Perimeter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Ez, hogy nem lett Nuke??
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Next PC upgrade: 2022
<2005-01-20 @ 14:33 - G-San>2005-01-20 @ 14:33 - G-San>
A Russobit és a KDLab ma elárulta, hogy már javában dolgoznak a tavaly megjelent Perimeter kiegészítõ-lemezén. Ami az igazán meglepõ az egészben, hogy még ebben a negyedévben piacra akarják dobni a Perimeter: The Precept of the Emperor-t. Ezen rövid ídõ alatt sikerült javítaniuk az amúgy is csodaszép grafikán, a 20 új küldetés folyamán tengernyi új egységet és épületet ismerhetünk meg. A pontot az i-re, hogy a Szentpétervári zenekar egy vadiúj soundtracket is készített a kieghez.
Képek
info:Gamestar
Forza.
Forza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A myth törésû perimeter (2 cd ,dvd rip) telepitésénél nem találkozott senki némi hibával?a jlenség a következõ: van egy bazinagy setup.exe fájl a cd1 en,azt elinditom,megy egy darabig,de olyan 1 perc után abbahyagja a telepitést,semmi hibaüzenet,csak megáll.a resources.pak fájl nál.
valaki tud errõl valamit?hogy lehet e javitani?vagy esetleg XP vel van gondja?
thx
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem tudom, hogy mi a gáz a 6. pályával, nekem elég egyszerû volt. Két egységgel végig kerdettem a seregét, így nem tudott sehol megállni támadni. Amíg nem volt nagyobb csapatom, lézeres és rakétás védelmet építettem. Ha transmitterrel viszitek az energiát, pillanatok alatt oda lehet érni, és jól be lehet védeni az ágyukat. Ennyi.
12. pálya: azt hiszem, hogy a rakétás egységekkel szét lehet lõni a fészkeket, utána már csak mérsékelten (repülõ egységekkel) támad. A spéci egységek teljesen feleslegesek, mert nem lehet velük a fészket támadni.
A megjelölt pontokra kell energy core-t telepíteni, kivéve a bázisnál, mert szerintem az itt megjelenõ célkereszt csak a saját Frame-et jelöli. Szóval a telepítést nehezíti, hogy a kijelölt helyen rendszeres idõközönként lerombolja a megépült core-okat.
a megoldás elég egyszerû:
-le kell nyomni a fészkeket, ekkor a bogarakkal nem kell már tovább törõdni.
-transmitterrel energiát kell vinni a megjelölt helyekre, de vigyázva, hogy ne kerülj bele abba a zónába, amelyik rendszeresen összeomlik (a bázishoz közeli hely a leggecibb, mert ott elég nagy kiterjedésû földrengés szokott lenni. Ezt egyszerûen meg lehet kerülni, vagy több szálon vinni az energiát.
-a megjelölt helyeken csak kis felületet kell létrehozni, épp hogy elférjen rajta a core.
-a legrosszabb szitu a fejnél van, mert az jön elõ a leggyakrabban...
Szóval ha mindenhol állnak a core-ok, akkor megjelenik az alfa teleport helye. Itt el lehet kezdeni az építkezést, bár szerintem ha az egyik core megsemmisül, akkor nem fog teleportálni... (ettõl függetlenül tudod építeni a teleportot!)
Üdv: Saliboy
A 19-es pályát /Mountime/sikerült már megcsinálnia valakinek?
mi a sz*rért?
Elkezdõdik a pálya, azzal, hogy kis lézeres jármûvekkel lebzsel a bázisomon, persze hamarosan átalakulnak földalattivá vagy gránátvetõssé, nehogy véletlen legyen esélyem védekezni:)
-Nekem hasznos infó volt, hogy a kijelölt helyeknek nem muszály pont a közepére rakni az energiatornyot, nem baj, ha lelóg (idõt lehet spórolni vele).
-Nem szabad nagy köröket kijelölni a terraformáláshoz, csak annyit, hogy éppen elférjenek a tornyok, így goyrsabban végeznek a brigadier-ek.
-A négy energiatoronynak elég egyszer, egy pillanatig egyszerre mûködnie, akkor már megkapjuk a portál helyét, annak energia kell, meg fel kell építeni, de ekkor már nem kell mûködtetni a 4 kijelölt helyen az energia tornyokat!
-Én odavittem a framet, nem tudom, ez muszály volt-e
-Érdemes haladni, mert nekem úgy tünt, a bázis közepén egyre erõsebb földrengések lesznek!
-Nekem bevált az a taktika a fészkek kifüstölésére, hogy rakétás légijármûveket helyeztem fölé, ami ugyan nem lõhet a fészekre, de mikor kirajzanak a dögök, akkor elárasztják a levegõbõl rakétával, és azok szépen belecsapódnak:)
Azért az egzotikus fegyverrendszereket is érdemes megnézni, csak azokka lehet, hogy tovább tart (van olyan lebegõ cucc, ami egy óriási sárga sugárnyalábot bocsát maga alá, mint az Independence Day UFO-ja, és van ami forgószeleket csinál, ez illik a mars archoz:)
Amúgy az arc emelkedik ki legsûrûbben, aztán a bal felsõ, aztán a jobb felsõ, a bázison lévõ torony pedig csak tolerálhatóan sérül. Tehát érdemes: elõször a bázisra rakni, aztán a jobb felsõ, aztán a bal felsõ, aztán az arcba. Ha már ki vannak lõve a fészkek, csak két csapatot rá kell rakni a felbukkanási helyére a jószágoknak, a transzmittereket nem kell védeni.
A következõ emgint érdekesnek ígérkezik, aszondja építsek portált, de közben már támad kis lézeres jármûvel, amit visszaverek, erre azt látom, hogy már a földalatti jármûvel szedi a bázisom:)
Én nem tudom elkezdeni a portál építését, amíg nincsenek meg az energy core-ok. Gondolom abban a pár pillanatban kellene elkezdeni, amikor éppen megvan mind, de rak egy jelet a bázisom közepére is, legalábbis a térképen, de azt már nem jelöli a játékban! Próbálom pontosan meghatározni a helyet (pl. egységet küldök a térképen odakattintva, és oda építek), de nem fogadja el... Akkor a portált a bal alsó sarokban megjelenõ helyre kellene rakni, a többi négy meg energy core?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Épp most nyomtam le a 9. pályát! (valami Reger(?) a neve...)
Iszonyú durva volt! Vissza kellett vennem a legkönnyebb fokozatra... A végén már azt hittem, letörlöm a francba az egész gémet!!!
De most azért jó túllenni rajta...
Az eddigiek nem voltak túl nehezek, ha tudok, akkor szívesen adok ötletet/tanácsot...
Üdv: Saliboy
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
tipp?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
- In-game chat window implemented:
* INSERT - Chat to Clan only
* CTRL+INSERT - Chat to all
- Chat window in the game lobby.
- Lobby altered - no 'Create Game' dialog any more, the host chooses the map from within the lobby itself.
- Replay functionality added:
* Replays can be saved from the Statistics screen when a Single Player or Multiplayer game is finished. They can be viewed by choosing the 'View Replay' option from the 'Single Player' menu.
- New multiplayer map:
* GLETSCHER - a new spongeworld with an unclaimed third-level bomb lab sitting in the middle.
Perimeter v1.01 Patch (17 MB)
mit kell csinálni a 12.Zadioc nevu pályán amikor 1 fej folyamatosan feljön a földalol repedéseket meg lánchegységeket idéz
Éppen oda kéne generatort építeni ahol felbukkan a fej de ha megépítem akkor kiírja obj 1 ok és megjelenik egy másik koordináta is de mire rájöhetnék hogy azon az új koordinátán mit kell csinálni addigra a fej elöjön szétszedi a generátoromat és az object ujra megoldandóvá válik.