24504
  • XeeN
    BTW: IP patch fent van?
  • XeeN
    add meg az ip-t!
  • XeeN
  • gavaoo
    és ha ip-vel proba?
  • Davidsned
    Nah visszaolvastam. De lehetne kicsit érthetőbben? Most hova másoljak és milyen xml-t? Please írd le.
  • XeeN
    LnaIPOnly hibával elszáll.
  • Lemming
    Magasabb nehézségen meg lehet csinálni csak a gép általi mentésekkel? :)

3madszorra döglök meg, mert mindíg máshol van a rakétás, és mindíg 20-30 perc kiírtani az előtte levő 20 pacákot...
  • gavaoo
    Szia.Ok. butykolve néven keresd.

köszi
  • Davidsned
    De mégis kb. hányadik hozzászólás?
    Jó-jó visszaolvasok...
  • XeeN
    Plz vedd a fáradtságot, és olvass vissza pár oldalt. Már leírtam 1x hogyan kell...
  • XeeN
    Rakétavetővel. kb 8 lövés.
  • XeeN
    ok
  • gavaoo
    Hali van valaki aki ráér kicsit?
    Bütykölnék 1 szervert +kéne nézni,hogy mükszik-e.
  • Davidsned
    Tényleg nem értem mi lehet a gond. Telepítem a magyarosítást a főkönyvtárba (az ubisofton belül a crytek-ben lévő farcry-ba). És mondom, az indítóképernyőnél nálam is kiírja, hogy Hun Games magyarosítás meg mittomén, de amint belépek a főmenübe, már minden angol. Please help valaki...
  • Davidsned
    Igen-igen a bejelentkező képernyőnél nálam is ki van írva a magyarosítás, de mihelyt belépek a menübe, minden angol.
  • grebber
    Majd ha kiirja az a kurva oldal akkor jöhettek egyenlőre szopat!
  • grebber
    Nyitok szervert jönne vlaki? DM monkeybay lenne.
  • Borg
    Operában sosem ment a válasz. Nekem is fentvan, de csak ritkán használom, pont az ilyen szarságai miatt.
  • Nagydög
    ICram!

Opera, de regebben gond nelkul ment.(Ugy remlik)

palika!

Menj fel a kormanyallasba, az megved, A helikopter csinosan odalebeg egeszen az ajto ele. Belepumpalod az osszes raketat, ami a kezed ugyebe kerul, aztan egyszer csak leesik.
  • kispalika
    A 14. Boat nevű pályán vagyok (3 tornyot kellett felrobbantani). Most egy hajón vagyok, itt is robbantani kell. Utána jön egy helikopter, amit bármivel lövök, nem sikerül kilőnöm. Vagy meghalok vagy elárasztja a hajót a víz. Ha a konténerekre felmászok védtelen vagyok. Mivel kellene kilőni a helikoptert?
  • Hamed
    10k? Pár hete írta vki, hogy csak 7k. A tetvek felemelték az árát?
  • I.C.ram
    Opera?
  • I.C.ram
    Nekem nem kellett semmi crack hozzá. Sima fel a crackelt játékra, aztán ment gond nélkül.
  • Nagydög
    Allitolag az 1.0-as crack jo hozza. Ellenben nekem azota nem megy a game, miota az 1.1-et felraktam. Masoknak viszont problema nelkul.

U.i.: A frasznak nem mukodik nalam a "valasz" link?
  • I.C.ram
    Erre nem tudja senki a választ?
  • Braveheart
    Na látom van már 1.1, elkezdtem letölteni. A demo király volt, remélem nem fogok csalódni...

1.1-hez kell crack? Ha igen, honnét lehet leszedni? Gamecopyworldon még nem láttam, csak a sima 1.0-hoz.
  • Braveheart
    Hali! Van pár patch a játékhoz?
  • ScoobyDoo
    nm
  • janos666 #7363
    Még jó hogy rákérdeztem mielőtt előlről kezdtem és dühömben töröltem volna.
    Kösz!
  • ScoobyDoo
    A 3as cd fenn van a két fájl. Csak másold be a Bin32 mappába!
  • janos666 #7361
    Ó, fél óráig telepített/töörített és most azt mondja, hogy hiányzik egy DDL, telepítsem újra, az taán megoldja a fondot.....
  • Me Ga
    Hello!
    Aki már végignyomta, írja le legyenszíves, hogy a pályák milyen sorrendben követik egymást a kampányban.
    Köszike
  • janos666 #7359
    Igen, normális, közbe bejött.
  • janos666 #7358
    Normális az, ha bemountoltam a CD1-et, az autorunban ráklikkeltem a telepítésre, elfeketedett az ablak és már kb 5 perce csak izomból tölt valamit vinyóról, de a szabad hely az nem fogy sehonnan? (HDC-s verzió)
  • Gunner
    És utána vmi szöveg, lehetőleg ékezet nélkül szerintem :)
    De pl. amikor visszatöltöttem azt a savet a helikopteres résznél, akkor kifagyott. Illetve beleolvadtam a hajóba...
  • ACE
    beírod hogy save, és nyomsz egy tab-ot, és akkor jelenik meg hogy \save_game
  • I.C.ram
    Ja save gond asszem megoldva :)
  • I.C.ram
    Nem olyan drága! Médiában 10k forint, ahhoz képest, hogy marha új játék meg azért 6 CD.
  • I.C.ram
    Ja és feliratozni nem lehet a játékot? Mert olyan marha halk a duma, hogy egy kukkot nem hallok belőle, pedig maxra raktam a zenén kívül mindent.
  • I.C.ram
    A linknél leírt savelési mód múködik valakinek? Mert nekem nem. Beírom, hogy save a konzolba, és kiírja alul mintha chat lenne, hogy Jack Carver: save.

Hogy kéne ezt működésre bírni?