21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • jazzy
    Én a helyedben alulra kérném, hülyén néz ki
  • DarkSector
    OK, maradhat, csak elsőnek árvátlannak tűnt. :)
  • Maximus4
    Ha kell átírom vagy kiszedem,csak szólj.
  • DarkSector
    Ja bocs már látom ez a topik hosszabb címéhez van....elnézést, azt hittem a fenti rövid címből szakadt le, akkor elnézést nem szóltam, csak nekem is fura volt hogy mi ez a pc 2 betű, biztos csak ennyit írt a topiknyitó a 2.címsorba. :P
  • Maximus4
    Alatta legyen?
  • DarkSector
    Elnézésta a zaklatásért de most felette van. :)
    Bár maradhat mert így nem annyira fura már.
  • DarkSector
    Igaz. Thx a korrigálást.
  • [NST]Cifu
    "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

Topic fejlécében található. A modik nem osztanak HG jogokat, csak az adminok. :)
  • DarkSector
    Ha szabad HG-nak lenni netán?
    ITT
    #802-807

Megköszönném.
  • DarkSector
  • Maximus4
    Bocsánat,nem vettem észre,javítottam.
  • DarkSector
    Köszönöm/köszönjük!

még annyit hogy a banner mellett balra fent van egy "pc" szavacska ami betolódott. :P
  • DarkSector
    Sziasztok!

Ezt a képet kérném ebbe a topikba tenni bannernak.

#174-nél irtam a topikba a topiknyitónak, ha valami később lesz.
    Nem tetszik majd neki, vagy bárki más munkája jobban tetszik lecserélheti...

csak eddig nem volt aktiv ezért írtam én helyette.
  • wollnerd #17041
    A "greece" nevű user spammeli a topickokat!
    pl. Euro Truck Simulator 2 topic #8472 és #8473
  • DarkSector
    Bocsika, én adtama képet, majd legközelebb odafigyelek rá!
    Köszönjük amúgy!
  • [NST]Cifu
    Jó helyen vagy, csak a kép kicsit nagy, legközelebb a szélessége max. 780 pixel legyen...

Mindjárt lekicsinyítem, és berakom úgy.
  • zzeN
    Hali!

Ebbe a topikba szeretném ezt a képet berakatni. Előre is köszi! (jó helyen vagyok egyáltalán?:D)
  • Dzsini
    Neked se sikerült a PONT ELŐTTED és a FEJLÉCBEN IS leírt dolgot felfogni, ugye?
  • dragon11
    Már unalmas ez a Mantastic gyerek, ha jól tudom ez nem egy kereskedés.. banánt Neki!
  • [NST]Cifu
    A kénköves pokol minden lakójának nevében... a hsz.-ek számait nehéz lenne már beírni...

Amúgy meg ahogy szokott lenni. Jön egy troll, páran ráugranak, megy a flame, majd valaki rájön, hogy hát mi tényleg flémelünk, és ez rossz dolog... de miért nem az elején jöttek rá erre?
  • Ry0K3N
    Ismét egy troll WoT topicban Destydeme néven.
  • Tinman #17033
    Személyeskedés.

• gszp
    Mármint a #33009-et is. Köszi és bocsánat a dupláért.
  • gszp
    Sziasztok!

Ebből a topikból legyetek szívesek törölni a #33010-es hozzászólásomat, mert félrement.

Köszönöm!
  • grebber
    Ebben a topikban légyszíves töröljétek ezt a hozzászolásomat! Nem jelenik meg a kép így meg ormótlanul néz ki!

Köszönöm!
  • [NST]Cifu
    Nem engem kell meggyőznöd, és régóta azon a véleményen vagyok, hogy vállalja csak mindenki a regjét saját névvel, azonosíthatóan.

Ezen véleményemmel az elsöprő kissebbséget képviselem, mert amúgy az emberek nagyon-nagy százaléka jobban szereti az anonimitást az interneten. :)

Úgyhogy az marad, hogy jelentitek, ha feltűnik, mi meg kitiltjuk. Itt sajnos ennél jobb megoldás nincs.
  • mackosajt
    Legalabb nem kéne annyit olvasni a sok hülye szöveget. Egyszerűbb lenne az élet. :)

Bocs az offért.
  • Dzsini
    Lendületből elijesztené a jószándékú regisztrálók 95 százalékát, hiszen szinte az összes többi fórum a neten szabad regisztrációt nyújt.
  • mackosajt
    En arra kerestem volna a választ, amit pár hete pont te adtál neki.
    Ugyanazon néven, ugyanazzal a reggel írt.
    És mivel engem ugyis szeret, majd szólok ha ujra jön. Hogy igaza is legyen.

Amugy telorol küldött alapdijas sms. Egy szám, egy név. hmm?
  • [NST]Cifu
    Regel egy új e-mail címmel, és kész.

Nincs a moderátoroknak semmiféle eszköze arra, amivel megakadályozhatná hogy megtegye.

De ha van ötleted, hogy lehetne egy ADSL (vagyis dinamikus) IP alapján véglegesen kitiltani valakit, akkor nyugodtan továbbítsd az adminok irányába ezt. :)
  • mackosajt
    Battlefield 3 topik.
    46634
    46674

Illetve nem értem, ha kb. 1 hónapja elbucsuztatok tőle, meg előtte korábban egy másik regjétől, miért írhat?

• z3d
    Kritikán aluli topic akkor, amikor a megmondóemberek megérkeznek, és elkezdenek trollkodni. A minap volt egy user, aki csak azért regelt, hogy beszóljon. Máskor valahogy nincs gond.
    Érdekes módon a kritikán aluli topicba járó emberek közül csak az említett ember lett bannolva anno.
  • Nephin
    Nem, persze, hogy nem, de benne van a top3ban.

Többször lekerült a scriptes listáról, de valahogy mindig a parttalan trollkodásnál kötött ki, engem nem zavart (pedig még pmben is osztott rendesen), hozzászoktam máshol, de a topik törzsközönségét igen.
  • jazzy
    Azért az tény, hogy az egy kritikán aluli topic. Crassus több topicba is jár és azért nem szokott flamewar lenni mindenhol csak úgy, mert ő ott van.
  • [NST]Cifu
    Azért tegyük hozzá, hogy a flame-hez nem elég egy ember... Szóval akkor nem csak Crassus miatt kellett takarítani, nem igaz?
  • Nephin
    Nyilván. Majd ha te töltöd a fél délutánt a Crassus utáni takarítással, akkor minősítgess pls.
  • Tafaya
    Több esélyt is kapott, sosem tudott megmaradni a kultúrált hangnemnél, de persze lehet a topicot hibáztatni :)
  • Tatyla
    az a baj hogy az sw:tor topik saját bosszúhadjáratot indított ellene...
    tiszta orbán kormány van ott is
  • TVelvet
    Nekem nem fáj végül is. :)
  • Jeffjohnson
    2. esély? na azon szerintem ő már jócskán túl van ;)