Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fánniszteroxy ménem passzomár O_o

REAL MADRID

rucinho
jön Robinhho!! végre vazz! 😊

zene egyenlő élet

Shep
mit össze szórakoznak a kapu elõtt-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I3andy
lehet, de robinhot mindenképpen fölhoznám vki helyére

REALista
Én nem hoznám le Higuaínt szerintem gólt lõ a 2. félidõben!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Ha így kezdtünk volna a Bayern ellen akkor simán tovább mentünk volna...

I3andy
robinho föl higuaín le
Salgado le marcelo föl, torres másik oldal
és a kapuhoz kell szegezni a barcát a 2. félidõben

Shep
félidõ x lesz a végén sajna nem fog örülni a real

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I3andy
legkésöbb szünetben Salgado--->Marcelo

Casillas
én is ugy láttam

Vivimos por ti, vence por nosotros.

I3andy
salgado egy nagy fos, jobb oldalon bármikor támadást tudnak vezetni

I3andy
hát... sztem hozzáért annyira Olegher h elessen

Shep
jó a meccs ilyen is régen volt.

nemazért mert bajlanne de Guti feldobta magát ha jól láttam 😊

REAL MADRID

I3andy
Sima 11-es volt sztem, megrúgta Olegher Gutit õ meg elesett

Casillas
nos, eddig jómeccs.

fõleg, hogy 2-1 ide 15 perc alatt ^^

O_o

REAL MADRID

Casillas
no, még a végén bejön 😊

toysoldier
<#worship>Van Nistelrooy<#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gooooooooooooooooool

REAL MADRID

LasDen
A Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Salgado, Ramos, Helguera, Torres; Diarra, Gago, Guti; Raúl, Higuaín és Van Nistelrooy.

Kiváncsi lettem volna a Robinho-ra Higuaín helyén 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
stream.try.hu,válassz kedvedre

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki tudna adni majd egy stream-et a meccshez? :S

kas123
Ki kell hagynom az El Clasico-t =(. Remélem a fiúk jól fognak játszani (bár erre vajni kevés esélyt látok =(). Hala Madrid!

0-8 esetén biztos, de kispadszék nem marad épségben 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Azt mondod hogy úgy megverjük a Barkaszt hogy Rijkaard lemond???😄DDDDDDDd

andaxxin
szerintem 1 edzõ feje

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

hunbasser
3 vagy 4-0.tudod,fordított pszichológia

ReaL MaDRid x siempre

REALista
0:0 lesz szerintem!😄

kas123
Sima 2-0 a Barcának + a meccs utáni Capello kifogások áradatát tippelem.

Casillas
"meglepetés", 2 góllal nyerünk

mit tippeltek mára?

Sztem 2-1 a Barcának

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Casillas
sport fórum -> általános

Zizou5
szerintem meglehetne oldani azt, hogy mind a 3 dolog ráférne. real A, castilla, kosár.

LasDen
akkor meg legyen egy sima banner, amit nem kell hetente frissíteni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
engem spec nagyon is érdekelnek a kosarasok

Casillas
engem spec rohadtul nem érdekelnek a kosarasok oO
sztem jó így ahogy van

hunbasser
A banner jason dolga,úgy látszik mostanában nem nagyon ér rá.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
RC <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
nem lenne kedvetek bannert frissíteni? 😄

köszönjük carlos hogy joban rosszban a csapat mellett kiáltál.<#worship>

metzelder<#eljen><#eljen><#eljen>

valóban 4 évre, megerõsíthetem

A spanyol sajtó szerint egy esetleges vesztes El Clasico után Fabio Capello távozna. Helyét a Castilla edzõje, Míchel venné át.

09:11 - Ronaldinho játéka továbbra is kérdéses, az utolsó pillanatokban derül csak ki, hogy pályára léphet-e.

A sajtó fárasztó 😊

RC elmegy:

"Eljött a pillanat a váltásra. Beszéltem már Mijatoviccsal és az elnökkel is, nem fogok hosszabbítani, elhagyom a csapatot. Még három vagy négy évet szeretnék futballozni, de már alacsonyabb szinten. Brazíliában, Katarban, vagy bárhol máshol. Nem akarom átvágni a madridizmust. Jobb így, hogy most elhagyom a csapatot és végre tudok más dolgokkal is foglalkozni" - nyilatkozta a brazil játékos.

A kitûnõ játékos rengeteg kritikát kapott a Bayern München elleni szerdai mérkõzést követõen, azonban szinte biztos, hogy nem ez áll döntésének hátterében: "A Bayern elleni mérkõzés után borzasztóan éreztem magam. Kicsit könnyíteni szeretnék életemen. Nagyon szomorú vagyok most. A családom is nagyon szomorú volt a mérkõzés után Brazíliában. A mérkõzés után megint megsérültem, és ez a típusú sérülés rövid idõn belül már a harmadik, úgyhogy ezért is döntöttem úgy, hogy június 30-án új életet kezdek" - kommentálta a Madrid 3-asa döntését.

"33 esztendõs vagyok, és már nem bírom tovább. 11 évet húztam le ennél a klubnál, ebbõl 7 évben sikeresek voltunk. Nyáron volt egy jó ajánlatom a Fenertõl, de Fabio Capello miatt maradtam. Fabio a valaha volt legjobb edzõ, akivel volt szerencsém dolgozni, de a kritikus hangok hatalmas nyomást gyakorolnak rá. Mindhalálig madridista maradok, de úgy érzem, hogy most jobb ha távozom" - zárta le mondandóját Roberto Carlos

Sok sikert kívánok, és köszönjük! <#worship><#sir>

Hello Capellonak hagyni kell egy kis idõt(2-3 év) és egy olyan ütõs csapatunk lez mint a mu.

Metzelder 4 évre alá írt INGYEN a Real Madridhoz!!!!!!!!!!!!!!!!

andaxxin
Ha arra van szükség Capello eltávolításához hogy kikapjunk barcelonában,hát legyen.
Én õsmadridos vagyokde már ezt is elviselném csak takarodjon innen.
Nem feltétlenül az edzõ hibás mindíg,de Capello nézetei a footballról olaszországban helytálló.
Madridban ilyen edzõre nincs szükség.
Kocc Capello,jöjjön Bosque!
+pár értelmes játékos.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Csinálhat bármit, nehezen kedvelteti meg magát a spanyol közvéleménnyel Antonio Cassano. A Real Madrid renitens olasz csatára játékával eddig sem nyûgözte le a kényes királyi közönséget, talán abban bízott, honfitársai teljes mellszélességgel kiállnak mellette. Nagyot tévedett!

A La Gazzetta dello Sport szerkesztõi nem hogy büszkék lennének a spanyol sztárcsapatban focizgató, amúgy hatalmas tehetségnek kikiáltott támadóra, inkább kifigurázzák, poénok fõszerepét osztják rá. Az olasz sportnapilap a Bayern München elleni BL-fiaskó másnapján egy képzeletbeli beszélgetést tett közzé Cassano és Fabio Capello vezetõedzõ között. (Az olasz focista a múlt hét közepén szerelme jeléül 500 vörös rózsát küldött a San Remo-i Dalfesztivál háziasszonyának, Michelle Hunzikernek, aki korábban az énekes Eros Ramazzotti felesége volt).

"Cassano 500 vörös rózsát küldött a müncheni öltözõbe Capello mesternek. A tréner meghatódott, a következõket válaszolta a szõke játékosnak:

- Nagyon kedves tõled, Totó, de ma este sérülten is Beckhamet teszem a csapatba, mivel õ 700 szál rózsával lepett meg.

😄ASDASDASD

NeoMaN
Szomorú vagyok.
😞
Barca, Real...

DamnIT!

Capello elbaszta, már a kezdöcsapatnál! Nem döntetlenre játszottunk mi, de azért kellett a 3 védekezõkõzéppályás!

RC meg azt mondja felpattant elötte a labda. Talán ha jobban figyel akkor nem lett volna ez.

A csapat meg 11 másodpercig hitt a továbbjutásban!

LasDen
én javasoltam már egyser hogy a Sp kupa helyett mondjuk a Castilla eredményeit lehetne kiírni....és akkor a BL helyett meg mondjuk a kosarasokét 😄

most a BL eredmény ugye nem lesz év végéig kirakva? 😊