Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann
real mezben veszíteni? <#wow2>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
A Real Madrid CF hivatalos közlemény formájában tudatja a szurkolókkal, hogy mindenben megállapodott a Hamburg csapatával Rafael Van der Vaart ügyében, aki így az elkövetkezendõ öt szezonban a királyi gárda játékosa lesz. A hivatalos bemutatásra holnap, 13 órától kerül sor a Santiago Bernabéu stadionban.

<#hawaii><#hawaii><#hawaii>

kész vége.. holnap már láthatjuk real mezben veszíteni, az õ érkezésével a 7 kedvenc pléjerembõl 6 nálunk játszik.. isten!!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
micsoda elõrelépés<#gonosz1>

Yo, Bitch!

tesó07
"Az MRI vizsgálatok alapján Sneijder sérülése nem annyira súlyos, mint azt elõzetesen prognosztizálták. A felépülés idõtartama: 3 hónap."
Ez azért így "jobban" hangzik.

RMCF

Oncsi
Ha Robinho megy,akkor jöjjön CR ....de ha R. megy és CR nm jön... az akkor tényleg katasztrófa !!!
Meg még egy olcsóbb ,de gólerõs csatárt eltudnék képzelni(olyan pl,mint Santa Cruz).

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

sygmaBlueJersey
grat az uj emberhez,fõleg így,h sneijder... szívesen láttam volna nálunk is😊

végremár 😄
<#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

tesó07
Ez király!Csak leigazoltuk ezek szerint,nagyon jó játékos sztem.És hát középpályásból sosem elég,ez tegnap is bebizonyosodott sajna....Meg még egy csatár se ártana még.

RMCF

eZo
http://www.vandervaartofficial.com/en/my_news.asp?AjrDcmntId=2375

Tehát egy igen komoly igazolás már van !

azért majd ha Sneijderrel együtt lesznek a középpályán...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
12:14 - Van der Vaart közleménye: "Kedves szurkolók! A tegnapi nap folyamán minden rendezõdött, és most elköltözöm a Real Madridhoz. Ahogy mindenki tudja, mindig is Spanyolországban akartam igazolni, mert nagyon erõsen kötõdöm ehhez az országhoz. Most itt van a Real Madrid, amellyel egy álmom válik valóra. Rendkívül boldog vagyok, hogy megtapasztaltam a hamburgi légkört, Sylvie és én sosem fogjuk elfeledni azt a szeretetet, amit kaptunk. Holnap délután bemutatnak a Bernabéuban, új fejezet fog ezzel kezdõdni életemben. Mindent megfogok tenni, hogy segítsek a csapatnak. Az biztos, hogy honlapomat továbbra is frissíteni fogom, hogy minden fontos lépésemrõl értesülj." Rafael

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
baszki. 😞

a fára mászna vissza....

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
amúgy még nem biztos semmi. hivatalos közlemény nem született az ügyben! az egy dolog, hogy a spanyol szennylapok egybõl 6-7 hónapot írnak -.-

jól lehet látni ahogy kibicsaklik a térde <#shakehead>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

térdszalagszakadás...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sneijder :S

horpeti
?? nebaxx..

sygmaBlueJersey
Jah és sajnálom szegény Sneijder-t, nagyon fog hiányozni a realnak:S
Fél évet ki kell hagynia? miért? törés volt?

sygmaBlueJersey
Ez tetszik😊 ahogy elmondtad és a tartalma is😄

kas123
Sztem biztos, hogy elmegy Robinho., (már ha van 1 kicsi önbecsülése).
Addig elakarták adni amíg úgy volt h CRoni jöhet, most meg h az az üzlet befuccsolt rögtön marasztalják.
Ez a ha nincs ló, jó a szamár is helyzet. És sztem Robinho nem akar szamár lenni és nem is fog az lenni, elmegy a Chelseabe versenyõztes lipicailónak 😊).

Egy klasszissal kevesebb kergetheti a labdát õsztõl a Santiago Bernabeu-stadionban, miután Robinho kijelentette, megkérte a Real Madrid illetékeseit, járuljanak hozzá ahhoz, hogy a Chelsea együtteséhez igazoljon. Bernd Schuster vezetõedzõ még megpróbálja maradásra bírni klasszisát.

Azok után, hogy minden bizonnyal lemarad Cristiano Ronaldóról, újabb kudarcot könyvelhet el hamarosan az átigazolási idõszakban a Real Madrid. Robinho, a királyiak futballistája ugyanis közölte a vezetõséggel, távozni szeretne a spanyol fõvárosból.

Korábban szóba került a szupertechnikás futballista eladása, hogy finanszírozni tudják a Manchester United portugál csillagának szerzõdtetését, ám most úgy tûnik, a dél-amerikai zseni úgy is távozhat, hogy nincs égetõ szükség vételárára. – A Chelsea-be akarok menni, függetlenül attól, hogy Cristiano jön, vagy nem – közölte Robinho Bernd Schuster mesterrel és Ramón Calderón elnökkel.

A német tréner még nem tett le ásza megtartásáról, folyamatosan próbálja gyõzködni a brazilt, aki szerinte pótolhatatlan láncszeme a blancók gépezetének.

REAL MADRID

Robinho. Ha valaki nem érzi jol magát valahol akkor miért kéne maradnia :S

Viszont látásra! xD

Csak fizessék meg 😄

ProGabe
végül is csak páros, nyújtott lábbal csúszott be. azt aláírom hogy nem akart sérülést okozni (hiszen ez nonszensz), de az ilyen "szereléseket" nem kéne engedni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

webibebi
na!!!azért nem kell ieneket mondani nem volt szándékos

msn:[email protected] bárki felvehet

ProGabe
na b+

Diaby te mocskos, rohadt kecsege,teeeeee <#duma>

zaki
na b+... <#shakehead>

REALista
5-7 hónapot<#wow2>
Ez hihetetlen...<#sir><#sir><#sir>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

O.o az szép SSSS

Jobbulást 😊

REAL MADRID

robotnyk
király. :\
tesó07
Az elsõdleges diagnózisok szerint Sneijdernek 5-7 hónapot kell majd kihagynia.
Állítólag térdszalag sérülése van.Lehet Robinho is elmegy.Nekem bokaszalag sérülésem van,itthon fekszek gipszbe,mondjuk nem ide tartozik,de a faxom ki van már..😞(

RMCF

Matthew Prosac
már ránézésre is 6 hét legalább...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

REALista
Sneijder😞((
Hordágyon kell levinni...😞

ProGabe
hát kb 😊 spórol a szezonra!

Guti jó? egy értelmes passza volt, ráadásul helyet cserélt Diarraval. a kezdõkörben téblábol, miközben a mali Robinhoval háromszögezik elöl :S

Baptista meg biztos azon gondolkodik, hogy mégis milyen nyelven beszélnek romában 😊

Robinho eligazolása óriási idiótaság lenne, még úgy is, hogy fizetnének 30-t és adnák Carvalho-t

Rockynhooo
Heinzet mi durván fütyülik má :|

Raul viszont hol a rákba van?

eddig Guti egész jó, de Baptista valami rettenet...

azért Hegyi Iván kicsit elfogult Robinhoval 😊

,,szórja a gólokat, helyetek sokaságát dolgozza ki" meg nem lát nagyon különbséget Ronaldo teljesítménye és õ közte. Azért valljuk be õszintén, tavaly bõven jobb volt Ronaldo... É én többet várnék Binhotól, mint amit nálunk mutatott, pl. ha úgy játsana mindig, mint a Copa American, amikor gólkirály lett, nem szólnék semmit. Ettõl függetlenl nem szeretem Ronaldot.

Rockynhooo
nem fogják , nem olyan hülyék azért 😊

miilann
nem szabad elengedni :s

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

A Marca szerint Robinho megkérte Calderónt, hogy engedjék el a Chelsea csapatához. "Én a Chelseabe akarok menni, ugyanúgy, ahogy Ronaldo meg a Madridba" - mondta állítólag a brazil.

És õt sem engedik el 😄D

zaki
Az, de cipész bácsi mondta, hogy középsõ védõként akarja játszatni, középpálya meg már fullos...

robotnyk
Javi Garcia igazából középpályás, szal nem igazán függ össze a dolog.
nem véletlenül nem játszott tegnap

REAL MADRID

zaki
Jön idén már Garay? Akkor minek hoztuk vissza Javi Garciát? :c

REALista
Szerintem is.

LasDen
sztem meg még sehogy sem ál a dolog.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vdv sztem már biztos hogy jönni fog 😊

REAL MADRID

LasDen
Garay má idén jön.....ennek örülök 😄
nagyon érzem, hogy a VdV dologból nem lesz semmi, de Ronaldo meg gyünni fog..... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
htx

ProGabe
tegnapi sajtótájékoztató, Schuster:

Have Real Madrid really signed Van der Vaart?
I don't know. I don't have that information.

teljes cikk

Van Nistelrooy & Sneijder post-match comments