164
Perimeter - K-D LABS
-
Rusy #124 engem érdekel bárcsak a hatodikon vagyok -
saliboy #123 Sziasztok!
Épp most nyomtam le a 9. pályát! (valami Reger(?) a neve...)
Iszonyú durva volt! Vissza kellett vennem a legkönnyebb fokozatra... A végén már azt hittem, letörlöm a francba az egész gémet!!!
De most azért jó túllenni rajta...
Az eddigiek nem voltak túl nehezek, ha tudok, akkor szívesen adok ötletet/tanácsot...
Üdv: Saliboy -
#122 megvan,gondoltam erre de aztán elvetettem az ötletet,gondoltam ekkora hülyeséget biztos nem raknak bele egy ilyen komolynak tünő játekban de mégis:( -
Rusy #121 nem emléxem de valahol volt róla szó olvass vissza? -
#120 nem is zodiac a neve hanem abdula asszem.a cél elfoglalni harom howitzert meg a labot,legalabbis azt hiszem.elfoglalom a labot mire kiirja hogy kuldi teljesitve,elfoglalom a harmadik agyut is erre minden failed:(
tipp?
-
#119 igen :) -
#118 sziasztok!isteni a gém de nagyon nehéz,még a zodiac nevü pályán szivok.már vagy 10szer ujrakezdtem.ti is vért izzadtok egy-egy pálya teljesitéséért? -
#117 Üdv! Azon a pályán az újonnan megjelenő pontra - a térképen balra lenn - a portált kell építeni, ezt nyugodtan elkezdheted akkor is ha az arcra még nem raktál power node-ot, aztán ha kész a portál, húzd fel az arcra is a node-ot.
-
#116 Perimeter v1.01 Updates:
- In-game chat window implemented:
* INSERT - Chat to Clan only
* CTRL+INSERT - Chat to all
- Chat window in the game lobby.
- Lobby altered - no 'Create Game' dialog any more, the host chooses the map from within the lobby itself.
- Replay functionality added:
* Replays can be saved from the Statistics screen when a Single Player or Multiplayer game is finished. They can be viewed by choosing the 'View Replay' option from the 'Single Player' menu.
- New multiplayer map:
* GLETSCHER - a new spongeworld with an unclaimed third-level bomb lab sitting in the middle.
Perimeter v1.01 Patch (17 MB) -
Cipher #115 HElp
mit kell csinálni a 12.Zadioc nevu pályán amikor 1 fej folyamatosan feljön a földalol repedéseket meg lánchegységeket idéz
Éppen oda kéne generatort építeni ahol felbukkan a fej de ha megépítem akkor kiírja obj 1 ok és megjelenik egy másik koordináta is de mire rájöhetnék hogy azon az új koordinátán mit kell csinálni addigra a fej elöjön szétszedi a generátoromat és az object ujra megoldandóvá válik. -
mmster #114 A 'magyarítások' topikban már felvetettem, ha valaki fordítani szeretné a játékot, annak segíthetek a szövegeket tartalmazó .btdb fájl szerkesztésében, feltéve, ha a teljes játék is ilyen állományban tárolja a sztringeket (én a demó .btdb fájlával dolgoztam). Ha valaki neki akarna kezdeni a honosításnak, keressen meg a digitalmaster@freemail címemen.
Üdvözlettel: mmster -
#113 Mellesleg én most a 18. pályán járok hát van egykét eléggé húzós küldi... -
#112 Hi
Nincsen és valszeg nem is lessz mert nem fordítható:(.. -
#111 Az a pálya nem is nehéz.Simán megvédtem. -
#110 létezik ehhez a gémhez magyarítás? -
Rusy #109 a kromanyon pályán, építeni kell valami misslét, de jönnek folyamatosan, mindenhonnan, és nem tudom megvédeni a bázist, valami épűl középen, és mit kell csinálni, mer mindig megölnek.... -
#108 Eh ahogy haladok benne előre egyre jobban tetszik. -
Koala #107 Az nem a négyes? Akkor most melyikre is gondolsz? Amúgy az egységek gyártásaával kapcsolatban azt biztosan tudod, hogy itt 3 (eleinte csak 2) alap egységet gyártasz, amik ha megfelelő arányban állnak rendelkezésre, és megvan hozzá a technológia, akkor át tudnak alakulni egy támadó egységgé, de magukban nem csinálnak semmit, és alig látszanak, olyan picik. Eleinte tehát pl. kell laser lab, hogy meglegyen a kívánt technológia, és akkor elérhetővé válik a sniper nevű egység, amit konkrétan nem gyártasz, hanem a legyártott alapegységekből valamennyit (nem emlékszem, de mondjuk 4 tiszt, 2 katona) tudsz átalakítani sniperré, úgy, hogy a sniper ikonjára kattintasz! Ott mutatja is, hogy mondjuk +2, ami azt jelenti, hogy van elég alapegység két ilyen létrehozásához. Az átalakulás (nanotechnológiával dolgozunk, ugye)pár másodperc, és bárhol, bármikor megtörténhet.
Pontosan mi is egyébként a kérdés? :) -
Rusy #106 Hi az 5-ös pályán kromanyon, mit kell csinálni, mert nem tudom megvédeni a bázist, és katonákat sem tudok építeni, valami épül, de nem tudom mi az mer ha kész nem történik semmi? -
#105 Megoldottam a nagyság kérdését :)
Gondolom már elmentetted, ugye? -
#104 Köszi szépen csak lefognak ugatni mert nagy . -
#103 -
#102 Nem tud valaki ehhez a game-hez tokboritot vagy kis logot vagy valamit ami perimeter felirat van??? -
Garfield #101 Először nálam is előjöttek a régi RTS-reflexek és kezdetm keresni, hogyan lehet a földi egységeket bepakolni a repülőbe, ami majd átviszi azokat. -
Garfield #100 Átalakítod repülő egységekké, majd a túloldalon visszaalakítod földi egységekké -
#99 Hali!
Az ISOLAND pályán amikor kell építeni azt a antigravity labot és el kell pusztitani 3 vulkánszerű akármit ott hogyan jutok átt a másik 2-höz mert közötte nem tudnak átjutni meghalnak???????????????? -
Koala #98 Nekem is 4.5 Catalysttal akad, mint a dög. -
kHares #97 Ha a Frame lent van a talajon, akkor töltődik, majd 100%-nál átmegy a portalon -
Garfield #96 Ahoj!
5. (?) pálya, "Vulcan" név alatt fut.
4 core-t kell építeni a megfelelő helyre, plusz a pálya közepére egy Alpha portalt.
Core-ok a helyükön, Alpha portal a helyén, az "objectives"-ben valami olyasmi lenne a következő lépés, hogy "build alpha portal and charge the Spires".
No, ezt a "feltöltés" mit jelent, minek kéne történnie? -
Gear #95 Csak mert a Cat 4.5-el nekem is belassusl a Perimeter mint állat , de visszatéve a 4.4-et minden ok lett. -
kHares #94 No, végre sikerült megcsinálnom a 7 /biodamage pályát/. Az elején csinálni kell pár egységet a fúrós squadhoz, hogy legyen legalább 5 db. Ezekkel megtámadni az ellenséges framet, pont odaérnek mielőtt kipusztulnak, erre fölemelkedik a frame és nem tölt. Ezek után csak jó védelem kell és kivárni, míg fölénk ér az alpha portal. Ellenséges ásók ellen 15 ágyú már elég :). Sajnos nagyon gyöngék. Ha ismét elkezdeni tölteni megint megtámadni. Repülő egységgel lehet közben zargatni őket. -
Gear #93 melyik ATi drv-t használod? -
#92 nekem 1G ram mellett is swappel ... :( es akad, pedig nekem is 2200mhz az AMDm, es 9800 a video ... -
Koala #91 A fészkeket egyébként én rakétás egységekkel lőttem ki. Ahol nem tudnak odagurulni, ott repülő egységeket gyártottam, és a helyszínen átmorpholtam rakétás földivé. Ha a kígyó meg akarta támadni őket, akkor vissza a levegőbe... -
Koala #90 A laser labot upgradeltem, és gyártottam támadó egységeket, a gondom az volt, hogy az ő támadó egységei lazán átmennek 5-6 földalattra tüzelő ágyú mellett (amik nem is nagyon lőnek, míg az én egységeimet 1 ágyúval kilővi... -
#89 Amúgy rájöttem a 6. pály megoldására (Abdula), és a további szopásokat Lkerülve Lmondom mit kell tenni. Az ostoba programnak nem mind1 h elfoglaltam 2 howit, utána a lab-ot (kiírja a 2.-ra h complete) és utána a 3 howit (< ebben az esetben mission failed!). Tehát. Szépen libasorban csináld meg, 3 howi, és után lab. Na de kérem ennek mi az értelme? Nem teljesen mind1? :) -
#88 én csak proci limitáltnak látom, lehet vidkarim miatt de télleg :P mind1 h 800 minimum, vagy 1024 max, 1 bizonyos méret után minden pálya darabos proci miatt :\ -
#87 A lézerlabodat upgradeld 2. szintűre és máris gyárthatod a föld alatt támadni is képes egységeket. -
Koala #86 Nehezen tudom elhinni, hogy bármelyik játék is ne futna akár maximális felbonásban a gépemen (3200+, 9800 pro), mert ugye ha ezen nem fut, akkor semmin, ebben a pillanatban lényegesen gyorsabbat nem nagyon lehet kapni. Szóval nem tudom elképzelni, hogy ez tartana vissza a felbontás emelésétől. Ellenben, amikor nagyobb felbontással próbálkozok, akkor tovább töltenek a játékok, és a csík vége felé kerregésbe csap át a dolog, szóval szerintem a ramból fogy ki. A szaggatások is főleg akkor vanna, amikor be kell tölteni valami ujdonságot (fegyver első elsütése, első ellenség előugrása...). Ha vga lenne a ludas, annak másodjára is ugyanannyit kell számolnia, nem? Amúgy én sem értem, miért ilyen erőteljes az összefüggés a ram mennyiség és a felbontás között...
Aki a hetedik küldetést megcsinálta, az a biodamage-t hogy csinálta meg (talán6.)? -
#85 a felbontas csokkentese a videokartyad hatarol veszi le a terhet :) nem az 512 ram a keves :)
a jatek CPU es vidkartya limites is egyben :(