2235
10802156721221919903.jpg
  • desigo
    Roger nem volt most önmaga.
    Nagyon gyenge volt.
  • Count Adyn
    Nos hát Roger elintézte hogy Nadal maradjon az első:D
  • desigo
    Djokovic Miamiban is legyőzte Nadalt

A szerb teniszező megőrizte idei veretlenségét, megnyerte a Sony Ericsson Opent.
  • IXEMGabeo
    pár év és kikészül a térde. Túl hajszolja magát, túlzottan erőteniszt játszik...
  • desigo
    korrekt
    lehet vérszemet kapott :)
  • REALista
    Djoker nagy formában van.Megnyert Indian Wellst úgy hogy megint verte Federert és Nadalt is.
  • I.C.ram
    Sziasztok!

Van egy technikai kérdésem:

Elkezdtem, sok évnyi kihagyás után, teniszezni. Leporoltam a régi Dunlop ütőmet, de kb 1.5 óra folyamatos játék után teljesen szétfoszlott a grip rajta. Gondolom, elöregedett az anyag. Hervisben vettem is egy 3-as csomag Babolat gripet, de csak itthon vettem észre, hogy ez overgrip. Azaz a régire kellett volna rátekerni, amit már lebontottam, mivel teljesen szétfoszlott.

A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség az overgrip, és a sima grip között? Hol lehet simát kapni? Szinte mindenhol csak overgripet látok.
  • hunmilan
    Üdv!

Kezdő teniszező vagyok és azt szeretném megtudni, hogy hová kell felhelyezni a smartsorb rezgéscsillapítót. A legalsó kereszthúr alá vagy lehet a felette lévő (alulról a 2.) húr alá is rakni? Köszi a segítséget.
  • Airbus A380
    Hát nem.
  • Molnibalage
    Hát sok esélye nem volt Murrey-nek...
  • Airbus A380
    Ez hány kilós?
  • desigo
  • desigo
    Novak Djokovic win
  • desigo
  • desigo

Ana
  • desigo
  • desigo
    lassan kezdés...
  • zsutyesz
    Hajrá Djoko! :P
  • REALista
    Jó kis döntő lesz!Hajrá Andy bár Djoko esélyesebb szerintem.Nagyon jól nyomta Fed ellen...
  • desigo
    EuroSport vasárnap 9:30
    Tenisz (élő)

Ausztrál Open, Melbourne, Ausztrália, férfi, döntő
    Andy Murray - Novak Djokovic
  • hunmilan
    Sziasztok!

Kezdő teniszező vagyok és azt szeretném megtudni, hogy hová kell felhelyezni a smartsorb rezgéscsillapítót. A legalsó kereszthúr alá vagy lehet a felette lévő (alulról a 2.) húr alá is rakni? Köszi a segítséget.
  • zsutyesz
    Yipppí! :)
  • desigo
    Djokovics megint legyőzte Federert

• Forrest Gump
    Jah..
    Djoko - RF elödöntő.
    Jó lesz!
  • desigo
    de legalább Djokovic elődöntős
  • Forrest Gump
    Szegény Nadal kiesett.
    Sérülten játszotta végig a Ferrer elleni meccset.
    Federer szimpatizáns vagyok, de sajnálom őt.:(
  • Airbus A380
    Nadal mamája szerint a fiának túl nagy a feneke

Amire eddig alig-alig akadt példa, most megtörtént: Rafael Nadal nyilvánosságot jobbára kerülő édesanyja, Ana Maria Parera hosszabb interjút adott, melyből többek között kiderül, hogy a világelső teniszező rendetlen gyerek volt, és a mai napig nagy a fene
    Érdekes kulisszatitkokat árult el fiáról, Rafael Nadalról Ana Maria Parera. A világelső spanyol teniszező édesanyja általában kerüli a nyilvánosságot, mivel azonban ő a sportoló által létrehozott, jótékony célokat szolgáló alapítvány elnöke, Nadal és Roger Federer bemutató meccsei kapcsán szinte kötelező volt a sajtó rendelkezésére állnia. „Rafa nagyon rendetlen gyerek volt, és imádta a plüssállatokat. A mai napig fél a sötétben” - kezdte fia emberi oldalának bemutatását Nadal mama, aki azt sem titkolta, hogy szigorúan nevelték a világsztárt.

„Egyszer azzal állt elém, hogy részt kellene vennie a Roland Garros és a wimbledoni torna juniorversenyében, erre én azt mondtam, hogy első az iskola!” - folytatta Parera asszony. „Nem tudják elképzelni, hány alsónadrágot küldenek neki, mert azt hiszik, túl kicsi méreteket hord. A helyzet viszont az, hogy szerintem túl nagy lett a feneke...” - egészítette ki a beszámolót nevetve, apró kacsintással kísérve egy pikáns történettel az anyuka.

bulvarsport.hu
  • desigo
  • Airbus A380
    Tenisz csillag a Full Tilt csapatában
  • desigo
    Nem egy kiélezett meccs ez most tőlük.
  • desigo
    igen korrekt dolog volt ez tőlük
  • Forrest Gump
    A Legnagyobbak!
  • bakosla24
    Nagy szívfájdalom nekem, hogy Hewitt nincs a fenti képen:D Na, de mindegy!
    Nagyon szeretem a teniszt, a legfairebb sportnak tartom. Szinte minden játékos jóban van egymással, tudnak örülni egymás sikerének is, gratulálni egymásnak.
    Öröm nézni minden egyes díjátadót, ahogyan Federer a 125. győzelme után is tud sírni, mint egy ovis kisgyerek. :D
    Az F1 is jó lenne, csak Alonsot kellene kipaterolni onnan, állandóan csinálja a hisztit. Várom már, hogy Schumival mikor akad össze. Remélem, kioktatja a király egy kicsit !!! :D
  • Airbus A380
    A bannert nem ártana frissíteni.
  • desigo
    Miért voltak közraktárban?
  • REALista
    Pfff...milyen szemét emberek vannak...:(
  • sirdond
    egy csatorna sem adta ma élőben a gdf suez gp döntőt?
  • Sugam
    nagyon nem vagy képen akkor :)
  • Airbus A380
    Én pl azt se tudom kicsodák.... Meg szerintem vannak még így páran.
  • Amadeus
    Gyerekek mi ez a pangás??? Pár gratuláció azért elférhetne Fucsovics Marcinak meg Babos Timinek. Nem minden napi sikereket értek el...
    Gratula mind2nek. Csak így tovább!