164
Perimeter - K-D LABS
  • Rusy
    engem érdekel bárcsak a hatodikon vagyok
  • saliboy
    Sziasztok!

Épp most nyomtam le a 9. pályát! (valami Reger(?) a neve...)
    Iszonyú durva volt! Vissza kellett vennem a legkönnyebb fokozatra... A végén már azt hittem, letörlöm a francba az egész gémet!!!

De most azért jó túllenni rajta...
    Az eddigiek nem voltak túl nehezek, ha tudok, akkor szívesen adok ötletet/tanácsot...

Üdv: Saliboy
  • zoli80
    megvan,gondoltam erre de aztán elvetettem az ötletet,gondoltam ekkora hülyeséget biztos nem raknak bele egy ilyen komolynak tünő játekban de mégis:(
  • Rusy
    nem emléxem de valahol volt róla szó olvass vissza?
  • zoli80
    nem is zodiac a neve hanem abdula asszem.a cél elfoglalni harom howitzert meg a labot,legalabbis azt hiszem.elfoglalom a labot mire kiirja hogy kuldi teljesitve,elfoglalom a harmadik agyut is erre minden failed:(
    tipp?
  • Bandee
    igen :)
  • zoli80
    sziasztok!isteni a gém de nagyon nehéz,még a zodiac nevü pályán szivok.már vagy 10szer ujrakezdtem.ti is vért izzadtok egy-egy pálya teljesitéséért?
  • Ivan Pjodr
    Üdv! Azon a pályán az újonnan megjelenő pontra - a térképen balra lenn - a portált kell építeni, ezt nyugodtan elkezdheted akkor is ha az arcra még nem raktál power node-ot, aztán ha kész a portál, húzd fel az arcra is a node-ot.
  • grebber
    Perimeter v1.01 Updates:

- In-game chat window implemented:
    * INSERT - Chat to Clan only
    * CTRL+INSERT - Chat to all
    - Chat window in the game lobby.
    - Lobby altered - no 'Create Game' dialog any more, the host chooses the map from within the lobby itself.
    - Replay functionality added:
    * Replays can be saved from the Statistics screen when a Single Player or Multiplayer game is finished. They can be viewed by choosing the 'View Replay' option from the 'Single Player' menu.
    - New multiplayer map:
    * GLETSCHER - a new spongeworld with an unclaimed third-level bomb lab sitting in the middle.

Perimeter v1.01 Patch (17 MB)
  • Cipher
    HElp

mit kell csinálni a 12.Zadioc nevu pályán amikor 1 fej folyamatosan feljön a földalol repedéseket meg lánchegységeket idéz
    Éppen oda kéne generatort építeni ahol felbukkan a fej de ha megépítem akkor kiírja obj 1 ok és megjelenik egy másik koordináta is de mire rájöhetnék hogy azon az új koordinátán mit kell csinálni addigra a fej elöjön szétszedi a generátoromat és az object ujra megoldandóvá válik.
  • mmster
    A 'magyarítások' topikban már felvetettem, ha valaki fordítani szeretné a játékot, annak segíthetek a szövegeket tartalmazó .btdb fájl szerkesztésében, feltéve, ha a teljes játék is ilyen állományban tárolja a sztringeket (én a demó .btdb fájlával dolgoztam). Ha valaki neki akarna kezdeni a honosításnak, keressen meg a digitalmaster@freemail címemen.

Üdvözlettel: mmster
  • Spenser
    Mellesleg én most a 18. pályán járok hát van egykét eléggé húzós küldi...
  • Spenser
    Hi
    Nincsen és valszeg nem is lessz mert nem fordítható:(..
  • grebber
    Az a pálya nem is nehéz.Simán megvédtem.
  • shaba23 #110
    létezik ehhez a gémhez magyarítás?
  • Rusy
    a kromanyon pályán, építeni kell valami misslét, de jönnek folyamatosan, mindenhonnan, és nem tudom megvédeni a bázist, valami épűl középen, és mit kell csinálni, mer mindig megölnek....
  • grebber
    Eh ahogy haladok benne előre egyre jobban tetszik.
  • Koala
    Az nem a négyes? Akkor most melyikre is gondolsz? Amúgy az egységek gyártásaával kapcsolatban azt biztosan tudod, hogy itt 3 (eleinte csak 2) alap egységet gyártasz, amik ha megfelelő arányban állnak rendelkezésre, és megvan hozzá a technológia, akkor át tudnak alakulni egy támadó egységgé, de magukban nem csinálnak semmit, és alig látszanak, olyan picik. Eleinte tehát pl. kell laser lab, hogy meglegyen a kívánt technológia, és akkor elérhetővé válik a sniper nevű egység, amit konkrétan nem gyártasz, hanem a legyártott alapegységekből valamennyit (nem emlékszem, de mondjuk 4 tiszt, 2 katona) tudsz átalakítani sniperré, úgy, hogy a sniper ikonjára kattintasz! Ott mutatja is, hogy mondjuk +2, ami azt jelenti, hogy van elég alapegység két ilyen létrehozásához. Az átalakulás (nanotechnológiával dolgozunk, ugye)pár másodperc, és bárhol, bármikor megtörténhet.

Pontosan mi is egyébként a kérdés? :)
  • Rusy
    Hi az 5-ös pályán kromanyon, mit kell csinálni, mert nem tudom megvédeni a bázist, és katonákat sem tudok építeni, valami épül, de nem tudom mi az mer ha kész nem történik semmi?
  • Aramir
    Megoldottam a nagyság kérdését :)
    Gondolom már elmentetted, ugye?
  • grebber
    Köszi szépen csak lefognak ugatni mert nagy .
  • Aramir
  • grebber
    Nem tud valaki ehhez a game-hez tokboritot vagy kis logot vagy valamit ami perimeter felirat van???
  • Garfield
    Először nálam is előjöttek a régi RTS-reflexek és kezdetm keresni, hogyan lehet a földi egységeket bepakolni a repülőbe, ami majd átviszi azokat.
  • Garfield
    Átalakítod repülő egységekké, majd a túloldalon visszaalakítod földi egységekké
  • grebber
    Hali!
    Az ISOLAND pályán amikor kell építeni azt a antigravity labot és el kell pusztitani 3 vulkánszerű akármit ott hogyan jutok átt a másik 2-höz mert közötte nem tudnak átjutni meghalnak????????????????
  • Koala
    Nekem is 4.5 Catalysttal akad, mint a dög.
  • kHares
    Ha a Frame lent van a talajon, akkor töltődik, majd 100%-nál átmegy a portalon
  • Garfield
    Ahoj!

5. (?) pálya, "Vulcan" név alatt fut.

4 core-t kell építeni a megfelelő helyre, plusz a pálya közepére egy Alpha portalt.

Core-ok a helyükön, Alpha portal a helyén, az "objectives"-ben valami olyasmi lenne a következő lépés, hogy "build alpha portal and charge the Spires".

No, ezt a "feltöltés" mit jelent, minek kéne történnie?
  • Gear
    Csak mert a Cat 4.5-el nekem is belassusl a Perimeter mint állat , de visszatéve a 4.4-et minden ok lett.
  • kHares
    No, végre sikerült megcsinálnom a 7 /biodamage pályát/. Az elején csinálni kell pár egységet a fúrós squadhoz, hogy legyen legalább 5 db. Ezekkel megtámadni az ellenséges framet, pont odaérnek mielőtt kipusztulnak, erre fölemelkedik a frame és nem tölt. Ezek után csak jó védelem kell és kivárni, míg fölénk ér az alpha portal. Ellenséges ásók ellen 15 ágyú már elég :). Sajnos nagyon gyöngék. Ha ismét elkezdeni tölteni megint megtámadni. Repülő egységgel lehet közben zargatni őket.
  • Gear
    melyik ATi drv-t használod?
  • arty
    nekem 1G ram mellett is swappel ... :( es akad, pedig nekem is 2200mhz az AMDm, es 9800 a video ...
  • Koala
    A fészkeket egyébként én rakétás egységekkel lőttem ki. Ahol nem tudnak odagurulni, ott repülő egységeket gyártottam, és a helyszínen átmorpholtam rakétás földivé. Ha a kígyó meg akarta támadni őket, akkor vissza a levegőbe...
  • Koala
    A laser labot upgradeltem, és gyártottam támadó egységeket, a gondom az volt, hogy az ő támadó egységei lazán átmennek 5-6 földalattra tüzelő ágyú mellett (amik nem is nagyon lőnek, míg az én egységeimet 1 ágyúval kilővi...
  • Bandee
    Amúgy rájöttem a 6. pály megoldására (Abdula), és a további szopásokat Lkerülve Lmondom mit kell tenni. Az ostoba programnak nem mind1 h elfoglaltam 2 howit, utána a lab-ot (kiírja a 2.-ra h complete) és utána a 3 howit (< ebben az esetben mission failed!). Tehát. Szépen libasorban csináld meg, 3 howi, és után lab. Na de kérem ennek mi az értelme? Nem teljesen mind1? :)
  • Bandee
    én csak proci limitáltnak látom, lehet vidkarim miatt de télleg :P mind1 h 800 minimum, vagy 1024 max, 1 bizonyos méret után minden pálya darabos proci miatt :\
  • donneck
    A lézerlabodat upgradeld 2. szintűre és máris gyárthatod a föld alatt támadni is képes egységeket.
  • Koala
    Nehezen tudom elhinni, hogy bármelyik játék is ne futna akár maximális felbonásban a gépemen (3200+, 9800 pro), mert ugye ha ezen nem fut, akkor semmin, ebben a pillanatban lényegesen gyorsabbat nem nagyon lehet kapni. Szóval nem tudom elképzelni, hogy ez tartana vissza a felbontás emelésétől. Ellenben, amikor nagyobb felbontással próbálkozok, akkor tovább töltenek a játékok, és a csík vége felé kerregésbe csap át a dolog, szóval szerintem a ramból fogy ki. A szaggatások is főleg akkor vanna, amikor be kell tölteni valami ujdonságot (fegyver első elsütése, első ellenség előugrása...). Ha vga lenne a ludas, annak másodjára is ugyanannyit kell számolnia, nem? Amúgy én sem értem, miért ilyen erőteljes az összefüggés a ram mennyiség és a felbontás között...

Aki a hetedik küldetést megcsinálta, az a biodamage-t hogy csinálta meg (talán6.)?
  • arty
    a felbontas csokkentese a videokartyad hatarol veszi le a terhet :) nem az 512 ram a keves :)

a jatek CPU es vidkartya limites is egyben :(