24504
  • human8
    jaja :D lol :)
  • Stalker
    routeren/tűzfalon engedd ki...
  • Balazs15
    nekem megvan ereditben a far cry de faszom nemtudok regizni vagyis regiztem a cd kulcsal amit adtak hozzá..csak amikor rámegyek a játékban hogy multi beirom a nevem a jelszot és utána elkezdi tölteni és csak tölt tölt tölt tölt...
  • robogo72
    PhantomASS!Nekem van magyaritás hozzá[email protected]
    irj és elküldöm!
  • ollie
    Eredetihez van cd kulcs, és a játék eleve csak a multihoz kéri.
  • GrimReaper78
    Hmm, hát ez szomorú. Mindenesetre a cimbivel szombaton megnézzük, hogy lehet-e kezdeni valamit vele, de sok reményt nem fűzünk hozzá.
  • arty
    ha eredeti, akkor egy cetlin ott kellene lennie a dvdtokban ... :)

másik lehetőség a far cry mp ... :) (krekkes szerverek)
  • PhantomAss
    hali
    a far cry collateral damage-hoz keresek angolosítást , nincs vkinek? sajna totál ruszki az egész és a neten nem találtam hozzá ..
  • grebber
    ÁÁÁÁÁ ezt nemhiszem el miért nem lehet visszaolvasni minimum 1 oldalt???
    Csakazé se irom le honnan!
  • marco2
    sziaztok a matto 2 öt honnan lehet letölteni? köszönöm szépen
  • Andrásss
    CSÁ!
    Azt szeretném kérdezni, hogy miért kéri a játék a multis résznél a cd-kulcsot, mikor nincs is hozzá? Eredetiben van meg, de ehez nem adtak cd-kulcsot:D Nem tudom mi baja van. Az lehet hogy azért van ez, mert az eredeti EXE-t kicseréltem egy no-cd-re? Egyébként 1.4 Patch van a játékhoz feltéve, a Standalone. Van még valami Cumulative nevű, az is kell? Kérlek írjátok meg mi lehet a szitu. Lehet hogy csak én nem kaptam cd-kulcsot?
  • arty
    coop mod 1.0-al megy, és azzal sem normálisan, még lanon is laggol :( használhatatlan :(
  • robogo72
    http://gigatorrents.us/torrentek.php Itt is fent van az anti terror!!ha meghivó kell,dobj egy [email protected]
  • mocsok
    A Matto4 nekem megint nem jól kezdődik:):) Nemtudok mit csinálni az első pályán, miután már ketten vagyunk és az első ajtót kinyitotta nekem a "haverom", de az alsó hármat nem tudom. (Vigyem a csákót vmi irányító terembe és majd kinyit nekem mindent) Legyyetek olyan kedvesek, segítsetek!
  • human8
    húúú....ez endless....meg is hívsz rá ??:D:D LOL
    amúgy megköszönném:(:)
  • human8
    kösz shield.....köszike...._D
  • Shield
    A Matto4-hez van egy 50MB-os patch.
    www.CryLand.com-ról szedtem le.
  • Shield
    Az antiterror fent van a: http://el-sl.net/browse.php?searchfor=farcry&tipus=all&activefilter=both&submit.x=21&submit.y=10&submit=Ok
  • GrimReaper78
    A legutóbbi coop MOD verzió elég régi, talán 2005-ös? Vagy max. tavalyi, és ami szegényes infót találtam róla, aszerint változatlanul meglehetősen instabil.
  • grebber
    Coop mod engem is érdekelne van-e normálisan müködő verzió?
  • GrimReaper78
    Sziasztok!
    Hadd kérdezzem meg, hogy a coop MOD melyik patch-ig hajlandó (úgy-ahogy) működni? GYIK-ben olvastam, hogy az 1.3-mal már nem, de a korábbi verziókkal mi a helyzet? Sajnos kénytelen leszek patch-elni, mert a vizet/gőzt nem jeleníti meg rendesen a játék, totál korrupt az összes textúra, bármilyen minőségre állítom is.
    Esetleg van valakinek tippje, hogy melyik patch-et érdemes kipróbálni? GF 7900GT-m van.
  • grebber
    Keressed meg ottvan valamelyik polcon/asztalon nem valami izombrutál a pálya hogy ne találd meg!
  • REXCraft
    dejó hogy ilyen kibaszott segitökészek vagytok csesszétek meg
  • human8
    hey valaki...az antiterror-t honnan lehet lekapni...?? Egyik torrent oldalon sincs....pedgi jó párat megnéztem már...:( pls help...mégha nagy szar is...kipróbálnám..mert fanatikus vagyok....
  • Blue15
    jah bocs akkor a hülye kérdésemmel..
  • dante3
    far cry 2 még nincs,csak készül vagy a haverod keveri a crysis-el,ami nem a FC2 és az is csak készülőben!
  • Blue15
    miért vok hülyee??
    haverom mondta hogy van
    Far cry 2 azért kérdeztem ráá!!
  • dante3
  • CUCLI
    nem. ezcsak simán hülye
  • Stalker
    alreg spotted.
  • Blue15
    Sziasztok a Far Cry 2 kijött már??
    ha igen akkor adjatok már linket hogy honann tölthető...
    előre is köszönöm!!
    Üdv:Csady.
  • CUCLI
    portot kell engedélyezni. asszem 49001
  • gallik
    Sziasztok!
    Egy kérdés : Router mögül, hogy lehet szervert csinálni ?
    Mert megcsinálja, de nem látszik a listában !
    Kell vmi különleges beállítás hozzá ?
    Köszi!
  • REXCraft
    léccives valaki segitsen :((
  • Shep
    Hát azt kell mondjam ez a mod kenterbe ver sok full játékot, persze ehez azért kellett egy jó alap is és azért a FarCry nállam 3 év után is a csúcson van, ezt a CS-n (igaz ez multi és "csak" egy mod) és a HL-en kívül egy game sem tudta még teljesíteni.
  • Shep
    ok, thx
  • robertone
    Még az előző mentésnél kell megcsinálni mielőtt odaadod a szuperfegyvert, akkor tök üresnek néz ki minden. A legtöbb ajtónál el van helyezve valami trükközésre alkalmas akármi amivel elbarikádozhatod, nem árulom el mik, keresd meg, de én megcsináltam barikád nélkül is, igaz, nem a legnehezebb fokozaton.
  • Shep
    Hogy a frászban kell a végét megcsinálni azt írja próbáljam elbarikádozni az ajtókat ahonnan jönnek. Na de mégis hogy, mikor özönlenek kifele még odamenni se tudok, nem hogy ládákkal vagy nem tudom mivel bohóckodni.
  • Shep
    Hát komolytalan a vége, ennyi a semmiből jövő katona a világon nincs, utálom az ilyet.
  • Shep
    Matto4 esős éjszakai pálya, egyszer csak eszébe jut és elfeketedik a képrenyő, célkereszt meg hud az van, de ennyi, a mi a fene ez?