24504
-
#7471 nekem nincs ilyen gondom :D -
#7470 Rakj be még 512 mb ramot;
swap-filet állítsd 1,5 gigára
rakd át másik vinyóra (nem partícióra) a swapot
ha videókártyádon nincs 128 mega ram, cseréld
így hirtelen ennyi. :)
profil: fórum főoldala, balra. -
#7469 Hi!
Far Cry-hoz keresnék crack-et.
Tudna v.ki ajánlani v.mi címet.
Köszi: KranaZoli -
weine #7468 a video optinnal az advanced menu alatt babralj a beallitasokkal, vedd le a shadow-t.
Mag ugy altalaban probalgasd, hogy meg menjen, de ne legyen tul nagy minosegvesztes.
Ha ez nem megy sehogysem, uj vga kartya:) -
RichieL #7467 Hi!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a játék fepakolása után elkezdtem játszani, és az első pályánál, amikor kimegyek a tisztásra, akkor elkezd akadozni a játék. Van, hogy 20 mp-ig semmit nem tudok vele csinálni, utána megint minden működik... Ez mitől lehet? Bosszantó a dolog, mert így élvezhetetlen... Please help!
Másik: Én új vagyok itt a fórumon. Hogy lehet beállítani a profilomat?
Előre is köszi -
Davidsned #7466 Ezek szerint a quick load sem jó? Akkor legközelebb megpróbálom menüből. Thx! -
ACE #7465 Én igen, megoldás ha menüből töltöd vissza a legutóbbi kimentést, és nem a load_game paranccsal -
#7464 én még nem... -
Davidsned #7463 Találkoztatok már ezzel a buggal? Vagy csak nálam van? Pedig fenn van az 1.1-es pöcs. Ezek szerint jó volna ha kiadnák az 1.2-est. Csak azért mert elég idegesítő, hogy egy idő után nem látom mennyi életem van, merre kell menni, stb. -
Davidsned #7462 -
#7461 installnál rákérdez, amúgy a Configure Far Cry-nál az első panelen ott egy rublika. "Gore" -
#7460 Inkább az áújat 4.4-eset. -
#7459 Töltsd le a 4.3 catalyst drivert, meg fog javulni... -
#7458 A jelszó : butyok
a többi marad -
Braveheart #7457 Hol lehet bekapcsolni azt, hogy mehlátszódjanak a sérülések a modelleken? A demoban látszottak, most nem, pedig be van kapcsolva a gore. Vagy kivették a teljesből? -
#7456 Sziasztok.Ahogy tegnap igértem kb.fél óra mulva csinálok 1 servert.Várok mindenkit gavaoo'severs hun .Ha akarjátok lehet
jelszó is,csak jelezzétek. -
#7455 512 mega néhány helyen kevés lesz. A távcsövet használva MINDENKINÉL mocskosul leesik az fps, szóval normális jelenség. -
#7454 ne húzd a kártyát. Általában segít. -
#7453 Előbb uninstalláld a régit, mert ha nem teszed mocskosul le fog lassulni a grafkártya. -
#7452 Hi all!
Lenne egy kérdésem
Hogy ha fel akarok tenni egy uj catalyst csomagot, akkor a régit le kell törölnöm vagy rá instalálhatom? -
Nagydög #7451 Csocso!
En ugy csinaltam meg, hogy elszaladtam a hajo orraba miutan telepitettem a robbanoanyagot. Ott egy karcolas nelkul meg lehet uszni. Ha megvolt a robbanas, akkor spuri a hajohidra.(meg a robbantas elott ott talalhatsz loszert meg elesterot is.) Ha beveszed magad a kormanyos fulkebe, a helikopter odalebeg egeszen az ajto ele. Csak ki kell ugrani, beleloni, visszaugrani tolteni, undsoweiter... Tenyleg igyekezni kell, mert ha elsulyed a hajo, akkor kenyelmes celpont leszel a locsi kozepen. -
ACE #7450 Szerintem az LE8500 az DX 8.1-es kártya, és azokat a víz effektusokat nem támogatja... -
#7449 menj a hajo orraba es onnan szord meg 300 toltenyni fnp90 el vagy akarmivel ami van nalad.. ha vegiglotted akkor egy raketa es elvileg megpusztul.. nekem legalabbis igy volt! -
#7448 hat igen..reg volt ilyen jo fps -
#7447 te jó ég! gondolom már 1000szer leírták: EZ a GAME KRVA JÓ! nagyon régóta az első fps,ami megfog,amivel pöcsölök,hogy nehogy kiszúrjanak,nem csak hentelek és rohanok:) ez nagyon bejövős,ahogy vártam. huh -
#7446 en csak most fogok neki esni megenn.. de nemtok mast.. csak azt hogy raketa raketa raketa... -
#7445 cat4.4 nem oldotta meg a pocsolyák villódzását! vki tud segíteni?? :((
az irtó akadás viszont megszűnt:) cask túlmelegedett a vidikarim :(
csupa érzelem ez a játék,nagyon tetszik,de tényleg!! :) -
deicide #7444 Itt vagyok én is elakadva ezzel a sz...al!Én még furmánykodtam...a part végére már a kocsit is levittem...de még azzal sem lehet lelőni!Ha csonakkal mész az sem jó...mert ha ott hagyod a hajónál..az is felrobban!Ilyenkor mi van...?!? -
#7443 most kezdtem a játékot..de miután először emberekkel talizok és felszedem abban a hangárszerűségben azt a kis vmit aminek kijelzője van iszonyat mód beszaggat,kb fél percenként 1 kocka frissítés. eddig a pontig azonban gyönyörűen fut ezen: 1.9gzh,nf7,512ddr(dual),8500le 64mb,winxp,cat3.6 (ezt minjá frissítem,mer a pocsolya a barlangban villódzott:))
mi a baja?? thx -
#7442 fasza...csakha leugrom a hajorol akkor felrobban a hajo es en nemtok olyan gyorsan uszni hogy ne haljak meg felig.. a csonak amivel odamentem meg eltunt.. -
#7441 Találtam aproblémámra megoldást :http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html -
#7440 Kössz, de ezt jól kitalálták. Nem erre terveztem a c: -t, nem tok enyni helyet csinálni neki. -
#7439 SOHA nem fogod lelőni. 8+ rakéta kell neki és ez után is csak elrepül... -
#7438 Bujj a fák mögé és sorozd meg a heli-t kell neki löszer rendesen.
-
#7437 Bujj a fál mögé és sorozd meg a heli-t kell neki löszer rendesen. -
#7436 kicsit szakadjatok mar le a pecsekrol meg a netes jatekrol es segijjetek mar egy halando offfline playernek is!! KOSZIKE!!!!!
szoval:"felrobbantom a nagy hajot, de utanna a helikopteressel mit kell csinalni???? 8 raketa meg se kottyan neki..ezekutan meg eluszok a hajoval..."
-
#7435 Ha nem a c:\programs alá raktad a peccs nem látja, legalábbis ez volt a tapasztalat. Ha megvagy a peccsel, utánna áthúzhatod a könyvtárat más partícióra, utánna már nem csinál ügyet belőlle. -
Braveheart #7434 Baz istentelenül szaggat nálam multiban! singleben megy mint a villám, multiban max 2 fps... -
#7433 Benne van az 1.1-es javításban -
Braveheart #7432 Aha, köszi. Még vmi: punkbustert honnét lehet letölteni?