Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
LoL, te itt mindenkit télapónak nézel? Ha vki odaadja az eredeti kulcso az olyan, mintha odaajándékozná neked az eredeti, megvett játékát.

eredetit nemhiszem ,hg valaki odaadná. vedd meg média márkban vagy nyomd tört servereken.

http://thenamelessphoto.com/

hunmilan
Szeretnék multiplayerben játszani de kéri az eredeti cd kulcsot. Lécci akinek van eredetije küldje már el nekem. Elõre is naon köszi.

1.3 idejében 7950 gt max az nvidiás mérnökök fejében létezett. Talán ezért nem fut jól 1.3-al?...

Most látom, hogy kijött az 1.4-es patch, megpróbálom azzal.
De a 6600GT-vel simán ment az 1.33-al is.
Felraktam a Far Cry-t, mert kíváncsi voltam hogy megy a 7950GT-mel.
Azonban nem tudom bekapcsolni a hdr-t.
Beírom a konzolba, hogy \r_HDRRendering valahány, kiírja, hogy r_HDRRendering=szám amit megadtam, de nem kapcsol be a hdr.
Az FSAA-t kikapcsoltam természetesen.
A régebbi videokártyámmal(6600GT) simán ment.
Az 1.33-as patch fent van.
WizArts
Leginkább a render mod menü elemnél, a video advanced fül alatt. kb.

WizArts
mivel kötitek össze a gépeket?
ha rueterrel, én a csomagszámra gondolok ha több gépen egyformán akad egy idõ után....

hm, én a faq-ban nem találtam, azt szeretném kérdezni, h hogyan tok változtatni a renderelési módokon?

Sziasztok!

Tudnátok segíteni valami tippel, hogy mi lehet a gond a Far Cryunkkal.Következõ történt: összejöttünk 7en gamézni, el kezdtünk hálón játszani, de vmiért elõször szaggatni kezdett a játék egyik-másik gépen, a serveren ment rendesen, egy normális gépet választottunk szervernek, de utána egy másik, vadiúj gép lett a server, de az sem segített. Miután újraindították a játékot, akkor jó volt ideig, óráig. A másik hiba már nagyobb gáz,ugyanis egyszer csak nem bírtuk egymást stukkerrel, puskával lelõni, csak ha pl. a rakétavetõvel lõttünk, akkor segített. :-(
A netrõl szedtem le pályákat hozzá, de nem értem, mert korábban is játszottunk, akkor 4en nyomtuk, de akkor is letöltött plusz pályákkal nyomtuk,de semmi gond nem volt.Mivel lehet szerintetek kiküszöbölni ezt a hibát?

Köszi a segítséget elõre is.

Attila /egy Far Cry fan/
1.3-as peccset rakd fel. amúgy #faq

na végre megy, de miért ilyen ronda a graf? :eek:
fullon van, megnéztem több vga driverrel is, ugynaez :omg:
1200as felbontás, full graf, de néztem mediumon is, ugyse jobb :think:
mi lehet a gond?

aki LANBA szeretne játszani Far CRy az látogassa meg azt az oldalt:http:www.hamachi_pubnet.try.hu

Ewergo
Szasztok!
Bocsi ha volt már, de ez a FARCRY: K9 Viz micsoda. Idáig a googléban csak ruszki oldalon láttam...!
Köszi!

na ez most mi akar lenni????

Kaszi46
matisz nagypapa?<#ravasz1>

*Posse*T.W.D*

hát az a bajom hogy aszt szeretném megtudni hogy a Campainfon kivül lehet e rendesen játszani csapatba pirosak a kékek ellen,mert játszottam pár haverommal networkon! és azt szeretnénk megtudni hogy lehet e emigy játszani????!!!! étimár valaki????

TitaniumRR
Hát most már semmit sem értek.

A helyzet változatlan. A "~" jel nálam a CTRL + ALT + 1 gomb kombinációra íródik be normál körülmények között. Ha a játék közben beírom a fenti kombinációt, akkor az ég világon nem történik semmi. Ellenben, ha a "0"-s gombot lenyomom, akkor valóban egy zöld hátterû ablak jön fel, amibe ugyan lehet írogatni, de a lenti parancsok beírása esetén ugyancsak nem történik az ég világon semmi, csak bal alul kiírja Jim C: >>az adott parancs<<, de semmi hatása.

Tegnap a "-devmode"-dal probálkoztam meg. Játék ikonjára jobb click -> Tulajdonságok -> Cél helyére beírtam több féle verzióban is, de a gép nem fogadja el.

Nem tudom, hogy mit rontok el, de ha venné valaki a fáradtságot, aki használta már ezeket a kódokat, hogy megossza velem hol lehet a hiba forrása, hálás lennék és megköszönöm :-)

Captain Sonar 2024 Remake

icewolf
Ennél részletesebben mit akarsz? LOL

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

fenegyerek1
megnéztem a kódokat amiket irtatok,köszönöm.Majdnem minden szuperál a játékban,csak a backspace-re /élet/ nem reagál semmit.

nyögd már ki ,h mibajod van.

és ha negyon könyörögnék akkor elmesélni valaki részletessen hogy hogy lehet?????

Ismét THX 😊
icewolf
Egymásra építkeznek... 😞 Mindent le kell tölteni sajnos.

Az 1.4-esbõl már nem emléxem, de van amelyik bepakolja a HDR-t. Az nem épp jó, mert kicsit "god" módba vág át a game... 😛

OOO köszönöm. Igy már jobb hogy menthetek kedvemre. Big THX

Esetleg ha már ittvagyok azt még megtudjátok mondani hogy vannak ugye bár patch-ek... amiket meg is találtam de van vagy hat. Na most ha szebb grafikát akarok akkor melyiket kellene lekapni? mert szedtem egyet de azzal látványosan nem mentem sokra.
icewolf
OFF
azért tudok én is ha akarok: "Akko" LOL. 😄 Just for fun. ^^
ON

icewolf
Még szép hogy lehet.
lehívod a console-t, aztán s és nyomsz egy tab-ot. Ekko elvileg kilistáz minden s betûvel kezdõdõ konzolparancsot, de akár azt is beírhatod h save, és úgy nyomsz tab-ot.

Miután nem emléxem pontosan ezért lehet q-val is meg kell próbálni (quicksave ugyebár).

Hajrá. 😊 Ha elég ügyes vagy még bindelni is tudod gombra, és akkor már a console sem kell. 😊 GL & HF

?
lehet

Cásztok. Egy kis segítség kellen. Szeretném elérni hogy menthessek bárhol a játékba. Esetleg valamelyik patch segítségével lennék erre képes? Vagy csak az a megoldás van amit itt mac83 irt hogy fejlesztõi modban indítom el ajátékot. Csak mert ennyire nem akarom megkeverni.

Szoval mondjon már nekem valaki valamit hogy tudjak menteni kedvemre!

Elõre is köszi.

Peace
hali! azt megtudná mondani valaki hogy a Far Cry lehet e játszani single playeron???

Nyomjuk le a ~ gombot a konzolhoz. Aztán írogassunk:
god_mode_count=1 - Sérthetetlenség
give_all_weapons=1 - Összes fegyver
give_all_ammo=1 - Töltények
\ca_Debug 1 - Debug mód
\ai_noupdate 1 - Hülye ellenfelek

vagy

Indítsuk el a játékot a -DEVMODE paranccsal (jobb egérgombbal az ikonjára, Tulajdonságok (Properties), majd a "Cél"-hoz írjuk be). Ne felejtsük el az " jelet a végére tenni (ha kitöröltük volna)!
Most "fejlesztõi" módban tudjuk a játékot játszani. Hozzáférésünk lesz az összes pályához és az alábbi gombok is funkcionálnak:

F3 - "Újjáéledõ" pont
P - Összes fegyver
O - 999 töltény
F4 - Falon átmenés
F2 - Következõ checkpoint
F9 - Mentés (adott pozíció)
F10 - Töltés (adott pozíció)
F11 - Extra infó
F1 - 3rd person nézet
Backspace - Sérthetetlenség
= - Gyorsaság
-Decrease speed
F5 - Alapértelmezett sebesség

TitaniumRR
Érdeklõdöm, hogy léteznek un csalás kódok, amiket a ~ jel beírását követõ ablakba kellene beírni is így aktiválni, ellenben nekem a Control + Alt + 1 gombkombinációra nem lõ be semmilyen konzol ablakot. Ha viszont benyomom a "szimpla" "0" gombot, amire egy balak ugyan feljön, de hiába írok bele bármit is, nem történik semmi.

A kérdésem az, hogy lehet aktiválni ezeket a fajta csalás kódokat.

Köszi

Captain Sonar 2024 Remake

kiadnak egy patchet amitõl beszarik az egér? nanee <#beka3>

mindegy, felbasztam az agyam, uninstalláltam a g*cibe , azért köszönöm

Ability
1.4 miatt
csak ldalazni tudok mint egy kib@szott tarisznyarák <#beka2>

na így már megy köszi, de... a menüben van egér, játék közben meg egyátalán nem mûxik <#idiota>

ok köszönöm, megnézem milyen alapfeszen , hogy elindul-e 😊

ha szarul van húzva a proci akkor játék egybõl meghal (tapasztalat). vagy vedd vissza a procit vagy adj neki egykis +feszkót.

igen, 400mhz-et emeltem a 3.5 ös a64-en ...ez lenne a baja? <#idiota>
volt már ilyen baja vknek, és attól javult meg h visszavette a procit? <#zavart2>

köszi a válaszokat!

proci húzva van?

sziasztok! az a bajom, hogy nem indul az fc 😞
elõzõ gépemen hiba nélkül ment, de a mostanin ( 6600gt, a64 3.5 proc) töltés közben kidob a windowsba, semmi hibaüzivel 😞
de van amikor a menüt sem hozza be, egyszerûbb kidob...
próbáltam patchekkel, a nélkül, mindig ugyanaz 😞
mi lehet a gond?
vid. kártya driverem is elég friss, meg mondom, elõzõ gépemen hiba nélkül ment ...

ollie
Pedig már 1 rugóért is lehet kapni.

Scottt
Hát nem az a gond lusta vagyok letölteni megvenni meg pláne

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ollie
Fog futni, ed erõsen le kell majd butítanod. Nem lesz szép, és a felbontást is kicsin kell hagynod.

Scottt
yahh a proci az 1700mhz ezt kihagytam😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Hali sztetek érdemes lenne le szedenm a far cry-t a konfigom:pentium p4 celeron ati 9250 128mb vid kari 512ddram 80gb vinyó

fenegyerek1
Sziasztok! Nekem sehogyan nem fogadja el a -DEVMODE parancsal inditásával a cheatelést.Segitsetek!<#confused>

deadcode82
Nem tudom feltenni a patchet, olvastam a faq-t de nekem nem a 3 cds változat van meg, hanem a dvd-s, mégis mikor patchelni akarom akkor ezt írja ki: Setup could not find a file on the specified path or disk
Please check that the proper disk is inserted or specify a new path
Unable the locate file C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\_isACF\Far Cry(patch1).msi

Ötlet?

arty
athlonXP 1700+ és geforce4 ti4200 64mb on már jó közepesen szépen elfutott - ez apósom gépe 😊 ugyan ez a VGA, de celeron 2000mhz és akadt mint a barom 😞

Forza.

Így hirtelen: " #26 ", de ez nem tudom, hogy pontos-e !