Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Debrecen - Sevilla a fõtáblára kerülésért 😄
durva lenne

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

remélem a Debrecen 😊, de sansz 1%, hogy bejut 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#integet2><#worship><#sir>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
köszönünk mindent,amit ezért a csapatért tettél <#integet2><#sir>

a BL fõtábláján,ill. a selejtezõkben indulók,vajon idén melyik(ek) lesz(nek) a meglepatéscsapat(ok):
ESP1 Grp Real Madrid CF
ESP2 Grp FC Barcelona
ESP3 Q3 Sevilla FC
ESP4 Q3 Valencia CF
ITA1 Grp FC Internazionale Milano
ITA2 Grp AS Roma
ITA3 Q3 S.S. Lazio
ENG1 Grp Manchester United FC
ENG2 Grp Chelsea FC
ENG3 Q3 Liverpool FC
ENG4 Q3 Arsenal FC
FRA1 Grp Olympique Lyonnais
FRA2 Grp Olympique de Marseille
FRA3 Q3 Toulouse FC
GER1 Grp VfB Stuttgart
GER2 Grp FC Schalke 04
GER3 Q3 Werder Bremen
POR1 Grp FC Porto
POR2 Grp Sporting Clube de Portugal
POR3 Q3 SL Benfica
NED1 Grp PSV Eindhoven
NED2 Q3 AFC Ajax
GRE1 Grp Olympiacos CFP
GRE2 Q3 AEK Athens FC
RUS1 Grp PFC CSKA Moskva
RUS2 Q3 FC Spartak Moskva
ROU1 Q3 FC Dinamo 1948 Bucuresti
ROU2 Q2 FC Steaua Bucuresti
SCO1 Q3 Celtic FC
SCO2 Q2 Rangers FC
BEL1 Q3 RSC Anderlecht
BEL2 Q2 KRC Genk
UKR1 Q3 FC Dynamo Kyiv
UKR2 Q2 FC Shakhtar Donetsk
CZE1 Q3 AC Sparta Praha
CZE2 Q2 SK Slavia Praha
TUR1 Q3 Fenerbahçe SK
TUR2 Q2 Beºiktaº JK
SUI1 Q2 FC Zürich
BUL1 Q2 PFC Levski Sofia
ISR1 Q2 Beitar Jerusalem FC
NOR1 Q2 Rosenborg BK
AUT1 Q2 FC Salzburg
SRB1 Q2 FK Crvena Zvezda
POL1 Q2 Zag³êbie Lubin
DEN1 Q1 FC København
HUN1 Q1 Debreceni VSC
CRO1 Q1 NK Dinamo Zagreb
SWE1 Q1 IF Elfsborg
SVK1 Q1 M©K ®ilina
CYP1 Q1 APOEL FC
SVN1 Q1 NK Dom¾ale
BIH1 Q1 FK Sarajevo
FIN1 Q1 Tampere United
LVA1 Q1 FK Ventspils
MDA1 Q1 FC Sheriff
GEO1 Q1 FC Olimpi Rustavi
LTU1 Q1 FBK Kaunas
MKD1 Q1 FK Pobeda
ISL1 Q1 FH Hafnarfjördur
BLR1 Q1 FC BATE Borisov
IRL1 Q1 Derry City FC*
ALB1 Q1 KF Tirana
ARM1 Q1 FC Pyunik
EST1 Q1 FC Levadia Tallinn
MLT1 Q1 Marsaxlokk FC
WAL1 Q1 The New Saints FC
NIR1 Q1 Linfield FC
AZE1 Q1 FK Khazar Lenkoran
LUX1 Q1 F91 Dudelange
KAZ1 Q1 FK Astana
FRO1 Q1 HB Tórshavn
MNE1 Q1 FK Zeta
AND1 Q1 FC Rànger's
SMR1 Q1 S.S. Murata
* Shelbourne FC won the title but did not apply to enter the UEFA Champions League after being relegated for financial reasons. Derry are expected to inherit their place in the competition as Irish runners-up

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
picsába....
szóval ez az....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

nah akkor még 1x

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
lehet még van der Vaart is, aminek én mellesleg örülnék 😊
ha csatár is van köztük akkor remélem Henry az (bocsássátok meg a Henry imádatomat, de hát Zidane után õ a másik nagy kedvencem, és ha igazán formában van, akkor tényleg eszméletlenül jól játszik)

LasDen

Azt de fura 😄
De, sok siker neki.....

Fogadta a madridi küldöttséget Izrael megválasztott elnöke, Shimón Peres, aki készségesen a Real Madrid hivatalos weboldalának is a rendelkezésére állt, ahol röviden megfogalmazta, hogy tulajdonképpen mi is a mai mérkõzés lényege: "A világ legnagyobb betegsége a háború. Ez a mérkõzés segít abban, hogy teljesítsük kötelezettségeinket, s ehhez a Real Madrid is hozzájárul" - mondta, miután néhány gondolatot a királyi együttesrõl is megejtett: "A Real Madrid világszerte egy intézmény, gondol a gyerekekre, és éppen ezért szeretnénk köszönetet mondani nekik, hogy ebben a pillanatban is szívesen jöttek. Ez nagyon fontos országunknak" - tette hozzá.

Azért ilyenkor nagyon büszke vagyok a csapatra, amikor Puskás miatt jöttek akkor is az voltam, szép gesztus, de a szervezõk jó magyar szokás szerint akkor is csak a zsebükkel foglalkoztak, ezért ide már tuti nem jönnek

Dudek is ott lehet közte

Mellesleg elvileg ez azt jelentené, hogy Capello marad

LasDen
14:50 - Calderón: "Már három hónapja a jövõ évi csapat kialakításán dolgozunk. Metzelder már aláírt és további három játékos szerzõdtetéséhez is nagyon közel járunk!"

hmm, kik lehetnek azok? Sztem 2 középpályás és 1 csatár....

Mellesleg, amit vasárnap mondtam, hogyha nyerünk mindenkit meghívok vmire az még mindig áll... 😄

hunbasser
Nietot amikor megláttam elõször játszani,akkor tudtam,h ez a srác tud vmit,akkora elánnal játszott.sztem õt érdemes lenne beépíteni.ha a C-ból(!!!) felhozott Torres ennyit tud,akkor egy Castillás Nietoban mi rejlik?sok minden.sztem õ pótolhatná majd Beckhamet,persze ez még most nagyon kockázatos húzás lenne,de sztem jó lesz õ majd.

Reyes maradjon,csak belerázódik,és akkor még jobb lesz,mint most.és akkor a bal oldalra lesz két minõségi játékos,plusz Reyes jobb oldalon még jobb volt néha,mint Beckham(persze akkor Beckham nem volt vmi nagy formában,szidtuk is)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
13:05 - Roberto Carlos és David Beckham természetesen már nem lép pályára ma este, a Béketizenegy ellen. Ellenben lehetõséghez juthat Adán, Agus, Adrián, Negredo, Nieto, Sergio Sánchez, De la Red, Granero és Javi García is, hiszen mindannyian elutaztak a csapattal.

Remélem Adán, Negredo, De la Red és Granero biztosan játszik... 😄
Amúgy nem közbetíti vmelyik adó v stream?

12:47 - A távozásáról szóló híreket némiképp megcáfolva Reyes kijelentette, hogy maradni akar a Real Madridban.

Nem volt a legjobb idénye, de nem küldeném el....meg sztem elég hálátlan dolog lenne, hogy megnyeri a Madridnak a bajnokságot és elküldik....

LasDen
10:05 - Miguel Angel Portugal, a Castilla korábbi és a Racing Santander mostani edzõje veszi át Baldini helyét a sportvezetõségben. Posztját július elsejével foglalhatja el, és felelõssége lesz az átigazolásokért.

Bázis...Baldini jól csinálta a dolgait....

REALista
Cannavaro mindenképp maradjon jövõre nagyon sokat várok tõle hogy lekerül a nyomás a csapatról.Amúgy Capellot lehet fikázni mert votak érdekes húzásai de egy fontos dolgot mégiscsak elért, Gyõzteseket csinált a csapatból.Végre elhitték a játékosok hogyha küzdenek,hajtanak képesek megverni bárkit és elérhetnek bármit és ez nagyon fontos a jövöre nézve ezért kell hogy maradjon!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
szia, én Szubjektív vagyok, és te ki vagy?
Szerintem engedjék. Olyan rossz csapatosszelallitassal kezdtek a meccseket allandoan, hogy szerintem nem lesz baj acsere, ha ezzel parhuzamosan tényleg lesz fiatalitás is....Capello pedig vigye magával
EMERSONt es Cannavarot....

Rault pedig...szerettem, de már nem pörög. Kispadra vele. De legjobban Beckham távozásának örülök....

AZ EV JATEKOSA:

GUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Admin,

de kurva szubjektiv vagy...
vezérszuszu
ÁÁÁ CAPELO EGY NAGY VEZÉR!!
MIT mûvelt a reallal má a sírból hozta fel öket!
NAGY HIBA LENNE ELENGEDNI!

kellenek az AS-nek a hirek. amugy minek húzzák, üljenek le,hosszabitsanak, és kész. jöhetnek az átigazolások . hajrá hajrá

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
grat
Ne máááá:S

Amugy tennap leérettségiztem😛😊 HALA MADRID😊

Calderón szerint nincs értelme Capellón kívül más edzõrõl beszélni, mert csak késõbb ül össze az igazgatóság eldönteni ezt a kérdést.

Szokásos cáfolás, helyes 😄
De ezek honnan a túróból veszik ezeket a marhaságokat?

A Diario AS tényként közli: Schuster váltja Capellót....

Hát-hát, amilyen a mi formánk, pont ez a hír nem lesz kacsa... De bízom benne, hogy az, vagy Calderón ennyire hülye?

,,Úgy éreztem hogy a MESTER úgymond emlékét árulom el ha annak a csapatnak szurkolok amelyik csapat elárulta Õt és hálátlannak bizonyult Vele szemben!
Inkább elárultam a csapatot-mint a MESTERT. "

Hát ez hülye, mi az úristen köze van a játékosoknak, mostani vezetõségnek VDB elküldéséhez? Komoly bajok vannak itt...

Balyy
Elkérhetik de nem vagy köteles oda adni viszont ha nem nézel ki 18nak akkor ha úgy gondolják nem kötelesek kiszolgálni! benne vagyok a dolgokba szüleim által! 😄 én ha mek akkor kérhettem volna akár kurvát is na persze ha van!😄 pedig sztem örülhetek ha 16nak kinézek! (19 vagyok)

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Csabesz6
hehe😄 428 uj uzi:dmingya átnyálazom;D kint voltam faternál, ez felejtehetelen volt😊
HALA MADRID
még mindig nem hiszem el....kegyetlen meccs volt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
ez az a srác aki Bosque fanatikus? :o

ForzaInter
bazzeg ez kurvajó😄DDDddd

Del Bosque nevét vagy 20* mondja😄DDdd

Yo, Bitch!

ProGabe
hát én ezt nem olvastam végig,nagyon bicskanyitogató,ez biztos egy alreg,nem lehet valaki ennyire hülye,bár ezt már egyszer leírtam
mindenesetre ha komolyan gondolja amiket írt,akkor remélem mostantól minden éveben sírni fog a kis hülye,amikor majd "10-re váltjuk a 9-et" 😉 akkor meg egyenesen szívinfarktust kap,ezzel megelõzendõ a további sírásokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
nem :p
Rockynhooo
nem normális :|
hatalmas egyéniség Raul!

ProGabe
"A fiatalokat nem arra tanítja hogy játszanak Õk is úgy ahogy Õ. Raul nem tanított senkit hogy HOGYAN játszon-nem igazán nagy egyéniség. Raul egyszerûen csak rosszul játszott-vagy sehogy"

ember aki ilyet ír?

robotnyk
Rockynhooo
ugyanezt akartam írni 😄 linket plz

ProGabe
linkt!akarok röhögni,de nem találom,vagyis azt sem tudom hol keressem,nem vagyok ott a fórumban jártas :S

robotnyk
lucky elemez a madridista fórumon, aki akar röhögni, olvassa
Rockynhooo
uramatyám.... akkor tudjuk hova nem kell menni legközelebb 😄 hát én megkattantam vna... mijaz h nem lehet dohányozni :|

hunbasser
ha 18 alatt vagy,akkor kivágtak volna miatta.

ReaL MaDRid x siempre

greenvelvet

Rockynhooo
tegyük fel tegnap ott lettem vna én is , és veszek cigit még idehaza, és a champs-ben elõveszem és rágyújtok, ne mondjátok már h ilyenért szóltak vna?!

kocce

REAL MADRID

hunbasser
champs.hu

ReaL MaDRid x siempre

máraszittem :asdasdas

REAL MADRID

vmvr
nem😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

REAL MADRID

hunbasser
az biztos 😄DDDDDdddd

én meg úgy gondoltam,h majd benn...nem hittem volna,h ekkora hisztéirát csinálnak belõle.persze eleve úgy volt,h menyus veszi meg,mert csak neki adták volna ki,és akkor úgy megisszuk...de így? :S

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
nem is ezt mondtam,ebben én is egyetértek,nyugaton is így megy ez,pl hollandiában egyetlen diszkóba sem engednek be 18 alattit,mondom,hollandiában!
de azért egy sportkocsma tényleg arról szól hogy üvöltözik mindenki,mármint értelmes kerek között,tehát szurkol
magyarországon tényleg csak sír a szolgáltatók szája,fõleg azoké akik írtó bunkók,kivágják a fogyasztókat,bármennyit is otthagytak(persze méteres számlánál már nem,100e fölött) és utána még az õ szájuk sír hogy nincs vendég...

hunbasser
amúgy meg õk el sem kérhetik a személyit...nincsenek rá feljogosulva,szal nyugodtan kiadhatták volna,és 'ha esetleg jön egy rendõr',akkor meg azt mondják,h azt hitték,h 18.de ilyet,h ha már vki két piát kér,akkor két személyit kérnek el...pff,ez vicc.legközelebb nem ide kéne menni 😄 pedig igényes hely

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
tanulság? bassz be mielõtt bemész, ezt szem elõtt tartottam😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix