Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
látom itt ketten nem örülnek -.- szívemre teszem a kezem,és azt mondom,nem baj,Puyolt amúgy sem komálom -.-

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
jó oké,nem fogalmaztam meg rendesen,nem magának a sérülésnek "kell" örülni,bárkit érjen az mindig rossz,ráadásul Puyol az egyetlen a mostani barcából,akit mondhatni tisztelek
szóval inkább annak örülök,hogy most majd meglátjuk mire megy Valdes úgy,hogy nincs elõtte Puyol,az a Valdes aki ha jól tudom már kétszeres Zamora díjas,miközben nem kiemelkedõen jó kapus(sõt),mint mondjuk Casillas,akinek még nincs ilyen díja,igaz olyan védelmi hibákkal,amiket elkövetett néha a csapat nem is lehetne,és pont ez az idegesítõ ebben a díjban,azért egy gólkirálynak "könnyebb" dolga van,hiszen egy kapus sok helyzetben már tehetetlen,tehát õ jobban alárendelt a helyzetnek,ezt a díjat akár a csapat,vagy a védelem is kaphatná(mármint a zamorát)
értitek az aggályomat gondolom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

itt mindenki örül neki,hiszen ez nagyon jó hír nekünk,vagy nem?)

Hát nem, mert ez nem sportszerû, eszembe sem volt örülni, a sérülést mindig sajnálom
Jobbulást neki

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
nem, sérülést nem kivánok senkinek, fõleg azért, mert visszaüthet.
ProGabe
nehogy ex-barcasokkal töltsék fel a csapatot,mert megõrülök!fõleg ne az agyonsztárolt Deco-val,akit kimondottan gyûlölök,mégpedig azért,mert pont azokban az évben istenítették - tul. képpen jogosan,mert a klubcsapataiban(porto,barca) nagyon jól teljesített - amikor a válogatottban semmit sem csinált,miközben nagyon is kellett volna,de nem!õ legtöbbször akkor már csak állt a pályán,a többiek 110%-ot nyújtottak,dehát az kevés ha 1 emberrel kevesebben vanak
bocs ezért az offért,de ezt le kellett írnom 😊

Puyol térdszalagszakadást szenvedett!!!!!!!!az min. 3 hónap,és tudjuk mit jelent Puyol a barcanak,Valdes 2-õt kap majd meccsenként úgy érzem <#ravasz1> (félre ne értsetek,nem vagyok kárörvendõ,nem kívánom ezt senkinek,de most õszintén,kezeket a szívekre:itt mindenki örül neki,hiszen ez nagyon jó hír nekünk,vagy nem?)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
jaja jósdákat építettek ki 😊 és tarott kártyával meg Calderon tenyérébõl nyomják 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Robinho14
én is😄 capellorol tudjuk h kiváló edzõ!de shuster lehet h olyan lenne mint luxemburgo más csapattal csodát tesz azt elmegy egy nagy csapathoz és nem hozza az eredményeket!szerintem nem érdemes kockáztatni.

REALista
A kúlcsszó a médium!Mostmár értem hogy mi ez sok álhír a különbözõ spanyol oldalakon...biztosan látnokokat használnak.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Robinho14
Kaka sztem jobb mint zidane !de ha nem is akkor is egyenlõ.

Kacsa-járat: két spanyol médium szerint (Onda Cero és Cope) Kaká a Real Madridé lesz...

16:14 - Calderón: "Nyáron Schustert szerettem volna edzõnek, azonban Mijatovic Capellót akarta. Nem hibázott."

Az elsõ vicc, utóbbinak meg örülök

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a Villarreal, Zaragoza duó UEFA Kupát érõ helyen végzett. Az Atlético Intertotós, de ha a Sevilla megnyeri a spanyol-kupát, akkor õk is indulhatnak Európában.

Na hajrá Getafe 😄D

hunbasser
látom megy itt a Zidane-Kaká kérdés.Zidane egy zseni volt,úgy látott a pályán,mint senki más,és olyan váratlan dolgokra volt képes,h mindenkit meglepett vele,és ez értendõ pozitív és negatív értelemben is.a világ talán legötletesebb játékosai közé tartozott,de voltak olyan húzásai,h azért az ember inkább elfordította a fejét,és elgondolkozott:"Ez Zidane?" és itt nem csak a vb döntõre gondolok,sok olyan alattomos támadása volt,amit a bíró nem nagyon szúrt ki,õ viszont keményen megtorolt ezekkel(pl másik fejére rátaposás,bokára rátartás és egyéb finomságok)
persze a jelenlegi Kakát lekörözi így is.és itt ki kell hangsúlyoznom a "jelenlegi" szót.ki tudja:lehet,h olyan lesz,mint Owen,h már fiatalon eléri a csúcsformát,vagy lehet,h még jobb lesz,mint Zidane.szvsz 80 milliót így nem ér,õt még évekkel ezelõtt el kellett volna hozni,úgy,mint Ronaldinhot is.persze így utólag könnyû okoskodni,de azért ha már én felfigyeltem már akkor a PSG-s Dinhora...ezért kéne most elhozni Nasrit,olcsóbb lenne,mint Robben,és õ azt hiszem jobb kp.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ettõl én is erõsen félek.itt van Metzelder már,jöjjön Saviola,meg ha már ennyire akarjátok VDV,azt ennyi.ha meg nem tartjuk meg Reyest(akit tehetünk jobb oldalra,mert piszok jól nyomja ott is),akkor meg vagy beépítünk vkit a Castillából,vagy jön Robben 😛 3 embernél több nem kell,ez az A meg B terv meg akkora hülyeség.nem kell tervezgetni.Calderón is csak a neveket ismeri,arról fingja nincs,h ki milyen,meg h milyen a játékstílusa,szvsz az igazolásokat teljes mértékben Capellora kéne bízni,mert sokkal olcsóbb minõségi megoldások is léteznek.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Miért lenne hülyeség? Zidane oktatta a brazilokat a VB-n nem kicsit. Kaká is szabálytalanul tudta szerelni már.. Mondjuk egy Kaká-ért én is sokallok 80-at inkább 65-70 milla amit érte adnék... (de ez mind saját vélemény)

ez hülyeség, de nagyon nagy hülyeség

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasDen
van egy olyan érzésem, hogy jövõhéttõl megin minden ellesz baszva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Én sem értek egyet ráadásul az egy dolog hogy szerintem sem ér 80 millát egy játékos sem de mivel nem én fizetem és a Madrid simán ki tudja fizetni ezért szerintem nem lenne rossz ha leigazolnánk bár szvsz esélytelen!

Rockynhooo
ezzel vitatkoznék , de nem teszem meg 😄

Zizou5
az a külömbség, hogy Zidane 2x jobb futballista volt mind kaká szvsz. ugyhogy nem éri meg a 80 millát akár még ha 25 éves is.

tuti az AS írta el

robotnyk
13:05 - Calderón: "Zidane-ért 75 millió eurót fizettünk, és õ 29 éves volt. Kaká 23 éves..."

+2 <#wilting>
Csabesz6
sztem õ se örülne neki(vezérszuszáj), de emlékezzünk csak 2003-ra.:|
ki gondolta volna hogy menesztik Bosquét...de remélem Calderon mega többiek eszükné lesznek, és nem küldik el Don Fabiot
halamadrid

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
Szépjónapot!!!
Nos, hivatalosan megértem, tegnap én is végleg leérettségiztem, és utána ezt meg is ünnepeltük 😄
Én remélem is hogy marad Capello, és szerintem sem kell Salgadot csak úgy elküldeni, rengeteget tett a csapatért, kiöregedett már rendesen, de tényleg az utolsó meccs alapján még mindig nagyon lelkes. Csak kicsit rá kéne gyúrnia a beadásokra 😄
Saviola jöhet nyugodtan, tényleg kéne valami normális cserecsatár, ha már a saját neveléseket elosztogatjuk sorra.
Tényleg valami megbízhatóan kezdõ játékmester is kell, hiszen Gutiról már mindenki leírta a véleményét, VDV-t biztos sokkal olcsóbban megúsznánk, mint Kakát, és lenne pénz még másokra, Robbennel viszont még nem képzeltem el a csapatot.

Bátor fiú...

Rockynhooo
hát nem tom mi értelme lenne egy uj csapatnak ? :\
meg hogy gondolod h most elküldenek mkit h bajnokok lettünk?
nem értem a gondolat menetedet!

vezérszuszu
Szerintem meg új lesz a csapat ,fõleg hogyha Capello urat kibasszák és új edzõ jön!
Ne így legyen persze!

am. ma kosár döntõ, ha nyer a csapat bajnokok.

BUDA > miskolc.

Oncsi
Igy van !!!
Van egy tökéletes befejezõ csatárunk
Metzelderrel egy remek középsõ védõ(csak ne legyen sérült:S)
Saviola bleillik a képbe ahogy egy Robben is !!
Kaka is elféne,de nem 80 milláért !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
épp ez a lényeg h nem lesz uj csapat! erre építünk szvsz h mostanit 1-2 helyen kell csak megtoldani pár igazolással! és nem kell bomba sztárokat hozni!

SLICK
Remélem egy olaszt sem hoznak Madridba! Nagyon de nem hiányzik egyik sem

ForzaInter
minden évben uj csapatot hoztuk létre😄DDDdd

Yo, Bitch!

vezérszuszu
Hát X-akta
De szerintem faja keretünk lesz jövõre.
ENNEK talán a hátránya szerintem, hogy egy új csapatot kell létrehozni!

kérdésem, ezt honnan tudná az AS? 😄

vezérszuszu
Tehát az "A terv" vázlatosan:
- Kaká (80 millió euró, Milan)
- Dudek (ingyen, Liverpool)
- Heinze (7 millió euró, Manchester United)
- Makelele (ingyen, Chelsea)
- Metzelder (ingyen, Dortmund)
- Saviola (2 millió euró, Barcelona)

vezérszuszu
Tehát a B terv vázlatosan:
- Metzelder (ingyen, Dortmund)
- Daniel Alves (30 millió euró, Sevilla)
- Mancini (20 millió euró, Roma)
- Cesc ( ? millió euró, Arsenal)
- Robben (20 millió euró, Chelsea)

Zizou5
<#merges2><#merges2>

RaulwakY
Így igaz😊-ezért Raul a legnagyobb kedvencem 😉

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
bizti beindulnak majd a Pool és Raul közti kacsa hírek ismét :S
de Raul az örök, és sosem hagyja el Madridot <#pias>

Schuster egyébként számol Cannavaróval is. Nála Ramos a szélen fog játszani, így középen kulcsfontosságú lesz az olasz játéka.

08:35 - A Real Madridnak idén 110 millió eurója van átigazolásokra.
A terv: Kaká (80 millió euró), Heinze, Makelele, Dudek, Saviola (majdnem ingyen)
B terv: Cesc, Robben, Alves...

hatalmas kacsa az egész, AS szivat, Makelele, meg amit Schuster mond? Még a csapatnál se döntöttek mi lesz Capelloval pl., AS meg már ezeket tudná? Áhh, annyiszor hülyítettek minket, ennek ellenére ezt a madridistán sokan készpénznek veszik, komolyan nem értem õket

REALista
Szerintem Helguera akar elmenni mert tudja hogy valószínüleg csak csere lesz következõ idényben és nem akarja a fél idényt a padon tölteni....

Salgadot te eladnád a legutóbbi meccse alapján? O_o aláírom,h már kifutóban van,de õ az egyik húzóember,sosem lazsál,és azért az "öreg" még mindig képes egy-két dologra,az utolsó "döntõn" is micsoda kötényt osztott ki.

De sz*rt sem értünk vele, mert utána eladta 😄

hunbasser
hát,azért Quaresmáért is elkérnének egy gyenge 20-25 millát.Quaresma játéka olykor engem is elkápráztat,de van egy baja:önzõ.
Guti pedig megmutatta,h kezdõként gyenge,csak csereként beállva tud jól játszani azon a 20-30-40 percen,amikor már kezdenek fáradni a játékosok.
Saviola meg ingyen lenne,és azt sem értem,h miért kell eladni Helguerát(nála jobb csereember nem is kell,padon jó lesz,meg még eljönnek majd azok az idõk is,mikor Cannavaro és/vagy a többiek lesérülnek.olyankor ki fog beállni,ha mondjuk Ramos meg Canna lesérül?Metzelder mellé beállítjuk Mejíát,vagy Pavónt?mondjuk õk valószínûleg elmennek,Helguera akkor is kell,oké,h még ott van Torres is,de Helguera tapasztalatára sok szükség lesz.

Salgadot te eladnád a legutóbbi meccse alapján? O_o aláírom,h már kifutóban van,de õ az egyik húzóember,sosem lazsál,és azért az "öreg" még mindig képes egy-két dologra,az utolsó "döntõn" is micsoda kötényt osztott ki.

kicsit hosszúra sikerült,sry.

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
quaresma jobb köézép pályás😄 megjobb támadó!

SLICK
És egy Xabi Alonso-hoz mit szóltok? Régebben (ha jól emlékszem) itt olvastam egy olyan hírt, miszerint a Liverpool ha elveszíti a BL-t akkor néhány játékostól megválnak, köztük Alonso-tól is...

SLICK
Hát de la Redet pár meccsen láttam játszani.. be is vallom nem nyûgözött le. Nekem például még nem is szimpatikus. Inkább van der Vaart, Quaresma is jöhet sõt kell Beckham után egy jobb középpályás.

Guti jó játékos, de tényleg felemás a teljesítmény, ha kifogja a jó formáját a meccs napjára, bizony megállíthatatlan tud lenni, de sokszor láthattuk már gyengélkedni is a pályán szóval én sem bíznám rá a csapatot minden meccsen, úgyhogy támogatom énis azt a véleményt, hogy szerezzünk mellé valakit! 😄
LasDen
hát azért én nem bíznám egész évben a csapatot Gutira....jó játékos, de néha elveszeti a fejét és felemáés a játéka is.....Úgyhogy jó lenne egy irányító, de nem 500 millióért.....Soldado-t valószínû nem hívják vissza, mert a Castillaban játszott és tehetséges....Magyaráznak, hogy a tehetségek meg a fitalok kellenek azt minden tehetséges játékost - akik a Madridért élnek - kölcsönadnak a picsába.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
nem kellenek millios fude nagy szar játékosok... olyan kell aki KÜZD. queresmara szavaznék de nagyon erõsen. én rávagyok kattanva nagy játékos, és még nem is drága. ha õ nem, akkor van der vaart. középpályára. bár játékmesterünk van: guti. nála jobb játémester szerintem nem is kell. : ) aki kiválhat szvsz: pavon, salgado, helguera(?) aki kellene, soldado, de la red ami hamar gyorsan megoldhato, nagy pénzkifezetések nélkül. pavon helguera salgado, kis love amiért kb tudunk venni 1 saviola szintu jatékost. : )
kár h nincs meg calderon száma. Én tudom a recepetet. : )

nem hibáztatlak

BUDA > miskolc.

robotnyk
ártatlan vagyok
elõbb én is ezt írtam be 😄

Biztos pont utánad írtam be, Robo meg törölte 😄