Tenisz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondjuk tény hogy Djokonak nagyon jól sikerült ez a fél év na de akkor is...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Valaki nem emlékszik véletleünl a Nadal - Murray meccs végén mit mondott a Kaplár F., hoy mire nem volt példa 3 éve? A Nadallal kapcsolatban...
beszarás, és pont ma nem volt idõm nézni a meccseket...
Én sem vagyok valami nagy szakértõ, nemrég teniszezem még magam is, de szerintem jók lesznek. 😊
Árban teljesen jók, a Wilson és a Babolat pedig nagyon jó márka.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én nem tudok neked hozzáértõ tanácsot adni, csak leírom, mi hogyan is csináltuk.
Mi fizetõs pályára mentünk, ahol adtak ütõt, mikor milyen volt. Mikor másodszor mentünk már nem adtak ütõt, mert nyáron már nem jár - így azonnal elmentünk a Corába és vettünk 2 db ütõt a legolcsóbból (1500 Ft, de nem mondja meg róla egybõl senki, hogy olyan).
Azért csináltuk ezt, mert úgy voltunk vele, hogy pár alkalomból még nem tudjuk leszûrni, fogunk-e rendszeresen járni, meg hogy menni fog-e, ha igen, veszünk jobbat.
Azóta megy is, és járunk is, és vettünk is magunknak drágább, jobb ütõket (Head, Wilson).
A Head-ütõk (és felszerelések) szerintem nagyon is megfelelnek ilyen hobbi-célra, már pl. 6e Ft-ért van egész jó az üzletekben (ahol voltunk nemrég, és ott voltak ütõk 5-10e Ft között: Auchan, Cora, Decathlon, Hervis - az Intersportot nem ajánlom, ott 20e a legolcsóbb).
Egyébként ami számíthat az az, hogy pl. fejsúlyos-e az ütõ, de ha még sosem csináltad, nem hiszem, hogy annyira fontos lenne. Súlyra sincsenek akkor különbségek, meg amúgy is, egy délután alatt hozzászoksz, bármilyen is az az ütõ. 😊
Annyi, hogy elvileg minél nagyobb az ütõfelülete az ütõnek, annál könnyebb eltalálni a labdát, viszont minél kisebb, annál könnyebb irányítani azt - az amatõröknek a nagyobb ajánlott.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem akarok draga utot, olyan 5-10e ft ertekben gondoltam.
Baratnomnek gondolom konnyebb kell..
Nezegettem weboldalakat, leirasokat, de abszolut kezdoknek az olcso kategoriaban nem talaltam ajanlatot.
Neten találtam egy Wilson-ütõs hátteret, kis módosítással csináltam belõle Wimbledonos-hátteret.
Gondoltam felteszem, úgy is aktuális. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A fél éve veretlen Djoko elleni meccse minden idõk egyik legjobb Roland Garros meccse volt és Nadal ellen is megvoltak a lehetõsége ami azért nem volt jellemzõ az eddigi salakos összecsapásaikra...
De itt egy statisztika is akár.

Épp ellenkezõleg végre újra úgy játszott mint pár éve.nagyon jól játszott Djoko és Nadal ellen is...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A szerb teniszezõ megõrizte idei veretlenségét, megnyerte a Sony Ericsson Opent.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Van egy technikai kérdésem:
Elkezdtem, sok évnyi kihagyás után, teniszezni. Leporoltam a régi Dunlop ütõmet, de kb 1.5 óra folyamatos játék után teljesen szétfoszlott a grip rajta. Gondolom, elöregedett az anyag. Hervisben vettem is egy 3-as csomag Babolat gripet, de csak itthon vettem észre, hogy ez overgrip. Azaz a régire kellett volna rátekerni, amit már lebontottam, mivel teljesen szétfoszlott.
A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség az overgrip, és a sima grip között? Hol lehet simát kapni? Szinte mindenhol csak overgripet látok.
Kezdõ teniszezõ vagyok és azt szeretném megtudni, hogy hová kell felhelyezni a smartsorb rezgéscsillapítót. A legalsó kereszthúr alá vagy lehet a felette lévõ (alulról a 2.) húr alá is rakni? Köszi a segítséget.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tenisz (élõ)
Ausztrál Open, Melbourne, Ausztrália, férfi, döntõ
Andy Murray - Novak Djokovic
Kezdõ teniszezõ vagyok és azt szeretném megtudni, hogy hová kell felhelyezni a smartsorb rezgéscsillapítót. A legalsó kereszthúr alá vagy lehet a felette lévõ (alulról a 2.) húr alá is rakni? Köszi a segítséget.
Sérülten játszotta végig a Ferrer elleni meccset.
Federer szimpatizáns vagyok, de sajnálom õt.😞
Amire eddig alig-alig akadt példa, most megtörtént: Rafael Nadal nyilvánosságot jobbára kerülõ édesanyja, Ana Maria Parera hosszabb interjút adott, melybõl többek között kiderül, hogy a világelsõ teniszezõ rendetlen gyerek volt, és a mai napig nagy a fene
Érdekes kulisszatitkokat árult el fiáról, Rafael Nadalról Ana Maria Parera. A világelsõ spanyol teniszezõ édesanyja általában kerüli a nyilvánosságot, mivel azonban õ a sportoló által létrehozott, jótékony célokat szolgáló alapítvány elnöke, Nadal és Roger Federer bemutató meccsei kapcsán szinte kötelezõ volt a sajtó rendelkezésére állnia. „Rafa nagyon rendetlen gyerek volt, és imádta a plüssállatokat. A mai napig fél a sötétben” - kezdte fia emberi oldalának bemutatását Nadal mama, aki azt sem titkolta, hogy szigorúan nevelték a világsztárt.
„Egyszer azzal állt elém, hogy részt kellene vennie a Roland Garros és a wimbledoni torna juniorversenyében, erre én azt mondtam, hogy elsõ az iskola!” - folytatta Parera asszony. „Nem tudják elképzelni, hány alsónadrágot küldenek neki, mert azt hiszik, túl kicsi méreteket hord. A helyzet viszont az, hogy szerintem túl nagy lett a feneke...” - egészítette ki a beszámolót nevetve, apró kacsintással kísérve egy pikáns történettel az anyuka.
bulvarsport.hu