2235
![10802156721221919903.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1080215672/10802156721221919903.jpg)
-
Roger nem volt most önmaga.
Nagyon gyenge volt. -
Nos hát Roger elintézte hogy Nadal maradjon az első:D -
Djokovic Miamiban is legyőzte Nadalt
A szerb teniszező megőrizte idei veretlenségét, megnyerte a Sony Ericsson Opent. -
IXEMGabeo #1710 pár év és kikészül a térde. Túl hajszolja magát, túlzottan erőteniszt játszik... -
korrekt
lehet vérszemet kapott :) -
Djoker nagy formában van.Megnyert Indian Wellst úgy hogy megint verte Federert és Nadalt is. -
Sziasztok!
Van egy technikai kérdésem:
Elkezdtem, sok évnyi kihagyás után, teniszezni. Leporoltam a régi Dunlop ütőmet, de kb 1.5 óra folyamatos játék után teljesen szétfoszlott a grip rajta. Gondolom, elöregedett az anyag. Hervisben vettem is egy 3-as csomag Babolat gripet, de csak itthon vettem észre, hogy ez overgrip. Azaz a régire kellett volna rátekerni, amit már lebontottam, mivel teljesen szétfoszlott.
A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség az overgrip, és a sima grip között? Hol lehet simát kapni? Szinte mindenhol csak overgripet látok. -
Üdv!
Kezdő teniszező vagyok és azt szeretném megtudni, hogy hová kell felhelyezni a smartsorb rezgéscsillapítót. A legalsó kereszthúr alá vagy lehet a felette lévő (alulról a 2.) húr alá is rakni? Köszi a segítséget. -
Hát nem. -
Hát sok esélye nem volt Murrey-nek... -
Ez hány kilós? -
-
Novak Djokovic win -
-
Ana -
-
lassan kezdés... -
Hajrá Djoko! :P -
Jó kis döntő lesz!Hajrá Andy bár Djoko esélyesebb szerintem.Nagyon jól nyomta Fed ellen... -
EuroSport vasárnap 9:30
Tenisz (élő)
Ausztrál Open, Melbourne, Ausztrália, férfi, döntő
Andy Murray - Novak Djokovic -
Sziasztok!
Kezdő teniszező vagyok és azt szeretném megtudni, hogy hová kell felhelyezni a smartsorb rezgéscsillapítót. A legalsó kereszthúr alá vagy lehet a felette lévő (alulról a 2.) húr alá is rakni? Köszi a segítséget. -
Yipppí! :) -
Djokovics megint legyőzte Federert
-
Jah..
Djoko - RF elödöntő.
Jó lesz! -
de legalább Djokovic elődöntős -
Szegény Nadal kiesett.
Sérülten játszotta végig a Ferrer elleni meccset.
Federer szimpatizáns vagyok, de sajnálom őt.:( -
Nadal mamája szerint a fiának túl nagy a feneke
Amire eddig alig-alig akadt példa, most megtörtént: Rafael Nadal nyilvánosságot jobbára kerülő édesanyja, Ana Maria Parera hosszabb interjút adott, melyből többek között kiderül, hogy a világelső teniszező rendetlen gyerek volt, és a mai napig nagy a fene
Érdekes kulisszatitkokat árult el fiáról, Rafael Nadalról Ana Maria Parera. A világelső spanyol teniszező édesanyja általában kerüli a nyilvánosságot, mivel azonban ő a sportoló által létrehozott, jótékony célokat szolgáló alapítvány elnöke, Nadal és Roger Federer bemutató meccsei kapcsán szinte kötelező volt a sajtó rendelkezésére állnia. „Rafa nagyon rendetlen gyerek volt, és imádta a plüssállatokat. A mai napig fél a sötétben” - kezdte fia emberi oldalának bemutatását Nadal mama, aki azt sem titkolta, hogy szigorúan nevelték a világsztárt.
„Egyszer azzal állt elém, hogy részt kellene vennie a Roland Garros és a wimbledoni torna juniorversenyében, erre én azt mondtam, hogy első az iskola!” - folytatta Parera asszony. „Nem tudják elképzelni, hány alsónadrágot küldenek neki, mert azt hiszik, túl kicsi méreteket hord. A helyzet viszont az, hogy szerintem túl nagy lett a feneke...” - egészítette ki a beszámolót nevetve, apró kacsintással kísérve egy pikáns történettel az anyuka.
bulvarsport.hu -
-
Tenisz csillag a Full Tilt csapatában -
Nem egy kiélezett meccs ez most tőlük. -
igen korrekt dolog volt ez tőlük -
A Legnagyobbak! -
bakosla24 #1681 Nagy szívfájdalom nekem, hogy Hewitt nincs a fenti képen:D Na, de mindegy!
Nagyon szeretem a teniszt, a legfairebb sportnak tartom. Szinte minden játékos jóban van egymással, tudnak örülni egymás sikerének is, gratulálni egymásnak.
Öröm nézni minden egyes díjátadót, ahogyan Federer a 125. győzelme után is tud sírni, mint egy ovis kisgyerek. :D
Az F1 is jó lenne, csak Alonsot kellene kipaterolni onnan, állandóan csinálja a hisztit. Várom már, hogy Schumival mikor akad össze. Remélem, kioktatja a király egy kicsit !!! :D -
A bannert nem ártana frissíteni. -
Miért voltak közraktárban? -
Pfff...milyen szemét emberek vannak...:( -
sirdond #1677 egy csatorna sem adta ma élőben a gdf suez gp döntőt? -
nagyon nem vagy képen akkor :) -
Én pl azt se tudom kicsodák.... Meg szerintem vannak még így páran. -
Gyerekek mi ez a pangás??? Pár gratuláció azért elférhetne Fucsovics Marcinak meg Babos Timinek. Nem minden napi sikereket értek el...
Gratula mind2nek. Csak így tovább!