Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmesélné valaki hogy mennyi a Rar Cry-nak a rendszerkövetelménye??
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
De pont most olvasom <#circling>#circling> , hogy van egy akció az ilyen gammákra, hogy 3-at veszel 4-et kapsz
Unleash Your Inner Monkey
mert nekem az 1.4es van fent
Akkor ha rájöttél nekem is elárúlhatnád mi a gond!
VAGY bárki aki tudja a lentebbi képre a megoldást az szóljon.
Köszi
Most vagy jó az 1.32 crackel vagy alattiakkal, vagy nem. Én még nem probáltam, de ha valaki igen, az nyilatkozzon.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem kell ide 64bites xp, csak ügyes emberek.
Forza.
A mentéseket megtalálod a Far Cry\Profiles\player mappában.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
http://thenamelessphoto.com/
Az oké hogy szebb.
Nem eredeti farcry-t fellehet patchelni 64bites patchel?
(nem kell leharapni a fejem ha nem lehet akkor megveszem ennyi, csak ha már itthon van írottan)
Érdemes szerintetek erõlködni a 64bites farcry-ért, vagy jó az a 32bites is maxban?
csak nem új crakcre lenne szükség?
régen is volt valami beállitás de már nem tudom mi
HELP

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
mind1, benéztem, de azért jólesik szõrözni 😉))
Forza.
Forza.
thx a hsz-t...
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
Forza.
http://www.zoutkamp.net/fcmp/
azt irják, az fcmp002 kompatibilis az 1.4-el, és látok is 1 szervert 😊
Forza.
(amugy én már nem reménykedtem h valaha kijön az 1.4, nagyon régota csak beta volt)
Forza.
sztem 1.33 + zzFarCryMP.pak (nem exe!!!) fájl az fcdatába és máris mehetsz szerverre
1.4 alatt nemtom megy e, meg gondolom a szerverek sem álltak még tá 😊
Forza.
*Posse*T.W.D*
Én még új vagyok a multis részben a far cry-ban, de cod2-ben profi 😄, épp ezért fordultam ide, hogy tanácsot kérjek.
Az egyik oldalon a GYIK-et elolvastam és addig eljutottam hogy feltettem a patch-eket, számszerint ezeket: 1.3,1.31,1.32,1.33 !
Ezekután mit kell tennem?
Mivel nem eredeti game-m van ezért bekell másolnom az FCData könyvtárba az FCMP_002.exe -t? Ezekután mit kell tennem???
Arty-t felvettem msn-en, de õ nem jelentkezik be sose, legalábbis ma még nem volt bejelentkezve 😞
Segítsetek!!!
Ha sikerül minden, és tetszik a game, akkor megveszem eredetibe, és akár belépek egy klánba, ugyanis cod2-ben pro vagyok, de sztem itt még elsõre nemleszek.
Elõre is köszönöm válaszotokat!
Ui.: vki hozzáértõ írjon, ne olyan aki csak érteget hozzá..
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
De nagyon könnyû volt ez a rész nem kell ehhez semmi cheat.
Next PC upgrade: 2022
Far Cry -hez hasonló játékokat-játék listát tudnátok mondani !!!
Köszi !
*Posse*T.W.D*
Megakadtam egyik feladatnál és nincs töltényem és azt szeretném kérdeni hogy a cheatet ha entert ütök mér nem fogadja el?