Perimeter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 'magyarítások' topikban már felvetettem, ha valaki fordítani szeretné a játékot, annak segíthetek a szövegeket tartalmazó .btdb fájl szerkesztésében, feltéve, ha a teljes játék is ilyen állományban tárolja a sztringeket (én a demó .btdb fájlával dolgoztam). Ha valaki neki akarna kezdeni a honosításnak, keressen meg a digitalmaster@freemail címemen.

Üdvözlettel: mmster
Spenser
Mellesleg én most a 18. pályán járok hát van egykét eléggé húzós küldi...

Spenser
Hi
Nincsen és valszeg nem is lessz mert nem fordítható😞..

grebber
Az a pálya nem is nehéz.Simán megvédtem.

Next PC upgrade: 2022

shaba23
létezik ehhez a gémhez magyarítás?
a kromanyon pályán, építeni kell valami misslét, de jönnek folyamatosan, mindenhonnan, és nem tudom megvédeni a bázist, valami épûl középen, és mit kell csinálni, mer mindig megölnek....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

grebber
Eh ahogy haladok benne elõre egyre jobban tetszik.

Az nem a négyes? Akkor most melyikre is gondolsz? Amúgy az egységek gyártásaával kapcsolatban azt biztosan tudod, hogy itt 3 (eleinte csak 2) alap egységet gyártasz, amik ha megfelelõ arányban állnak rendelkezésre, és megvan hozzá a technológia, akkor át tudnak alakulni egy támadó egységgé, de magukban nem csinálnak semmit, és alig látszanak, olyan picik. Eleinte tehát pl. kell laser lab, hogy meglegyen a kívánt technológia, és akkor elérhetõvé válik a sniper nevû egység, amit konkrétan nem gyártasz, hanem a legyártott alapegységekbõl valamennyit (nem emlékszem, de mondjuk 4 tiszt, 2 katona) tudsz átalakítani sniperré, úgy, hogy a sniper ikonjára kattintasz! Ott mutatja is, hogy mondjuk +2, ami azt jelenti, hogy van elég alapegység két ilyen létrehozásához. Az átalakulás (nanotechnológiával dolgozunk, ugye)pár másodperc, és bárhol, bármikor megtörténhet.

Pontosan mi is egyébként a kérdés? 😊
Hi az 5-ös pályán kromanyon, mit kell csinálni, mert nem tudom megvédeni a bázist, és katonákat sem tudok építeni, valami épül, de nem tudom mi az mer ha kész nem történik semmi?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Aramir
Megoldottam a nagyság kérdését 😊
Gondolom már elmentetted, ugye?

grebber
Köszi szépen csak lefognak ugatni mert nagy .

Aramir

grebber
Nem tud valaki ehhez a game-hez tokboritot vagy kis logot vagy valamit ami perimeter felirat van???

Elõször nálam is elõjöttek a régi RTS-reflexek és kezdetm keresni, hogyan lehet a földi egységeket bepakolni a repülõbe, ami majd átviszi azokat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Átalakítod repülõ egységekké, majd a túloldalon visszaalakítod földi egységekké

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

grebber
Hali!
Az ISOLAND pályán amikor kell építeni azt a antigravity labot és el kell pusztitani 3 vulkánszerû akármit ott hogyan jutok átt a másik 2-höz mert közötte nem tudnak átjutni meghalnak????????????????

Nekem is 4.5 Catalysttal akad, mint a dög.
Ha a Frame lent van a talajon, akkor töltõdik, majd 100%-nál átmegy a portalon

Ahoj!

5. (?) pálya, "Vulcan" név alatt fut.

4 core-t kell építeni a megfelelõ helyre, plusz a pálya közepére egy Alpha portalt.

Core-ok a helyükön, Alpha portal a helyén, az "objectives"-ben valami olyasmi lenne a következõ lépés, hogy "build alpha portal and charge the Spires".

No, ezt a "feltöltés" mit jelent, minek kéne történnie?

Csak mert a Cat 4.5-el nekem is belassusl a Perimeter mint állat , de visszatéve a 4.4-et minden ok lett.

"vessetek a mókusok közé" :)

No, végre sikerült megcsinálnom a 7 /biodamage pályát/. Az elején csinálni kell pár egységet a fúrós squadhoz, hogy legyen legalább 5 db. Ezekkel megtámadni az ellenséges framet, pont odaérnek mielõtt kipusztulnak, erre fölemelkedik a frame és nem tölt. Ezek után csak jó védelem kell és kivárni, míg fölénk ér az alpha portal. Ellenséges ásók ellen 15 ágyú már elég 😊. Sajnos nagyon gyöngék. Ha ismét elkezdeni tölteni megint megtámadni. Repülõ egységgel lehet közben zargatni õket.

melyik ATi drv-t használod?

"vessetek a mókusok közé" :)

arty
nekem 1G ram mellett is swappel ... 😞 es akad, pedig nekem is 2200mhz az AMDm, es 9800 a video ...

Forza.

A fészkeket egyébként én rakétás egységekkel lõttem ki. Ahol nem tudnak odagurulni, ott repülõ egységeket gyártottam, és a helyszínen átmorpholtam rakétás földivé. Ha a kígyó meg akarta támadni õket, akkor vissza a levegõbe...
A laser labot upgradeltem, és gyártottam támadó egységeket, a gondom az volt, hogy az õ támadó egységei lazán átmennek 5-6 földalattra tüzelõ ágyú mellett (amik nem is nagyon lõnek, míg az én egységeimet 1 ágyúval kilõvi...
Bandee
Amúgy rájöttem a 6. pály megoldására (Abdula), és a további szopásokat Lkerülve Lmondom mit kell tenni. Az ostoba programnak nem mind1 h elfoglaltam 2 howit, utána a lab-ot (kiírja a 2.-ra h complete) és utána a 3 howit (< ebben az esetben mission failed!). Tehát. Szépen libasorban csináld meg, 3 howi, és után lab. Na de kérem ennek mi az értelme? Nem teljesen mind1? 😊

Bandee
én csak proci limitáltnak látom, lehet vidkarim miatt de télleg 😛 mind1 h 800 minimum, vagy 1024 max, 1 bizonyos méret után minden pálya darabos proci miatt :\

donneck
A lézerlabodat upgradeld 2. szintûre és máris gyárthatod a föld alatt támadni is képes egységeket.

Nehezen tudom elhinni, hogy bármelyik játék is ne futna akár maximális felbonásban a gépemen (3200+, 9800 pro), mert ugye ha ezen nem fut, akkor semmin, ebben a pillanatban lényegesen gyorsabbat nem nagyon lehet kapni. Szóval nem tudom elképzelni, hogy ez tartana vissza a felbontás emelésétõl. Ellenben, amikor nagyobb felbontással próbálkozok, akkor tovább töltenek a játékok, és a csík vége felé kerregésbe csap át a dolog, szóval szerintem a ramból fogy ki. A szaggatások is fõleg akkor vanna, amikor be kell tölteni valami ujdonságot (fegyver elsõ elsütése, elsõ ellenség elõugrása...). Ha vga lenne a ludas, annak másodjára is ugyanannyit kell számolnia, nem? Amúgy én sem értem, miért ilyen erõteljes az összefüggés a ram mennyiség és a felbontás között...

Aki a hetedik küldetést megcsinálta, az a biodamage-t hogy csinálta meg (talán6.)?
arty
a felbontas csokkentese a videokartyad hatarol veszi le a terhet 😊 nem az 512 ram a keves 😊

a jatek CPU es vidkartya limites is egyben 😞

Forza.

zoli80
na,valaki csak rombolt mar le fészket

zoli80
szasztok!a kurva nesteket hogyan kell kinyirni?nem lovi semmi.

ha volt mar rola szo elnézést!

donneck
Huhh eddig a hetedik küldi volt a legnehezebb de végre megvan.

Bandee
nyomtam far cryt, 1024 high-ban, 768 azé látszott 512höz, pölö far cry-ban, de perimeter-ben nem annyira számít sztem, a proci kell hozzá brutál, nem is a videókártya. amúgy 6os pályán mikor én helyezem áram alá, akkor sem jó. nem tom miért...

Spenser
Hi
Én is most ez nyomom én most a 6-os pályán járok eddig tetccikk...

Nem, azon a pályán kapsz egy új fajta ágyút (valami gatlingot, neve nem ugrik be). Ez direkt erre a földalatti dolgokra van kitalálva, csakhogy nem igazán akar lõni

[HUN]PAStheLoD
a howitzer (már ha az az ágyú) nem tud egységet lõni :/

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Igen, energiát kell kapnia és vigyázni nehogy kilõjék. Nekem nem volt semmi problémám, sorban elfoglaltam a 3-at az én oldalamon miközben lõttem helikopterekkel az õ épületeit. Erre kiírta az egyik objective rendben, majd elfoglaltam a labort arra meg victory.

Amúgy a biodamage pályán szívok én is, valószínû bugos az ággyú, mert 5-6 db. sem akar lõni az egységeire, míg õ 1-2 vel ledarál. Majd ha lesz idõm megoldom, biztos van valami más módszer, de azér nagyon zavaró. Nyilván rögtön támadni kell

[HUN]PAStheLoD
sajnos a full játék nem lett olyan jó mint ahogy esetleg a demo-ból még kihozhattak volna valamit ... én 1-2 skirmish game után meguntam , a grafhoz képest lassú , ahhoz képest meg még ronda is ://

multiban még nem volt részem ,de ismét sajnos nem várok attól se túl nagy élményt :\\

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Én egyébként olyan tornyokat foglaltam el, amik még semlegesek voltak, a legközelebbitõl haladva, vezetve az áramot. Nem mondja ugyan, de én arra is gonodlok, hogy az is baj lehet, ha az ellenség elfoglal valamennyit, ezért érdemes az õ energia ellátását elvágni. Amúgy nem értem, miért nem fogadja el nektek a küldetést...

Bandee, neked milyen felbontásban/beállításokkal megy a játék? Off, de Far Cry-t játszottál? Az max minõségen ment 1024 fölött? Igazából az érdekel, a 768mb memória mekkora elõrelépés az 512-höz képest.
Az elfoglalni szerintem is áram alá helyeznit jelent.
Bandee
MIt jelent mégis "lfoglalni" capture? NEm vágom, áram alá helyezem és az enyém vagy mi?

Bandee
szintén a 6os pályán szopok. megvan 2 howitzer+labor, le van védve erõtérrel, és mikor elfoglalom a 3. howit akkor kiírja h mission failed! de mit ért Lfoglalni alatt? Az h áram alá helyezem nem? mert enemy csak vegetálva tartom, és semmi nem támadja õket, csak mikor Lfoglalom : Mission failed. Nos?

Rohadt szemétség, hogy én négy-öt földalatti ágyúval lövöm, és és rá se basznak... Õ bezzeg egy ágyúval kilövi az összes egységemet.Idióta egy pálya ez a biodamage. Utálom az idõre menõs küldetésket.
Nekem végül sikerült. Biztos, hogy meg is maradtak az ágyúk? A rohadék igen gyorsan szétbombázza õkat azokkal a portyázó csapatokkal..
A hatos pálya bug-os?? Ahol a három ágyút kell elfoglalni plusz a lvl3. bomb lamb-ot. Nos bárhogy csinálom a bomb lab-ra azt írja ki, hogy nem sikerült elfoglalnom failed, holott próbáltam úgy is, hogy hamarabb elfoglalom, akkor kiírja, hogy 2nd objective sikeres, de ahogy a három ágyút megszerzem akkor meg failed-et ír ki a második küldetés miatt.
Ha valakinek sikerült, nyugodtan publikálja a nyerõ taktikát😊
Viszont a biodamage pályán még mindig nem jöttem rá a helyes taktikára... Az ellenség földalatti jármûvei ellen nincs ellenszer! Hiába rakok négy olyan ágyút egymás mellé, átmennek rajtuk...

Valaki meg tudta csinálni?
Megtörtént, sajna 512 mb memória ma már csak 1024-re elég😊
Promi
Koala vegyel vissza!
Mar mint a felbontason.😊