5735
-
gabko #4254 Cora-ba vettem :) -
#4253 Szarosnak hívjuk mert olyan kicsi volt mikor a házhoz került. -
#4252 Cirma cica. :) idős már, de még mindig ő a környéken a fő kandúr :P
-
#4251 :D Hol lehet kapni ilyen kaparófát? -
gabko #4250 tök nehéz fotózni mert olyan a színe mint a parkettának :D
-
#4249 de ari:D
-
#4248 aranyos :) -
#4247 ez besz*rás..isszonyat cukiiiiii] -
#4246 :) -
gabko #4245 Peti
-
gabko #4244 Peti
Peti -
#4243 Itt van az enyém is nem hagyta magát lefényképezni,mert még kicsi össze-vissza futkos szóval inkább levideóztam.:)1,5 hete van meg,de még a kutyával nem szoktak össze.
-
gabko #4242 lol :) kint is meg nem is :) ez jó :)
párnapja rájött hogy tud magától bukfencezni :D nagyon mókás... majd megprbálok róla videot csinálni... -
#4241 Nekem 2 macskám esett ki a negyedikről, erkélyről, úgyhogy szerintem semmiképp ne engedd ki egyedül!
Aztán megcsináltuk úgy, hogy az erkélynél vágtunk neki egy kis macskaajtót, ami egy kis "ketrecbe" vezetett. Így kint is volt az erkélyen, meg nem is :) -
#4240 Elírtam:Szarosnak hívjuk a macskát mert nagyon kicsi volt mikor a házhoz került. -
#4239 Szarosnaknak hívjuk nem szereti a fényképezést. -
#4238 -
#4237 -
gabko #4236 aranyos tényleg és mégelevenebb... nem hagy élni :) az alvásról meg nem is beszélek :) -
#4235 nem 3 lábú :D -
#4234 Hogy érted?
részletesebben -
Cat 02 #4233 Ott a lábánál mintha bajok lennének,, vagy nemvágom, de zavart érzek az erőben. -
BEST :D -
#4231 nagyon tunderi :)
es szerintem se engedd ki, csak majd ha idosebb lesz esetleg... az enyem is a korlaton szokott maszkalni es a szivbaj kerulget neha, bar en kertes hazban lakom de akkor is van ott vagy 4 meter magassag...
-
#4230 Jujj de aranyos :D -
#4229 Aranyos :)
Egyedül szerintem ne engedd ki az erkélyre. Ilyen fiatalon (amúgy is) nagyon kajlák tudnak lenni. -
gabko #4228 Hali a macskám Peti
most 8hetes... nagyon vagány.
kérdésem lenne: 9diken lakom... mennyi az esélye hogy erkélyről bátor ugrást vetne a mélybe?
mert ha nagy akkor marad bukón az erkélyajtó.
-
#4227 Az enyém ha teheti minden napját egy helyben megállás nélkül csak feküdne dehát enni kell meg végezni a dolgát meg néha játszik.. -
Cat 02 #4226 Neked még milyen aktívak :D Nekem kb 0/24-ben ilyesmi pózokban van, kivétel mikor enni kap.
-
#4225 nagyon édesek :) -
#4224 Aranyosak :) -
#4223 Saját;
-
#4222 Nem sikerült mindnek. És lett 3 pici. -
#4221 Hogy vannak a cicák? Sikerült nekik új helyet találni? -
#4220 aranyos^^ -
#4219 kipróbálom köszi -
#4218 Jópofa :D -
#4217 Az utóbbi képen nemlátni hogy lila de ezen már igen ^^ -
#4216 Úgy éreztem hogy ezeknek a képeknek nagy sikerük lesz ígyhát most fel teszem,mai képek...
-
#4215 Egyszerűen nem tudtam választani, kinek.
Szószos étel: ha engem kérdezel, csirke farhátból, vagy fejből leves. Mehet bele árpagyöngy, kukoricadara, zöldbab, karalábé, leveszöldség apróra vágva, só (lehetőleg tengeri és kevés). Ebből főzzél jó sűrű levest, adagold ki, tedd mélyhűtőbe, ami három napon belül nem fogy el. A macskád imádni fog.
Új helyre költözés: 3 hét, egy hónap, míg ne engedd ki. Utána már nem megy el a felnőtt macska se. Gazda változatlan, helyet megszokta, minek menjen.