Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

REAL MADRID

hunbasser
ahh,hallod,a martinit is úgy kellett innom,h közben sasoltam,nem jön-e véletlenül egy pincér <#wow3> szar volt,mert a 3 pincér állandóan szaladgált.azért milyen már,h vki két martinit kér,és már egybõl két személyigazolványt kérnek tõle...nem ihat vki kettõt,vagy mi?

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
na jó, azért a 18 év alatti piafogyasztást megértem, betéved egy rendõr, elkéri a személyidet, az isten se fogja kimagyarázni, hogy nem õk szolgáltak ki...
van weblapjuk ?

ugy megneznem 😛

REAL MADRID

ProGabe
úristen!öltöny,nyakkendõ nem volt kötelezõ?esetleg szülõi beleegyezés 18 alatt hogy elengedték-e a kölköket?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vmvr
zizuka kiskorú😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rockynhooo
micsoda? ne mondd már h nem lehetett rágyújtani??

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
az a kopasz pincér még le is seggfejezett téged,csak nem merte a szemedbe mondani,meg ilyen félhangosan mormogta magában.

ReaL MaDRid x siempre

télleg klpeket toljatok már 😄DDD

REAL MADRID

Zizou5
igen. elég bunkok voltak a felszolgálo gecik... nem lehet cigizni 18 év alatt, se inni, még akkor sem ha menyus veszi... lol -.- és a legundorítobb az volt, amikor kilogott a boxerom, és odajött a felszolgálo pasi, hogy huzzam fel a gatyám mert különben kidobat... -.- aztán már a végén ordibálva énekeltünk szét is törtem 1 poharat. : D jaés külön respect vmvrnek, aki arsenal mezben nyomta végig, mint 1 real szurkolo : )
képeket berakok, ha lesz usb, csak valamiért nem adtak a géphez, pedig most vettem...

Rockynhooo
szvsz elõl kéne RVNt meg Rault játszatni, középre játékmesternek VDV-t szeretném , sztem nagyon yol megálná a helyét, és sztem hatalmas játékos, nem csalódnánk benne! és a õ benne is van a pakliban !
nem tom nekem nem is kéne h még igazoljanak vkit... csak a játékmester szerepébe vkit, akit írtam is !
annyira szeretem így a csapatot h nem is akarok uj embereket, csak azt a bizonyost 😊

hunbasser
5-ös!leülhetsz 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem át kéne térni vmi 2 csatáros taktikra,mert így a góllövés csak RvNre hárul,bírja,de meddig?és mi van,ha lesérül?kéne egy pengés csatár,védõ már nem kell,jön Metzelder(ha õ nem védõ,akkor most nagyot égtem -.- német foci nem nagyon köt le,ezért csak nagyon ritkán nézek német meccseket),jobb oldalra kéne egy gyors gyerek,a bal oldal meg van oldva,ott van Robinho,remélem,h jövõre még jobb lesz,meg ha sikerül megvenni Reyest,akkor õ is ott van,így lehet rotálni majd.középre kéne vmi jó kis játékmester,csak akkor mi lesz Gutival,Raúllal?elvégre Raúl is egyfajta tkp vagy hátravont csatár(kinek h tetszik).

ReaL MaDRid x siempre

vezérszuszu
Sportklubon Spanyol összefoglaló MOST!!!

nahh mentem lineage serverre behajtani az 50 millamat amit egy barcassal fogadtam 😄DDDDDDd

REAL MADRID

elolvastam 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
jja igazad van!
ez a csapat így nagyon yoo, kéne még 1-2 yoo igazolás meg Capello maradjon, és hátha jövõre egy 9es 10esre fog változni 😉

hunbasser
kötelezõ elolvasni 😛

én is elolvastam a 284 üzenetet,szóval hajrá -.-

ReaL MaDRid x siempre

AAAAAAAAAA mennyetek már 😄DDD

126 uzebet 😄

REAL MADRID

hunbasser
emlékszem még rá,h január-február környékén mondtuk,h elfogyott a türelem,és h ez így nem lesz jó,menjen innen,stb,most meg itt ünnepeljük a bajnoki címet 😊 én azt mondom,h maradjon,bár Calderón egy régebbi riportjában elmondta,h 3 éves szerzõdése van Capellonak,szóval vagy õ hazudott akkor(esetleg be volt b@szva?),vagy most csak itt össze-vissza találgatnak,és lehet,h nem is nyilatkozott ilyeneket Capello.

egyébként az utóbbi évtized(ek)ben nem nagyon volt olyan edzõ,aki 4 évnél többet ült volna a Real kispadján.VDB már a 4 évével azt mondhatja,h sokáig volt a Real edzõje.remélem,h mostmár Capello marad, egyre jobban belerázódik és a következõ szezonra összehoz egy ütõképes csapatot,amely 3 fordulóval a vége elõtt fogja megnyerni a bajnokságot 😛P

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Azért, mert annak az ára is olyan 800 körül kezdõdött, és akkor már inkább iszok két sört úgy hogy utána vezetek, mint hogy egy majd ezer forintos húslevest egyek, amit otthon anyum a mi ízlésünk szerint megcsinál fillérekért 😄

A kocsim max 5 emberre lett volna elegendõ árú 😄 Mégiscsak egy 21 éves kombi arany Passat-ról beszélünk, hiába megy tökéletesen, hiába szép és nincs vele semmi gond, hiába óriási számomra az eszmei értéke, 6 bélszínvacsorát már nem biztos hogy lefedett volna az értéke ott a Champsban 😄

Bátor fiú...

Balyy
Na hy! már elég rég írtam de hát igencsak elfoglalt vagyok! ezért is nem mentem tegnap pestre! Na mindegy! A lényeg a lényeg h BAJNOKOK VAGYUNK! 😄😄😄😄 Tegnap össze szartam hugyoztam magam meccs közbe! ( na persze nem szó szerint!) Ezek után capello remélem marad! Meg azt is h értelmesen igazolunk a nyáron!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hunbasser
ez a Champs jó hely,csak a pincérek voltak bunkók,pontosabban az a csaj,aki elküldött minket,meg a kopasz pincér.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
lehet Menyus a kocsijával fizetett vna 😊

REALista
Miért nem kértetek egy tányér levest?😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
😄😄😄😄😄😄

LasDen
olyan elrettentõ árak mellett nemcsoda hogy nem evett senki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
Ami még kicsit érdekes volt, hogy elküldtek a foglalt asztaluntól, csak mert nem eszünk ott, és jött egy olasz csoport akik enni fognak, ezért átültettek a lehetõ legmásikabb végébe a Pub-nak, de végülis nem lett tragédia, így is vagy 20 Nagy LCD TV közül választhattunk hogy hol akarjuk nézni 😄 (Na jó pár TV-n a Barca meccs ment lenémítva, de az nem érdekelt senkit, legalábbis minket nem 😄)

Bátor fiú...

ProGabe
mi a mostani mez betütípusa?valaki megszánhatna vele

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de mi bajuk a Champsben? Mit gondolnak, mi a lóf*szért mennek sport pubba, ha nem hangosan szurkolni? 😄 Na legközelebb megyek én is 😊
Ezektõl a magyar hülyeségektõl mindig kiakadok, õk szolgáltatnak, nem mi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Menyus489
Jaja, és õ sokkal kedvesebb volt 😄 Nem nézte furcsa szemmel, hogy már az X-edik piát veszem de még totálisan egyenesen állok és beszélek, igaz a két Martiniért két személyit kért, de LasDen szülinapos barátunkét is elfogadta, miután mondtam hogy szülinapi ajándéka lesz, persze a bajnokság megnyerése mellett 😄

Bátor fiú...

LasDen
Emlékszem, mikor még augusztusban kérdezték Calderónt, hogy elküldi-e Capellot ha nem nyernek semmit...és akkor azt mondta nem....szóval remélem csak sajtó hülyesége 😄

A hollandoknak inkább azt a csajt kellett volna hívniuk, aki az asztal csere után szolgált ki minket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
az lesz!kell valami nagyobb hír most,mint az hgoy ki nyerte a bajnokságot,ennyi

Rijkaard:

"I don't believe we did so. You cannot lose something that you didn’t have and I congratulate Madrid on the trophy."

ugyebár 10-bõl 9 barca drukker azt harsogja hogy õk vesztették el,nem mi nyertük meg,úgy látszik az edzõjük máshogy látja (Y) igaz nem sokáig lesz már az,Laporta befenyített,mondván igazán nagy változások lesznek,de Eto'o és Ronaldinho marad!ennyit a tegnapi Eto'o-s hírrõl...

Rockynhooo
ott akartam lenni a Champsben :\
na majd remélem lesz rá lehetõség!
Menyus veled 100% h talzok min egy sör erejéig, mert mek majd Endrére 😉
meg remélem hogy a többiekkel is lesz lehetõségem eccer 😊
a szívemhez nõtt a topik, pedig még csak fél éve vok itt 😊
na ne már aztán még meghatódik vki 😄

robotnyk
Calderon sok hülyeséget csinált az elmúlt egy évben. beígért alap nélkül fût-fát, szidta a játékosokat tulajdonképpen a hátuk mögött, stb. de ha most elküldi Capellot, az hosszú távon a legnagyobb ballépése lesz mind közül. nem azért, mert Capello olyan baromi jó lett volna, sokszor lehetett azt érezni, hogy azért nyerünk csak meg meccseket, mert a játékosok nem azt játszák a meccsek vége felé, amire Capello kérte õket. de ezzel együtt Capellonak maradnia kell, kiállok mellette ugyanazért, amiért Calderon mellett is kiálltam, amikor már fél évvel a megválasztása után egyesek új elnökválasztást követeltek.
folyamatosság kell most a csapatnak. az elmúlt 4 évben minden évben mással kezdtük a szezont, emellett több, mint a fele csapat is lecserélõdött. legyen egy kis állandóság, hogy jövõre ne csak a sorozatos bravúrok hozzák meg a sikereket megint. csak az új játékosoknak kelljen megszoknia a környezetet, ne a környezetnek, a játékosoknak kelljen új edzõkhöz, új társakhoz alkalmazkodnia...

már csak azért is szörnyen rossz ötlet a váltás, mert azt hiszem világos, ha váltás lesz, Schuster jön, annak pedig egyátalán nem örülnék.
Menyus489
Teszik ez a váltogatós banner, már tényleg csak a 30-as szám hiányzik 😄
Roberto Carlosnak és persze Beckhamnek is nagy <#worship><#worship><#eljen><#eljen>, hiányozni fognak, ég velük, és további jó focizást nekik Törökországban illetve Amerikában!!!<#wave>

A Champsba biztosan nagyon megjegyeztek minket, egy poharat is sikerült eltörni, halknak se sikerült maradni 😄 A képekre én is kíváncsi vagyok, készült jópár, egy ízben még a bunkó pincércsajt is be akarták hívni egy közös fotóba a Hollandok 😄
Höhö amúgy most esett le, hogy a Mallorca elleni idegenbeli meccsen is Reyes lõtte az akkor egyetlen, de gyõzelmet érõ gólt 😄

Capello meg maradjon!!!

Bátor fiú...

hunbasser
csak van neki annyi esze,h tudja,ha most elküldi Capellot,akkor õ lesz a madridisták legnagyobb ellensége

ReaL MaDRid x siempre

remélem szokásos sajtótúllihegés

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
bazz...pedig egész évben arról hallhattunk,h mennyire Capello mellett van az elnök,meg is kérdezték,h elküldik-e év végén,és mondta,h nem,bízunk benne,és h 3 évre szóló szerzõdése van,amit le is fog itt tölteni.most akkor mirõl is beszélünk?

ReaL MaDRid x siempre

meg mint 2003-ban... Akkor ugyanolyn f*sz lesz mint Perez, csak õ igazolni sem tud sztárt...

ProGabe
remélem ez olyan mint a Buffon ügy volt a Juvénál:"jajj nem ünnepelt a többiekkel","jajj már ezt az idényt is csak azért vállalta mert megállapodtak hogy ingyen elengedik"
aztán aláírt 5 évre 😊
Calderon csak nem olyan hülye hogy elengedi,most nyertük meg a baknokságot!

Rockynhooo
ég veled Roberto <#rinya><#sir>

LasDen
nehogy az legyen mint '97-ben....

A Goal.com-on közölt interjúrészlet szerint Don Fabio és Calderón között egyáltalán nem olyan felhõtlen a kapcsolat, mint amilyennek az kívülrõl látszik. "Az, hogy maradok-e, nem tõlem függ, hanem kizárólag az elnöktõl. A labda az õ térfelén pattog. Már elmondtam, hogy maradni akarok. Ha õ ezt nem szeretné, majd elmondja. Meglátjuk, mi történik. Kérdezzék Calderont, aki látszólag más megoldáson gondolkodik. Soha nem éreztem a támogatását." Capellót a jövõjére vonatkozó kérdésekkel kapcsolatos kifakadása után arról is kérdezték, hogy vajon az elnök gratulált-e neki a bajnoki címhez. A válasz tömör volt: "Nem."

Csak nem lesz olyan hülye, hogy elküldje

ProGabe
megcsináltam gif-ben,10 mp-ként vált

<#eljen>, TOP3 csatár közt van, ne tegyünk különbséget sztem. Ide veszem Alfonso Alvest (tökmindegy most mi a szorzó Hollandiában sztem, nem az dönt) és Tottit

ProGabe
jók ezek az as.com-os bannerek,nem lehet megoldani hogy rotálódjanak?
ez is pl mekkora király már:

RC

<#taps><#taps><#worship><#worship><#sir>

LasDen
nem értem de biztos....

robotnyk
The Eurosport Yahoo! method:

3 points - Goal from open play
1 point - Goal from penalty
3 points - If goals made the difference between winning and losing a game.
2 points - If goals made the difference between drawing and winning.
1 point - If goals made the difference between losing and drawing

The total points are then divided by the number of games played, then multiplied by the country's 2006/07 UEFA coefficient as below:

Spain 76.605; England 68.540; Italy 66.088; France 53.656; Germany 44.364

1st - RUUD VAN NISTELROOY (Real Madrid)
Goals from open play: 21x3 = 63
Penalties: 4x1 = 4
Decisive goal points = 25
Total 92 points divided by 37 matches = 2.49
Multiplied by national coefficient of 76.6
FINAL SCORE: 190.5

2nd - FRANCESCO TOTTI (Roma)
Goals from open play: 21x3 = 63
Penalties: 5x1 = 5
Decisive goal points = 21