Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errre lehetett számitani hogy madridista szivat 😊
egyetlen spanyol oldalon sem láttam rola infot 😊
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
jó lenne 2 gólt rúgni a második félidõben,de egy minimum egyet kell.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
REAL MADRID
Szerintem 2:1-re nyerünk RvN és Ramos góljával!
Real Betis 3 - 3 Villarreal
Real Sociedad 1 - 0 Levante
Valencia 3 - 2 Espanyol
Barcelona 2 - 1 Deportivo La Coruna
Mai meccsek:
17:00 Atl. Madrid - Mallorca
17:00 Getafe - Zaragoza
17:00 Gimnastic - R. Huelva
17:00 R.Santander - Athletic Bilbao
19:00 Celta - Real Madrid
21:00 Osasuna - Sevilla
REAL MADRID
amugyis Mir re szavaztam volna 😊
REAL MADRID
Vicces egy hír...
sajnáltam a BLt, majdnem megvolt. :-/
Robinhot nem tartom gólerõs csatárnak. Vagy ha az akar lenni, akkor kell még kis idõ, a lövései nem olyan meggyõzõek, nem az a tipikus befejezõ csatár benyomást keltette bennem.
De a passzolókája sem a legjobb. Viszont jól cselez, bár néha még így is lassúnak találom, de az relatív. Szal valahova majd tuti fejlõdik, de a kettõ közül valamelyik kell, mert a csel nem elég. 😊))
Én is igy tudom!!!!
képesnek képes, de nembiztos hogy úgy állnak majd neki....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BSZ RAMOS nak
REAL MADRID
ennyi erõvel qvarezsma is szélsõ 😊
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
Nem arról volt szó hogy milyen poszton játszatják.
Ez az 1ik, a másik meg az hogy érdekes csatársort vázoltál fel:figo zidane beckham. 😊)))))))))
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
figo zidane beckham 😛
ezkábé olyan csatársor mintamilyet teirtal
Robinho már nem csatár
REAL MADRID
Mit gondolsz 3 cselkirállyal mire mennénk? Akik mindannyian szeretik a labdát. Egy-két húzóember nélkül csak káosz lenne
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A világon nem lenne ütõképesebb csatársor.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
18:19 - A hírek szerint a Real Madrid nyáron 100 millió eurót fog költeni átigazolásokra.
!!!HALA MADRID!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix