Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
sztatisztik...

Drenthe milye kevesett játszott...Lass is kevesebbett volt pályán....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
nemtudom mi lesz Gutival, ha elmegy kell akkor egy olyan tudású irányító. ez lehet Gerrard, igaz annyit nem adnék érte. de Kaká is jó arra a posztra. majd lesz vhogy

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Én akkor örülnék, ha Kaka nem szorulna így ki a kezdõbõl. 😊

En el tudnam viselni 😊 De nem ennyi penzert.

REAL MADRID

kazai21
Hát inkább a spanyol bajnokságból nézzenek két jó játékost és még bele is férne a kettõ 30 millába😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

miilann04
jólvan legalabb nem vagyok egyedül.
van egyáltalán a topiklátogatók közt aki örülne gerrard érkezésének?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Kell ide Gerrard mint egy falat kenyer 😄DDDDDD
Foleg 30-35 milkoert.<#wow3><#ijedt>
Rockynhooo
ajj de istenem ne má 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Az angol Daily Mail szerint a Liverpool pénzügyi problémái és Mourinho személye miatt Gerrard ügye elõrehaladott. A lap szerint a játékos megragadná az alkalmat, s az átigazolás már csak azon múlik, hogy Mourinho rá tudja-e bírni Perezt egy 30-35 millió eurós ajánlatra vagy sem.

Benzemát legalább akkora hülyeség lenne eladni, mint Higut -.- két fiatal tehetséges csatár, évekre megoldhatják a gólszerzést
Casillas
"Nemrég eltalált egy bírót, akit percekig ápolni kellett."

hát a spanyol bírókra simán ráférne úgyis már egy kis fegyelmezés <#idiota>
Benzema simán mehet, nekem nem hiányozna, viszont akkor egyértelmûen ráfizetés nélkül, és még így is örülhet az inter, mert 35 millióért vettük egy éve....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
biztos tõled tanulta.

Lcapitant
Aleksandar Kolarov: "Lotito elnök megígérte, hogy elenged a Real Madridhoz. Néhány nap múlva mindent tudni fogunk. Spanyolországba igazolni nagy megtiszteltetés lenne. És ráadásul Mourinho az edzõ, aki többször megpróbált leigazolni. Remélem ezúttal sikerülni fog."

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Pontosan vagy is hát inkább a 95%át kb. 😄

limperatore
de ahogy látom te mindig azt írsz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem hiszem hogy nézne Real meccseket mert mindig a védelem miatt bukjuk az egészet

kazai21
Hát szerinted hülyeség lenne megbontani? Szoktál te nézni Real meccseket?😄

SLICK
Gratulálok mindenkinek, mintha Ti nem írnátok írtó nagy baromságokat néha...

Pusztán az a véleményem, hogy a jelenelgi védelmet hülyeség megbontani, Ramost simán jobbnak tartom Maiconnál még a jobb szélen is. Középen meg Pepe-Albiol kettõs maradhatna.

😄DD

LasDen
Dragutinovic: "Kolarov nagyon jó játékos. Ami az emberek figyelmét felkeltheti, hogy Roberto Carlosnál is erõsebben lõ. Nemrég eltalált egy bírót, akit percekig ápolni kellett. Madridban játszani nem könnyû, de felkészült rá. Mourinho ért a játékosokhoz, sokat ki tudna hozni belõle."

ezzel dicsekedni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
persze Benzema....meg az apjuk fasza...

kazai21
A Real Madrid pénteken megállapodott Maicon ügynökével: négy évre nettó négy millió eurós fizetés. A probléma az Interrel van: a Real 22 milliót ajánlott, de 35 milliót vagy Karim Benzema bevonását várják (más játékos kizárt). A játékos többet már nem tehet, a klubokon a sor...

LasDen
ki más írná 😄
csak úgy írtam.....

Ne neki írj, Slick írja megint itt a hülyeégeket.

REAL MADRID

LasDen
a realba senki nem fér be, olyan jó...de mivel valakinek játszania kell, így ezek a jött-mentek játszanak....szánalmas mondhatom.....

limperatore
tehát a realba a világ legjobb jobb szélsõje se férne be, hála az égnek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Casillas
hát akkor hamarosan megint szomorú leszel

SLICK
semmit se jobban

eZo
a hozzászólásod elsõ részét komolyan is gondolod ? <#idiota><#taps>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

SLICK
Maicon maradjon az interben, nem olyan jó hogy nálunk játszon... Fõleg, ha annyira mutatta az egyik meccsen, hogy az inter a mindene.

LasDen
- Maicon ügynöke tegnap Madridban járt, s találkozott a klub több vezetõjével. Tisztázta, hogy a játékos mindenképpen szeretne a Madridban játszani, így kéri a klubot, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket. Az Inter a játékos nyilatkozata után már nem számít rá, de magas összeget vár.

azt várhatja...a madridnál van a labda és maicon is kibaszhat velük...a madridnak nem kell irreális ajánlatot tennie.....én olyan 25-t ajánlanék max...többet nem nagyon...😄

LasDen
Valenciai hírek szerint Di Maria és Navas után Mourinho harmadik opciója David Silva. A Valencia 30 millió euróban határozta meg a játékos árát, akit a Chelsea és a City is vinne. A felek nem kapkodnak a tárgyalásokkal, de tudják, hogy David Silva a Real Madridba szeretne igazolni.

30 milla Silváért azt mondom megéri...😄

I3andy
zsák akart lenni, csak nem tudok gépelni<#crazya>

LasDen
mi az a zság?? 😄<#idiota>

I3andy
Maicon: érthetõ az érkezése, Ramos világklasszis középen, Maicon világklasszis jobboson. Kolarov: elfogadható a leigazolása, bár amennyire én ismerem Marcelohoz nagyon hasonló játékot szokott hozni. Szerintem Marcelo és Arbeloa elég arra a posztra. Gerrard: 30éves, angol, liverpooli legenda, sztem óriási hiba lenne a leigazolása, angolok közül most hírtelen csak Lineker ugrik be, aki karriert csinált spanyolban. És õ inkább Kaká helyén játszik, tehát felesleges lenne leigazolni. Di Maria: kicsit zságbamacska a srác, és emellett túl sokat kérnek érte, igaz h nem annyira sérülékeny, mint Silva, de én a spanyolt jobb játékosnak tartom.

Oncsi
90.bõl is meguszhatják😄 de sztem is ez a 4 játékos érkezése várható az eddigi felhajtások alapján.Aztán majd kiderül persze😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

horpeti
Azt nem írják, Perez mennyiért igazol. 😄DD
Jó lenne az edzõre bízni. De már csak akkor hiszek el bármit, ha tény. 😄

OMFG!!!

Real Madrid: Mourinho százmillió euróért erõsíthet - lapértesülés
Spanyol lapértesülés szerint José Mourinho a nyári átigazolási szezonban 100 millió euróból erõsítheti meg a Real Madrid keretét.

A portugál szakember a hírek szerint a 35 millióért szerzõdtetheti korábbi játékosát, Maicont, a brazil védõ mellett a Lazio 12-szeres szerb válogatott balhátvédjét, Alekszandar Kolarovot, a Liverpool középpályását Steven Gerrardot, valamint a Benfica argentin válogatott balszélsõjét, Ángel Di Mariát igazolhatja le a „királyi gárda”.

(NSO)

Casillas
mert azt egy ügyesebb óvodás is lerajzolja, a koronát meg nem <#idiota>

Manager: Víctor Hugo
😄DD
amúgy a barca címerét népszerûbb dolog koppintani 😄
Voyager5
Toluk koppintottuk a cimert <#idiota>
Lcapitant

LasDen
arrafelé divat az ilyen....arsenal, barca...stb...😄

láttam már, dél-amerikai csapat 😄
tán chilei vagy boliviai, nem tudom pontosan
<#idiota>

REAL MADRID

miilann04
Michael Essien 2015-ig hosszabbított a londoni „kékekkel”

akkor õt kihúzhatjuk a velünk kapcsolatba hozottak listájáról.

LasDen
Jézusnak csak Jézus lehet a mendedzsere??? 😄

horpeti
Engem se. Várom a kezdõsípot az elsõ Real Madrid meccsen. 😄