Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vato loco-t idézem egy most írt pm-ben megfogalmazott dolgokról:
"Nem baszott meg a zsidó apád, az a problémád? Meg hogy kurva az anyád, te meg csak egy ilyen szellemi nyomorék faszcibáló buzikurva lettél? Sztem baszd meg a cigánykurva anyádat, aztán szopd le apád makkjáról a gecit, az való a te kis buzi sulinetes pofádba! Köcsög!"
Köszöntem a figyelmet...ideje lenne eltakarítani az illetõt!!!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
tomsilent, #6266: "vato loco -> vatos locos tudom én te faszkalap hogy ki a cigány...na szépen menjél segélyért amíg tudsz...balfaszkám..."
bgabor, tomsilent, herold <-- érdekes hogy állandóan ezekkel van a baj.
"Hozzászólások törlése:
személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem."
Ennek ellenére tomsilent haverod mocskos szájú sértegetését le se szarod, nekem meg büntit adsz mert szabályosan jelentem, ahelyett hogy elküldenem a k. anyjába, ahogy megérdemelné. Ezt a gyereket miért is nem moderáltad? Azt akarod hogy legközelebb én is hasonló stílusban válaszoljak neki?
Az alapszabály másik pontja: "A moderátorok ... A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni."
Tehát nem a bgabor haverod utasítására idejössz mnegtorolni a haditechnika topikból, hanem az alapelveket betartva moderálsz. Ezt az oldal szerkesztõi írták elõ számodra, tehát e szerint viselkedj!
Egyébként pedig felhívnám a figyelmed arra az apróságra, hogy a HK416 belsõ szerkezete nem azonos az AR-15/M4/M16-al. Az elõbbi gázdugattyús mûködési elvû, utóbbi közvetlen gázelvezetéses, tehát a mûködési energiát a gázvisszavezetõn kezesztûl a közvetlenül a lõporgáz adja (ez az AR-15 család megbizhatattlan mûködésének az oka, és emiatt megbízhatóbb nagyságrendileg az AR-18 vagy a HK416, mivel utóbbinál a lõporgáz nem jut el a zárszerkezetbe, az energiát esetükben egy gázdugattyú adja át a zárkeretnek). Ha ezzel kapcsolatban valakinek kérdése van a Haditechnika topicban szívesen elmagyarázom neki részletesen is...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
topik, hsz: "majom gyerek"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudom ezek után még mi kell a moderatúrának hogy pihenõre küldjenek téged.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha valakinek nem tetszik a véleménye, azzal lehet beszélgetni, de elküldeni nem, csak azért, mert nem ugyanazt a követ fújja. Ugyanolyan joga van a fórumba írni (amíg ezt emberi módon teszi), mint nektek. A "moderatúra" nem akkor végzi rendesen a dolgát, ha a tömeg nyomásának enged, hanem akkor, ha az anyázókat figyelmezteti, majd ezután bünteti. Ez történt idáig.
Ha képtelenek vagytok egy emberrel kulturált módon beszélgetni, akkor azért csak a másik lehet hibás? Ismét ajánlom az elõzõ hozzászólásom utolsó félmondatát.
Téged kéne a moderatúrának kivágnia innen a fenébe egy hétre, ha rendesen végezné a dolgát. Dehát nem teszi, sohasem teszi.
Ha a szövegértéssel (figyelmeztetés) problémáid vannak, azt ne a fórumon éld ki, hanem kicsit gondolkodj el.
bgabor, #6149: "csak hazudozol itt"
bgabor, #6148: "te kis gyökér"
bgabor, #6146: "Nagy pofával és nulla tudással"
Örüj hogy ennyivel megúsztad, és kezdj el gondolkodni egy komplett stílusváltáson. Erre itt nem kíváncsi senki.
Nem mintha lenne bármi jelentõsége, az én két büntetõpontomtól vato laco még nem lesz se szalonképes modorú, se érvekre fogékony vitapartner.
Ha zûr van szólj, most már ott a figyelmeztetés, valószínûleg olvasták.
Köszi a segítséged!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
No, mind1. Ha egy moderátor ellátogatna ebbe a topic-ba: STALKER Call Of Pripyat nézze már át legyen olyan szíves a utolsó hsz-eket.
De valóban az volt ami nagyon durva volt. link...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
13 éve itt. Szép idő.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Házigazda változtatással kapcsolatban küldtem egy mail-t a mod@ mail címre febr. 14-én, de vélhetõen elkerülte a figyelmeteket. Nézzetek rá kérlek!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"