Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
megint eljátsszátok azt, amit tavaly ilyenkor? "jaaaaj, a barca 6 góllal verte a shanghaji tigriseket, meg a maláj fc-t, jaaaaaj, mi meg kikaptunk az arsenaltol, most mi lesz!" lóf*szse! felkészülési meccsek. ha egymás ellen játszanánk, még az sem lenne mérvadó

céronáldó kilõve (há' Isten), biztos vagyok abban, hogy valami normális csatárt még fogunk igazolni. majd' egy hónapunk van rá! úgy látszik sokan elfelejtették hogy megnyertük a tavalyi bajnokságot^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

semmi nem lesz céronaldobol. semmi respectje nincs a vezetõségnek, le is szarnak minket,úgy,ahogy illik. vicc az egész. egyetlen darab igazolásunk volt, míg a barca 5ösével veri a golokat kisujjbol a felkészülési meccseken,oké,nem világverõ csapatok ellen,de akkor is. max akkor erõsödhetünk még az idén,ha elengedik eto'ot vmi másik csapathoz. mer ha marad, lesz itt owned bõven jövõre. ezzel a kerettel meg megint marad a bl nyolcaddöntõ. ahogy már megszokhattuk...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
8:15 - A Real Madrid néhány napja eljuttatott a Manchester vezetõségéhez egy 80 millió euróról szóló ajánlatot. Ronaldo nyilatkozata után úgy tûnhet, hogy mindennek vége, Mijatovic azonban még mindig ugrásra kész, hogy ha valami változik az ügyben. /AS/

hülyegyerek jól meg kavarta a dolgokat, köszi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

shala
jövõre nemhogy bl-t, még bajnokságot sem nyerünk szerintem..

non potest pluere aeternum

Burdi
jó lenne😄
mert most hááát, elég kevéske ez az 1 igazolásunk :/
* szvsz, még vmi csatár kéne,de az mindenképp

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

horpeti
Bármi lesz, én kiváncsi leszek a Ronaldo sztori folytatására.. Hogy tényleg pokol lesz-e az élete, ha az MUban marad, meg stb... úgyis eljön a végén hozzánk, max. nem idén.. 😛

Burdi
22:38 - Úgy tûnik véget ért a Cristiano Ronaldo ügy, miután a játékos maga jelentette ki, hogy marad a Manchester United csapatában.

mostmár nem tudom mit higgyek :S

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

horpeti
Mekkora 😄DD

tesó07
Reméljük így is marad...

RMCF

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
a Holland k.pálya milyen yo volt már az EB-n , tul.képpen most nálunk van az a sor megspékelve Rubinnyóval 😊

Rockynhooo
jajaja mkinek cska két meccse van

Csabesz6
Jah, hogy csak ennyi...namindegy😄.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tesó07
Arsenal-Hamburg se volt.Ez egy ilyen lebonyolítású torna..

RMCF

Csabesz6
Ezen az Emirates kupán a Juventussal miért nem játszottunk amugy?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Ebböl kettõ saját nevelés, és már voltak itt.Garayt meg a franc se tudja hogy mi lesz már vele.Megvan de idén még nem itt játszik aztán mégis játszik aztán mégse....tamtamtam

#37674:Marha!!😄DDD

dE

REAL MADRID

France men
De La Red nem le lett hozzátok igazolva? Meg az a Garay? Meg Javi Garcia? <#wow3>

München ist ROT!!!

horpeti
Szerintem Dávid jöjjön, de ne Kornél. 😊))

ok Szabi mi tisztelünk téged 😄DDDD

REAL MADRID

mi a rákomnak rövidítetek ennyit 😄DDDdddd

baszod, tiszteljétek már meg annyival a játékosokat hogy kiírjátok legalább az egyik nevét, vagy akkor ha õket nem akkor engem 😛

horpeti
DV egyértelmûen szuper igazolás lenne.
Kb. egyet értek veled, a BLhez ennél több kell.
Kell egy DV szintû fiatal gólerõs csatár.

VDV lehúzott 3 évet Németországban és szerény kis véleményem szerint zseniálisan csinálta, így. valamint nem azt írtam hogy Hunti szar, egyszerûen csak kíváncsi vagyok mit nyújtana ennyi 😊

én csináltam photosoppal 😄DDD

VDV <#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

Rockynhooo
Sneijder , VDV ... õk is a holland bajnokságbol indultak...

Robinho nem csatár. 😊 azért én is seretném hogy maradjon

nem azt mondom hogy hatalmas fiatalítás kell ide, de egy RvN és Raul duó kevés ide, ez tény. beszéltek itt drogbáról aki zseniális de 30 fölött van és hiába volt szerencsénk RvN-nel (akinek idén azér már nem ment annyira jól, õszintén.) de nem bztos hogy bejönne még egyszer ez a húzás fõleg nem 30 millért. Huntelaar érdemeit nem akarom elvenni de akkor sem láttuk máshol vitézkedni, csak a holland bajnoksában, kiváncsi vagyok hogy teljesítene egy nagy klubban. Higuain és Saviola pedig nem fognak bl-t szállítani, sajnos. én is DV párti vagyok, eb gólkirályság ide vagy oda, igaz 2 meccsel kevesebbet játszott de 3-at rögtön az oroszoknak vágott, de mindenképp az egyik nagy kedvencem.

Rockynhooo
yol áll neki a Real mez 😊 idén szétverünk mkit mint a szart 😄

REALista
Ha marad Robinho akkor nem is baj...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Majd kiderül. Ha most nem, a télen, vagy jövõ nyáron biztos jön már valami fiatalitás, újítás csatár poszton is. Még talán ez az év is belefér. 😊 Bár jó lenne a BLben is domborítani...

tesó07
Nem is lenne ez baj,ha mondjuk nem is adnának el senkit.De egy csatár tényleg nem ártana....

RMCF

egy normális csatárigazolás nélkül nem lesz ez így jó.

horpeti
Azért nem csak negatívum, hogy nem igazoltunk sokat.
Elõzõ években pont az volt a gáz, hogy mindenkit hoztunk ész nélkül... most az, hogy nem hozunk...
2 között kéne. 😊 Mondjuk még egy Villa, és akkor azt mondom, elég. 😄D

Ramón Calderón Van der Vaart bemutatása alatt nem zárta ki, hogy a holland lesz a Real Madrid idei elsõ, és egyben utolsó igazolása is.
<#wilting>

REALista
<#taps><#worship><#taps>

robotnyk
horpeti
lolz. 😄D

jó kép 😄
robotnyk

már szívjuk a vérét ^^
Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd
melyik idióta volt?😄

biztos vki kitörölte <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

ProGabe
Ronaldo to complete Real Madrid switch...next year

na ez még nem volt. lehet valamelyik spanyol lap mindjárt kitalálja hogy kötöttek egy szerzõdést, miszerint 5 év múlva átigazol...

Tottenham 32 millát ajánl Villa-ért?

egyértelmûen szükségünk van egy fiatal, jó csatárra. Benzema igazolására szerintem kevesebb a lehetõség, mint Villaéra. szedje már össze magát a vezetõség! ha meg a háttérben folynak az igazolások, igazán megsúghatnának nekünk valamit. mondjuk beírhatnák ide a topikba 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sygmaBlueJersey
skysports

ez már 1értelmû..

zaki
Van Nistelrooy lemondta a válogatottságot.

Ha Robinho menni akar, márpedig azt mondta, akkor ne hogy itt maradjon!
Véleményem szerint ha valaki távozni akar egy klubtol akkor azt el kell engedni:S

REALista
<#vigyor3>

Rockynhooo
loool xD tényleg egy betû és teljesen mást írtam.. persze FESZÍTENI lett vna 😊

jajaja Robinhot nem szabad elengedni.. még egy csatár kõne aztá pás

zaki
1 betû miatt milyen félreérthetõ lett 😄
Amúgy csúcsszupi igazolás, már csak Robinhot kéne megtartani :c

gondolom "feszíteni"