Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Érdekel valakit?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hunbasser
Gagoról beszéltetek itt, szerintem egyáltralán nem rosz játékos! Nem az a feladata a madridban, mint ami a Bocaban volt. Uj csapat más feladat. Sajnos én ugy látom, hogy még van mit megmutatnia, és ennél többet is tud, de most olyan szerepben van, amiben sajnos nem lehet villogni! Én már itt töbször leirtam a véleményem Gagoról, hogy örülnék neki, ha egy kicsit támadobb felfogásban játszana, igaz ehhez lehet, hogy szoknia kell még a spaonyol focit! Szerintem a maga posztján (amit Cappelo kioszt neki) elég hasznos játékos.
csakhogy ez tuti nemigy lesz
REAL MADRID
Dr. Del Corral rulzik 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én visszaküldeném Reyest....
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
nincs,aki kihozza belõle a maximumot.vagy Capellonak kéne ezt tennie,vagy a játékosoknak kellene segíteniük.és azért bõven volt már azóta olyan meccs,ahová felszívhatta volna magát,mert végülis akkor nyújtja az ember a legtöbbet,ha kihozzák belõle
ha idõ kell neki,hát legyen.de ha az elsõ meccsén jól játszott,akkor most miért nem tud?pedig azóta már jobban kiismerhette volna a spanyol labdarúgást
ReaL MaDRid x siempre
Guti?szokta magát dobálni,de amúgy az ellenfelek is utálják,néha csak azért is odarúgnak neki,sokszor õ az elsõ számú cél,nem is a labda -.-
egyébként ha Guti jó formában van,hihetetlen milyen passzokat/indításokat tud adni.passzolni és ívelni egyaránt jól tud,csak az a baja,h kicsit bunkó,de hát ilyen is kell egy csapatba -.-
én nevetni szoktam,amikor mint egy idegbeteg,úgy üvölt a bíróval,vagy amikor "nincs teljesen megelégedve" a bíró döntésével -.-
ReaL MaDRid x siempre
Nekem Guti tûnik olyannak amit mondasz Gagoról. Az egy dolog, hogy hajt a meccsen, de ahányszor feldobja magát, az valami bûn...
FORzA PALeRMO
ReaL MaDRid x siempre
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
FORzA PALeRMO
Capello mérlege: 2006-
48 meccs : 23 gyõzelem - 15 döntetlen - 10 vereség gk: 80/47
Luxemburgo: 2004-2006
55 meccs: 36 gyõzelem - 8 döntetlen - 11 vereség 111/56
Queiroz: 2003-2004
59 meccs: 34 gyõzelem - 11 döntetlen - 14 vereség gk:113/76
Camacho: 2004
6 meccs: 4 gyõzelem - 0 döntetlen - 2 vereség gk: 7/5
Garcia Ramon: 2004
20 meccs: 12 gyõzelem - 4 döntetlen - 4 vereség gk: 37/18
ha mégnézzük Luxemburgó sokkal jobban szerepelt...és mégis kirúgták...sõt akár Queiroz is jobban szerepelt Capellónál...és õ is repült...ha Capello így fojtatja tuti nem leszünk bajnokok, és tuti kirúgják...
Nem ez a legjobb Real,de ha hagyják dolgozni a Don-t megállíthatatlanok lesznek! Nem lehet egy krízisben lévõ csapatból egy zûrzavaros év alatt világverõ csapatot építeni. Két év, fiatal igazolások és Capello kell ahhoz, hogy újra a csúcson legyen a Madrid!
Del Bosque nagy edzõ, miatta kedveltem meg a Madridot...Hierro, Redondo, Morientes, Ivan Campo...stb... De ez, ami az utóbbi években történt valami gyalázat... Elküldték a bajnokságot nyerõ edzõt, kirúgtak olyan játkosokat, akik alap embereket voltak, csak hogy sztárokat hozzhassanak... És épp ezért kellene Capellót hagyni, õ meg merte húzni, hogy fiatalokat játszat és igazol.
Forza Palermo! 😛
FORzA PALeRMO
tõle várod el a csodát?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ezt most honnan veszi????
REAL MADRID
sztem eddig nagy csalódás.lusta,nagyon lusta.sokszor eladja a labdákat,nem fut fel,ha felrúgják,nem kel fel egybõl...de lehet,h csak azért nem támad annyit,mert Capello megmondta neki,h ne menjen fel támadásokkor,inkább maradjon középpálya közelében.azt a játékot,amit elvárunk tõle,talán az elsõ meccsén közelítette meg,akkor adott ötletes passzokat,azóta semmi.próbálkozik,de mindig túl hosszú labdákat ad
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
végülis Lampard-Diarra középsõ páros 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID
B+...
wow<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
REAL MADRID
A feladat roppant egyszerû: Küldj egy e-mailt az [email protected] címre és ösztökéld a csapatot a minél jobb szezonzárásra (lehetõség szerint angolul vagy spanyolul). A Real Madrid hivatalos oldala mindenkit biztosít arról, hogy az üzenetek eljutnak majd a játékosokhoz, ezzel pedig Te magad is hozzájárulhatsz a sikeres idényzáráshoz!
én írtam 😄