Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem,nem patcheltem,de kipróbálom azt is
thx a segítséget
Patcheltél, mert ha igen akkor ahoz új exe is kell. Másik variáció vedd meg mostmár biztos elég olcsó, nem annyi mint mikor én vettem, de ezért a játékért nem kell sajnálni azt a pár ezer FT-ot.
Meg tudná vki mondani nekem h miért nem indul a játék?Crackeltem,normálisan végbement a atelepítés,dvd-vel és anélkül és eindul.Azt írja ki h tegyem be a helyes cd-romot,nem értem...
Újra elõvettem a játékot, eredeti dvd, felinstalltam, ráraktam az 1.0 to 1.4 patchet, mindent feltoltam , menübe ment az egér, de játék közben már nem mûködik.Van erre vmi megoldás?
Régi gépen még semmi gond nem volt, mûködött az egér, igaz nem volt patchelve.És nem crackeltem be a játékot.
Régi gép: Athlon xp 1900+, 512 ram , Gef ti4200
Mostani gép: A64 3200+ , 768 ram, Gef 7600gs
http://flickr.com/photos/zolika90/
Forza.
Cdgalaxis.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Akkor kéri, amikor elõször akarsz multizni. Mivel gondoltam ezt már úgy is tudod, nem tudtam mást írni, mint hogy installáld újra.
Számitottam erre a válaszra, de ez nem megoldás. A tort játék nem kér kódot installnál.
Valaki aki érdemben tud hozzászólni?
Ja és légysz ne legyen az a válasz, hogy csak ennyibe+ennyibe kerül vagyem meg.
Thx.
Elolvastam a gyik-t, de sajnos nem találtam választ a kérdésemre.
Ezért itt kérdezem, hogy a registry-ben hol lehet/kell átirni a cd-keyt?
Ugyanis kaptam egy eredeti kulcsot, de nekem csak a tört játék van fent és nem láttam semmi lehetõeéget a játékon belül a kulcs átirására.
Thx.
mivel az antiterror valami szar ruszki mod ezért nemsok embernek van meg. torrent miatt meg ne kérdezõsködj.
http://thenamelessphoto.com/
vagy csak egyszeruen nem viszi a lan kabel ezt a jatekot!probaljatok ki mas jatekot is!
Inkább arról beszéljetek,hogyan lehet játszani server keresõvel (X-Fire-el) a neten Crackelt Far Cry-al.
Biztos sokakat érdekelne a multiplayer játék.
<#gun>#gun><#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3><#guluszem1>#guluszem1><#gun>#gun>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
köszi elõre is
mi a pályaugrás kód????????????<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Én meg azt szeretném kérdezni, hog a Far Cry hányadik patchtõl támogatja a HDR-t??? Elvileg kellene a beállításokban lennie ilyen opcióknak, de nem találom. 1.32-es patch van most fent. Köszi.