Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, és a másodikban 3-2 Isnernek...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

megy az Indian wellsi döntõ...

Federer nyerte az 1. szettet 7-6-ra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Federer (svájci, 3.)–Nadal (spanyol, 2.) 6:3, 6:4

végre!!!

Régóta vártam erre a pillanatra

Isner-Federer döntõ lesz😊 a papa az idei 3. tornagyõzelme felé halad nem gyenge😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

EGYES, ELÕDÖNTÕ
Isner (amerikai, 11.)–Djokovics (szerb, 1.) 7:6, 3:6, 7:6

én csak most tudtam meg😄😄

Éljen!!!!

remélem Nadal kikap nem lehet mindig mázlija Federer ellen

A Djokovic-Isner végeredményét már tudjuk.

Valaki nem tud Federer-Nadal mûködõ streamet?

Bõ 10 perc és kezdõdik.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Indian Wellsben létrejött az álomelõdöntõ

immáron 28x Federer-Nadal lesz, másik ágon Djokovic-Isner

negyeddöntõben ott volt a régóta formán kívül játszó Gilles Simon is, illetve a Nadalt megszorongató szeszélyes argentín David Nalbandian is

81-es? én azt hittem 78-79-es születésû

Roger Federernek megvan az idei 2. torna gyõzelme ezzel mostmár a 72. ATP gyõzelmét szerezte azzal, hogy Dubaiban 2 szettben legyõzte Andy Murrayt

ohh yeah mondjuk annak örülök h Murray kiverte Djokovicot az elõdöntõben <#taps><#eljen>

remélem a mester továbbra is tartja jó formáját majd a Garrosra

Smithwarden
Azert annyi meg nincs.
31. 😊

<#hawaii>

De sok meccset pont a temperamentuma miatt vesztett el. 😊

<#action>

Ha higgadtabb es fejben jobb lett volna, sokkal jobb jatekos is lehetett volna belole. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ja õt rég láttam, de bírtam, mert temperamentumot szenvedélyt vitt egy egy meccsbe😊

baszott nagy tenyeresei voltak emlékszem...sajnos 33-34 körül van, kifele megy, ahogy Hewitt is, aki fantasztikus volt ezen az Ausztrál Openen

Smithwarden
Marin Cilic-et nem igazan szoktam kovetni, de nem hinnem hogy 23 evesen hirtelen visszavonulna.
Viszont ugy latom, hogy most tenyleg kihagyja a kovetkezo tornat konyokserules miatt:
"February 16, 2012
Gael Monfils and Marin Cilic have both withdrawn from the Regions Morgan Keegan Championships in Memphis because of knee injuries."

En most azt sajnalom, hogy Fernando Gonzalez tenyleg visszavonul. 😞
Kicsit orult csoka volt, de vizet fakasztott a palyan a tenyeresivel. 😊
Azert orulok, hogy legalabb neten biztos latom az utolso merkozeseit. 😊

az szép😊 tényleg csak 1-2 szokott adni néha a sport 1, vagy 2

a Grand Slameket nagyrészt azért leadja az eurosport 1, 2 arra nincs is panasz, de kis tornákból 1-1 meccset szoktak, fõleg a kiemeltekét.

tényleg akartam már kérdezni mi történt Marian Ciliccel? úgy hallottam fél füllel, hogy visszavonult? vagy sérült?

Smithwarden
Federer hihetetlenul nyomta Del Potro ellen.
Minden bejott neki amit csak akart es Del Porto hiaba utotte teljes erobol, Federer siman kontrazta erosebben es jobban helyezve.

De a masik ket torna is nagyon jo volt. Foleg a dontok.
Brasil Open 2012, Sao Paulo
SAP Open, USA San Jose

A heten befizettem 1 evre a tennistv.com-ra. :p
Vegre tudom nezni normalisan a mostanaban indulo salakos tornakat is, mert hiaba jon 6! sport ado a kabelen, alig adnak le ATP tornakat es nagyon elegem lett mar ebbol.
Az Eurosport is szinte csak WTA tornakat erolteti.
Tok jo, hogy igy hetente 3-4 tornat is tudok kovetni es alig maradok le olyan meccsekrol amik erdekelnek.
Mondjuk nem volt olcso sajnos, de azt hiszem megerte. :p

errõl jut eszembe Federer megverte Del Potrot a Rotterdami tornán ez volt a 71. ATP tornagyõzelme

desigo
pihengess egy kicsit
rádfér...
Tetsuo
Mikor lesz a kovetkezo grand slam es mik az eselyek? Mert ugye salak, fu stb...
A versenyzoknek tenyleg hatalmas osszegeket kell fizetni nevezesi dijkent? Errol sehol nem talalok semmit.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

szerencsétlenek nem bírtak állni, amikor Steve Healy beszélt, már Nadal a hálóra ült annyira kifáradtak<#zavart1><#eplus2>

desigo
Rockynhooo
Na csak meg lett majd 6 óra alatt 😄 Nadal 4:2rõl cseszte el.. 😞

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
5 óra 54 perc
húúhúúúú
atyavilág Djokovic nyerte meg a maratoni csatát...

4-2 rõl bukta el Nadal az utolsó szettet...fogadásgyilkos meccs volt kb😊

megdõlt a Verdasco-Nadal rekord.

Mostmár ez a meccs lett az Ausztrál Openek történetének leghosszabb mérkõzése túlhaladtak az 5 óra 14 percen

na, de el ne kiabáljam Djokovic visszaszerezte az elvesztett break hátrányát

Nadal megint lehetetlen helyzetekbõl jött vissza és nyer meg egy meccset...Ha megdönti Federer rekordjait akkor nincs igazság, mert egy szimpla erõteniszt játszik.

Rockynhooo
Már egy ideje nyomják a srácok 😮

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

asszem a nõknél Azarenka most a világelsõ, nem árt módosítani...😊

utálom Nadalt és Djokot is:S

furcsa így nézni egy döntõt

Federer a legjobb és akkor megint a pszichés tudatalattija miatt nem bírja elverni Nadalt...sokkal jobb teniszt játszik pedig

desigo
desigo
Nah akkor lássuk a döntõt.
Hajrá Djoko!
desigo

REALista
Nah jah.😄
Sanyarú dolog lehet amúgy Murray fannak lenni...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
Hatalmas amit a két aranyos barátnõ lemûvel.
Örülnek,szurkolnak,tapsolnak,vágják a fejeket.
Külön showt levágnak 😊
REALista
*Murray

REALista
Murry ha ezt a Djokot se veri meg akkor a büdös életben nem fog GS-t nyerni és ezt függetlenül attól mondom hogy Nadal ellen nyilván még bár mi lehet ha tovább jut...
Egyértelmûen Murry kezében van a meccs.

desigo
Djokovics–Murray meccs jó kiegyenlített
itt még bárhogy is alakulhat
REALista
Ja bár Djoko ellen ennél több kell majd.Feltéve hogy õ is döntõbe jut.😊

desigo
Federer-Nadal elõdöntõ Melbourne-ben most EuroSporton...

Nadal formában van.
NandorHUN
Hello, lenne egy kis problémám; az ütõmrõl néhol lekopott a festék (megsérült az ütõ) és alatta pedig már fém van, nincs arra lehetõség valahol hogy befestik vagy ilyesmi (aggódok, hogy esetleg megrosdásodik)? Ilyesfajta "hibajavítást" nem szoktak csinálni valahol tenisz ütökkel?
Molnibalage
Aki nem látta a mai meccset, az bánhatja. Király volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

simply the best😊

Federer simán bealázta volna mindkettõt annyira rosszul játszottak a döntõben...nem igaz h egy nagydarab Tsonga 2-0 ról fordított ez is csak a figyelmetlenség miatt történhetett meg

Bannert és a világelsõk feliratot lehet cserélni!
Mellesleg olyan banner kéne, amin nõk is vannak.

Tetsuo
En Nadalnak drukkoltam. 😉

zsutyesz
<#eljen><#taps>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

desigo
végre <#eljen>

REALista
Ja rég játszott ilyen gyengén.Djokonak semmi extrát nem kellett nyújtania a gyõzelemhez.Sok ki nem kényszerített rontás, kevés extra, nulla játék...

Tetsuo
Koszi, a BBC-n neztem. Nadal vesztett. 😞

REALista
Na kezdõdik!VAMOS!😄