Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
"C.Ronaldora visszatérve akár mit mondtok jelenleg a legjobb játékos és madridban lenne a helye."

Miért igazolna hozzátok? gondold el, a világ jelenleg egyik legerõsebb, ha nem a legerõsebb csapatában játszol, ráadásul hétrõl hétre jó teljesítményt nyújtasz, a szurkolók félistenként tisztelnek, a manchester a világ leggazdagabb klubja, szóval álomfizetést kapsz, ja és az angol bajnokcsapat(vélhetõen idén õk nyernek). Egyszer felkeres a Real Madrid, Te pedig tudod, hogy a Realnak nagyon nem megy mostanság, már-már szenvednek, megalázó vereségek a Bernabeuban stb, három, lassan négy év trófea nélkül. a fizetés sem vélhetõleg akkora, habár nagy, de de nem éri utol a manhesterit. ezután teszem fel a kérdést, megéri ide igazolni?

Madridisták nem akartalak titeket megbántani, de a tényeket mondtam. Go Gunners!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Balyy
Emersonról csak annyit h minek egy vkp a csapatba mikor a madrid mentalitása mindig is támadó volt! Meg ahogy a mondás is tartja legjobb védekezés a támadás! A védelem meg egy elég érdekes téma! Sztem nem lenne itt probléma vele (kivéve canna) csak ha nem támad a csapat az ellenfél meg folyamatosan akkor persze h hibáznak! Támadó foci kell nem 1 támadó meg 5 vkp!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

kilyking
Én értmem mit mondasz!Csak én +azt mondom hogy egyikse volt a legjobb amikor még jó formában is voltak.Canna aranylabdája csak vb miatt volt,de amúgy közelébe se lett volna.A vb-n pedig senki nem nyújtott valami nagyon extrát(sztem zidane jobban megérdemelte volna).Diarráról pedig annyit hogy szinte alig ismerte valaki amíg madrid le nem akarta igazolni.C.Ronaldora visszatérve akár mit mondtok jelenleg a legjobb játékos és madridban lenne a helye.

!!!HALA MADRID!!!

de errõl beszélek, Diarra a Lyon egyik legjobbja volt, Canna aranylabdája se véletlen, mindig is jól játszott, erre most semmi egyikük sem ahhoz képest....

Utóbbi 3 évben egyedül Ramos az, aki vitán felül jó vétel volt. Robinho is pl. nagyon megosztja mostanában az embereket

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kilyking
Cannavarot mindig is szarnak tartottam!A legjobbak azért az túlzás.Emerson
picsafüst,Nisti is mehet +sztem Diarra se valami nagy szám
+Cassano!!!Nemtom de szerintem nincs valami sok legjobb nálunk szinte csak kapus poszton nem tudok jobbat mondani de a többi helyen legalább 3-4embert!

!!!HALA MADRID!!!

Balyy
Sztem az az egyik nagy gond h nincs egy olyan játékos aki a hátán vinné a csapatot(pl. régen zidane). C. ronaldo-ban megvan ez bár lehet ha ide igazolna õ is beszürkülne v. iszonyat szarul játszana bár ebben kételkedem mert nem csak a mu.ban játszik jól hanem a válogatottban is!
Ki tudja! Mindenesetre beckham-et vkivel pótolni kellene!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

és akkor talán bajnokok lennénk...

sajnos fogalmam sincs milyen játékos hozná meg végre az igazi áttörést, meg kell nyerni valamit, az segítene csak, de hogyan, azt nem tudom. Ezt a 11 meccset hozni kéne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
köszönöm.
nézd meg, hány legjobb játékos jött hozzánk, és mi lett belõle? Semmi ugyanott vagyunk, vagy mélyebben. Ha te értenél a focihoz, tudhatnád, hogy attól hogy oda beillik, itt nem 100% hogy jó lesz, de volt jópár év, hogy megtapasztaljuk, neked nem tûnt föl? Cannavaro nevû egyén rémlik?

ha már annyira portugált akar a csapat akkor ottvan Nani is...sztem jobb lesz mint cristiano meg quaresma...

kilyking
Kár lenne pénzt adni C.Ronaldoért?Látom sokat értesz a focihoz.Jelenleg a legjobb játékos!!!+az is nagy hülyeség,hogy nem vezéregyéniség

!!!HALA MADRID!!!

Csabesz6
egyetértek

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
CR nagyon technikás játékos, de egy forintot nem adnék a személyiségéért. hosszú hullámvölgyek után vannak jó periódusai, de nem vezéregyéniség, kár lenne pénzt adni érte, mikor nem ilyen játékosra lenne szükségünk.
Quaresma meg már a Barcának sem jött be, nekünk miért jönne be? szintén inkább technikailag jó, mentálisan gyenge, kb CR kicsit gyengébb kiadásban.

egy szó mint száz: hülye ötlet mindkettõ.
hunbasser
Quaresmát 25 mihályra saccolom,de ha ennél olcsóbban sikerülne megszerezni,akkor megütnénk vele a fõnyereményt.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
szvsz Quaresmat sokkal kevesebbért megkapnánk mint CR-t és amúgy is sztem õ úgyse jön el Manchesterbõl...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
sajnos igen... :@@@

de Quaresmának nagyon örülnék <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

mata már eligazolt? O_O

REAL MADRID

LasDen
10:33 - A Marca mai száma szerint a Real Madrid a Cristiano Ronaldo-Ricardo Quaresma kettõsbõl mindenképp szeretné szerzõdtetni legalább az egyiket.

Inkább Quaresmat.....CR-t hagyjuk a picsába.....

A másikmeg hogy elmehetnek a picsába a hülye parasztok. Hogy hagyhatták elmenni Matát és Borjat...és még lehet, hogy Granero is elmegy, aki sztem iszony jó játékos lehet.....ennyit arról, hogy a fiatalokra helyezik a hangsújt, meg az apátok faszát......<#boxer><#violent><#boxer><#violent><#gonosz2>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Madridizmo
Photoshop csodákra képes !

Mor3llo
Raúl is ?! ez télleg de szar 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

REALista
Ez de szar, de annyira már nem hogy az jó legyen.O_o

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
ez nem apróhirdetés

ReaL MaDRid x siempre

kas123
de szar 😄D😄😄😄

toysoldier
<#banplz>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hunbasser
pff,ez de szar... -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hatalmas poén volt -.-

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
Persze😄tegnap beszéltem vele telefonon.Aszonta irjam ide az sg-re h szeretnétek e ha jönne.De nem kecsegtettetek kedves válaszokkal ugyhogy kevés a remény!ASD_:A?SD 😄😄😄

hunbasser
a madridisták összetartanak 😉

ReaL MaDRid x siempre

Személyesen ismered? 😄

Csabesz6
<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hepiborzdej

REAL MADRID

Csabesz6
oh imádlak...kivi voltam h valaki észreveszi e
respect<#smile><#smile><#smile><#worship>

Robinho14
Hát Roni nem iylen tipusu!

LasDen
Minden érkezõ elõtt ezt mondják.....aztán idejön és leereszt....

Robinho14
Lendületes lenne a játék és ötletes!Nem úgy mint most!

LasDen
me nem ke ide 😄

Robinho14
mért?

LasDen
80 milláért? sztem nem....ne is jöjjön...

Robinho14
Szvsz jön C.Ronaldo mert 80 millio euroért simán elengedik.Szerintetek?

hunbasser
BSZ Csabesz!

ReaL MaDRid x siempre

andaxxin
A spanyol együttesben a kapitányi karszalagot Iker Casillas viseli majd, aki bár még mindig szemtelenül fiatal egy ekkora megtiszteltetéshez, de nemzetközi rutinja – úgy a válogatottban, mint a Real Madridban – messzemenõen elismerésre méltó.
Ugye ugye.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Bernd Schuster, a spanyol Getafe német vezetõedzõje cáfolja, hogy megállapodott volna a Real Madrid vezetõivel.

A 47 éves német szakember a spanyol lapok szerint szinte bizonyosan elszerzõdik a királyi gárdához, az As nevû újság szerint a szakember szóban már meg is egyezett a madridi vezetõkkel. Schuster ehhez képest semmit sem tud a megállapodásról, olyannyira, hogy – állítása szerint – nem is találkozott a Real elöljáróival, és sosem kereste senki ebben az ügyben.

- Semmi igazság nincs ebben a sztoriban. Ez a történet már nem új, idõrõl idõre felbukkan a spanyol lapokban, de ettõl még nem igaz, én ugyanis senkivel sem találkoztam a Real vezetõi közül, és szó sem volt tárgyalásokról – nyilatkozta Schuster.

Zizou5
monoton készül vinni 1 igen tehetséges játékost, omit, aki egy alacsonyabb osztályban jáccik, de mivel látta a szomszéd ház ablakábol tudását, lement és elbeszélt vele, majd megálapodtak, hogy a real madridban folytatja pályafutását a 4es számban, melyet ramos nagy tisztelettel adott át neki. -.- :ASD_:A?SD

Csabesz6
<#smile>

hunbasser
<#wow1> már a színes bulvár lapban is benne van!!

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
😄DDD

Yo, Bitch!

hunbasser
úgy látom AS-ék be vannak nyomva mostanság

ReaL MaDRid x siempre

A Blikk informácioi szerint a Real MAdrid mindenben megegyezett a magyar származású Monoton- al aki 5 évre évi 23436463 billio euróért költözik Madridba.

szvsz nem kacsa -.- <#worship><#vigyor>

REAL MADRID

Az AS szerint Schuster fõ célpontja Cristiano Ronaldo, akinek álma, hogy a Real Madridban szerepelhessen. A sajtó szerint a szóbeli megállapodás már megvan a két fél között. Napokkal ezelõtt kiderült, hogy a portugál zseni szerzõdést hosszabbít, mire a Madrid 80 millió eurót ajánlott.

HÁP-HÁP, minden kacsa innentõl kezdve, marhaság. Alves hír is kacsa volt, Alexis is. Talán Metzelder nem