Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
nem kell ide cipész, minden rendben van a cipõkkel <#idiota>
sztem is kacsa

LasDen
09:22 - A Real Madrid csapata megállapodott Bernd Schusterrel, így július 1-jétõl õ lesz a csapat vezetõedzõje. (as.com)

szvsz kacsa....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hátha betonbiztos lenne akkor télleg sok lenne, de mivel nem az így sztem nem gond...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

O_O sok lesz a védõ 😄DDD

REAL MADRID

hunbasser
sztem mind a kettõt el lehet felejteni

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
pedig el fog menni:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
9:38 - Tegnap este ismét hivatalos találkozója volt Mijatovicnak. A sportigazgató Deportivo képviselõivel találkozott. A Real Madrid két középsõ védõt igazolna, s az egyik jelölt Andrade. A Deportivo Diego Lopezt és De la Redet szeretné leigazolni a nyáron.

De la Redet ellehet felejteni.... 😄

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

Cicinho, Reyes és Beckham is saját elhatározásukból edzésekkel töltötték a három szabad napot. Így elképzelhetõ, hogy a brazil védõn kívül a két középpályás is bevethetõ lesz a Celta Vigo ellen.

Madridisták 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ezazzzz 😊 Gyerünk, ezt már meg kell nyerni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
igen,ennek legalább örülhetünk 😊

HAJRÁ KOSARAS FIÚK!

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
21:44 - A végeredmény: Real Madrid - Unics Kazan 84-63, ezzel pedig a királyi gárda bejutott az április 10-ei charleroi-i ULEB Kupa fináléba! A blancók ellenfele majd a litván Lietuvos Rytas lesz. Gratulálunk! HALA MADRID!

legalább nekik jól megy 😄

hunbasser
nem tudtam,h ennyire sérült :S
csak azt tudtam,h egyszer sérült volt,azóta meg semmi hír róla

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
sztem se kell Alves, hisz ott van Torres is akinek az iugazi posztja jobb oldalt van és sztem õ tehetséges 😄
Ramos, Cicinho, Torres és még Salgado is van... 😄

robotnyk
nincs ebben semmi durva, ha valaki 3 év alatt összesen 5 meccset játszik (ebbõl 3 barátságos meccs), ezeken négyszer csere, attól mit lehet várni ma, profi futballban szerinted? és a meccsrutin még hagyján, de emelett közben elõre köszönnek neki a mûtösök az ortopédián.
én is nagyon sajnálom, de ilyen sérülésekkel nem fog õ már komoly focit játszani.
Zizou5
nagyon durva vagy szegénnyel. én amikor láttam jáccani, nem volt rossz, tehetséges, akár mejia, vagy torres. 😊 csak sajnos kicseszik vele az élet :/

szerk: elnézést hogy ilyen jolelkû vagyok 😄

robotnyk
Minambres az elmúlt cca 5 évben szinte semmi tétmeccset nem játszott, annyiszor kellett mûteni a lábával. játszani sem nagyon fog tudni, annál meg közben öregebb lett, hogy még olyan rettenetes fejlõdésnek induljon, ha még egyszer egyátalán focizni fog. nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem érdemes Minambrest a kerethez számítani.
hunbasser
Torres utána már bármi lehet Minambresbõl is szvsz.

Diogo meg elég jól nyomja a Zaragozában,de sztem már nem fog visszajönni(egyébként is elég játékos van arra posztra)

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Minambres nem való a Primerába, Diogo meg sok sót nem hiszem hogy megeszik még itt.
hunbasser
nem kell Alves...mikor még Cicinho nem volt itt,akkor kellett volna.
Salgado valszeg 1-2 éven belül elmegy nyugdíjba,de így is ott van Cicinho,Ramos,Minambres...sõt,Diogo is csak kölcsönben van a Zaragozánál,minek mégegy jobb hátvéd?

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
gondolom akkor cannavaro pad, ramos be belsõnek, és szélre ki alves. vagy helguera kirakva és metzelder(ha jol tudom neki védõ a posztja) és igy kerek a világ, capello szerint. 😊

ez hogy jött ehhez a hétvégéhez?

LasDen
ott van Cicinho is ha kell....bár õ formán kívü van, de be lehet vetni...

Franco Baldini szeretné leigazolni Daniel Alvest. A játékosért 24 milliót adna a Madrid (Onda Madrid).

Minek? Ramos?

nem, inkább az a gond (ami ugyanebbõl fakad), hogy csak a végelszámolás elsõ helye esetén beszélnek eredményrõl, a 2. hely meg az egész év kudarcának számít (ha kiestünk a kupákból). És ezért görcsös szinte az egész csapat.

ProGabe
Egyszerûen gyalázat volt a tegnapi ötlettelen,lassú,ritmustalan játékunk.Szépíteni úgy lehetne,hogy azt mondjuk annyit adtak ki magukból a fiúk ami feltétlen szükséges volt a 3 ponthoz,és végülis errõl volt szó,de akkor is...

"A végén négy a kettõben mehettünk"

Olyan támadásaink voltak a végén(nem mellesleg azért,mert a nastic 10 emberrel teljesen elfáradt) amikbõl 4 éve 2 gólt rúgtunk volna vazze 😄
tényleg mentális problémák vannak,és én úgy látom Casillas megtalálta hogyan lehetne ebbõl kimászni.Valami olyasmit mondott,hogy ha idén sem nyerünk semmit,akkor be kell látnunk,hogy ezzel a kerettel ennyire vagyunk jók,vannak nálunk jobbak is,stb.És szerintem ez a lényeg,úgy mennek ki a pályára 10-bõl 9 ellenfél ellen,hogy áááá,úgyis nyerünk,mi vagyunk a Madrid,na ennek kell véget vetni méghozzá nagyon sûrgõsen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Miért ne tudták befejezni a kontratámadásokat góllal?
A végén négy a kettõben mehettünk, ám ekkor sem, és sosem sikerültek az utolsó passzok. Az edzõ ilyenkor nem tehet mit.

Végülis igaza van

sevillat leverték, Valeenciaval idegenben x, most formában voltak

andaxxin
ha azt nézzük,h az utolsó elõttit vertük meg,akik ráadásul utolsó elõttiek,háát...
Tetszik ez a mondatképzés <#nevetes1>

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

andaxxin
Voltak távoli lövéseink.Nem semmi.Ez már fejlõdés.
Casssano 1 balfék,takarodjon inkább õ a Milánba.
Capello nem normális hogy kezdõbe rakja Robinho helyett.Ha a madrid elengedi Robinhot,aki mellesleg szerintem a meccs embere volt esküszöm felgyújtom a mezemet.Mi csak 10 ember ellen tudunk játszani,SZÉGYEN GYALÁZAT.
Szerintem a kihagyott helyzetei ellenére Higany kezd belelendülni.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

hunbasser
azért a 2 meglett.de ha azt nézzük,h az utolsó elõttit vertük meg,akik ráadásul utolsó elõttiek,háát...

ReaL MaDRid x siempre

kas123
ÚRISten Higuain! Ezt h hagyta ki?! Ezt még én is simán belõttem volna...

REALista
Na végre már!1:0

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
És igen ott a gól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
a real is kap egy pirosat és nyer a gimnastic :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
45+1. perc - Egy perc hosszabbítás után vége az elsõ félidõnek. Füttykoncert a Bernabeuban...

40. perc - Rengeteg hiba, és ötlettelen megoldás jellemzi a Madrid játékát. Ki fog itt gólt lõni?

vajon ki gondolta volna ezt??
le merem fogadni, hogy 1-1 lesz és az egyenlítõ gólt RvN fogja lõni 11-esbõl....

hunbasser
most már muszáj nyerni,remélem a tarragona 2.félidõben végképp elfárad

ReaL MaDRid x siempre

Shep
Remélem x/1-re játszottak, legalábbis a sok bénázás a kapu elõtt ezt valószinûsíti.

Csabesz6
hát emberek ez

bullshit

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shep
Nem igaz egyik stream sem mûködik nekem, csak bufferel világba, a franc megeszi

kas123
hát ha ezt a meccset nem nyerjük meg akkor 1iket sem...
emberelõnyben vagyunk! Hajrá fiúk!

Csabesz6
a 4 csatárra😄

kas123
melyik részére? 😄

Csabesz6
erre 1 dolgot lehet mondani: LOÁL

kas123
azt ne reméljük 😄 (mármitn a visszaesést), am szvsz ha most jól jáccunk akkor van még keresnivalónk a bajnokságba...ha nem akkor nincs...

//Fabio Capello ma négy csatárt is pályára küld! A Madrid majd a Raúl, Van Nistelrooy, Robinho, Higuaín négyessel rohamozza Bizzarri kapuját, a középpályán pedig Guti és Diarra szerepel (marca.es). Hivatalos kezdõcsapatok hat óra után.//

Ez támadó szellemû csapat lesz =)

legyen ugy.

vagypedig látványos visszaesés!

kas123
remélem nyerünk az este, és szépen fogunk játszani

Üdvözlet az Uraknak, látom nem állt meg az élet 😊

Erre kíváncsi leszek 😊

kas123
45' Recreativo Huelva 0 - 3 Barcelona
eldõlt :/

Ez lett a végeredmény is!!!!! 😄