Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
igazad van testvérem

ReaL MaDRid x siempre

Mondatod második felében egyet értek .. Elsõ felében meg csak a CR iránti utálatodat látom 😄

REAL MADRID

LasDen
hajön Ronaldo, akkor valszeg megy Robinho....namost Ronaldo kap aranylabdát, akkor vérszar lesz az már tuti biztos....Robinho meg úszni fog a sikerben és lealáz mindenkit.....ebben 10000%-ban biztos vagyok.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A lényeg hogy ezis egy írói felvetés ... Sztem meg titokban már leigazoltuk Adrianot :X

REAL MADRID

ForzaInter
az biztos hogy Zlatan nélkül a támadójátékuk nulla, és még ígyis sérülten válallja meccseket.

Yo, Bitch!

a saját csapattársának.. 😄
pont ezt akartam énis írni XD
limperatore
dehogynem

páros lábbal szétrugta volna a térdét, és szabadrugás kifelé 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

hunbasser
jahh,megnéztem volna Materazzit,hogy ilyen helyzetben mit csinált volna.valószínüleg még ennyit sem.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
viszont "Svédország Zlatan nélkül olyan, mint a kávé Completa nélkül" n_n
limperatore
ramos védõtök milyen ügyes volt zlatan ellen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Boldog szülinapot!

REALista
Thx<#smile>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

HunnernesKonge
BSZN (jahogy ez a Real topik. azthittem az EB-ben vagyok <#idiota>)
HBD!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
HBD REALista

robotnyk
hbd2u
ProGabe
Boldog születésnapot!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Kösz mindenkinek.😊

hunbasser
HBD Realista!!

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
böszdéj..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BSZ Realista !!!

REAL MADRID

Rockynhooo
Robben , Sneijder .. ennyi 😄 nem is kell több 😄 tegnap ott ugráltam a kocsmába hogy na hol játszanak õk ti gecik 😄 aztá mondták is hogy nyugi üljé le 😄

de hatalmas gól volt mind2 az biztos 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

doddencs
ami viszont biztos, hülyeség firtatni egy gól után, h. jól döntött-e a játékos, vagy jobban tette volna, ha passzol 😄

azért középen volt ott érkezõ...
csak most nem passzolt, hanem bevarrta oda, ahova kell 😄DD
doddencs
nem igazán tudom, mi mást hozhatott volna ki az akcióból. Kinek passzolt volna, vagy cselezett volna visszafelé hmm

hunbasser
az a fejes sem volt semmi azért,ha az bemegy,az se csúnya.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Eddig az EB legszebb gólja Sneijderé sztem,de Robbené se volt semmi.Na meg Nistelrooj is milyen cselt csinált V.Persie gólja elõtt.Eddig a Realosok viszik a holland csapatot.Remélem holnap a spanyolok is folytatják a gálázást.

RMCF

SLICK
Ja csak nem franciák ellen kellett volna ilyet lõni :c

hunbasser
<#worship><#worship><#worship>ROBBEN,SNEIJDER<#worship><#worship><#worship>

ReaL MaDRid x siempre

<#worship>

REAL MADRID

REALista
Hihetetlen Sneijdeeeeer...<#worship>

LasDen
azért ezt a helyzetet is elönzõzte attól függetlenül, hogy gól lett.....és a gólhoz kellettek a védõk hülyülése és a a kapus baromi nagy hibája........az esetek többbségében ez nagy lófasz lett vóna 😄 de attó még szép vót...... 😄

<#worship>

REAL MADRID

REALista
Robben mi gólt lõtt már...😄

tesó07
Benzemának kell még a füle,úgyhogy jönne õ is.😊Olyan 30-40 millát megérne amúgy.

RMCF

kell a pénz az új stadionra 😄DDD
REALista
16:36 - Jean-Michel Aulas (a Lyon elnöke): "40 millió euróért Benzema egyik fülét adom!"

kérjük...😄

LasDen
hmm......Scolari megy oda és a portugálok edzõje vót......kicsit sem érdekes 😄

ProGabe
hát igen,chelsea-t most kitömik portugálokkal,az biztos.tõlem akár céronáldó is mehetne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jaja énis azt hiszem 😞

REAL MADRID

miilann
tipp: chelsea

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

16:10 - Quaresma: "Egy nagy klubhoz igazoltam, de többet most nem mondhatok." A játékost szóba hozták a Real Madrid, az Internazionale, a Liverpool és a Chelsea csapatával is. Azt, hogy jövõre hol folytatja, a portugál zseni csak az Európa Bajnokság után jelenti be. /goal/

REAL MADRID

Matthew Prosac
tõlem mehet hozzátok <#eljen>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Attila8805
Tom hova akartál kilyukadni.
De valahogy nem érzem át hogy milyen amikor egy kedvenc játékos megy át másik csapatba mert nekem nincs olyanom😄
De szerintem Ronaldo sokat tehetne a csapatért.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ó ember csak egy példát hoztam fel :S

REAL MADRID

Attila8805
És te ezt honnan veszed?
Nem tom nekem Robinho nem vmi szimpatikus.
Jól játszik de valamiért nem szeretem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Te sem örülnél ha Robinho menne MU ba, viszont Prosac barátunk finomabban is kifejezhette volna magát

REAL MADRID

Attila8805
Hehe nem tetszik?

Matthew Prosac
lol, a fehér mezhez egy jónagydarab fekete niggerf*sz is kéne neki mostmár azthiszem <#gunyos1>
xDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||