Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mondjuk ez is igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ability
Patch után sem kell új exe egyébként.
Shep
Jó helyre másolod az exet? a Bin32 vagy mi a neve könyvtárba?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bocs,tõlem függetlenül küldte el többször is
nem,nem patcheltem,de kipróbálom azt is
thx a segítséget
Shep
Szerintem írd még be 15x hátha akkor elindul.

Patcheltél, mert ha igen akkor ahoz új exe is kell. Másik variáció vedd meg mostmár biztos elég olcsó, nem annyi mint mikor én vettem, de ezért a játékért nem kell sajnálni azt a pár ezer FT-ot.

Sziasztok!
Meg tudná vki mondani nekem h miért nem indul a játék?Crackeltem,normálisan végbement a atelepítés,dvd-vel és anélkül és eindul.Azt írja ki h tegyem be a helyes cd-romot,nem értem...
1.4-es peccs idióta hibája. Options-ban a billentyûbeállításoknál kattints a restore defaults-ra, és utána megy az egér.

zolo
Sziasztok!
Újra elõvettem a játékot, eredeti dvd, felinstalltam, ráraktam az 1.0 to 1.4 patchet, mindent feltoltam , menübe ment az egér, de játék közben már nem mûködik.Van erre vmi megoldás?
Régi gépen még semmi gond nem volt, mûködött az egér, igaz nem volt patchelve.És nem crackeltem be a játékot.

Régi gép: Athlon xp 1900+, 512 ram , Gef ti4200
Mostani gép: A64 3200+ , 768 ram, Gef 7600gs

http://flickr.com/photos/zolika90/

arty
clonecd lesz a gond ... nem feltétlen van fent a clonecd, de registry bejegyzés maradhatott a rendszerben ...

Forza.

doncarlos
uninstalláltam a nerot, és így is semmi.... maradok az ÍROTT verziónál... az megy.

doncarlos
sziasztok. Az a nagy gondom, hogy megvettem redetibe én is a gammát, de azt írja telepítés utáni indításkor hogy : cd/dvd emulation software has been detected. leszedtem daemont,alcoholt, majd reboot, de semmi. nero is fenn van de annak nincs engedélyezve a virtuális meghajtója... ugyan a nero burning rom-ban látom hogy van image recorder, de azt nem tudom hogy hogyan lehet oonan eltüntetni... várom az ötleteket.. kérlek segítsetek... BYE

JohnnySmith
Hi most vettem meg 1300ft ot simán megér a játék.
Cdgalaxis.hu

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

De nem érted hogy nekem nem kér kódot?Egyszerûen csak nem megy a multi.

ollie
Talán elolvashatnád amit írtam.

Ja ez engem is érdekelne.

ollie
Az eredeti sem kér kódot az installnál.
Akkor kéri, amikor elõször akarsz multizni. Mivel gondoltam ezt már úgy is tudod, nem tudtam mást írni, mint hogy installáld újra.

Kösz a semmit <#bohoc>
Számitottam erre a válaszra, de ez nem megoldás. A tort játék nem kér kódot installnál.
Valaki aki érdemben tud hozzászólni?
Ja és légysz ne legyen az a válasz, hogy csak ennyibe+ennyibe kerül vagyem meg.
Thx.

ollie
Akkor installáld újra.

Hali.
Elolvastam a gyik-t, de sajnos nem találtam választ a kérdésemre.
Ezért itt kérdezem, hogy a registry-ben hol lehet/kell átirni a cd-keyt?
Ugyanis kaptam egy eredeti kulcsot, de nekem csak a tört játék van fent és nem láttam semmi lehetõeéget a játékon belül a kulcs átirására.
Thx.

Paulie
<#gonosz1>

.

próbáld meg nem szétkúrni a topicot.
mivel az antiterror valami szar ruszki mod ezért nemsok embernek van meg. torrent miatt meg ne kérdezõsködj.

http://thenamelessphoto.com/

tUDOK EGY TORRENT OLDALT AHONAN LE LEHET TÖLTENI, KELL?
jah van nekem meg is van😄
Far Cry Antiterror van PC-re is?

Ne ijet küldj<#gonosz1> hanem lécci a választ
Ability
<#gonosz1>
Segitsetekmár!!!!<#help><#help><#gun>
Paulie
<#gonosz1>

.

(Farcry Antiterrror ban!!!!!! hogy lehet lanozni!!!! segitsetek <#help><#help><#help><#help> !!!!!!!!!!
hol lehet állitani? mert még amatõr vagyok ajátékkörül!:d<#help><#help><#help>
de hol lehet azt állitani?
Szerintem a LAN beallitasnal van valmi hiba

Csatlakozás beállitása:100kb/s
Szerinted mi lehet a hiba?
Más jatékal megy Pl:Cod Fifa07
szerintem a LAN csatlakozasnal a beallitasnal va valami hiba !!!
vagy csak egyszeruen nem viszi a lan kabel ezt a jatekot!probaljatok ki mas jatekot is!

Hy, nekem az lene a gondom hogy a haveromal akarunk LAN-on játszani és azt dobja ki amikor csatlakozni akarok az õ serverére vay õ az enyém re akor ezt irja ki:@LanIPonly Lekapcsolodva a serverõl nah ez mért van?
arty
sehogy, ahoz meg kell venni

Forza.

ollie
Úgy, hogy elballagsz a boltva, megveszed a játékot, és máris van egy eredeti cd kulcsod.

Peetboy
Sziasztok!
Inkább arról beszéljetek,hogyan lehet játszani server keresõvel (X-Fire-el) a neten Crackelt Far Cry-al.
Biztos sokakat érdekelne a multiplayer játék.
<#gun><#buck><#nevetes1><#vigyor3><#guluszem1><#gun>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

vagy itjatok a [email protected]
köszi elõre is
valaki segítsen most ha tud
mi a pályaugrás kód????????????<#nemtudom><#conf>
Megvan, kösz! Nem kiforrott? Hmm. Akkor lehet nem sok értelme van.

1.4-es Patchel mi a baj? Már nem a hibás UBI Softossal, hanem amit a készítõktõl le lehet tölteni és mûködik? Csak mert mindenki 1.3x-et emlegeti ...

Ez itt nem segít!
Szerintem pont azért nem jön neked össze, mert tört!

Én meg azt szeretném kérdezni, hog a Far Cry hányadik patchtõl támogatja a HDR-t??? Elvileg kellene a beállításokban lennie ilyen opcióknak, de nem találom. 1.32-es patch van most fent. Köszi.

Raktam be egy Inferno2 nevû mapot is,azt sem érzékeli.Mi lehet a baj?

Felraktam a játékot,de amikor lan szervert akarok csinálni,akkor úgy csinál,mintha nem lenne pálya,tehát nem tudok szervert csinálni?Ez miért van?Tört verzió van meg.

Ok,tehát Sandbox Editor benne van alapból?És azzal bármit tudok csinálni a játékban?Új objekteket(tárgyak,fák stb.) és új jármûveket is?

normál crack-el megy 1.4 is