Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja értem ez így indok -.-

REAL MADRID

robotnyk
így nem mondhatták volna azt, ha esetleg mi megyünk tovább, hogy a Madridnak már az UEFA is a zsebében van...
bommelt eltiltották a bernabeuban mutatottakért O_o

miért most?

REAL MADRID

hunbasser
én erre szavaznék:

Egy próbát talán megér
16%

de szigorúan csak szezon végén,és akkor,ha nem lenne meg az 1. vagy a 2.hely.3.hely azért már cink lenne,a Sevilla kezd kipukkadni,illene õekt megelõzni,a Valencia meg sztem nem annyira erõs,h 2.helyen végezzen.illetve képes lenne elõttünk végezni a bajnokság végén,de sztem nem lenne hozzájuk méltó.azért annyira kell jónak lennünk,h a selejtezõ játszása nélküli bl helyet elcsípjük.
bár a barca sem olyan egyértelmû,még bármi lehet.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
tudtam én,h vki mondta már 😊

ReaL MaDRid x siempre

sztem is õ váltsa, max. Bosque-t megpróbálnám, de õ úgyse jön, megmondta

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szavazás, madridista:

Mit gondolsz Mourinho esetleges érkezésérõl?
Örülnék neki, õ kell a Madridnak!
47%
Jó edzõnek tartom, de nem õ a legmegfelelõbb személy
25%
Semmiképpen nem szabad szerzõdtetni
11%
Egy próbát talán megér
16%

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bayern elleni elsõ meccsen se cserélt harmadikat, ez az egy piszkosul idegesít...

vegyük úgy hogy sportszerûek vagyunk 😄D

hunbasser
na meg ha kihasználta volna a cserelehetõségét,akkor a végét lehet,h jobban kihúztuk volna...(idõhúzás,és így talán nem lett volna Messi gólja)

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
15:20 - Cassano ismét beszólt Capellonak! A Barcelona elleni rangadó után számonkérte az edzõn, hogy miért nem használta ki a harmadik cserelehetõségét. Az olasz támadó egyszerûen "õrült"-nek titulálta a Mistert.

ez egy barom,miért nem tudja befogni?amúgy annyiban szerintem is igaza van,hogy azt a cserét még kihasználhatta volna,egy friss ember talán hozzá tudott volna még valamit adni a játékunkhoz...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
ya 1-1-es döntetlent játszott:
Osasuna 1 - 1 Valencia

LasCar16
én az összes interest kitiltanám az sgrõl-.- flémelnek mindenhol-.-

#acm

azért RB kicsivel tapasztaltabb,mint Torres,lehet,h jobb megoldás lett volna.

Bayern ellen? Ott mindenki szapulta...

hunbasser
hát azért RB kicsivel tapasztaltabb,mint Torres,lehet,h jobb megoldás lett volna.

hát,Helguerát azért nem hibáztatom az utsó gólnál,mert azért csak Messi vitte ott a lasztit...

a Valencia mégis csak kikapott?én úgy tudom,h x-elt

ReaL MaDRid x siempre

hiba volt Torrest ráállítani,ez eléggé merész volt Capello részérõl.

Kérdezem én kit állított volna rá? RC sérült, Raul Bravot? Marcelot? Ez van, folyamatosan sok a sérült...

A végén Helguera be akart csúszni, így vitte el mellette Messi... Ott kellett volna állni csak.

Bukott Sevilla, Valencia, az esélyeink megugrottak volna. Így sincs vége, csak össze ne zuhanjunk.

😄D

ForzaInter
:ddd ennyit ért ronaldo gólja😄DD

Yo, Bitch!

Matthewpamer
Inter 2-1 Milan

😉

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

kas123
Ugyanazt a videót néztük?<#idiota> mer szerintem semmi zsírfeleslegnicns a hasán

zalan05
helló!
valaki nem tudja ,hogy Nisteroy hány gólos?

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

hunbasser
nem az szvsz.Milánóban jól gatyába rázták,nézd meg,már nem a zsír,hanem az izom látszik a hasán,már-már kockahas feszül rajta -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
El clásico:

nem tudom,h örüljek-e az eredmény miatt,vagy legyek szomorú.a meccs elõtt a 3-3-mal azt hiszem,bármelyikünk kiegyezett volna.de az elsõ gól után már csak a gyõzelemben hittem,egészen az egyenlítõ gól(ok)ig.
aztán kiállították oleguert(így,direkt kis betûvel),és onnantól már elhittem,h nyerhetünk,sõt,innentõl már nyernünk kell.és megszületett a 3.madridi gól,és még volt pár elpuskázott helyzet,amit a barcások triója(dinho,messi,eto'o) bármikor belõtt volna 5/5.
aztán rendes játékidõ utolsó 2 percében egalizált a barcelona Messi révén.hát,ilyenkor gondolom páran összezuhantunk,ami a szurkolás morálját illeti.és így már a barca örülhetett,h 10 emberrel egyenlítettek,és megõrizték otthoni veretlenségüket.
képzeljétek el,milyen lett volna,ha elsõként verjük meg otthon a barcelonát ebben a szezonban.reális esélyünk lett volna rá,csak be kellett volna rugdosni a helyzeteket.

a baj ott volt,h Torres nem ért vissza soha idõben(vagy Messi 50 m-en 20 m-t vert rá?),meg a körömpasszos-kispályás játékkal nem tudtunk mit csinálni,csak pislogtak védõink,azt sem tudták,hol vannak.Messi állandóan üresen maradt,hiba volt Torrest ráállítani,ez eléggé merész volt Capello részérõl.

kérdés:miért nem tudunk mindig így játszani?a taktikai felállás sztem nem volt más,max a feladatok.na meg a morál is nagyobb volt,azért egy el clásicóra csak felszívják magukat.csak ott volt a probléma,h nem tudunk nagycsapatként kiállni,és nem tudjuk az ellenfelet 3 percnél tovább a kapujához szegezni.az a hatékonyság meg említésre sem méltó,olyan 30% lehetett a csapat helyzetkihasználása.a barcánál ez a szám jóval magasabb,õk az ziccereket simán berúgják.

mind1,ez van,3-3,nem rossz eredmény,ha belegondolunk.csak a második félidõt illett volna nyerni.

ReaL MaDRid x siempre

mert az is 😊

Zizou5
ja és akik egyfolytába ócsárolták õt azért mert dagadt:
!!!

kas123
én örülök neki =)

Zizou5
Inter 0-1 Milan
G.: Ronaldo (40.)
😊

ProGabe
pontosan,a rossz mentalitás,de nem csak abban nyilvánul meg,amit írtál,tehát hogy kipukkadunk egy gól után,hanem az egész úgy szar ahogy van,MIÉRT csak egy barca ellen tudunk így játszani,MIÉRT NEM tudunk bármelyik másik,kisebb csapat ellen??Az egy dolog hogy erre,tehát a nyiltsisakos támadásokra lehetett számítani,ettõl el clasico az el clasico,de könyörgöm,egy real madridnak a kiscsapatok felállt,betonvédelme(vagyis 10 emberes védelme) ellen is gólt kell tudni szerezni,vagyis gólOKat.Ezzel szemben elönzõzik,elrontják a passzokat,nem figyelnek oda,lekontráznak minket és kikapunk egy kib.szott bilbaótól is...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Srácok valaki tudna adni képet Miguel Torresrõl? Õ a kedvencem
de ezek az utolsó percben kapott gólok, a szurkolók idegeire mennek... Inkább vernének agyon... Meg a sok kihagyott helyzet, mint a Getafe ellen...

azért vágjátok hogy minden meccs után elhangzik a volna szo a mondanivalojában :I

REAL MADRID

Fabio Capello: "Ilyen a futball, három tiszta lehetõségünk is volt, eldönthettük volna a meccset. Az olyan játékosok, mint Messi, Ronaldinho vagy Etoo bármikor képesek villanni. Casillasnak nem kellett sokat védenie, Guti szenzációsan játszott, fizikai problémák miatt cseréltem le. Több góllal is nyerhettünk volna."

Ilyen a futball -----> na most telik be nálam a pohár, rohadtul unom ezt, miért csak velünk ilyen mostanában?

köszönjük szépen építõ jellegû hozzászólásod

totti10
1-el se tudtok<#hehe>

hajrá,lilák!

áááhhh, nagyon kezd elegem lenni az egészbõl... ilyen balf*szok vagyunk, ellenünk minden bravúr sikerül (Bommel, Makaay 10mp, most ez). Nekünk meg semmi, ha igen akkor kezezés... Capello is mostmár rohadna meg, uraltuk a félidõt, erre gólt lövünk, és behúzódunk emberelõnyben, mikor nyertünk két góllal? Mikor? 1 gólos elõnyben meg a játékosaink olyan könnyen veszik a kiihagyott helyzeteket, hogy az valami elképesztõ. Jól játszottunk, de ez a balfácánkodás mostmár elveszi a kedvem az egésztõl, belefáradtam, bánom is én már hol végzünk a bajnokságban. Egyszerûen semminek se tudunk örülni, Bayern elleni 3-2 ugye, vagy kapunk egy gólt a végén, vagy x-nél nem megy semmi, ennyi.

kas123
ááá pont ezt a emccset hagytam ki =(, remélem lesz ismétlés valamikor!
Ah olvastam a hsz.ekbõl jól játszottunk, HALA Madrid!

Ezek után csak annyit! Jobban érzem magam, mert láttam támadni a csapatot. Az se érdekelt volna ha kikapunk, csak lássak valami focihoz hasonló dolgot a Realtol! Most megint egy idöre eltünnek a fiuk, és szenvedünk tovább a kiscsapatok ellen! TUD EZ A CSAPAT GOLT LÕNI HA AKAR! Ha igy focizott volna végig a bajnokságba, akkor bajnokok lennénk szvsz

Shep
Az az igazság, hogy megérdemelte a real az x-et az a szerencsétlen holland ennyi helyzetet életében nem hagyott ki, Robinho meg azzal az idétlen biciklicselével miért pont 3 emberbe próbálja vezetni a labdát, fel nem foghatom, na mindegy a meccs jó volt végre élvezhetõ és izgalmas volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
Teljesen igazad van!Lemerem fogadni hogy jövõhéten szenvedni fogunk a Gimnastic ellen...

robotnyk
3-3, de mindegy az eredmény, mert ha csak a Barca ellen idegenben, meg a Bayern ellen BLben otthon tudunk egynél több gólt lõni, akkor akár nyerhettünk volna itt is, az a 2 pont nem oszt nem szoroz.
jó volt a meccs, de ez sem igen izgat, mert megmutatta, hogy mennyire gyengék vagyunk mentálisan. ahelyett, hogy gólra gólt lõnénk, inkább gólt kapunk, és pontakat vesztünk 2 perccel a meccs vége elõtt, emberelõnyben.
andaxxin
Ezt tudják csinálni a fiúk,nem amivel Capello tömi a fejüket.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

andaxxin
Ilyen pörgõs meccset nem láttam már 1 éve.
Szerintem jobbak voltunk,de a döntetlen igazságos.
Hiba:Gutit fent kellett volna hagyni.
Nem lehet panaszunk,mindenki károg.
Nem ilyen eredményre számítottunk.
Persze Capello akkor is menjen

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

REALista
Capellonak cserélnie kellett volna a 90.perc körül már csak idõhúzás miatt is...😞

Z
Iszonyat jó meccs volt. Végre hasonló focit mutatott a Madrid, mint sok-sok évvel ezelõtt, mikor még Del Bosque volt a mester. És nem értem, hogy miért nem engedik ezeknek a játékosoknak az egyérintõt.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

toysoldier
mindekettõt

capellót is

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ne messi a picsába

védelmet a picsába

REAL MADRID

toysoldier
Messi mostmár télleg elmehet a picsába <#violent>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Shep
Na csak x lesz a fene megeszi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na alakul ez 😊

Shep
ez x lesz csak bohóckodnak