Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
VDV-t télleg leigazoltuk ? vagy még nem hivatalos?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Marcello Lippi: "Szerintem Ronaldo maradni fog Manchesterben." /La Gazzetta dello Sport/

Szerintem is, na és akkor mi van? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

legközelebb Öcsi bácsi 😛
limperatore
multkor mijatovic, most zidan 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

REALista
Emirates Kupa: Real Madrid - Hamburg 2-1.
Gólszerzõk: Van Nistelrooy, Parejo ill. Zidan.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

BSZ Jason!!

REAL MADRID

shala
Nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz ennek az egésznek a vége

non potest pluere aeternum

horpeti
Lehet nem hazudtak. Most van a legközelebb a Madridhoz.. Persze lehet, hogy ez is fényévek, de ennél közelebb még nem volt. 😛

Állítják, a portugál sztár már csak elköszönni tér vissza Manchesterbe a következõ héten.

Sõt, a United 2-es számú budijában is utoljára fog pisálni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
tehát a jövõhéten? :0

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

én már ezt csak akkor hiszem el, ha a nevével ellátott real mezt mutogatja az öreg di Stefano meg Calderon papa társaságában... 😄
hunbasser
A spanyol AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo sosem látott közelségbe került a Real Madridhoz. Állítják, a portugál sztár már csak elköszönni tér vissza Manchesterbe a következõ héten.

ReaL MaDRid x siempre

elég volt a címet elolvasni, már attól elröhögtem magam 😄
khmmmmost akkor mivan?

fotográfik kolomp edisön :D

zaki
Pablo Garcia -> PAOK

Nem fog hiányozni <#violent>

horpeti
Én csak 1 hete olvastam itt, hogy meg akarjuk szerezni, nekem gyors volt. 😄DDD

zaki
<#wow2>

csak igaz legyen <#eljen>

LasDen
én akkor örülök ha hivatalos lesz...... .D de Pedja megin balfaszkodik.......megy megin Roniért.....hogy szopjon le......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ha májusban igazoltuk volna, akkor tényleg gyors lett volna 😄 de azért én most ezt már gyorsnak nem nevezném...
csatársornál dillemázni inkább, hogy Rault vagy RVN-t vegye ki...

REALista
Lesz dolga rendesen Suszternek a középpályával.<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
Úgy legyen...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

horpeti
Nah, ez gyors volt. 😊

Jöhet Villa. 😄

Rafael Van der Vaart 9 + 2 millió euróért a Real Madridé! A holland játékos már nem lép pályára szombaton új klubja ellen az Emirates-kupán és hétfõn hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát. /Cadena SER/

<#worship><#worship><#worship><#worship> Kíváncsi leszek a rotációs rendszerre

REAL MADRID

Ugyanmár csak a média 😄

REAL MADRID

ilyen EB után nem tudom ezt elhinni

De jobboldalra továbbra sincs senki....

horpeti
Rotáció sosem gond, mindig kell a friss ember. Lehetne jól menetelni a BLben is végre.. 😊

miilann
vagy diarra <#heureka>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zaki
pl Robben :c

LasDen
vki mindig sérült lesz 😄

Rockynhooo
igen sejtettem 😊 de akkor ismét nagy rotációra lesz szükség ha senki sem távozik, mert mindegyik nagyon nagy pléja.

LasDen
kizárt mivel kell egy vkp is azaz Gago.... 😄

Rockynhooo
9:27 - Ramón Calderón megerõsítette, hogy az Emirates-kupa alatt szeretnék lezárni a tárgyalásokat Van der Vaart ügyében. A Real Madrid elnöke szerint a megállapodás szinte biztosan megszületik majd.

nagy fogás lenne.. fõleg 10 milláért.. 😊

de nem értem akkor hogy lenne?

Robben,Van Der Vaart,Sneijder,Robinho... ? 😄 gondolom ez kizárt...

doddencs
azért sztem Raul ellenezné leginkább a dolgot, kacsa-gyanús mit ne mondjak. 😊

Rockynhooo
most olvastam teletexten 😄 Getafenek , 4 milláért alá írt egy évre oda , majd további 2 millát fizet a getafe ha megveszi egy másik csapat.

SLICK
piff kinek?? Azért többet ért, még ha nem is mutatott sokat...

ja mert biztos Raúl szólt a többieknek

REAL MADRID

Rockynhooo
lol Soldadot csak 4 misiért attuk el :|

horpeti
Hol van még Villa... ha már csak vétózni kellene... 😄

LasDen
6:21 - A játékosok megvétózhatják Villa érkezését Raúl miatt. /Cadena/

he???? mi a fasz van??? Raúl beszart v mi????

calderon bácsi mentené a menthetetlent.
tudja,hogy 2 nyarat baszott el 2 játékosra, akik nem jöttek el.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke némiképpen meglepõ kijelentést tett: a csapatnak nincs szüksége Cristiano Ronaldóra. Tekintve, hogy micsoda erõfeszítéseket tett a klub a Manchester United szélsõjének leigazolásáért, ez váratlanul jött...
- A keret nagyon erõs, gyakorlatilag készen van - mondta Calderón. - Nagyszerû csapatot építettünk, amelyik megnyerte a legutóbbi két bajnokságot, így már nincs szükségünk senki másra.
Savanyú a szõlõ?
- bz -

zaki
biztos van még 1000, de pont ellenünk rúgjon gólt :d

mért? csak egy mijatovic van az egész világon?
zaki
Nekem is kb xD

Mijatovic 90. erre így elsõ ránézésre a Mi van? fogalmazodott meg bennem 😄D

REAL MADRID

zaki
LASK Linz–Real Madrid 2–3 (Saurer 14., Mijatovic 90., ill. Baptista 20., Raúl 45., Saviola 84.)

LASK Linz: Cavlina – Gansterer, Baur, Kablar, Wisio – Panis, Klein, Salmutter, Saurer, Freudenthaler – Mayrleb.

Cserék: Zaglmair, Piermayr, Hamdemir, Pichler, Budimir, Mario Mijatovic, Poyraz, Rasswalder, Schreiner, Wemmer, Martin Ivos.

Real Madrid: Dudek – Salgado, Javi García, Heinze, Torres – Diarra, Guti – Baptista, Robben, Raúl – Higuaín.

Cserék: Felipe Ramos, Van Nistelrooy, Saviola, Sneijder, Parejo, Antón, Callejón.

Csabesz6
....Gravesen😄DDD
volt...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"