Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
<#wow1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Airbus A380
Federer kipottyant IndianWellsbõl.... <#miaz>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

zsutyesz

Forrest Gump
peRFect!
Airbus A380
nekem mondod?

szeretem a teniszt de ha most még 1 szettet végig kellett volna nézni azt nem bírtam volna ki 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Count Adyn
jaja, fõleg hogy elõtte 5-2 rõl lett tie break, egy szettnyi infarktus volt kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Airbus A380
<#eljen>

a vége nem volt túl szívbarát a Federer szurkolóknak 😊

Count Adyn
16😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Hjah, pedig Roger kb 50% van ütötte be az elsõ szerváit, de a francia püfölte a hálóba a labdát rendesen. Eléggé szét volt esve fejben, meg fáradt is volt még gondolom az 5 szettestõl😊

Forrest Gump
Sajnos nem láttam a Tsonga - Federer meccset, de az eredmény alapján nagyon sima lehetett.
Count Adyn
Jah jófej Tsonga😄

"Q.: Novak talked about his problems. He had some problems during the match. When did you first notice that he was having problems?

JO‑WILFRIED TSONGA: Five years ago. (Smiling.)"

Count Adyn
nahh Murray-Federer döntõ lesz😊

Forrest Gump
Két nagyon jó negyeddöntõ volt ma, szerencsére tudtam nézni (szabadnap)
Federer szarul kezdett, de a második játszma felétõl szenzációs volt.
Tsonga-Djoko meccs meg egészen fantasztikus volt, nagyon ment a franciának. (bírom a csávót) 😊
REALista
Nadal feladta...😞(((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Molnibalage
Gyerekek, Nadal bajban van. 0:2 Murry-nek. Ezt a meccset sem látom... 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

desigo
Megverte a németet végül is...
Molnibalage
Asszem Nadal bajban van. Sajnos nem tudom nézni a meccset. 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Count Adyn
Roger igencsak megizzadt elsõ körben Andrejevvel😊
Az meg milyen hülye új szabály már hogy nem lehet 3 perces ápolási szünetet kérni?

Airbus A380

Molnibalage
Van olyan oldal, ahol olnine van kép és ingyenes is?

zsutyesz

nem tud valaki egy olyan raglista oldalt ahol rá lehet keresni az emberke nevére? és ahol mindenki szerepel!
te jó ég, milyen teniszt játszottak brisbaneben a belga csajok 😮
végre ismét érdemes nõi teniszt is nézni

How much can you take,before you snap?

<#mf2> Szerintem már maga a tudat felért a gyõzelemmel hogy svájcba nyomta le Rogert

Isten kíséri utadat :)

desigo
mindenesetre nem volt rossz estéje xD

"A szerb gyõzelmével 291 700 eurót keresett és 500 ATP-pontot kapott."
De nem érdemelte volna meg szerintem.

desigo
fõleg úgy,hogy Federer otthoni közönség elõtt játszott
Ez kínos volt ...<#rolleyes>

kezdõdik a meccs Go Federer. <#guluszem1>

Nemsoká Masters Cup

Mennyí szünet lesz az új idényig ?

Fujiryu
Roger Federer:
I have been back practicing and training now for some time and all is going well. I feel much better. I am looking forward to playing my hometown tournament in Basel . I have also had a chance to spend some amazing time with my family. Myla and Ch...arlene are doing great. After training yesterday, Mirka and I took them for a walk along Lake Zurich. I am always excited to be back in Switzerland!

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Hát pedig elég sok közvetítésen elmesélik hogy majdnem focista lett 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

poppe
mondjuk akkor federer lenne ráírva...
viszont csatárt márt játszott gugli 1. találat federer foci-ra

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
pedig az egy kapusmeznek néz ki

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hogy jött össze ez a kép? Csak a márka miatt? Mert vicces lenne ha Federer focizna😛
Count Adyn
Az én két istenem😄

desigo
az szép
gratula!
banok
Czink megnyerte a quebeci döntõt Safarova ellen 4-6, 6-3, 7-5-re 😄 \o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

köszi szépen <#eljen>

zsutyesz
sziasztok,
egyik lány ismerõsöm régóta keres fekete nike tenisz szoknyát,tud esetleg vki mondani boltot - lehetõleg magyarországon - ahol lehet kapni?

elõre is köszi

Molnibalage
Volt már fiatalabb Grand Slam gyõztes? Kim Clijsters elsõ (?) tornáján GS gyõzelemmel tért vissza? Hát nem gyenge torna volt ez. Persze nem láttam belõle igazán semmit.

Fujiryu
Jó meccs volt 😊

desigo
Ezt nem gondoltam volna <#wow2>

gratula Potro <#eljen>
desigo
nah 1:1

nem lesz rövid döntõ
desigo
Del Potro sokat hibázik...
Forrest Gump
Nem gyenge! 😊
Count Adyn
Hát ez igy öööö omg😄DD

Yulcsa
sok volt az esõszünet, így most játszik Roger Djokoval, és Del Potro lesz az ellenfele a gyõztesnek a döntõben, ami holnap (hétfõ) este 22:00-kor lesz magyar idõ szerint.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Molnibalage
Az hivatalos honlapon a döntõ idõpontja ki sics írva!

Szerintem holnap játszik. Én is szeretném tudni, hogy mikor lesz.

Mellesleg hogyhogy nem vasárnap van döntõ?