Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
durva lenne
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a BL fõtábláján,ill. a selejtezõkben indulók,vajon idén melyik(ek) lesz(nek) a meglepatéscsapat(ok):
ESP2 Grp FC Barcelona
ESP3 Q3 Sevilla FC
ESP4 Q3 Valencia CF
ITA1 Grp FC Internazionale Milano
ITA2 Grp AS Roma
ITA3 Q3 S.S. Lazio
ENG1 Grp Manchester United FC
ENG2 Grp Chelsea FC
ENG3 Q3 Liverpool FC
ENG4 Q3 Arsenal FC
FRA1 Grp Olympique Lyonnais
FRA2 Grp Olympique de Marseille
FRA3 Q3 Toulouse FC
GER1 Grp VfB Stuttgart
GER2 Grp FC Schalke 04
GER3 Q3 Werder Bremen
POR1 Grp FC Porto
POR2 Grp Sporting Clube de Portugal
POR3 Q3 SL Benfica
NED1 Grp PSV Eindhoven
NED2 Q3 AFC Ajax
GRE1 Grp Olympiacos CFP
GRE2 Q3 AEK Athens FC
RUS1 Grp PFC CSKA Moskva
RUS2 Q3 FC Spartak Moskva
ROU1 Q3 FC Dinamo 1948 Bucuresti
ROU2 Q2 FC Steaua Bucuresti
SCO1 Q3 Celtic FC
SCO2 Q2 Rangers FC
BEL1 Q3 RSC Anderlecht
BEL2 Q2 KRC Genk
UKR1 Q3 FC Dynamo Kyiv
UKR2 Q2 FC Shakhtar Donetsk
CZE1 Q3 AC Sparta Praha
CZE2 Q2 SK Slavia Praha
TUR1 Q3 Fenerbahçe SK
TUR2 Q2 Beºiktaº JK
SUI1 Q2 FC Zürich
BUL1 Q2 PFC Levski Sofia
ISR1 Q2 Beitar Jerusalem FC
NOR1 Q2 Rosenborg BK
AUT1 Q2 FC Salzburg
SRB1 Q2 FK Crvena Zvezda
POL1 Q2 Zag³êbie Lubin
DEN1 Q1 FC København
HUN1 Q1 Debreceni VSC
CRO1 Q1 NK Dinamo Zagreb
SWE1 Q1 IF Elfsborg
SVK1 Q1 M©K ®ilina
CYP1 Q1 APOEL FC
SVN1 Q1 NK Dom¾ale
BIH1 Q1 FK Sarajevo
FIN1 Q1 Tampere United
LVA1 Q1 FK Ventspils
MDA1 Q1 FC Sheriff
GEO1 Q1 FC Olimpi Rustavi
LTU1 Q1 FBK Kaunas
MKD1 Q1 FK Pobeda
ISL1 Q1 FH Hafnarfjördur
BLR1 Q1 FC BATE Borisov
IRL1 Q1 Derry City FC*
ALB1 Q1 KF Tirana
ARM1 Q1 FC Pyunik
EST1 Q1 FC Levadia Tallinn
MLT1 Q1 Marsaxlokk FC
WAL1 Q1 The New Saints FC
NIR1 Q1 Linfield FC
AZE1 Q1 FK Khazar Lenkoran
LUX1 Q1 F91 Dudelange
KAZ1 Q1 FK Astana
FRO1 Q1 HB Tórshavn
MNE1 Q1 FK Zeta
AND1 Q1 FC Rànger's
SMR1 Q1 S.S. Murata
* Shelbourne FC won the title but did not apply to enter the UEFA Champions League after being relegated for financial reasons. Derry are expected to inherit their place in the competition as Irish runners-up
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval ez az....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nah akkor még 1x
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ha csatár is van köztük akkor remélem Henry az (bocsássátok meg a Henry imádatomat, de hát Zidane után õ a másik nagy kedvencem, és ha igazán formában van, akkor tényleg eszméletlenül jól játszik)
Azt de fura 😄
De, sok siker neki.....
Azért ilyenkor nagyon büszke vagyok a csapatra, amikor Puskás miatt jöttek akkor is az voltam, szép gesztus, de a szervezõk jó magyar szokás szerint akkor is csak a zsebükkel foglalkoztak, ezért ide már tuti nem jönnek
Mellesleg elvileg ez azt jelentené, hogy Capello marad
hmm, kik lehetnek azok? Sztem 2 középpályás és 1 csatár....
Mellesleg, amit vasárnap mondtam, hogyha nyerünk mindenkit meghívok vmire az még mindig áll... 😄
Reyes maradjon,csak belerázódik,és akkor még jobb lesz,mint most.és akkor a bal oldalra lesz két minõségi játékos,plusz Reyes jobb oldalon még jobb volt néha,mint Beckham(persze akkor Beckham nem volt vmi nagy formában,szidtuk is)
ReaL MaDRid x siempre
Remélem Adán, Negredo, De la Red és Granero biztosan játszik... 😄
Amúgy nem közbetíti vmelyik adó v stream?
12:47 - A távozásáról szóló híreket némiképp megcáfolva Reyes kijelentette, hogy maradni akar a Real Madridban.
Nem volt a legjobb idénye, de nem küldeném el....meg sztem elég hálátlan dolog lenne, hogy megnyeri a Madridnak a bajnokságot és elküldik....
Bázis...Baldini jól csinálta a dolgait....
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
EMERSONt es Cannavarot....
Rault pedig...szerettem, de már nem pörög. Kispadra vele. De legjobban Beckham távozásának örülök....
GUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Admin,
de kurva szubjektiv vagy...
MIT mûvelt a reallal má a sírból hozta fel öket!
NAGY HIBA LENNE ELENGEDNI!
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Amugy tennap leérettségiztem😛😊 HALA MADRID😊
Szokásos cáfolás, helyes 😄
De ezek honnan a túróból veszik ezeket a marhaságokat?
Hát-hát, amilyen a mi formánk, pont ez a hír nem lesz kacsa... De bízom benne, hogy az, vagy Calderón ennyire hülye?
Inkább elárultam a csapatot-mint a MESTERT. "
Hát ez hülye, mi az úristen köze van a játékosoknak, mostani vezetõségnek VDB elküldéséhez? Komoly bajok vannak itt...
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
HALA MADRID
még mindig nem hiszem el....kegyetlen meccs volt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mindenesetre ha komolyan gondolja amiket írt,akkor remélem mostantól minden éveben sírni fog a kis hülye,amikor majd "10-re váltjuk a 9-et" 😉 akkor meg egyenesen szívinfarktust kap,ezzel megelõzendõ a további sírásokat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hatalmas egyéniség Raul!
ember aki ilyet ír?
REAL MADRID
REAL MADRID
én meg úgy gondoltam,h majd benn...nem hittem volna,h ekkora hisztéirát csinálnak belõle.persze eleve úgy volt,h menyus veszi meg,mert csak neki adták volna ki,és akkor úgy megisszuk...de így? :S
ReaL MaDRid x siempre
de azért egy sportkocsma tényleg arról szól hogy üvöltözik mindenki,mármint értelmes kerek között,tehát szurkol
magyarországon tényleg csak sír a szolgáltatók szája,fõleg azoké akik írtó bunkók,kivágják a fogyasztókat,bármennyit is otthagytak(persze méteres számlánál már nem,100e fölött) és utána még az õ szájuk sír hogy nincs vendég...
ReaL MaDRid x siempre