24504
  • tonyo9
    nálam ugyanez volt a probléma minden tiszta viz volt .és ki se tudtam kapcsolni...
  • Akuma
    1-et írtam, de ahol csak lehetett ott 90-100%-ban áttetsző lett minden, a víz pl mindenhol látszódott... ha érdekel, akkor csinálok róla egy képet!
  • tonyo9
    ezt irtad be? ....\r_hdrrendering 1 ? mer én 6-ot irtam az egy helyére:D
  • Akuma
    Most nem szaggat, de élvezhetetlen a játék HDR módban...
  • tonyo9
    nekem athlon 2400+ van, 1 giga ram ,msi nx 6600gt van de nem szaggatott full grafikán se.cserélj drivert nvidiát.meg a tálcán az nvidia beállitásoknál tegyél mindent alkalmazásvezéreltre.
  • tonyo9
    nem tom én most az "uj" modot nem tom elinditani:S
  • Akuma
    Nem vágom mi lehet a gáz, pedig 6800GT-mmel működött, igaz azzal meg be is szaggatott néha.
  • tonyo9
    [url=http://farcry.us.ubi.com/teaser/[/url]Far Cry 2
  • tonyo9
    nálam ugyanez volt a probléma de viszont én basztam el:D ugyhogy uninstall lett belöle.összekevertem a \r_hdrrendering 1 parancsot ..\r_hdrlevel x ezzel és a hdr rendering után irtam a 6-ost nem a levelhez. nem is tudtam kikapcsolni a hdr-t utána :S uninstall lett belöle.....
  • Akuma
    Hali! Van egy olyan eléggé gázos problémám, hogy a HDR bekapcsolásával áttetszővé válik minden, és túl erős HDR lesz mindenen... tud valaki rá megoldást? A HDR level is a legkissebben van. 1.4-es culmulutive patch-t használom. HDR nélkül megy normálisan a játék, csak hát szeretném bekapcsolni...
  • tonyo9
    valaki ki tudta próbálni [url=http://farcry.filefront.com/file/Project_FarCry;80717[/url] a modot?vagy csak én vagyok balfasz:D
  • tonyo9
    Project Far Cry mod megy valakinél? 1.4 es patch fent van, de a modoknál a game-ba nem tom elinditani .konzolból kell elinditani a mod-ot?
  • tonyo9
    sziasztok ! a far cry :commando orosz gamehoz tud valaki egy menümagyaritást ?ugy hallottam van hozzá. kösz
  • Qwerty4
    nem sikerült telepíteni a patchet, még a registry fájl segítségével sem
    ezen kívül van még vmi lehetőség?
  • Qwerty4
    huu, mennyi baj van a Far Cry-al, szinte 10 percenként újra kellett indítsam a gépet miatta, nem is volt kedvem már vele játszani, egy pár napig hanyagoltam is...
    ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék...
  • Ability
    1.4, vagy a nemhivatalos 1.41 kell hozzá. Crack tökmindegy. Ha nem látja őket, akkor valszeg tűzfal/router beállítások...
  • Peetboy
    Feltettem a Far Cry-hoz az FarCryMP002-t, de nem talál servereket.
    Valaki elmondaná nekem részletesen mi kell hozzá?
    Milyen Patch kell 1.4 az jó? Crackelni kell a játékot? Anélkül el se indulna.

Aki tud az segitsen nekem Please! MSN címem : [email protected]
  • Prince23
    Én is az arcade-t úgy tudom mint ahogy nagyvonalakban leírt Indigo.
    Csak unalamas játékmenet és gagyi feladatteljesítő jellemzi még. De a fizika sztem nem ide tartozik és sem a realitása -az arcade besorolásához.
    Ha már itt tartunk megmondaná vki, h miért mondják a R6: Lockdown-ra, h arcados? Na jó a feladatok terén lehet, h az.
  • Indigo
    Én pedig úgy tudom, hogy az árkád az a szimulációs játékokhoz képest leegyszerűsített szabályokkal (fizika, játékmenet stb.) rendelkező, NEM VALÓSÁGHŰ játékot jelent (teljesen függetlenül a játék által nyújtott szabadságfoktól). Pl a Just Cause-ban is nagy volt a bejárható terep és a szabadság, mégis árkád játéknak hívjuk, mert finoman szólva sem valószerű a fizikája vagy akár a játékmenete...
  • Ability
    Ja és egyhangú...
  • Ability
    Lehet rosszul tudom. Én abban a tudatban élek, hogy az arcade az megszabott/korlátozott játékutat jelent. Ebbe ugye beletartozik a nagy és bejárható terep, egyszóval: szabadság. Ha nem ezt jelenti, akkor rosszul tudtam, de a lényeg amire gondoltam kivehető... :)
  • Indigo
    "HL inkább árkádos, Crysisben meg teljes szabadság van"...

Nem akarok szőrszálat hasogatni, de az árkádosság és szabadságfok között nincs semmilyen összefüggés, ergo ez az összehasonlítás így elég értelmetlen volt...

A Crysis-tól én sem várok sokat... Inkább a HL új epizódját várom, mert az izgalmas, kalandos, zseniálisan meg van komponálva, a Crysis meg egy techdemót összetartó kliséhalmaz lesz...
  • Qwerty4
    nem tartozom közéjük, mert hidd el nagyon rövid idejű játékos múlttal rendelkezem, 2001-2002-ben nagyon kevés játékot toltam, 2003-ban és 2004 elején semmit, 2004 őszétől kezdődött el a játékmánia, de azóta is minden évben csak fél évig tart rendszeresen ez, és ez időalatt randomba próbálom ki a régi és akár a legújabb gammákat egymás után, nincs is ahogy így gondolkodjak, szeretem az újat és a régit is, a pocsék grafikát is és a gyönyörű grafikát is, csak legyen jó a játék

ja ha ilyen hosszúságú játékra vágysz ajánlom a 2002-es év egyik gyöngyszemét a Chasert!
  • Prince23
    Ezt bizonyíthatom, h M4-es... most néztem meg a kézijét.
  • lac coo
    Valami modban volt AK ...
  • Ability
    Igen, én is arra emlékszek.
  • Prince23
    Jah bocs nem az XD
    M4-es? asszem az volt... hülyeséget írtam
  • Kaszi46
    nem volt benne:P
  • Ability
    Csak óvatosan azzal a "földbe fogják döngölni" gondolattal. A Crysis minden szempontból fejlett játék lesz, és a maga nemében eszméletlen lehetőségeket kínál. HL is FPS persze, de mégis teljesen más. HL inkább árkádos, Crysisben meg teljes szabadság van. Teljesen más a környezet... stb.

#23152: Lehet én vagyok full hülye így fáradtan, és ez amúgy is szőrszálhasogatás, de hol volt a FarCry-ba AK-47? Én nem emlékszek rá. :D
  • Qwerty4
    és ezek után a már meg nem jelent, de már qrvára híres Crysis-tól sem várok sokat, a HL - Ep2 és a MoH - Airborne tuti földbe fogják döngölni a Crytek új termékét, és még más gammák is ebben az évben (szvsz)
  • Prince23
    időre értve: álatlában olyanokat vettem észre másokon, pl a Heroes 1-2 istenitőket, aki játszott, -itt a neten és a valóságban is- (tehát anno fiatalabb volt) mostanság dicséri ("régi szép idők"), holott van H5 is... tehát, aki már "öregedett" annak már nem veszi be a mája az új részeket.(tehát most KINŐTTE, s ezért mondja az új megjelent gémekre, h szar... holott, ha 18-20 évesen kezdte vón el a nyála csorgott vón az adott gém után) Talán én is közéjük tartozom, is-is, de ez csak a SCDA esetében van így... igaz elfogadtam azt a részt is, csak nem úgy mint a CT-t, hisz az klasszissal jobb...
    Azt hittem, h te az ilyenek közé tartozol:D De nem is akartam ebből vitázni... amolyan eszmecserének fogjuk fel.
    Bocsi az OFFÉRT.

Én mikor anno ezzel játszottam... az eszem megállt, oly' gyönyörű játék volt... igaz, kicsit lehet, h arcadés jellegű a közepe fele, de akkor is.
    A FC legjobb tulajdonsága, h kibaxottul hosszú játékidejűre sikeredett.... Spoiler: az ember már kifújja magát mikor felrobbantja a dzsungel közepén (?) lévő laboratóriumot, felsóhajtozik, h VÉGRE vége... de nem még csak mostkezdődik a buli klisével jönnek.... (mikor a kopterről lelök, egy szál Ak-47-essel, lőszer hiánnyal... Spoiler vége.
  • Ability
    "Na de lássuk is a megoldást. EZT a file-t kell letöltened, és bemásolnod a FarCry/FCData mappába. A játék indítását követően fel fog majd tűnni, hogy a Multiplayer oldalon van egy új opció "FarCryMP001" néven. Itt találod a nemhivatalos szervereket. Jó játékot. :)"

Ezen nem lehet mit nem érteni...
  • Peetboy
    Nekem most is nagyon tetszik a játék mert szép grafikája van és a játék menet is nagyon izgalmas és élvezhető.De én 2x végig vittem. Csak kár,hogy nem tudok vele játszani a neten.

Ehhez a FCMP002-hez még mindig nem értek. Hiába teszem fel, mindig azt irja ki,hogy nem eredeti és nem kapcsolódik a serverekhez.
  • Qwerty4
    Figyu, nem az időről van szó itt, a játék nem jön be maximálisan, ez a gond...
    Tavaly játszodtam a 2000-es Thief 2-vel és mégis libabőrös voltam annyira jó az a játék, vagyis a hangulata, storyja nagyon bejött, ez a Far Cry-nál nincs meg sztem.
    Szóval erről annyit, hogy nem úgy van ez ahogy te elképzeled, nem a grafika az elsődleges nálam!
  • Prince23
    Hát ha te nem vagy oda ezért, akkor tuti, h nem 2004-ben játszottál vele először, hanem a közelmúltban, mondjuk ma:DDD Erről ennyit:D
    Az AKKOR volt, most meg most van.XD
  • Qwerty4
    Hát lehet, hogy annak idején nagy játék volt és még ma is sok rajongója van, de engem nem fogott meg igazán, csak játszható.De azért nem olyan nagyon unalmas, már azért is, mert nincs gyorsmentés, így magasabb fokú odafigyelést igényel.
    A töltési idő hosszúsága nagyon idegesít, még szerencsére az automatikus mentéseknél nem tart addig.Bár nem is csoda, óriási a pályák területe.
    Először a játék a 2. résznél volt élvezhető, a hajóroncs a Cápaember c. horrorfilm hangulatát idézte fel bennem.
  • Prince23
    Egyszerű a pontos célzás: le kell feküdni a földre... és akkor nem mozog... ha úgy vesszük reális.
  • wefawf
    De van asszem ha folyamatosan nyomod a space-t akkor visszatartja.
  • Balazs15
    még egy kérdés:
    Hogyan tudom visszatartani a levegöt amikor a mesterlövész puskát használom??? (pl COD2) vagy nincs is ilyen??
  • Ability
    :o