Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kell valaki az udvarba, akivel el pötyöghetek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
Tetszik, vagy mi?😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hedonist
fat roni?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Ronaldo üzenete:
Kakának: „Tízes számú testvérem! Te zseni vagy, bízz magadban, és meglásd, megy majd minden magától!"

: D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Spanyol hírek szerint Steven Gerrardot az ügynöksége felajánlotta a Real Madridnak, s a klub szívesen szerzõdtetné, viszont legfeljebb 25 millió eurós áron. Ha a Liverpool ezt nem fogadja el, akkor Joao Moutinho (22 milliós kivásárlási ár) és Javi Martinez (legfeljebb 20 millió euróért...) jöhet szóba.

#56978: 😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
a chealsénél meg lisztes krisztián nevét rebesgetik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Spanyol napilapok szerint meg Ferguson vinné Rault ingyen 😄

LasDen
itt a szobámban...miután visszavonul megveszem...😄

kazai21
Szerintem Ramos is itt fog megöregedni😊

Lcapitant
jah elég vicces lenne 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

30m 😄

REAL MADRID

Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Casillas is nyilatkozott a VB-rõl és még ezt még a végére hozzá tette:

„Védelem szempontjából a Real Madridnak kiváló szezonja volt. Bármelyik kapus jól érezné magát, ha ilyen kevésszer lõnének a kapujára.”

Én épp,hogy azt mondom,hogy a védelem elég fos volt😄

Robinho: "Nem voltam elégedett azzal, ahogyan a végén kezeltek Madridban. Nagyon csalódott voltam amiatt, hogy úgy beszéltek rólam, mint áruról vagy pénzrõl szokás. Meg kellene gyõzni a visszatérésrõl, de nem lennék ellene, mert a jelenlegi vezetõséggel nincs semmi bajom."
/madridista/

Én lennék a legboldogabb ember a világon ha visszajönne 😛

REAL MADRID

Én is hallottam 😄 Kolarov a Realé!!!

LasDen
nah....vannak tájékozotabb emberek a spanyol lapoknál...😄 Mészöly szerint Kolarov már a Realé 😄

LasDen
nem mert 2 év múlva már ekkora lesz neki 😄

bakkerman
akkor pár évig be kell érnie ezzel a nyakkendõ mérettel
xdd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minden BL gyõzelem után nõ

LasDen
JMnek milyen bazinagy nyakkendõje van 😄

Lcapitant
Casillas sincs biztonságban:

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Lcapitant
érdekes hír... 😄
kíváncsi leszek mi lesz ebbõl

LasDen
A Marca szerint a Real Madrid orvosai tegnap délután elutaztak Dél-Afrikába, hogy az argentin válogatott edzõtáborában elvégezzék Di Marián a kötelezõ orvosi vizsgálatokat. Minden jel tehát arra mutat, hogy amint a Benfica elnöke hazatér, a jövõhét elején hivatalos lesz az átigazolás.

vagy a Marca tart már ennyire elõre vagy igaz 😄

fifa.com-on ottvan a részletes statisztika, látszik, hogy nem is igazán indították
Végre 1 ember aki ezt leirja, teljesen jól láttad! Kb 1 értelmes támadásba vették be Di Mariat, akkor is 100 százalokos zicerbe hozta Messit, az más kérdés h nem lett belöle gól!

Nem mondanám h sokat keresték labdával! Persze kappot paszt, de azt vissza is nyomta mert nagyon bekkelt az ellen!

miilann04
úgy tudom semmilyen rokoni kapcsolat nincs kettõnk közt. legalábbis nagyon remélem, mert különben itt az ideje elkezdenem szégyenkezni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
ott van Baros is...az is eb-n nyomta azóta lófasz.....de azé ellen példák is vannak...😄

bakkerman
azigen öcsém!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

robotnyk
csalóka tud lenni az EB/VB, még mindig röhögök, ha eszembejut, mennyi balek klub bevásárolt a görögökbõl az EB gyõzelmük után, aztán mindenki csodálkozott, hogy egy egyeneset nem bírtak labdába rúgni... de pl amilyen 0 volt Benzema 2 évvel ezelõtt, annyira 0 volt nálunk ebben a szezonban 😄
nem várom amúgy, hogy rúgjon 8 gólt a tornán, de kevés megoldása volt ma, az is szar volt.
LasDen
nem volt sok, de várjuk meg a másik 2 meccset...ha azokon is szar akkó el kell gondolkodni hogy kell-e...😄

robotnyk
tbh, egy kicsit én is többet vártam volna Di Mariatól, azért a portugál bajnokságtól nem kell meghalni szezon végére. persze az argentínoktól úgy kompletten nem voltam faszra esve, szal...
basszus, Di Maria alig kapott labdát, ki volt tolva balszélre és mindenkinek jobbszélre, Verónhoz húzott a lába -.- amikor balra passzoltak, akkor meg Heinze szaladt föl és vagy visszatette, vagy elrontotta, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor passzoltak direkt neki...
miilann04
elégg régóta hangoztatom, hogy di maría>silva.

SLICK
na jön az értelem megint. Nemrég Silváért voltatok meghalva ti is... Na mindegy gyorsan felejtenek az emberek...

miilann04
silva se mutatott eddig semmit, inkább igazoljuk le heinzét balszélsõ posztra, õ legalabb már szerzett 1 gólt és még csak 32 éves, remélem 30 milla alatt megkapjuk õt is!

<...>

LasDen
semmi...hagyjuk...

SLICK
Di María hype-nak sztem vége is lehet, semmit se mutatott eddig. Silvát hozzák és kész

Voyager5
ja😄 Pont azt magyaraztam bnomnek, hogy a Spanyol gollovolista 1-2 helyezettje egyutt tolja itt 😄
Rockynhooo
durva Messit meg Higanyt látni együtt 😄

ááá, a gólvonalat szerette
lehet felszivta az oldalvonalat 😄
LasDen
csak mert a barcaban képtelen volt jól játszano....😄

Nem 20 akar lenni az a 200?: D

REAL MADRID

Fabio Capello
az isteni diégó csak így áll bosszút azért, mert annak idején õt nem vettétek meg soksok pénzért, és a hitvány napoliban kellett poshadnia évekig 😄

SLICK
Mit ivott? :_D?AS:_D?

Diego Maradona: "Di Maria egy fantasztikus játékos, napról napra fejlõdik. Már nem az a játékos, aki az oldalvonalhoz van kötve, gyakran elhagyja, szembe kerül a védõkkel, és ezért fizetnek ma az emberek. Remélem, hogy sikerül 200 millió euróért eladni õt a Real Madridnak."

Ez mégszebb! <#idiota>

Mi is szeretünk Maradona!

Hivatalos: "Nincs ajánlatunk egyetlen klubtól, cégtõl, üzletembertõl, ügynöktõl sem Di Mariáért. A klub a játékos iránti érdeklõdésekrõl is csak a médián keresztül értesült, nem vagyunk tudatában az említett játékos ügyében folyó bármilyen tárgyalásnak." - Benfica.

Ez hiteles? <#idiota>

Marca szerint már ma a mi játékosunk lehetne!

hedonist
ez nem igaz. BBC-n az életben nem találsz olyat, aminek nincs igazságalapja, igaz emiatt nem is tudnak elõre megmondani transfereket pl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
minden internetes portál pontosan ugyanannyira hiteles.

LasDen
ha olyan jó lesz mint a csigirinszkij akkor feltétlen 😄