Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
Ha Ronaldo érkezik a Real Madridba, akkor Robinho távozik. A kis brazil árát 40 millió euróban határozta meg a klub vezetõsége. /AS/
Ezt nem kéne....<#boxer><#gun>

RMCF

tesó07
Spanyolok 3-ból 3 gyõzelem,De la Red nagy gól<#worship><#worship>

RMCF

LasDen
Kiszorítja a összeset 😄 Egy személyben lesz a kezdõ, a kezdõ cseréje és kezdõ cseréjének cseréje...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Visszajön elvileg ... Gago, Guti, Diarra mellé <#idiota>

REAL MADRID

SLICK
Jaja nagy gól volt ^^

LasDen
De La Redet vissza a Madridba.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De la Red betalált <#worship>

REAL MADRID

LasDen
köszönöm, köszönöm 😄

Boldog Szülinapot!

REAL MADRID

ProGabe
hepipöjszdéj! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a szándék a fontos XD
LasDen
elõbb vernek meg a biztonságiak, minthogy leköpöd 😄

LasDen
köszi még1x 😄

világ életemben nem bírtam ezt a felsztárolt "lóimitátort"... de ha rá merik adni a fehér mezt, akkor nem sajnálom a pénzt, elmegyek madridba és leköpöm...
hunbasser
naneee,még ingyen se jöjjön...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
HBD! 😊

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
A Real Madrid is megkörnyékezi Ronaldinhót. /Sport/
Cserepadra jöhetne,hátha visszanyerné a formáját.Mondjuk a padon nehéz lenne.....
A Real Madrid elsõ ajánlatában Robinho, Ramos, Casillas és Sneijder sem szerepel: az angol sajtó szerint 65 millió euróval nyit a Madrid. (Telegraph)
Robinho,Ramos,Casillas,Sneijder?Bebaszna ha vmelyiket is odaadnák ezek a hülyék,inkább fizessenek többet!

RMCF

LasCar16
boldog szülcsinapcsit 😛

#acm

tesó07
BSZ!!

RMCF

Csabesz6
höbödö😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
HBD ^^

LasDen

robotnyk
hbd2u
REALista
BSZ LasDen!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
<#rinya><#rinya><#sir><#sir><#sir>

robotnyk
és építhetünk lovit a Valdebebasban, RVN-nel versenyezhet Lipcsei 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
én meg láttam a fradi elnökével gördeszkázni, és hallottam, hogy rákérdezett Lipcseire. -.-
Te miért az õsi rivális fejével iszogatsz? <#ejnye1> <#hehe>

REAL MADRID

Calderón nemrégiben egy esküvõn találkozott Gallianival, és a spanyol elnök itt kérdezett rá Pirlóra. A válasz negatív volt, a Milan nem akarja elengedni. /Marca/

Én meg együtt piáltam Laportával, nemhogy játékosost nem adott, én álltam a számlát is...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tesó07
Majd akkor örülök ha nyer a csapat vele 1-2 bl-t,bár jövõre nélküle is megnyernénk szvsz.

RMCF

shala
Majd örültök, ha rúgja a gólokat. Persze ehez az kell, hogy rúgja a gólokat 😄

non potest pluere aeternum

tesó07
Hát sztem is,nagyon sajnálnám,arról is volt szó hogy beleveszik a CR bizniszbe,szóval lehet hogy pont a MU-hoz megy.

RMCF

LasDen
ja azt nem figyeltem csak a nevét láttam 😄 akkor persze gyühet 😄

ProGabe
mondom:

"ha tényleg megy Diarra 30-ért,akkor..."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
minek? Gago egyre jobb......Diarra meg kezdi visszanyerni régi formáját......nem kell De Jong mégha jó is.....

ProGabe
hát nekem sem

amúgy az miért 100% hogy elmegy Robinho,ha jön Ronaldo? :S

amúgy nem céronáldókat,kvarezsmákat,meg franc tudja milyen túlértékelt sztárokat kéne venni,hanem egy csatért (Villa) és ha tényleg megy Diarra 30-ért,akkor egyértelmû ki kéne védekezõ középpályásként:Nigel De Jong!

én se nagyon...
SLICK
"De ne feledkezzünk meg a „blancók” híveinek határtalan boldogságáról sem."

Akkor egyedül csak én nem örülök, hogy idejön? Veszettül nem hiányzik a kis rinyagép.

REALista
Nagyon remélem hogy nem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sajnos akkor Robinho távozik 😞

REAL MADRID

tesó07
"Cristiano Ronaldo hivatalosan is megkérte a Manchester United vezetõségét is, hogy az Európa-bajnokság után engedjék el a Real Madridhoz." /Times
Lesz itt még vita,sztem ha el is engedi a MU,akkor 100 milla alatt biztos nem.Akkor pedig nem lesz Villa meg hasonlók.

RMCF

fanka93
Hát most mondja, hogy nem történt szabálytalanság, akkor milyen kihágás ne forduljon elõ?? Vigyázzunk, nehogy Fergussonék megsértõdjenek? Õlordsága, pff

LasDen
5 éve, 2003. június 17. – A Manchester United 35 millió euróért eladta David Beckhamet a Real Madridnak.

wikin láttam....gondoltam mé ne 😄 azé nem vót annyira rossz vásár..... 😄

"A fogadott dokumentumok alapján nem állapítottunk meg szerzõdésszegést a Real Madrid és Ronaldo ügyében. Ezért a FIFA semmilyen vizsgálatot nem indít a Real Madrid ellen. A Spanyol Szövetséget azonban arra kértük, hogy emlékeztesse a klub vezetõségét a törvényekrõl, hogy a jövõben se fordulhasson elõ kihágás."

BUDA > miskolc.

tesó07
Villa jöhetne,nagy játékos,meg néha spanyol játékost is igazolhatunk.Robinhot én is nagyon sajnálnám ha eladnánk,sokkal jobban mint amennyire CR-nak örülnék.Nagy hiba lenne megválni tõle,sokkal több van még a kis brazilba...

RMCF

12:16 - Villa visszautasította a Chelsea kecsegtetõ ajánlatát, ugyanis inkább Spanyolországban maradna - feltételezhetõen a Real Madridban vagy a Barcelonában. /Goal/

REAL MADRID

vegyévissza 😄

SLICK
hát úgy õszintén: Tököm kivan C. Ronaldoval! Ha miatta kell mennie Robinhonak, akkor Calderónt jól fejbe kéne lövetni!