24504
-
#7391 BTW: IP patch fent van? -
#7390 add meg az ip-t! -
#7389 #7077 -
#7388 és ha ip-vel proba? -
Davidsned #7387 Nah visszaolvastam. De lehetne kicsit érthetőbben? Most hova másoljak és milyen xml-t? Please írd le. -
#7386 LnaIPOnly hibával elszáll. -
Lemming #7385 Magasabb nehézségen meg lehet csinálni csak a gép általi mentésekkel? :)
3madszorra döglök meg, mert mindíg máshol van a rakétás, és mindíg 20-30 perc kiírtani az előtte levő 20 pacákot... -
#7384 Szia.Ok. butykolve néven keresd.
köszi
-
Davidsned #7383 De mégis kb. hányadik hozzászólás?
Jó-jó visszaolvasok... -
#7382 Plz vedd a fáradtságot, és olvass vissza pár oldalt. Már leírtam 1x hogyan kell... -
#7381 Rakétavetővel. kb 8 lövés. -
#7380 ok -
#7379 Hali van valaki aki ráér kicsit?
Bütykölnék 1 szervert +kéne nézni,hogy mükszik-e. -
Davidsned #7378 Tényleg nem értem mi lehet a gond. Telepítem a magyarosítást a főkönyvtárba (az ubisofton belül a crytek-ben lévő farcry-ba). És mondom, az indítóképernyőnél nálam is kiírja, hogy Hun Games magyarosítás meg mittomén, de amint belépek a főmenübe, már minden angol. Please help valaki... -
Davidsned #7377 Igen-igen a bejelentkező képernyőnél nálam is ki van írva a magyarosítás, de mihelyt belépek a menübe, minden angol. -
#7376 Majd ha kiirja az a kurva oldal akkor jöhettek egyenlőre szopat! -
#7375 Nyitok szervert jönne vlaki? DM monkeybay lenne. -
Borg #7374 Operában sosem ment a válasz. Nekem is fentvan, de csak ritkán használom, pont az ilyen szarságai miatt. -
Nagydög #7373 ICram!
Opera, de regebben gond nelkul ment.(Ugy remlik)
palika!
Menj fel a kormanyallasba, az megved, A helikopter csinosan odalebeg egeszen az ajto ele. Belepumpalod az osszes raketat, ami a kezed ugyebe kerul, aztan egyszer csak leesik. -
kispalika #7372 A 14. Boat nevű pályán vagyok (3 tornyot kellett felrobbantani). Most egy hajón vagyok, itt is robbantani kell. Utána jön egy helikopter, amit bármivel lövök, nem sikerül kilőnöm. Vagy meghalok vagy elárasztja a hajót a víz. Ha a konténerekre felmászok védtelen vagyok. Mivel kellene kilőni a helikoptert? -
#7371 10k? Pár hete írta vki, hogy csak 7k. A tetvek felemelték az árát? -
#7370 Opera? -
#7369 Nekem nem kellett semmi crack hozzá. Sima fel a crackelt játékra, aztán ment gond nélkül. -
Nagydög #7368 Allitolag az 1.0-as crack jo hozza. Ellenben nekem azota nem megy a game, miota az 1.1-et felraktam. Masoknak viszont problema nelkul.
U.i.: A frasznak nem mukodik nalam a "valasz" link? -
#7367 Erre nem tudja senki a választ? -
Braveheart #7366 Na látom van már 1.1, elkezdtem letölteni. A demo király volt, remélem nem fogok csalódni...
1.1-hez kell crack? Ha igen, honnét lehet leszedni? Gamecopyworldon még nem láttam, csak a sima 1.0-hoz. -
Braveheart #7365 Hali! Van pár patch a játékhoz? -
#7364 nm -
#7363 Még jó hogy rákérdeztem mielőtt előlről kezdtem és dühömben töröltem volna.
Kösz! -
#7362 A 3as cd fenn van a két fájl. Csak másold be a Bin32 mappába! -
#7361 Ó, fél óráig telepített/töörített és most azt mondja, hogy hiányzik egy DDL, telepítsem újra, az taán megoldja a fondot..... -
Me Ga #7360 Hello!
Aki már végignyomta, írja le legyenszíves, hogy a pályák milyen sorrendben követik egymást a kampányban.
Köszike -
#7359 Igen, normális, közbe bejött. -
#7358 Normális az, ha bemountoltam a CD1-et, az autorunban ráklikkeltem a telepítésre, elfeketedett az ablak és már kb 5 perce csak izomból tölt valamit vinyóról, de a szabad hely az nem fogy sehonnan? (HDC-s verzió) -
#7357 És utána vmi szöveg, lehetőleg ékezet nélkül szerintem :)
De pl. amikor visszatöltöttem azt a savet a helikopteres résznél, akkor kifagyott. Illetve beleolvadtam a hajóba... -
ACE #7356 beírod hogy save, és nyomsz egy tab-ot, és akkor jelenik meg hogy \save_game -
#7355 Ja save gond asszem megoldva :) -
#7354 Nem olyan drága! Médiában 10k forint, ahhoz képest, hogy marha új játék meg azért 6 CD. -
#7353 Ja és feliratozni nem lehet a játékot? Mert olyan marha halk a duma, hogy egy kukkot nem hallok belőle, pedig maxra raktam a zenén kívül mindent. -
#7352 A linknél leírt savelési mód múködik valakinek? Mert nekem nem. Beírom, hogy save a konzolba, és kiírja alul mintha chat lenne, hogy Jack Carver: save.
Hogy kéne ezt működésre bírni?