Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
igen korrekt dolog volt ez tõlük <#eljen>
Forrest Gump
Nagy szívfájdalom nekem, hogy Hewitt nincs a fenti képen😄 Na, de mindegy!
Nagyon szeretem a teniszt, a legfairebb sportnak tartom. Szinte minden játékos jóban van egymással, tudnak örülni egymás sikerének is, gratulálni egymásnak.
Öröm nézni minden egyes díjátadót, ahogyan Federer a 125. gyõzelme után is tud sírni, mint egy ovis kisgyerek. 😄
Az F1 is jó lenne, csak Alonsot kellene kipaterolni onnan, állandóan csinálja a hisztit. Várom már, hogy Schumival mikor akad össze. Remélem, kioktatja a király egy kicsit !!! 😄
Airbus A380
A bannert nem ártana frissíteni.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

desigo
Miért voltak közraktárban?
REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

egy csatorna sem adta ma élõben a gdf suez gp döntõt?

How much can you take,before you snap?

Sugam
nagyon nem vagy képen akkor 😊

Airbus A380
Én pl azt se tudom kicsodák.... Meg szerintem vannak még így páran.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Amadeus
Gyerekek mi ez a pangás??? Pár gratuláció azért elférhetne Fucsovics Marcinak meg Babos Timinek. Nem minden napi sikereket értek el...
Gratula mind2nek. Csak így tovább!

Count Adyn
😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

poppe
már van 0 ember, + 2, aki nem lesz ott <#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Szereted a teniszt? Rajongsz a magyar tehetségekért? Babos Timi, Szávay Ági és a többiek? Gyere el 2010. július 2-án 17:00-kor a Gödör Klubhoz, hozz magaddal egy teniszlabdát és dobd fel velünk! Barátaidat se hagyd otthon, küld tovább ezt az e-mailt, hogy minél többen legyünk. Ha meghallod a dudaszót, dobd fel a labdát!

Kérjük, részvételi szándékod jelezd az alábbi linken keresztül:
http://www.doodle.com/qg8i2vypnea52hw5

A flashmob elnevezése: We ♥ tennis
Passz, nem kezdték letépni a csomagolást 😊

REAL MADRID

desigo
mit kaptak ?

REAL MADRID

REAL MADRID

Fabio Capello
nem szarok csak hullafáradtak baszki, három napja nyomják, alig állnak a lábukon :/

REALista
Komolytalan...ennyire nem lehetnek szarok...😄

Vajon elmennek 100:100-ig? 😄

Fabio Capello
már rég... 😄

Count Adyn
megvan már a 100 ász?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fabio Capello
De amúgy ugyanaz a séma mint tegnap: Isner elhúz, Mahut egyenlít...

62:62

10 óra 24 perc játékidõ

desigo
lol már
Fabio Capello
folytatódik az epic mérkõzés, 61:61 az állás ^^

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

És még mindig megy 😮

REAL MADRID

MrSpock
Én nézem már 38-38 és 7:20perc:-D

Go Jeff Go!!!!

jAsOn VoOrHeEs
Nézi valaki a Mahut-Isner meccset?

5. szett: 32-33

6 és fél órája gyûrik egymást. xD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

lippet
Alakul a Gaross negyeddöntõjének mezõnye:
Federer - Söderling
Berdych - Youzhny

Melzer - Djokovic
Verdasco/Almagra - Belluci/Nadal

A hölgyeknél pedig:
Schiavone - Wozniacki
Dementieva - Petrova

S.Williams - Henin/Stosur
Jankovic/Hantuchova - Groth/Shvedova

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

nem hiszem el hogy szafin kiesett <#boxer><#boxer><#boxer>
Sugam
federer jobban felszivja magat roland garrosra kiv vagyok mi lesz , igaz mar vannak gyerekek nem a tenisz a legfontosabb .

Madrid, férfi döntõ
Nadal – Federer 6:4, 7:6 (7-5)

<#worship>

REAL MADRID

Madridban újra Nadal - Federer döntõ lesz. <#worship>

REAL MADRID

Köszi a segitséget

Sugam
Nadal valami hihetetlen mód játszott a román srác ellen ! (aki helytállt, de minden hiába )

Airbus A380

Szoktatok neten meccset nézni? Ehezz szeretnék segitséget valahonnan,valakitõl! Köszi

Köszönöm sikerült! NÉzitek a Barcelona-i versenyt? Nekem most Verdasco a favoritom ott szerintem megnyeri a tornát!

Airbus A380
nyomj a csillagra .

desigo
felül jobb oldalt a kék RSS ikontól balra van egy sárga csillag
arra katt...
Hogy lehet betenni egy forumot a kedvenceim közé? Bocs még új vagyok

Aszthiszem én is beteszem a kedvenceim közé!

REALista
Pff csak este 8 után adják felvételrõl...:S
Hát a tök érdektelen PSV meccs helyett igazán adhatnák élõben.A PSV már úgysem tud beleszólni az elsõ két helyezett csatájába...

REALista
Nemsokára kezdõdik Nadal-Verdasco döntõ Monte Carloban...
Remélem Nadal behúzza.😊

sziasztok!

Segítséget szeretnék tõletek kérni! Volt egy fallabdapálya(más néven tenisz segéd pálya). Lényege: fal, elõtte beton platz. Egy ilyen helyet ismertem amit alábbi képen láthattok. Úgy tûnik sajnos ezt a helyet is lebontják... Nem tudtok róla h van-e Budapesten illetve környékén hasonló kültéri pálya? (És nem squash pályát keresek)
Elõre is köszönöm!

a régi pálya
desigo
nekem is...
Airbus A380
Hol aktív hol nem 😊

Nekem pl kedvencekbe van szóval látom ha valaki ír bele.

Üdv minden forumozonak!

Mennyire aktiv ez a forum sok teniszbarát van itt? Én imádom nézni egyik kedvenc sportom! A kedvenc grand slam-em nemsokára jön a Roland Garros! Ti is követitek majd?

Airbus A380
reggel álmos fejjel ezt láttam..... bár morbid de az esélytelenért is szorítottam.... (morbid mert federeres vagyok)