes listáról, de valahogy mindig a parttalan trollkodásnál kötött ki, engem nem zavart (pedig még pmben is osztott rendesen), hozzászoktam máshol, de a topik törzsközönségét igen. -
#17021 Azért az tény, hogy az egy kritikán aluli topic. Crassus több topicba is jár és azért nem szokott flamewar lenni mindenhol csak úgy, mert ő ott van. -
#17020 Azért tegyük hozzá, hogy a flame-hez nem elég egy ember... Szóval akkor nem csak Crassus miatt kellett takarítani, nem igaz? -
Nephin #17019 Nyilván. Majd ha te töltöd a fél délutánt a Crassus utáni takarítással, akkor minősítgess pls. -
#17018 Több esélyt is kapott, sosem tudott megmaradni a kultúrált hangnemnél, de persze lehet a topicot hibáztatni :) -
#17017 az a baj hogy az sw:tor topik saját bosszúhadjáratot indított ellene...
tiszta orbán kormány van ott is -
#17016 Nekem nem fáj végül is. :) -
#17015 2. esély? na azon szerintem ő már jócskán túl van ;)