Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Perez meggondolta magát anno, azért mondták azt az orvosok, amit.
vezérszuszu
Köszi az infot!

REALista
11:30 - A Castilla támadója, Negredo a következõ szezont kölcsönben az elsõ osztályba feljutó Almeríában fogja tölteni.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
EuroSporton épp most megy a tegnapi meccs!!!

9csöves9
egyszer már elküldte a Real azzal,hogy túl sérülékeny

ennyire megváltozott volna?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Gabi Milito állítólag közel van hozzánk...

De azt a fárasztó rinyálást, ami madridistán megy, pl. jaj már annyi védõ jön, támadó egy se jön, jaj sokan elmennek, jaj mi lesz stb. stb. Azon aggódnak, ami még be sem következett, be sem következhet, mert akkora ökörség. Ezek nem bírnak várni augusztusig?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
óóóó 8-0ra nyertünk 😊 öröm ezt olvasni 1kor mikor hazaérek pub-ból 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
hát azért nem a kezdõcsapatba, de a nagycsapatba mindenképp beraknám....esetleg Higuaínnal rotálnám.... .D

tényleg hasonlít...😄

de nem csak ma játszott jól, hanem egész évben....összesen 27 gólt lõtt ebbõl 14-t a Segunda-ban....de van egy olyan érzésem, hogy õt is majd kölcsön adogatjuk és elkallodik, mint Portillo.... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
elõsször is nagy respect rcnek. egyik kedvenc játékosom volt, mindíg küzdött akart..szerettem/szeretem õt. nagy focista. köszönöm neki amit értünk tett.

..remélem marad a vezetõség mindenkivel együtt, talán 1-2 ember kiválhat a csapatbol pl pavon rb helguera(?) bár Helguerat nagyon szeretem, õ mindíg ott ált ha csere volt ha nem, õ mindíg küzdött a csapatért. csak szegény már öregecske.. az olyan játékosoktol meg kell válni akik nem tesznek semmit a csapatért. jönnek a Bbõl akár a Cbol akár a junior 92 osztálybol, tök mind1, ha tehetséges, és küzd, inkább az jáccon..

Gauge: huzz a retekbe a hülyeségeiddel..ha nem lenne robotnyk itt már káosz lenne..

0-8 hoz nincs mit hozzáfüzni. ez csapat srácok ez az. és örülök negrado gyereknek, mesterhármassa. nálam a akezdöben lenne a helye. : )

HALA MADRID!

LasDen
jeeeh....😄

õk is nyernek remélem....már csak 1 meccs kell.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Liga ACB döntõ - második meccs
Real Madrid - Barcelona 83-80
(23-21; 17-16; 21-20; 22-23)
A párharc állása: 2-0

REALista
Negredo kicsit hasonlít Sylar-re de lehet hogy csak a haja miatt!😄DD
Egyébként szép gólok.<#taps>

Menyus489
Hú köszi szépen, végül a TV csatorna nem jött be nekem a TV-U playeren, de azért ez szép eredmény, 0-8 Guti látom nagyon elemében volt, Negredo is 😄

Bátor fiú...

LasDen

LasDen
Negredo lehetne a nagycsapat tagja....

Amúgy kiket cseréltek le?

vezérszuszu
Remek hírek!

Csabesz6
ó apám hát ilyet:\
köszi az infot.
neked is REALista😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Béketizenegy - Real Madrid 0-8 (88. perc)
Gólszerzõk: Guti (4), Raúl, Negredo (3).

Negredo is tud 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Ha jól tudom kupaátadás a következõ szezon elején az elsõ meccs elõtt lesz!
Ne kérdezd hogy miért.😄

Béketizenegy - Real Madrid 0-7 (85. perc)
Gólszerzõk: Guti (4), Raúl, Negredo (2).

LasDen
sztem várható volt, hogy ez lesz.....

Béketizenegy - Real Madrid 0-6 (67. perc)
Gólszerzõk: Guti (4), Raúl, Negredo.

huhh, van védelem? 😄

Béketizenegy - Real Madrid 0-5 (62. perc)
Gólszerzõk: Guti (3), Raúl, Negredo.

upaátadásrol nincs felvétel?O: vagy nem is volt olyan?mer én nem láttam:\

Itt hülyén van, késõbb adták át, bemutatni õsszel fogják pályán

Csabesz6
testvéreim honnan lehet leszedni az ünneplés jeleneteit(videora gondolok)...elöbb be voltak már linkelve ,de leszedni onnan nem lehet öket.a kupaátadásrol nincs felvétel?O: vagy nem is volt olyan?mer én nem láttam:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
tényleg nincs O.o
bocsánat, pedig csak egyet töröltem
hunbasser
<#eljen> 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
és közben az én postomat kiütötted vele -.-

robo törölte,ezekszerint ez ilyen "egyetfizetkettõtkap" akció volt,mert gondolom õ is csak az egyiket törölte,mégsincs most ott a hsz-ed -.-

ReaL MaDRid x siempre

REALista
4:0 Raúl😊

REALista
OK bejöttek a csatornák csak várni kellett pár percet!😊

robotnyk
nem, indítás után elvileg a zöld kis bizbaszt kell megnyitni a tálcáról, aztán bal oldalon vannak a csatornák, felül a kategóriák
REALista
Letöltöttem ezt a TVU player de nem látok rajta egy választható csatornát sem regisztrálni kell vagy kell valamit csinálni telepítés után vele?

robotnyk
nem hozta be
Menyus489
Hú köszi szépen, meglássuk behozza-é. Most viszont elbizonytalanodtam, mert nekem az elõzõ hozzászólásom duplán jelent meg, de mindkettõ #26510es számú, szóval most vagy az én böngészõm hülye, vagy ti is duplán látjátok, és nyugi nem ittam annyit, hogy mindent duplán lássak, höhö 😄

Bátor fiú...

Menyus489
Bocsika, hülye érettségire való készülés már lefáraszt, este is van, elnézést a "duplázásért". 😛

Bátor fiú...

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
tvu player 62412es csatorna, én most próbálom behozni
Shep
komolytalan meccs lehet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Guti mesterhármas 3-0

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már 2-0 megint Guti

REALista
Szerintem épphogy a sok pia eredménye a gól...😄

biztos guti nem ivott sokat 😄dDDDD vagy jol birja a piát xd

REAL MADRID

Rockynhooo
gólok sztem biztos... remélem nagyon

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Guti góljával már vezetünk is?
Nincs valami stream ahol adják a meccset?

LasDen
Béketizenegy - Real Madrid 0-1 (30. perc)
Gólszerzõ: Guti.

remélem legalább a gólok fenn lesznek vhol....

hát nieto és cicinho játékára kiváncsi lennék 😊

valami stream?

REAL MADRID

robotnyk
A Madrid hivatalos kezdõcsapata a Békecsapat ellen: Iker Casillas; Michel Salgado, Sergio Ramos, Iván Helguera, Nieto; Cicinho, Emerson, Guti, Granero; Raúl és Higuaín. A hazaiak az Aouate; Harazi, Assi Domb, Osama Kamel Abu-Aliya, Idan Tal; Benayoun, Yoav Ziv, Jubran Samir Kachla, Pini Balili; Abbas Suan, Shadi Muhammad Abu-Kharb tizeneggyel állnak ki
<#bdead>

REAL MADRID

hunbasser
hiányozni fogsz RC!!! <#sir><#sir><#sir> <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#integet2><#integet2>

ReaL MaDRid x siempre

NeoMaN
Hát, sztem Beckham labdái nagyon ott voltak abban, hogy a csapat idáig menetelt...