Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
78' Valencia-Racing Santander 0:2
<#eplus2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kas123
akár meg is történhetne...=), vegyes érzelmekkel de elfogadnám, ezta döntést =)

Akkor biztos mi megyünk helyettük tovább!!! 😄ASASD

kas123
kicsit érdekes....kíváncsi vagyok mi lesz a vége...

REALista
tegnap, 21:08 - Az UEFA bejelentette, hogy eljárást indítanak Oliver Kahnnal és Lucioval szemben, a csapat Real Madrid elleni visszavágó találkozót követõ események miatt. A hírek szerint a két labdarúgó megtagadta a doppingteszt elvégzését

Real Madrid szurkolok figyelmébe szeretném ajánlani a Real 03/04 idegenbeli mezét olcsón.
Érdekel valakit?
LasDen
én nem véleményeztem a játékát, mert sztem ennyi idõ után még nem reális...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Hunbasser

Gagoról beszéltetek itt, szerintem egyáltralán nem rosz játékos! Nem az a feladata a madridban, mint ami a Bocaban volt. Uj csapat más feladat. Sajnos én ugy látom, hogy még van mit megmutatnia, és ennél többet is tud, de most olyan szerepben van, amiben sajnos nem lehet villogni! Én már itt töbször leirtam a véleményem Gagoról, hogy örülnék neki, ha egy kicsit támadobb felfogásban játszana, igaz ehhez lehet, hogy szoknia kell még a spaonyol focit! Szerintem a maga posztján (amit Cappelo kioszt neki) elég hasznos játékos.

LasCar16
metzelder?? na neee... remélem nem jut cannavaro sorsára jó vétel lesz

#acm

én mindkettõnek örülnék 😊

csakhogy ez tuti nemigy lesz

REAL MADRID

LasDen
10:08 - !!!METZELDER ÁTMENT AZ ORVOSI VIZSGÁLATON!!! - szól a nem hivatalos sajtóinformáció. A Marca szerint Del Corral úr nem talált problémát, mely akadályt gördíthetne a játékos leigazolása elé.

Dr. Del Corral rulzik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
én is inkább baptistának örülnék.

LasDen
10:03 - Az Arsenal vezetõsége elégedett Julio Baptista teljesítményével, így év végén kifizetnék a szerzõdésben fefektetett 20 millió eurót. A cserejátékos, Reyes sorsa egyelõre bizonytalan.

én visszaküldeném Reyest....

hunbasser
én Marceloban nagyon bízom,még alig játszott,és sztem itt a kulcs:nem akarja a Don elkapatni,pedig a képességei már sztem meglennének arra,h helyettesítse RC-t.olyan szintû csak van,mint RB,na meg ilyen megnyert meccseknél már be lehet hozni,csak sajna ilyen nem nagyon volt az utóbbi idõkben 😞 (megnyert meccseket arra értem,h pl 3-0-ra vezetünk a 70.percben magabiztos,lendületes játékkal)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
hát majd eldõl...de eddig akik D-Amerikából jöttek nem egy hûha játékkal álltak elõ....

hunbasser
pl nagy rangadókon.hát,nem tudom,egyik nagy meccsen sem volt nagyon jó...inkább átlagos,és nem nagyon láttam rajta a motivációt

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
amúgy meg azt mondta akkor tud a legjobban játszani, ha nagy a nyomás... 😄

hunbasser
én is remélem,de tény,h most szar.

nincs,aki kihozza belõle a maximumot.vagy Capellonak kéne ezt tennie,vagy a játékosoknak kellene segíteniük.és azért bõven volt már azóta olyan meccs,ahová felszívhatta volna magát,mert végülis akkor nyújtja az ember a legtöbbet,ha kihozzák belõle

ha idõ kell neki,hát legyen.de ha az elsõ meccsén jól játszott,akkor most miért nem tud?pedig azóta már jobban kiismerhette volna a spanyol labdarúgást

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
idõ kell neki...

hunbasser
hát Gago lehet,h jó volt,de itt nem nyújtja azt a teljesítményt,amit elvárnánk tõle.nem várunk mi tõle csodát,egyáltalán nem,nem errõl van szó.de itt most lehet,h hülyeség volt többesszámban beszélnem,biztos,h nem minden madridista osztja itt a véleményem eme topikban.

Guti?szokta magát dobálni,de amúgy az ellenfelek is utálják,néha csak azért is odarúgnak neki,sokszor õ az elsõ számú cél,nem is a labda -.-
egyébként ha Guti jó formában van,hihetetlen milyen passzokat/indításokat tud adni.passzolni és ívelni egyaránt jól tud,csak az a baja,h kicsit bunkó,de hát ilyen is kell egy csapatba -.-
én nevetni szoktam,amikor mint egy idegbeteg,úgy üvölt a bíróval,vagy amikor "nincs teljesen megelégedve" a bíró döntésével -.-

ReaL MaDRid x siempre

The Sopranos
Azokat a meccseket láttam, amiket adott a Sport TV. 20 millió €-t adtak ki érte. Nem hiszem, hogy szar játékos ennyit érne. Messi mögött õ volt az argentín U21-es csapat legjobbja.
Nekem Guti tûnik olyannak amit mondasz Gagoról. Az egy dolog, hogy hajt a meccsen, de ahányszor feldobja magát, az valami bûn...

FORzA PALeRMO

hunbasser
nézz meg egy meccset.nem tudom,hány olyan Real meccset láttál,ahol Gago is játszott,de én megnéztem eddig az idény összes Real meccsét,és ahol Gago játszott,ott sosem támadott,ha földre került,és már kevés volt az idõ,viszont kellett volna a gól,ott is még ült a földön,és nagy nehezen,"öreg urasan" kelt fel.az elsõ meccsén jól játszott,azóta sokat hibázik,és kevesebbet fut.legalábbis én így látom

ReaL MaDRid x siempre

andaxxin
Valóban be kéne fejeznie az eddigi munkáját.<#violent><#violent><#violent>

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

andaxxin
Hát a nagyfejû Emersonnál mindenki jobb

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

ForzaInter
Sztem is hagyni kéne hogy befejezze munkáját.

Yo, Bitch!

kas123
én nem hiszem h Capello a real-hoz való, túl védekezõ felfogású...

The Sopranos
Oké, de ez nem perdöntõ! Mégis ki lehet a legalkalmasabb a csapat rendbetételéhez, ha nem Capello? Mourinho? Benne van fantázia, de õ is hasonló kvalitású, mint az olasz. Mármint, amit eltervez az úgy is lesz. Hagyni kellene végre befejezni a munkát, és akkor újra ámulhatnánk a madridi játékon...

FORzA PALeRMO

kas123
hát nemtom, VDB utáni edzõi eredmények:

Capello mérlege: 2006-
48 meccs : 23 gyõzelem - 15 döntetlen - 10 vereség gk: 80/47

Luxemburgo: 2004-2006
55 meccs: 36 gyõzelem - 8 döntetlen - 11 vereség 111/56

Queiroz: 2003-2004
59 meccs: 34 gyõzelem - 11 döntetlen - 14 vereség gk:113/76

Camacho: 2004
6 meccs: 4 gyõzelem - 0 döntetlen - 2 vereség gk: 7/5

Garcia Ramon: 2004
20 meccs: 12 gyõzelem - 4 döntetlen - 4 vereség gk: 37/18

ha mégnézzük Luxemburgó sokkal jobban szerepelt...és mégis kirúgták...sõt akár Queiroz is jobban szerepelt Capellónál...és õ is repült...ha Capello így fojtatja tuti nem leszünk bajnokok, és tuti kirúgják...

The Sopranos
Szerinted hogy kerülhet a Real Madridba Gago, ha lusta és futni sem szeret???
Nem ez a legjobb Real,de ha hagyják dolgozni a Don-t megállíthatatlanok lesznek! Nem lehet egy krízisben lévõ csapatból egy zûrzavaros év alatt világverõ csapatot építeni. Két év, fiatal igazolások és Capello kell ahhoz, hogy újra a csúcson legyen a Madrid!
Del Bosque nagy edzõ, miatta kedveltem meg a Madridot...Hierro, Redondo, Morientes, Ivan Campo...stb... De ez, ami az utóbbi években történt valami gyalázat... Elküldték a bajnokságot nyerõ edzõt, kirúgtak olyan játkosokat, akik alap embereket voltak, csak hogy sztárokat hozzhassanak... És épp ezért kellene Capellót hagyni, õ meg merte húzni, hogy fiatalokat játszat és igazol.

Forza Palermo! 😛

FORzA PALeRMO

ennyi erõvel a csapat többsége kritikán aluli, mivel õk itt vannak régóta...

tõle várod el a csodát?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
21:40 - Ramón Calderón: "Túlvagyunk a kritikus idõszakon."

Ezt most honnan veszi????

jobb mint emerson

REAL MADRID

LasDen
mé mit vártatok, hogy meccsenként ad 10 gólpaszt meg rúg 2 gólt??

andaxxin
Gago eddig 1 csõdtömeg 1 nagy nulla,tíz passzából 8 az ellenfélnek megy.

hunbasser
Gagot ne is mondd...
sztem eddig nagy csalódás.lusta,nagyon lusta.sokszor eladja a labdákat,nem fut fel,ha felrúgják,nem kel fel egybõl...de lehet,h csak azért nem támad annyit,mert Capello megmondta neki,h ne menjen fel támadásokkor,inkább maradjon középpálya közelében.azt a játékot,amit elvárunk tõle,talán az elsõ meccsén közelítette meg,akkor adott ötletes passzokat,azóta semmi.próbálkozik,de mindig túl hosszú labdákat ad

ReaL MaDRid x siempre

mé kaká kell ide? 😄

REAL MADRID

ProGabe
körbe néztem,olyan hangos volt a hápogás -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
és gago mehet a padra...szvsz ink 1 jobboldali középpályás kéne nekünk...

kell ide Lampard?

végülis Lampard-Diarra középsõ páros 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Nem lenne rossz...

hunbasser
az :\

ReaL MaDRid x siempre

de ha jön murinnyó akkor jön drogba

REAL MADRID

A mai európai sportsajtó tovább találgat: a nyártól Jose Mourinho lesz a Real Madrid edzõje. A portugál trénernek egy feltétele van: a klub igazolja le Frank Lampardot. (eurosport.com)

B+...

Jorge Valdano: "A Real Madrid lesz a bajnok, de a legszebb játékot továbbra is a Barcelona mutatja."

robotnyk
Mir.
LasDen
14:03 - A holnapi nap folyamán mintegy 500 pártoló-tag fog tüntetni Ramón Calderón ellen. A cél az, hogy a tagok kivívják az elnökválasztást.

wow<#wow1><#wow2>

na, köszönjük...<#falbav>

andaxxin
bommelt nem azért tiltották el,hanem asszem a hét végén a német bajnosághban is csinált valami gixert és mivel volt 1 felfüggesztettje már így lett belõle 2 meccses.Ha jól emlékszem így hallottam a rádióban.Olyan nincs hogy Bosque ne jöjjön,nagyon hiányzik neki a kispad és van az a pénz.<#nyes>

hát azért ez -.-

REAL MADRID

LasDen
A Real Madrid ezekben az idõkben minden eddiginél jobban rászorul a támogatásodra! Rövidesen a szezon utolsó periódusa kezdõdik, és hihetetlen mód fontos lenne, hogy a királyi gárda ne maradjon sorozatban negyedik esztendeje trófea nélkül. A játékosoknak szüksége van a segítségedre, éppen ezért a Real Madrid hivatalos oldala azt kéri tõled, hogy légy Te a tizenkettedik játékos!

A feladat roppant egyszerû: Küldj egy e-mailt az [email protected] címre és ösztökéld a csapatot a minél jobb szezonzárásra (lehetõség szerint angolul vagy spanyolul). A Real Madrid hivatalos oldala mindenkit biztosít arról, hogy az üzenetek eljutnak majd a játékosokhoz, ezzel pedig Te magad is hozzájárulhatsz a sikeres idényzáráshoz!

én írtam 😄