Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Utolsó kérelem. Mehet neki a bann.:
vato loco-t idézem egy most írt pm-ben megfogalmazott dolgokról:

"Nem baszott meg a zsidó apád, az a problémád? Meg hogy kurva az anyád, te meg csak egy ilyen szellemi nyomorék faszcibáló buzikurva lettél? Sztem baszd meg a cigánykurva anyádat, aztán szopd le apád makkjáról a gecit, az való a te kis buzi sulinetes pofádba! Köcsög!"

Köszöntem a figyelmet...ideje lenne eltakarítani az illetõt!!!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

van benne személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem. Magyarul: kimeríted a moderálási alapelvek szinte összes bûntetési tételét.
TOMSILENT
De csak amióta megjöttél azóta...sõt mi velünk nincs baj. A baj benned keresendõ!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Van benne olyan hogy ****** anyád? - tudtommal nincs...szóval...be égetted magad ismét...

Ennek is kérünk egy szép nagy bannt az immár ki tudja hanyadik sértegetésért, flémkeltésért:

tomsilent, #6266: "vato loco -> vatos locos tudom én te faszkalap hogy ki a cigány...na szépen menjél segélyért amíg tudsz...balfaszkám..."

bgabor, tomsilent, herold <-- érdekes hogy állandóan ezekkel van a baj.
Kaphattok mind a ketten, meg a 3. haverotok is, akkor végre nyugtunk lesz tõletek. 2 napja a ti mocskos szátokkal van tele a fórum, úgy látszik kevés volt a bûntetés.
Herold
TOMSILENT
Kérelmezném eme személy végleg kitiltását e szent helyrõl...(összes fórumról) -> vato loco

Egyébként felhívnám a figyelmedet a moderálási alapelvek pár pontjára:

"Hozzászólások törlése:
személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
"
Ennek ellenére tomsilent haverod mocskos szájú sértegetését le se szarod, nekem meg büntit adsz mert szabályosan jelentem, ahelyett hogy elküldenem a k. anyjába, ahogy megérdemelné. Ezt a gyereket miért is nem moderáltad? Azt akarod hogy legközelebb én is hasonló stílusban válaszoljak neki?

Az alapszabály másik pontja: "A moderátorok ... A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni."
Tehát nem a bgabor haverod utasítására idejössz mnegtorolni a haditechnika topikból, hanem az alapelveket betartva moderálsz. Ezt az oldal szerkesztõi írták elõ számodra, tehát e szerint viselkedj!
[NST]Cifu
Szerintem a probléma forrása te vagy ahogy visszaolvastam. Amúgy Tomsilent, Harold és bgabor három különbözõ ember, jobb ha a tudod.

Egyébként pedig felhívnám a figyelmed arra az apróságra, hogy a HK416 belsõ szerkezete nem azonos az AR-15/M4/M16-al. Az elõbbi gázdugattyús mûködési elvû, utóbbi közvetlen gázelvezetéses, tehát a mûködési energiát a gázvisszavezetõn kezesztûl a közvetlenül a lõporgáz adja (ez az AR-15 család megbizhatattlan mûködésének az oka, és emiatt megbízhatóbb nagyságrendileg az AR-18 vagy a HK416, mivel utóbbinál a lõporgáz nem jut el a zárszerkezetbe, az energiát esetükben egy gázdugattyú adja át a zárkeretnek). Ha ezzel kapcsolatban valakinek kérdése van a Haditechnika topicban szívesen elmagyarázom neki részletesen is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Újabb flémer szeretne büntipontokat gyûjteni. Valszed bgabor újabb alrege, ugyanaz a mocskos száj. Kicsit unalmas már hogy személyeskedésen, flém generáláson kívül mást nem tud felmutatni többszöri bûntetés ellenére se. Nem lehetne valahogy megszabadítani tõle a fórumot végleg?

topik, hsz: "majom gyerek"
Fpocok
Levennétek a piros feliratot, ami a banner alatt van a Transformice oldalról? Több mint fél éves 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aha, persze. Beregisztráltam Heroldként nyolc évvel ezelõtt hogy most téged alreggel szivathassalak. Meg Tomsilentként is, 2008-ban. Azt azért vágod, ugye, hogy az ilyen vádaskodás valóságtartalmát pillanatok alatt le tudják csekkolni a moderátorok?

Nem tudom ezek után még mi kell a moderatúrának hogy pihenõre küldjenek téged.

Herold
Te milyen alapon ígérgetsz bannokat? Vegyél már vissza a nagy pofádból.

Herold
Alreg mi? Te súlyos beteg vagy öregem. Ezen már csak röhögni lehet.

bgabor újabb alreggel támad:

#6200: "Szerintem te kurvára nem értesz a fegyverekhez csak a pofád nagy."

#6201: "Na takarodjál most már innen, mindenkinek elege van a nagy pofádból meg a nulla tudásodból."

Permbannt neki, másképp nem nyugszik!
Efreet
Na elég legyen az óvodás stílusból, ide is vonatkozik az, hogy az udvarlást privát üzenetekben intézzétek, senki nem kíváncsi a szerelmi életetekre.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Látom nem nyugszol míg meg nem kapod a permbannt. Pontosan ezzel a mentalitásoddal van itt az alapvetõ probléma.
Efreet
<#eljen>

hungaro
üdv!
Az ETS topikban a #126368 számú hozzászólást kéretik díjazni!
Köszönöm!

Hivatás az Életért!

Efreet
Vita =/= anyázás. Az elsõt szabad (normális keretek közt), a másodikat nem.
Ha valakinek nem tetszik a véleménye, azzal lehet beszélgetni, de elküldeni nem, csak azért, mert nem ugyanazt a követ fújja. Ugyanolyan joga van a fórumba írni (amíg ezt emberi módon teszi), mint nektek. A "moderatúra" nem akkor végzi rendesen a dolgát, ha a tömeg nyomásának enged, hanem akkor, ha az anyázókat figyelmezteti, majd ezután bünteti. Ez történt idáig.

Ha képtelenek vagytok egy emberrel kulturált módon beszélgetni, akkor azért csak a másik lehet hibás? Ismét ajánlom az elõzõ hozzászólásom utolsó félmondatát.

És az hogy lehet, hogy a fórum közössége nem engem, hanem téged akar elküldeni a topikból a fenébe? Harold, Tomsilent és a többiek?

Téged kéne a moderatúrának kivágnia innen a fenébe egy hétre, ha rendesen végezné a dolgát. Dehát nem teszi, sohasem teszi.

Efreet
Leírtam, hogy mostantól nem lehet - elõtte pedig pár durvábbat kipucoltam.

Ha a szövegértéssel (figyelmeztetés) problémáid vannak, azt ne a fórumon éld ki, hanem kicsit gondolkodj el.

Ne erõltesd a témát, inkább húzd meg magad csendben! Kis ízelítõ abból hogy miért nem kaptál (még) büntit:

bgabor, #6149: "csak hazudozol itt"

bgabor, #6148: "te kis gyökér"

bgabor, #6146: "Nagy pofával és nulla tudással"

Örüj hogy ennyivel megúsztad, és kezdj el gondolkodni egy komplett stílusváltáson. Erre itt nem kíváncsi senki.
Így van, cigányozásért azonnal jár a dupla büntetõpont, de faszopózni azt nyugodtan lehet. Igen, ez a kettõs mérce, ilyen világot élünk, nem vagyok meglepve.

Nem mintha lenne bármi jelentõsége, az én két büntetõpontomtól vato laco még nem lesz se szalonképes modorú, se érvekre fogékony vitapartner.

Efreet
Megkapta a büntetést, de te is közel álltál hozzá a 6183-as hozzászólásban, fogd vissza magad.

Hiába szóltál neki, a flémer gyerek ismét folytatja. Az egy dolog hogy olyan témában akar vitatkozni amihez lövése sincs, de hogy minden hsz-ében folyamatosan csak sérteget, az már túl van a határon. <#banplz>
No te is...

Efreet
Tudom (ilyenkor azért elõtte-utána körülnézek), de egy jó fél napja volt már, nekem úgy tûnt túl vannak rajta (pár durvább fordulatot meg kiszerkesztettem, ami feltûnt).

Ha zûr van szólj, most már ott a figyelmeztetés, valószínûleg olvasták.

KranaZoli
Nem errõl az 1db hsz-rõl volt szó. Az utóbbi hsz-ek között volt elég szépen adok-kapok, amibõl aztán lett az egymás édes anyucikájának a szidása. Ill. lehet mindig is.

Köszi a segítséged!

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Efreet
Nem tartom egyelõre tragikusnak, így egy figyelmeztetést kaptak - ha esetleg folytatják, akkor szólj, és repülnek a büntetõpontok.

KranaZoli
Hopp, ezt Én is jeleztem csak úgy látszik rossz Moderátor topic-ban.

No, mind1. Ha egy moderátor ellátogatna ebbe a topic-ba: STALKER Call Of Pripyat nézze már át legyen olyan szíves a utolsó hsz-eket.

De valóban az volt ami nagyon durva volt. link...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Running
Voltam mán ezeknek apjuk évekig, bolond mind. <#vigyor5>

Dzsini
Olvasom az összes modtopicot, azért az "imádom" helyett egy "elfogadjátok õt házigazdának" jobban tetszett volna 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Running
Jáj, ne égessetek már. <#vigyor>

Bogdogege
Imádom Runningot

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Herold
Moderátorok nem járnak erre mostanában?

pxxl
ez csak az alregje <#eplus2>

All hail the double x!

Herold
Te moderátor vagy?

papi08
Nekem anno egyik moderátor azt javasolta, hogy az ÁLTALÁNOS Moderátor topikba írjam be a kérvényt, és igaza volt, általában max 1 óra és megvolt a HG jog..😊

13 éve itt. Szép idő.

joebacsi
Elküldtem újra, elfogadó hozzászólásokkal kiegészítve.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kedves modik! A Sims Medieval topikomba tegyétek bele a hivatkozást az off topikjára a bannerba.Köszi szépen.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Running
szóltam neki

Dzsini
Nem ez volt a kérdés 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Running
Szia. Azt írta, hogy szeretné nekem átadni a házigazdaságot ebben a topikban: Battlefield 3

Dzsini
Minden, az itt szereplõ fejlécben elvárt dolog benne volt? Ha igen, írd be ide vagy küldd el újra.

joebacsi
Sziasztok,
Házigazda változtatással kapcsolatban küldtem egy mail-t a mod@ mail címre febr. 14-én, de vélhetõen elkerülte a figyelmeteket. Nézzetek rá kérlek!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Herold
Herold
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239899944&no=6152