5735
  • extramagascsaj
    sziasztok!
    nekem nemrég lett cicám
    szegénynek beteg a szeme
    kamillateáztuk...de csak egyre rosszabb...vmi javaslat?
  • Cat 02 #4293
    Kép amit linkeltél (bár gondolom össz. méretre gondoltál) , viszont abból a szempontból tényleg zavaró, h a fórum kicsinyíti őket és picit 'nyomott' lesz.
  • ppk
    ????
  • Cat 02 #4291
    Fájlméret: 300 kb :o
  • ppk
    Egy észrevétel;

Lehetőleg ne 1,5megás képeket linkelj be, mert fél óra mire betölt az oldal!

képekre jobb egér, szerkesztés, majd paintban megnyitja a képet, és ott Kép fül, nyújtás döntés, majd pl 50%ra leveszed a függőleges, és vízszíntes méreteket, és máris nem 1,5mega lesz egy kép, csak kb 285mb, viszont az értékéből nem veszít semmit.

itt a példa;

vagy, leveszed 20%-ra, és máris csak 41kb, viszont mi itt mindent látunk!

Csak mikor mented, a mentés másként-et alkalmazd, különben felülírod az eredeti képet!

Jó szándékból írtam, köszi ;-)

• NessieGraf
    Nálam a macskarekorder az volt, aki két és fél hónaposan megfogta az első pockot egyedül. Az egyedült azért írom, mert az anyamacska is szokott pocót hozni gyakorláshoz.
  • foxpal
    Szeretnémm majd tenyészteni :)
    Meg amúgyis olyan araonyos ^^
  • Willenbrock
    Ez a macskánk fogott már kb 12-15 egeret a ház körül az elmúlt 1 évben,még csak 2,5 éves.
  • Willenbrock
    A mieink is mind utcaiak,ha jó kaját kap ugyanolyan szép meg fényes a szőre mint a fajmacskáknak.
  • zsutyesz
    hát az valószínű...
    csak a menhelyek meg tele vannak elárvult állatkákkal
  • predator0
    Először én is hülyeségnek tartottam, de elgondolkoztam két másodpercig és arra jutottam, hogyha valaki ennyit költ egy macskára, akkor valószínű nem fogja utcára tenni :)
  • zsutyesz
    képes vagy ennyi pénzt adni egy macskáért? az én cicáim mind utcáról valók voltak, így még segítettem is rajtuk.
  • predator0
    "Peti jól vagy? Peti!"
  • elitehun
    Aranyos. Főleg az elején amikor a saját árnyékát akarja elkapni (:
  • gabko

éjszaka csináltam a videot... jobb zenét meg nem találtam hozzá :)

ő Peti
  • elitehun
    És szép is :)
    Az a macska a Brit rövidszőrű. Tökre ugyanúgy néz ki mint a tiéd csak nem lóg a füle. Csak azt nem értem hogy mi értelme ennyi pénzt kiadni egy macskára?
  • foxpal
    Az én macskám 130ezer forint volt.
  • SLICK
    az alsó 4 képen levő pozíciókat az én macskám is sűrűn felveszi :D
    Amúgy aranyos macsek, régebben én is szerettem volna egy hasonlót. Mondjuk most sem lenne ellenemre :D
  • predator0
    Mivel ő ezt a játék miatt csinálja és nem tudja, hogy az emberek puhatestűek, ezért tudasd vele, hogy fáj. A módszerek végtelenek. Azért nem kell a falhoz csapkodni vagy hasonlókat :D
    Másik megoldás ha a kezedet nem cicajátékként használod, hanem csak simogatod vele.
  • gabko
    nekem Peti az eslő macskám... hogy tudom róla leszoktatni hogy ne harapja karmolja a kezem... eddig viselhető volt... de mára már kezd fájdalmas lenni... ugye még nem késő róla leszokatni? :) most lesz 9 hetes
  • elitehun
    Egyik ismerősünk most vett magának egy 1000€-os (!!!) macskát! Sztem semmi különleges nincs benne max annyi hogy kicsit tényleg puhább meg selymesebb a szőre. Egyébként a bundája hasonlít Foxpal macskájának bundájához.
  • gabko
    szép bundája van
  • kommersz
    kibaszott aranyos: )

• foxpal
    első 2 kép az öcsém játékházában van
    imád ott lenni...
  • foxpal

füvet nyirtam utána elvittem haveromékhoz ott meg csak a retekbe feküdt itt egy pár kép ^^
  • Cat 02 #4269
    Még a nagyobb is h rá van kattanva =]
  • zsutyesz
    édesek :)
  • zsutyesz
    nagyon szép cica :)
  • Willenbrock
    Jópofa
  • ppk
    Ma csináltam a kiccicákokról egy videót, sajna hamarosan el lesznek ajándékozva :-(((
  • SLICK
    őszintén, nem tudom. Apám hozta egy ismerősétől még tavaly nyáron. Sztem pont most lehet 1 éves, mivel júliusban kerültek ide a testvérével, aki sajna már nem él :| Ő meg tarka csíkos volt, szintén szép macsek :)

Amúgy köszi! :)
  • elitehun
    Ez milyen fajta macska? Egyébként szép
  • foxpal
    Az én macskám házi cicus ki engedni csak ketrecbe szoktam és van hogy néha öcséim kiengedik...
    mingyárt rakok képet az enyémről ^^
  • SLICK
    ráadásul van most 2 pici is egy fehér és egy fekete. Tökéletes ellentét :D Őket sajna nem tudom lefotózni mert elszaaldnak, leet el si vadulnak majd, hisz az anyjuk is az. Az enyém házi macska, de ő is inkább kint van, télen engedjük be.
  • NeverwinterKING
    fehér macska :O ilyet is ritkán látok. szép
  • SLICK
    köszönöm :)
  • foxpal
    Juujj:D
    tök aranyos
  • SLICK
    Na itt az én macsekom is. Bocsi a nagy méretért és a rossz minőségért, de mobil volt a közelemben és azzal tudtam csak fotózni.

Cicó :

Ebben a pózban közel fél óráig volt:

• chhaya #4256
    A mi macsekunk még nem ugrott le az erkélyről... mondjuk kicsi jkorában nem engedtük ki, és nincs is olyan korlát, amin tudna mászkálni. A szomszédék fekete macskája viszont magától leugrott :O De nem lett semmi baja.
  • zsutyesz
    az én megboldogult cicusom is pont így nézett ki :)