Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Yo, Bitch!
pont ezt akartam énis írni XD
páros lábbal szétrugta volna a térdét, és szabadrugás kifelé 😛
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ReaL MaDRid x siempre
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
de hatalmas gól volt mind2 az biztos 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
csak most nem passzolt, hanem bevarrta oda, ahova kell 😄DD
RMCF
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
kérjük...😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De valahogy nem érzem át hogy milyen amikor egy kedvenc játékos megy át másik csapatba mert nekem nincs olyanom😄
De szerintem Ronaldo sokat tehetne a csapatért.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
REAL MADRID
Nem tom nekem Robinho nem vmi szimpatikus.
Jól játszik de valamiért nem szeretem.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
REAL MADRID