5735
-
extramagascsaj #4294 sziasztok!
nekem nemrég lett cicám
szegénynek beteg a szeme
kamillateáztuk...de csak egyre rosszabb...vmi javaslat? -
Cat 02 #4293 Kép amit linkeltél (bár gondolom össz. méretre gondoltál) , viszont abból a szempontból tényleg zavaró, h a fórum kicsinyíti őket és picit 'nyomott' lesz. -
#4292 ???? -
Cat 02 #4291 Fájlméret: 300 kb :o -
#4290 Egy észrevétel;
Lehetőleg ne 1,5megás képeket linkelj be, mert fél óra mire betölt az oldal!
képekre jobb egér, szerkesztés, majd paintban megnyitja a képet, és ott Kép fül, nyújtás döntés, majd pl 50%ra leveszed a függőleges, és vízszíntes méreteket, és máris nem 1,5mega lesz egy kép, csak kb 285mb, viszont az értékéből nem veszít semmit.
itt a példa;
vagy, leveszed 20%-ra, és máris csak 41kb, viszont mi itt mindent látunk!
Csak mikor mented, a mentés másként-et alkalmazd, különben felülírod az eredeti képet!
Jó szándékból írtam, köszi ;-)
-
#4289 Nálam a macskarekorder az volt, aki két és fél hónaposan megfogta az első pockot egyedül. Az egyedült azért írom, mert az anyamacska is szokott pocót hozni gyakorláshoz. -
#4288 Szeretnémm majd tenyészteni :)
Meg amúgyis olyan araonyos ^^ -
#4287 Ez a macskánk fogott már kb 12-15 egeret a ház körül az elmúlt 1 évben,még csak 2,5 éves. -
#4286 A mieink is mind utcaiak,ha jó kaját kap ugyanolyan szép meg fényes a szőre mint a fajmacskáknak. -
#4285 hát az valószínű...
csak a menhelyek meg tele vannak elárvult állatkákkal -
#4284 Először én is hülyeségnek tartottam, de elgondolkoztam két másodpercig és arra jutottam, hogyha valaki ennyit költ egy macskára, akkor valószínű nem fogja utcára tenni :) -
#4283 képes vagy ennyi pénzt adni egy macskáért? az én cicáim mind utcáról valók voltak, így még segítettem is rajtuk. -
#4282 "Peti jól vagy? Peti!"
-
#4281 Aranyos. Főleg az elején amikor a saját árnyékát akarja elkapni (: -
gabko #4280
éjszaka csináltam a videot... jobb zenét meg nem találtam hozzá :)
ő Peti -
#4279 És szép is :)
Az a macska a Brit rövidszőrű. Tökre ugyanúgy néz ki mint a tiéd csak nem lóg a füle. Csak azt nem értem hogy mi értelme ennyi pénzt kiadni egy macskára? -
#4278 Az én macskám 130ezer forint volt. -
#4277 az alsó 4 képen levő pozíciókat az én macskám is sűrűn felveszi :D
Amúgy aranyos macsek, régebben én is szerettem volna egy hasonlót. Mondjuk most sem lenne ellenemre :D -
#4276 Mivel ő ezt a játék miatt csinálja és nem tudja, hogy az emberek puhatestűek, ezért tudasd vele, hogy fáj. A módszerek végtelenek. Azért nem kell a falhoz csapkodni vagy hasonlókat :D
Másik megoldás ha a kezedet nem cicajátékként használod, hanem csak simogatod vele. -
gabko #4275 nekem Peti az eslő macskám... hogy tudom róla leszoktatni hogy ne harapja karmolja a kezem... eddig viselhető volt... de mára már kezd fájdalmas lenni... ugye még nem késő róla leszokatni? :) most lesz 9 hetes -
#4274 Egyik ismerősünk most vett magának egy 1000€-os (!!!) macskát! Sztem semmi különleges nincs benne max annyi hogy kicsit tényleg puhább meg selymesebb a szőre. Egyébként a bundája hasonlít Foxpal macskájának bundájához. -
gabko #4273 szép bundája van -
#4272 kibaszott aranyos: )
-
#4271 első 2 kép az öcsém játékházában van
imád ott lenni... -
füvet nyirtam utána elvittem haveromékhoz ott meg csak a retekbe feküdt itt egy pár kép ^^ -
Cat 02 #4269 Még a nagyobb is h rá van kattanva =] -
#4268 édesek :) -
#4267 nagyon szép cica :) -
#4266 Jópofa -
#4265 Ma csináltam a kiccicákokról egy videót, sajna hamarosan el lesznek ajándékozva :-((( -
#4264 őszintén, nem tudom. Apám hozta egy ismerősétől még tavaly nyáron. Sztem pont most lehet 1 éves, mivel júliusban kerültek ide a testvérével, aki sajna már nem él :| Ő meg tarka csíkos volt, szintén szép macsek :)
Amúgy köszi! :) -
#4263 Ez milyen fajta macska? Egyébként szép -
#4262 Az én macskám házi cicus ki engedni csak ketrecbe szoktam és van hogy néha öcséim kiengedik...
mingyárt rakok képet az enyémről ^^ -
#4261 ráadásul van most 2 pici is egy fehér és egy fekete. Tökéletes ellentét :D Őket sajna nem tudom lefotózni mert elszaaldnak, leet el si vadulnak majd, hisz az anyjuk is az. Az enyém házi macska, de ő is inkább kint van, télen engedjük be. -
#4260 fehér macska :O ilyet is ritkán látok. szép -
#4259 köszönöm :) -
#4258 Juujj:D
tök aranyos -
#4257 Na itt az én macsekom is. Bocsi a nagy méretért és a rossz minőségért, de mobil volt a közelemben és azzal tudtam csak fotózni.
Cicó :
Ebben a pózban közel fél óráig volt:
-
#4256 A mi macsekunk még nem ugrott le az erkélyről... mondjuk kicsi jkorában nem engedtük ki, és nincs is olyan korlát, amin tudna mászkálni. A szomszédék fekete macskája viszont magától leugrott :O De nem lett semmi baja. -
#4255 az én megboldogult cicusom is pont így nézett ki :)