24504
-
#7431 \connect (szünet) blablabla
-
Braveheart #7430 Hali nekem az a gondom,, hogy lehívom a konzolt, beírom hogy /connect (próbáltam / nélkül is ) tehát /connectx.y.z.c, enter nyomok és nem csatlakozik sehová. Mi a gond? -
#7429 Felakartam rakni a patch-et, de nem engedte, met azt mondja nincs fetelepítve. Tundan valaki küldeni egy reg.-et? Megköszönném. -
#7428 Köszönöm. Tuti,mükszik!
Ám sajna most mennem kell,de holnap csinálok 1 servert,ami
mennifo egésznap. -
#7427 -
#7426 Barbapapa nem magyar. :) Van viszont 1 legalábbis piros-fehér-zölden ki van írva, h HUN. :) -
Lemming #7425 törtre... csak lődözni farcrymp-vel. :)
láttam egy barbapapa nevű szervert, de 130 volt a ping, ezért kétlem hogy magyar lenne. -
#7424 OK.+van köszi -
#7423 FarCryIPFix -
#7422 Mindkét címemet blokkolta a kiszolgálód... Feldobom valahová. -
Davidsned #7421 Másmint XeeN-nek. -
Davidsned #7420 Jah bocs ezek az üzenetek Marhának szóltak. -
Davidsned #7419 De azért köszi, végülis segítettél. -
Davidsned #7418 -
Davidsned #7417 De, meg tudja nyitni és rá is jöttem, hogy mit akartál mondani azzal hogy másoljam beléjük. Total Commander megycsinálta, bár azt nem mondanám, hogy érthetően írtad le. Az elején például egy szót sem szóltál a Total Commanderről. -
#7416 Tudtommal nincs állandó magyar szerver, de a dalaylama asszem magyar (bár az előbb nem köszönt vissza senki). A punkbuster be van építve a játékba. A multo képernyő jobb alsó sarkában lehet aktiválni.
Egyébként tört szerverre gondolsz, v eredetire? -
#7415 Privibe ment.
Kösz. -
Lemming #7414 2 kérdés: Van-e állandó magyar szerver, és mi az IP-je?
Punkbustert ehhez hol találok? -
#7413 Ha nem tudod megnyitni akkor sajna így jártál. Bár a 6.01-es total commander tökéletesen kezeli. -
#7412 nem neked szólt... -
#7411 adj emil címet és elküldöm. -
Davidsned #7410 Jah bocs én voltam a hülye -
#7409 Ez nekem szolt.
-
Davidsned #7408 Az ÖSSZES XML-t??? -
#7407 Köszi +van,csak sajna :HTTP 404 van
Majd még probálkozom vele.
Köszönöm. -
Davidsned #7406 Ezen az oldalon meg a FarCryMP.ről beszél. Nem értem mit akarsz ezzel. -
#7405 LOOOL emberek.. kesz vagyok.. felrobbantom a nagy hajot, de utanna a helikopteressel mit kell csinalni???? 8 raketa meg se kottyan neki..ezekutan meg eluszok a hajoval... -
Davidsned #7404 Nem hiszem el. Mér vagyok tehetetlen??? Egyszerűen nem értem milyen xml-ekről beszélsz meg mit jelent az hogy írjam felül az english-pakokban? Nem tom megnyitni azokat a fájlokat. -
#7403 ezen az oldalon van a downloads között. -
#7402 Igen Használd pl a total commandert a megnyitásukhoz, és másold BELÉJÜK az xml-eket. -
#7401 Honnét a retekből emlékezzek rÁ? Ha ennyire tehetlen vagy, magadra vess. -
Davidsned #7400 Megtaláltam az english.pak-ot és az english1.pak-ot. Ide telepítsem a magyarosítást? Vagy mit tegyek? -
#7399 izéé nincs
-
#7398 igen lécci kösz -
Davidsned #7397 Bakker nem hiszem el, mér nem megy??? Csak annyit kérek, h azt mond meg, hogy melyik xml-t hova másoltad? -
#7396 Pedi az kell hozzá. Megvan, vagy adjak linket? -
#7395 Nagyon egyszerű. ÍRD felül az eredetieket az englsh.pak-ban és az english1.pakban. -
#7394 Ennél érthetőbben nem megy. -
Davidsned #7393 Ok, mondom megtaláltam csak azt nem értem, miről van szó. Tudom, hogy a Language mappában vannak az xml-ek, csak azt mond meg kicsit érthetőbben, hogy melyiket és hova másoljam? Légyszimár -
#7392 asszem az nincs