Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
sírok b+ 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
tegnap, 23:03 - Cristiano Ronaldo: "A válogatottban tetszett a fehér mez..."

beszarok DASDSADSDSDSSSAAS😄😄SD:AS:

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
fuu,Villa nem lassú...😄

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Jah,sztem is eddig nagyon tolja.Az egész spanyol válogatott jól játszik,csak így tovább, Ramos is rúghatna egyet.Hajrá spanyolok!!!

RMCF

LasDen
hát vmennyit biztos megy fel az ára, de sztem mivel a Valencia nincs abban a helyzetben, hogy bármennyit kérhet relatíve olcsón fogja......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Villa is EB után dönt.

REAL MADRID

Bazz, Villát meg kellett volna venni EB elõtt, nem Ronaldora várni... Emlékeztek a hírre?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

miilann
sneijder mondta neki :c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hunbasser
nem lényeg,mindenesetre nem magamtól találtam ki.

ReaL MaDRid x siempre

😄DDddd

robotnyk
inkább arra lennék kiváncsi, hol hallottad, hogy nincsenek jóban.
hunbasser
örülök,hogy cáfoltál 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Sneijder gólja után elõször kézakézben futottak aztán mentek Robbenhez......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
valamit benézhettél,az egyik gól után úgy fogták egymás kezét,pontosabban futottak kéz-a-kézben,hogy attól féltem elcsattan egy csók is 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de ugyan mi bajuk lehetne egymással...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
ott direkt figyeltem,elõször Sneijder kifutott Robbenhez,ott örültek a többiekkel,RvN meg csak fáziskéséssel jött,és oda nem ment volna Sneiderhez,Robben örült csak.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Én sem éreztem hogy rosszba lennének sõt az egyik gólnál ha jól láttam kifutottak Robbenhez és együtt örültek...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Sneijder góljánál meg pacsiztak meg jóba voltak.....szóval sztem ez újságírói baromság 😄

hunbasser
azt hallottam,hogy Nisti és Sneijder összeverekedtek edzésen...nincsenek jóban :\ Sneijder góljánál RvN oda sem ment Sneijderhez örülni.remélem a szezon kezdetéig kibékülnek,nehogy amiatt ne passzoljanak egymásnak,mert rosszban vannak.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
ez a SZnájder ez nagyon pörgette 😄 meg Niszti is yo volt látni 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
pedig õ is közel járt ^^

fog még játszani 😄

meg holnap jönnek még csak Ramosék 😄
REALista
Nem mérgelõdöm mert Metzelder nem talált be...<#idiota>

Attila8805
Ezen csodálkozol?<#nezze>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

REALista
Az eddigi 5 meccsen eddig 3 Real játékos találtbe!<#taps>

SLICK
Calderónék örülhetnek, h 3 csapattag is gólt szerzett 😄
Pepe, Nistelrooy, és persze Sneijder ^^
Ezek után tuti nem engedik el õket 😄

Rela? 😄

REAL MADRID

tesó07
Rela Madrid-Italy 2:0 eddig......

RMCF

wesley beindult 😊

REAL MADRID

REALista
SNEIJDER<#worship>

ennyi erõvel rólam is szólhatna ez a hír, nekem is nagy álmom...<#zavart2><#idiota>
LasDen

14:01 - A perui Juan Manuel Vargas nem akar a Fiorentinába szerzõdni, helyette inkább a Real Madridot választaná. A játékos klubja, a Cantania már megegyezett a Fiorentina csapatával egy 12 millió eurós vételárban, a játékos álma azonban az, hogy a királyi gárdában kössön ki, noha ez az álom alighanem beteljesületlen marad... /DC/

máshol meg mást nyilatkozott:
„Most csak arra szeretnék koncentrálni, hogy a válogatottban jól játsszak, nem is beszéltem a képviselõmmel, így fogalmam sincs, hogy mi fog történni az átigazolásomban. Nagyon megtisztelõ, hogy hívnak a Fiorentinából, s örömteli lenne, ha ott játszhatnék, s ugyanez igaz a Real Madridra is” - mondta el teljes természetességgel a tehetséges futballista.

ennyit az újságokról 😄

Érdekesség, hogy olasz, spanyol, portugál és német válogatottban is van madridista, de mind védõjátékos, volt ilyen? 😊 Támadóink hollandoktól jönnek

elméletileg marad és most tényleg jó 😄

Robben viszont megint megsérült :S
Rockynhooo
én úgytom marad.

tesó07
Pepe<#alien2>Metzelder is jól nyomja eddig.Amúgy vele mi van?Marad vagy megy a nyáron?

RMCF

Csabesz6
Pepeee<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

miilann
PEPE <#hawaii><#hawaii>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

SLICK
ennyi 😄

hunbasser
PEPE (H)

ReaL MaDRid x siempre

befejezés inkább mák, de az akció valóban

BUDA > miskolc.

fu ez nagyon szép volt

REAL MADRID

REALista
Ott a Pepe góóóóól!!!😄

Zoz083
PEPEEEEEEEEE

Pase lo que pase, ESPA&Ntilde;A SIEMPRE!!

Rockynhooo
😄

Pepe lesgól 😊

REAL MADRID

Zoz083
hollandok azért nem olyan jók hogy sok kellene belõlük
brazilból is sok volt anno sztem
ha spanyolból lenne 11 az nem lenne rossz 😊

Pase lo que pase, ESPA&Ntilde;A SIEMPRE!!

robotnyk
trollkodásból visszavenni, kthx.
LasDen
nem baj.......majd jõvõre 😄

ezt senkisem tudja, csak hát van aki nem komálja õket...
de ugyebár az milyen jó volt mikor, minden második játékos brazil volt... <#zavart2>