Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Ezután egyébként brazilok sajtótájékoztatóján nyilatkozta, hogy félreértették a szavait és maradni akar az interben, csak akkor menne el ha Moratti eladná, és erre mondta hogy akkor csak a realba, de spanyol sajtó szokás szerint kozmetikázott "kicsit" a nyilatkozatán.. Megállapodásról meg szó sincs egyelõre, egy ajánlat volt csak, de azt Moratti visszautasította, ezért írtam hogy az ilyeneket, hogy maicon gyakorlatilag már a real játékosa, és mindenben megegyeztek, honnét veszi a madridista..
Yo, Bitch!
A Real Madrid augusztus 13-án a Bayern Münchennel meccsel! José Mourinho együttese a pénteki napon 20.45-kor lép pályára az Alianz Arénában. A bajoroknak ez lesz az utolsó felkészülési mérkõzése a Bundesliga bajnoki rajtja elõtt.
-------------------------
A horvát válogatott sztárja is képben van már a Real Madridnál! A hírek szerint, mivel a brazil Maicon egyre messzebb van a királyi klubtól, így a vezetõk felvették a kapcsolatot az ukrán Shakhtar Donetsk 28 éves játékosával, Darijo Srnával. Azonban a Chelsea már korábban 20 millió euróért vitte volna már a remek labdarúgót.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kamu vagy nem, ha ez így lesz akkor a viszont látásra
persze má....mit akarnak, még egy milant???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mi equipo favorito: Real Madrid
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
oh ez a napokon belül szöveg...😄
#56912: hát nem tudom... bár nem feltétlenül kell ám sztárjátékost venni, szóval kíváncsi lennék ezekre a "szóba jövõ" játékosokra
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
egyébként igen, szerintem is gáz, csak idén nem igazán volt igaz a Realra ez a spanyol igazolások miatt
Vivimos por ti, vence por nosotros.
amúgy nincs gáz 😄
bocsi de ez most kikívánkozott belõlem, no offense, csak poénkodtam
sry, elég fárasztó napon vagyok túl.
Meg vagyok elégedve a srácokkal, bár a védelemmel kevésbé.
Zárjuk le a témát, csak megemlítettem 😊
Jé meg is van a három. Most nem értem mit rinyálsz. Pont tavalyi nyár volt amikor igen szépen erõsítettünk spanyol játékos fronton is és játéklehetõséget is kapnak.
#56895 komment pedig LOL
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
bár inkább legyen eredményes a csapat, minthogy tele legyen spanyollal, csak valahogy fura nekem. Ez olyan kb. mintha egy magyar csapatban csak angolok játszanának vagy éppen brazilok, etc.
Maicont szerintem nem engedi el az Inter.
"Nagyon jól érzem magam a klubnál, így a szurkolók megnyugodhatnak, nem igazolok el az Intertõl, kivéve ha Massimo Moratti klubelnök el akar adni" - jelentette ki a védõ a jövõ pénteken kezdõdõ világbajnokságra készülõ brazil válogatott edzõtáborában.
A 28 éves futballista szerint az okozta a félreértést, hogy másként jelentek meg szavai. Mint utóbb utalt arra, õ nem azt mondta, hogy a Real Madridhoz akar távozni, hanem ha másik klubba kellene mennie, akkor az a Real Madrid lenne.
Maicon elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy az Internazionale az elmúlt szezonban triplázott, azaz az olasz bajnokság és kupa mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerte.
(mti)
<#eljen>#eljen>