164
Perimeter - K-D LABS
-
#84 na,valaki csak rombolt mar le fészket -
#83 szasztok!a kurva nesteket hogyan kell kinyirni?nem lovi semmi.
ha volt mar rola szo elnézést! -
#82 Huhh eddig a hetedik küldi volt a legnehezebb de végre megvan. -
#81 nyomtam far cryt, 1024 high-ban, 768 azé látszott 512höz, pölö far cry-ban, de perimeter-ben nem annyira számít sztem, a proci kell hozzá brutál, nem is a videókártya. amúgy 6os pályán mikor én helyezem áram alá, akkor sem jó. nem tom miért... -
#80 Hi
Én is most ez nyomom én most a 6-os pályán járok eddig tetccikk... -
kHares #79 Nem, azon a pályán kapsz egy új fajta ágyút (valami gatlingot, neve nem ugrik be). Ez direkt erre a földalatti dolgokra van kitalálva, csakhogy nem igazán akar lőni -
#78 a howitzer (már ha az az ágyú) nem tud egységet lőni :/ -
kHares #77 Igen, energiát kell kapnia és vigyázni nehogy kilőjék. Nekem nem volt semmi problémám, sorban elfoglaltam a 3-at az én oldalamon miközben lőttem helikopterekkel az ő épületeit. Erre kiírta az egyik objective rendben, majd elfoglaltam a labort arra meg victory.
Amúgy a biodamage pályán szívok én is, valószínű bugos az ággyú, mert 5-6 db. sem akar lőni az egységeire, míg ő 1-2 vel ledarál. Majd ha lesz időm megoldom, biztos van valami más módszer, de azér nagyon zavaró. Nyilván rögtön támadni kell -
#76 sajnos a full játék nem lett olyan jó mint ahogy esetleg a demo-ból még kihozhattak volna valamit ... én 1-2 skirmish game után meguntam , a grafhoz képest lassú , ahhoz képest meg még ronda is ://
multiban még nem volt részem ,de ismét sajnos nem várok attól se túl nagy élményt :\\ -
Koala #75 Én egyébként olyan tornyokat foglaltam el, amik még semlegesek voltak, a legközelebbitől haladva, vezetve az áramot. Nem mondja ugyan, de én arra is gonodlok, hogy az is baj lehet, ha az ellenség elfoglal valamennyit, ezért érdemes az ő energia ellátását elvágni. Amúgy nem értem, miért nem fogadja el nektek a küldetést...
Bandee, neked milyen felbontásban/beállításokkal megy a játék? Off, de Far Cry-t játszottál? Az max minőségen ment 1024 fölött? Igazából az érdekel, a 768mb memória mekkora előrelépés az 512-höz képest. -
Koala #74 Az elfoglalni szerintem is áram alá helyeznit jelent. -
#73 MIt jelent mégis "lfoglalni" capture? NEm vágom, áram alá helyezem és az enyém vagy mi? -
#72 szintén a 6os pályán szopok. megvan 2 howitzer+labor, le van védve erőtérrel, és mikor elfoglalom a 3. howit akkor kiírja h mission failed! de mit ért Lfoglalni alatt? Az h áram alá helyezem nem? mert enemy csak vegetálva tartom, és semmi nem támadja őket, csak mikor Lfoglalom : Mission failed. Nos? -
Koala #71 Rohadt szemétség, hogy én négy-öt földalatti ágyúval lövöm, és és rá se basznak... Ő bezzeg egy ágyúval kilövi az összes egységemet.Idióta egy pálya ez a biodamage. Utálom az időre menős küldetésket. -
Koala #70 Nekem végül sikerült. Biztos, hogy meg is maradtak az ágyúk? A rohadék igen gyorsan szétbombázza őkat azokkal a portyázó csapatokkal.. -
ceas #69 A hatos pálya bug-os?? Ahol a három ágyút kell elfoglalni plusz a lvl3. bomb lamb-ot. Nos bárhogy csinálom a bomb lab-ra azt írja ki, hogy nem sikerült elfoglalnom failed, holott próbáltam úgy is, hogy hamarabb elfoglalom, akkor kiírja, hogy 2nd objective sikeres, de ahogy a három ágyút megszerzem akkor meg failed-et ír ki a második küldetés miatt. -
Koala #68 Ha valakinek sikerült, nyugodtan publikálja a nyerő taktikát:) -
Koala #67 Viszont a biodamage pályán még mindig nem jöttem rá a helyes taktikára... Az ellenség földalatti járművei ellen nincs ellenszer! Hiába rakok négy olyan ágyút egymás mellé, átmennek rajtuk...
Valaki meg tudta csinálni? -
Koala #66 Megtörtént, sajna 512 mb memória ma már csak 1024-re elég:) -
#65 Koala vegyel vissza!
Mar mint a felbontason.:) -
Koala #64 Az előbb kicsit elbíztam magam, a következő küldetést nem tudom megcsinálni:) Amikor az ellenség frame-jét kell felszedni a földről a földalatti egységekkel. Sajnos ő hatékonyabban végzi ezt, nem nagyon látok ellenszert a támadásaira... -
Koala #63 Írjátok már le, milyen felbontásban/beállítás mellet játszotok, milyen gépen.
Én, mint mondtam 1280-ban, maxon (kivéve shadow sample). Gép: 2200Mhz Barci, 512MB 400Mhz DDR, Radeon 9800 Pro, Audigy. Tegnap még Ti 4200 volt, azóta a sulinetet kihasználva beújítottam a 9800-at:) A G4-en ment 1024-ben, most meg 1280-ban, persze szaggatva (10 frame körül). Még jó, hogy nem olyan pörgős, hogy ez zavarna. Nem tudom, milyen gép kellene neki... Én a memóriára gyanakszom, talán az 512 kevés neki? -
Koala #62 Nekem is nagyon megtetszett ez a játék! Annak, aki még bizonytalan, hogy mi is lenne ez az egész.
Három érdekes dolog van benne, ami eléggé megváltoztatja a játékmenetet:
-Áttörhetetlen, de energiazabáló erőtérpajzs, amit csak véges ideig lehet egyfolytában üzemeltetni, vagy csak egy részét bekapcsolni, vagy sok erőművet rakni...
-Terraformálás, vagyis építésre alkalmas terület kialakítása
-Nanotechnológia
Ez utóbbi nekem nagyon tetszik. Nem egységeket gyártok, hanem három alap egységet, amikből a megfelelő laborépület megléte esetén különféle arányban összeadva különféle harci egységeket hozhatok létre. Az átalakulást akárhol, akármikor végre lehet hajtani, ha megvan megfelelő arányú és mennyiségű alap egység, és van energia. Energia nélkül nem csak a nagy pajzs omlik össze, hanem az egységek és tornyok sem működnek. Az építés, javítás és terraformálás is nanotechnológiával történik, vagyis kis elemi egységek repülnek a levegőben a helyszínre, ahol beépülnek a megfelelő helyre, javítva/építve ezzel az épületet. Ez a levegőben-úszó-kis-izékből-összeálló-dolgok téma engem nagyon izgat, az AI című film végén látható jelenetre emlékeztet (amikor valami jármű áll össze a levegőben odasuhanó alkatrészekből)... Márpedig azt a részt nagyon szeretem:) Az is tetszik, hogy a méretarányok egész korrektek, egy ember nem akkora, mint egy épület, bár itt valamiféle robotok az alap egységek, mégis, eltörpülnek az épületekhez képest... A grafika szerintem gyönyörű. Eddig a Generals volt nekem a csúcs, de ez még szebb. Imádom, ahogy a színes, hepehupás tájon fantáziadús épületeim és egységeim mozognak, élnek... A grafika szerintem gyönyörű, kreatív, hangulatos, és "sci-fibb", mint bármi, amit eddig láttam...
A játék menet elég lassú, és én eddig szinte minden csak többedik próbálkozásra teljesítettem, mert mire felfogom, mi a feladat, és azt hogyan hajtom végre, addigra már késő.
A howitzerek elfoglalásánál, nekem is benyomta, hogy végem, pedig még elfoglalhattam volna őket... Talán azért, mert nem csak azok a kis tornyok vannak, hanem egy labor is tartozik hozzájuk (a pálya északi végén), és lehet, hogy ha elfoglalja az ellen azt, akkor mindenféleképpen veszetünk. Nekem az jött be, hogy elfoglalok két löveget, meg a labort. Közben, a portyázó csapatukat az erőterekkel kivédem, közben építek rakétás tornyokat, és repülő rakétás egységeket. Azokkal valóban lehet blokkolni az ellen fejlődését, kilövöldözve a buildmastereit, sőt, a kész épületeit is lehet szedegetni. Amikor éppen támad, akkor azokra koncentrálni, közben haladni a labor felé, és blokkolni az ő haladását...
Az viszont eléggé sokkolt, hogy bár éppen eljátszogatok így, de kb 10 frammel megy a gépemen, igaz, 1280-ban, minden maxon (az árnyék csak 4 sample)...
-
#61 Egyre jobban tetszik ez a game!
Igaz nem sok idöm van játszani de amikor van ezzel nyomom. -
Cvd #60 Meg lehet fogni, gyorsan építs 5-6 helikopterszerű egységet, azzal vissza tudod szorítani a terjeszkedését. Lődd az erőműveket, ha van ennyi egységed akkor azok szétkapják még mielőtt a pajzsot felhúzhatná. Plusz a hülye gép odaküldi a buildmastereit is, azokat is lőheted, így lassabban tud csak terraformálni az erőműveinek. Egyébként hasznos dolog pl. ha te is az építkezések/terraformálás helyéhez közel tartod az egységeket, gyorsabban haladsz. Viszont én is szívok ennél a küldetésnél. Egyszercsak beugrik az ablak hogy buktam a küldetést, pedig jól állok. 3 fegyver már az enyém ahogy kell, haladok a hiányzó épület felé, a gép vissza van szorítva, gyakorlatilag csak vegetál, erre jön a Mission failed. És a szemét nem indokolja meg hogy miért. Arra is gondoltam hogy valami időkorlát lehet, de nem írja sehol. -
Cvd #59 A sima erőmű, amit az elejétől kezdve tudsz építeni. Olyanokkal fedd le a lyukas részt, ahonnan előjönnek. Ez elméletileg elég, viszont nálam sokszor így is áttörnek, így kénytelen vagyok a pajzyokat folyamatosan bekapcsolva tartani azokon a területeken. -
tbundy #58 valaki játszik a játékkal 4,4-es catalisttal? nálam kicsit hiányos a graf 9600xt vel -
#57 Egyebkent letezik olyan dolog hogy meg tudgyam alitani a bogarak tamadasat? Ugyertem le lehet valahogy alitani a feszkekbol kijovoket? Magyarazta az elejen hogy valami Core-t kell epiteni a feszkekre es akkor nem jonnek elo de nekem fogalmam nincs mijaza Core... az az energia ellatto cucc lenne az? -
#56 Most ott vagyok hogy eloszor van a jatekban egy rivalis Frame. Az a lenyeg hogy ki folal el eloszor tobb fegyver tornyot... de konyorgom az akkora sebessgel halad elore hogy megalithatattlan :( -
#55 na akkor jó ez a játék vagy sem?:D -
#54 képre gondoltam -
#53 ingamet ha valaki beillesztene megköszönném.... -
bazsi123 #52 nem kell a repedésekkel foglalkozni. csak nyomulni kell előre. minél előbb építs egy tornyot a teleportkapu közelébe, és vége is a pályának. -
#51 A nagy lóf..zt nem kell kép.
Már tudom közel kell tenni egymáshoz.
Nem lehet az 1 első pályán több olyan épitő egységet gyértani amiből kijönnek azok a fekete bigyók???
Mert ezekkel én nem tudom átvinni a pályát mett mindig eltünnek mert kurva sok repedés van azt azok meg nem tudják megcsinálni. -
#50 Ez nem igaz!
Valakit megkérek az 1-es pályáról küldjön képet hogy hogyan vezette az áramot abba a másik épülethez mert nekem sehogy sem sikerül.
Kibaszott béna vagyok. -
#49 Korbe kell vezetnem az aramaot es majd az utolso colop egy krater kozepen kell legyen de a terraforming kis izek nem tudgyak atmunkalni a hegyeket! Hogy a fenebe juttatok en oda aramot? Probaltam a hoszu tavon mukodo kis mitomenmivel de nem sikerult :( -
#48 azt csináltam amit írt, azért csodálkozom hogy mi a gondja, mert az az objetiv nem jó hogy védjem meg a bázist, de mivel ha csak generátort tudok csinálni? Azok meg is védik, ha a pajzsot benyomom, de egyszer az áram is elfogy a folyamatos támadások miatt....na mind1 majd rájövök..azért thx a helpet. -
davos80 #47 Van már DVD-Rip változat is, így 2 cédés. -
Gear #46 Már nem emlékszem mi volt a 2. küldiben...de az első 4-5 pálya csak úgy megy ha pontosan azt csinálod amit leír. Védelmi és támadó egységet csak szép lassan adja be a progi , ahogy a küldik megkívánják. Támadó 1séget majd akkor ha meglessz az első command center. A földrengéses missionben át kell alakítamni pár buildmaster-t(menü közepén bal oldalt két nyíl egymás felett)Brigadier-é hogy nagyobb (ill.:több kissebb)terület terraformáját tudd rendbetartani, mert ha berepedezik a talaj az épület alatt akor összeomlás.
Az energia mindig továbbmegy ha megfelelő távolságban van a másik toronytól.Egyik pályán energy transmitter-t kell használni , az meszebb viszi az energiát.Az energia lefedettséget jól jelzik a kék körök amikor energiatovábbítót akarsz letenni. -
#45 HY!
Tényleg jó game, végre egy kis újdonság nem mindig a sablonos rts-ek...de nem bírom a 2. pályát megcsinálni....az elsö 2 objektív megvan, de nem tudok védelmi épületeket csinálni, se gységeket.... valaki help plíííz