164
Perimeter - K-D LABS
-
Végigjátszottam.
Mindig repedezik a talaj beépitettem azt csinálok másik energiatornyot erre az nem kap áramot pedig közel teszem, a másikhoz. -
Rusy #43 Játszd végig a tutorialt az sokat segít -
Hat en mar toltam egy darabig. Nekem nagyon bejon!
grebber sajnos tul sokaig tartana mig elemagyaraznam. A lenyeg hogy jelold be a terseget ahova jevitasokat es utcsinalast szeretnel majd epitsel a teleport fele aramtornyokat es vegul kuld oda a bazisod :) -
Valaki aki már játszik vele mit kell csinálni az első pályán??? -
Surgosen procit kell cserejek :) -
Na én szerintem megéri leszedni a képek meg a videok alapján nem hittem hogy fog tetszeni de nagyon bejövös nekem.
A tutoriált megcsináltam.És most csinálom a küldetéseket majd.
A gépigényességét meg én nem vettem észre lehet hogy a lentebb emlitett config már jó neki. -
Hát basszus nekem hibaüzenettel 5 perc után kilépked :(
Pedig tényleg nem néz ki rossz game-nak :((( -
PrOceSs #37 Első ránézésre nem tűnik rossznak! A gépigénye viszont sztem indokolatlanul magas. Jó a zenéje is. -
Ha nem resetel megint magától ez a köcsög gép kék ablakkal és ha a fejem felett gyülekező vihar nem bassza szét a biztositékot akkor estig lejön azt kiprobálom én is.
Azt ha tudok majd irok róla valami értelmeset. -
Van benne skirmish? -
lammaer #34 Volt nálam egy majdnem full olyan 1 hónappal ezelőtt - lenyomtam vagy 10 pályát belőle, de csúnyán monoton lett a játék, ráadásul halál depressziós/unalmas volt a sztori. Az egység morfolástól eltekintve semmi extra, sajnos. -
YencY #33 Nforceon 6.1-nél tart. -
Gear #32 1 dvd , de nemegész 1500MB .Ez nem mindegy. -
antijedi #31 1 dvd? bazz ennyire azért nem volt jó a demó... :/
érdekes meg minden de nekem elsőre monotonnak tünt, fölöslegesen emg nem fogok lekapni egy dvd-t, majd ha valaki kiprobálta irjon véleményt pls :) -
Majd leszedem a gamet azt kiprobálom kösz az infokat. -
Gear #29 Győzni
!
Nemnagyon mélyedtem bele, de a lényeg az energia és a terület.Standard RTS , csak érdekes az egységkezelés/graf.Izgi a nanotechen alapuló egység...hmm átépítési/átmozgatási rendszer.PL.: 6 kissebb egység összeáll 2-3 nagyobbá... ez érdekessé tehet csatákat.Mindenképp érdemes megnézni szerintem.
Van valahol a GS-en videó , mindenképp nézd meg ha még nem láttad. -
Miről szól mit kell benne csinálni? -
Gear #27 Demot már igen de az elég hirtelen bedobott a zavarosba. Érdekes lessz az biztos. -
Probálta már valaki a gamet ha igen milyen????? -
Yeah! -
Rossz hírem van azoknak, akik a vadiúj PERIMETER c. játék magyarítására áhítoznak!
A Játék csak és kizárólag HEX-ben, kötött karakterszám mellett fordítható!
Tehát: amíg nem lesz egy olyan programunk, ami a *.btdb fájlokat gyönyörűen kitömöríti, editálhatóvá teszi, addig nem lesz Perimeter Hun!
Szívfájdító, hogy a Játék tökéletesen kezeli az ékezeteket (bár, az "é" betűk elég érdekesen néznek ki...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Corey #23 Perimeter (c) Codemasters 32x50 MB DEVIANCE -

Szívemből szóltál. :) -
Tegnap rögtön nekiugrottam, nagyon tetszett, bár a harcrendszerrel nem voltam tisztában így másfél óra alatt győztem csak (gyk. körbeépítettem az ellen framejét). Most újra megnéztem, tisztába jöttem mindennel, 32 perc alatt el is söpörtem az ellent :) Ez a cucc isteni, nagyon nagy meglepetés, az év egyik (ha nem a legjobb) stratégiája, de formabontó részei miatt minden valószínűség szerint meg fog bukni. Éljen a tucatjátékokra éhező gamertársadalom. -
kijött a demo -
Az utolsó igazán jó RTS a Z Steel Soldiers volt számomra, a Perimeter valalmi miatt arra emlékeztet. -
kegyetlenjó játék lesz
márcsak azért is mert régóta nincs rendes rts :] -
real terraforming strategy
STRATÉGIA
ami nem az én műfajom -
Ez a voxel cucc nem tom mennyire lesz majd homály, de izginek tűnik. -
Ja, látom azóta sem olvastad el a #7 második sorát, csak az elsőt, hehe. -
jónak tűnik! -
Május 21-én jelenik meg. Már várom! Gyöngyszem lesz, ebben biztos vagyok!
Videjó a Hardwireden:
Perimeter -
igen remekül el tudom dönteni, mivel a stratégia nem az én műfajom (azért van 1-2 kivétel) -
Mivel ilyen játék még nem volt, ezért ezt remekül el tudod dönteni, hogy a te műfajod-e. -
Ugyanis úgy gondolom, ha engem érdekel egy játék, akkor van más olyan a Földön, akit szintén érdekel. :) -
Mindkettőt. -
aha, szóval nem az én műfajom :) -
RTS
real terraforming strategy -
ez milyen game? -
a képek nem rosszak...