2235
10802156721221919903.jpg
  • desigo

• REALista
    Nah jah.:D
    Sanyarú dolog lehet amúgy Murray fannak lenni...
  • desigo
    Hatalmas amit a két aranyos barátnő leművel.
    Örülnek,szurkolnak,tapsolnak,vágják a fejeket.
    Külön showt levágnak :)
  • REALista
    *Murray
  • REALista
    Murry ha ezt a Djokot se veri meg akkor a büdös életben nem fog GS-t nyerni és ezt függetlenül attól mondom hogy Nadal ellen nyilván még bár mi lehet ha tovább jut...
    Egyértelműen Murry kezében van a meccs.
  • desigo
    Djokovics–Murray meccs jó kiegyenlített
    itt még bárhogy is alakulhat
  • REALista
    Ja bár Djoko ellen ennél több kell majd.Feltéve hogy ő is döntőbe jut.:)
  • desigo
    Federer-Nadal elődöntő Melbourne-ben most EuroSporton...

Nadal formában van.
  • NandorHUN
    Hello, lenne egy kis problémám; az ütőmről néhol lekopott a festék (megsérült az ütő) és alatta pedig már fém van, nincs arra lehetőség valahol hogy befestik vagy ilyesmi (aggódok, hogy esetleg megrosdásodik)? Ilyesfajta "hibajavítást" nem szoktak csinálni valahol tenisz ütökkel?
  • desigo
    Djokovicsot Nadal sem állíthatta meg a US Openen
  • Molnibalage
    Aki nem látta a mai meccset, az bánhatja. Király volt.
  • IXEMGabeo

simply the best:)
  • IXEMGabeo
    Federer simán bealázta volna mindkettőt annyira rosszul játszottak a döntőben...nem igaz h egy nagydarab Tsonga 2-0 ról fordított ez is csak a figyelmetlenség miatt történhetett meg
  • commissioner
    Bannert és a világelsők feliratot lehet cserélni!
    Mellesleg olyan banner kéne, amin nők is vannak.
  • Tetsuo
    En Nadalnak drukkoltam. ;)
  • zsutyesz
  • desigo
    végre

• REALista
    Ja rég játszott ilyen gyengén.Djokonak semmi extrát nem kellett nyújtania a győzelemhez.Sok ki nem kényszerített rontás, kevés extra, nulla játék...
  • Tetsuo
    Koszi, a BBC-n neztem. Nadal vesztett. :(
  • REALista
    Na kezdődik!VAMOS!:D
  • REALista
    Itt keresgélj majd.
  • REALista
    Rafanak sokkal több megvédendő pontja volt mint Djokonak.Azért durva hogy lehet megnyer egymás után két RG-t és mégis bukja a világelsőséget csak azért mert tavaly is ő nyerte őket...:D
    Mondjuk tény hogy Djokonak nagyon jól sikerült ez a fél év na de akkor is...
  • Tetsuo
    A neten hol lehet nezni a dontot (esetleg magyarul)? tud vki vmi cimet?
  • bakkerman
    gecc nem semmi hogy a mai meccstől függetlenül Djokovics lesz holnaptól a világelső :OO de ez hogy lehet,sokkal több pontot tudott megvédeni mint Rafa???
  • manutd99
    Sziasztok!
    Valaki nem emlékszik véletleünl a Nadal - Murray meccs végén mit mondott a Kaplár F., hoy mire nem volt példa 3 éve? A Nadallal kapcsolatban...
  • desigo
    asszem banner törölhető xD

Djokovics döntős és világelső
  • desigo
    Az kemény meccs lehetett...
  • commissioner
    Tsonga (francia, 12.) – Federer (svájci, 3.) 3:6, 6:7, 6:4, 6:4, 6:4

beszarás, és pont ma nem volt időm nézni a meccseket...
  • Japep

Én sem vagyok valami nagy szakértő, nemrég teniszezem még magam is, de szerintem jók lesznek. :)
    Árban teljesen jók, a Wilson és a Babolat pedig nagyon jó márka.
  • Tetsuo
    Koszi.

Ezt neztem ki.

Meg ezt.

Nem tudom, hogy ezek jok-e ill. ez az ar megfelelo ertuk?
  • Japep

Én nem tudok neked hozzáértő tanácsot adni, csak leírom, mi hogyan is csináltuk.
    Mi fizetős pályára mentünk, ahol adtak ütőt, mikor milyen volt. Mikor másodszor mentünk már nem adtak ütőt, mert nyáron már nem jár - így azonnal elmentünk a Corába és vettünk 2 db ütőt a legolcsóbból (1500 Ft, de nem mondja meg róla egyből senki, hogy olyan).
    Azért csináltuk ezt, mert úgy voltunk vele, hogy pár alkalomból még nem tudjuk leszűrni, fogunk-e rendszeresen járni, meg hogy menni fog-e, ha igen, veszünk jobbat.

Azóta megy is, és járunk is, és vettünk is magunknak drágább, jobb ütőket (Head, Wilson).
    A Head-ütők (és felszerelések) szerintem nagyon is megfelelnek ilyen hobbi-célra, már pl. 6e Ft-ért van egész jó az üzletekben (ahol voltunk nemrég, és ott voltak ütők 5-10e Ft között: Auchan, Cora, Decathlon, Hervis - az Intersportot nem ajánlom, ott 20e a legolcsóbb).

Egyébként ami számíthat az az, hogy pl. fejsúlyos-e az ütő, de ha még sosem csináltad, nem hiszem, hogy annyira fontos lenne. Súlyra sincsenek akkor különbségek, meg amúgy is, egy délután alatt hozzászoksz, bármilyen is az az ütő. :)
    Annyi, hogy elvileg minél nagyobb az ütőfelülete az ütőnek, annál könnyebb eltalálni a labdát, viszont minél kisebb, annál könnyebb irányítani azt - az amatőröknek a nagyobb ajánlott.
  • Tetsuo
    Segitseget kerek. Teljesen kezdo vagyok, parommal szeretnenk kiprobalni a jatekot. A kornyeken pont van egy ingyenes palya. Egyelore csak utogetnenk, edzo nelkul. Milyen uto ajanlott?
    Nem akarok draga utot, olyan 5-10e ft ertekben gondoltam.
    Baratnomnek gondolom konnyebb kell..

Nezegettem weboldalakat, leirasokat, de abszolut kezdoknek az olcso kategoriaban nem talaltam ajanlatot.
  • REALista
  • Japep

Neten találtam egy Wilson-ütős hátteret, kis módosítással csináltam belőle Wimbledonos-hátteret.
    Gondoltam felteszem, úgy is aktuális. :)

• REALista
    Erre a Nadalos dologra azért ne vegyél mérget...:)
  • IXEMGabeo
    legszorosabb salakos GS döntő volt köztük...ez is szép volt Fedtől...Nadal sehol se lesz 30 évesen már most, hamarosan vissza fog esni a renoméja...sajnos Djokovicé lehet az elkövetkezendő 1-2 év, ha nem akad majd ellenfele...
  • REALista
    a statisztika csak mókusvakítás.:D
    A fél éve veretlen Djoko elleni meccse minden idők egyik legjobb Roland Garros meccse volt és Nadal ellen is megvoltak a lehetősége ami azért nem volt jellemző az eddigi salakos összecsapásaikra...
  • desigo
    Nem tudom emlékszel-e a pillanatra amikor a kommentátor mondta,hogy a közönség már azért szurkol,hogy ne legyen egyhangú,unalmas mérkőzés.A döntőben szerintem Nadal sokkal jobb formában volt.
    De itt egy statisztika is akár.

• REALista
    Te miről beszélsz?:S
    Épp ellenkezőleg végre újra úgy játszott mint pár éve.nagyon jól játszott Djoko és Nadal ellen is...
  • Airbus A380
    Hello mi volt ? Roger rajongó vagyok, akkor ezekszerint semmit se vesztettem, hogy a meccs kimaradt az életemből?