Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDd

20:41 - Fabio Capello: "Szerintem Sacchi még nem ocsúdott fel a két spanyolországi bukásából."

19:26 - Arrigo Sacchi: "Nagyon középszerû bajnokság volt az idei, és a középszerûségben majdnem mindig Capello nyer.
(Y) 😄

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
thx!
aláírtam én is <#wink>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
Rockynhooo
hol kell aláírni ezt a petíciót ? <#nemtudom>

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
bízom benne leigazolják... 😊

Kaká is jöhetne már, dehát még jól érzi magát Milanban. Elvileg Ronaldo sem érzi jól magát Milánóban, inkább menne RC után Törökországba.
Utóbbi sztem hülyeség, de hát mi biztos ebben a mai világban? -.-

REALista
16:45 - Háromnegyed ötig több, mint 2000 aláírás érkezett be, ami rengetegnek mondható, fõleg azért, mert a petíciót csak néhány órája írták ki. A legtöbb aláírás Magyarországról érkezett be, amiért az ötletgazdák hálásak is mindannyiunknak.<#taps><#nyes>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Hát szerintem Deco egész évben alig csinált valamit de egyébként sem kedvelem...😄

hunbasser
"Saviola, Deco, Xavi" pedig idén õk húzták a csapatukat,plusz Zambrotta sem volt olyan rossz,Saviolát le kéne igazolni,de Deco sem lenne még rossz Diarra mellé.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Egyetértek<#worship>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
10:39 - Fabio Capello elmondta, hogy hosszú vakációt tervez, feleségével ellátogat Kínába, sõt még Tibetbe is.

Tibetbe én is elmennék... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
játékmester kell nekünk pl.: Rafa Van der Vaart!
meg elõre hívjuk vissza Soldadot! vagy Saviolat igazoljuk le!

még olcsón ki is jönnénk!

zaki
Vagy Soldadot hívjuk vissza...

Tevezt szúrtuk ki állítólag

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Rohadtul nincs szükség Henry-re ott van nekünk RvN és egyszerre úgysem játszhatnának!Saviola kéne ide õ tökéletes lenne...

SLICK
A Barcelona nagytakarításba kezd. Elképzelhetõ, hogy Thuram, Zambrotta, Saviola, Deco, Xavi nem lesz jövõre tagja a csapatnak. Azonban a kiesõ játékosok helyett õket szemelték ki többek közt: Eric Abidal, Thierry Henry, Cesc Fabregas.

Igaz, hogy Blikk írt róla, de azért elgondolkodtató. Jövõre, már amennyiben jönnek ezek játékosok, elég lesz megállítani a Barcát..
Számomra mind 3 játékos kitûnõ... Ha a Madrid akar csatárt akkor most csapjon le Henryért én azt mondom :\

Robinho14
cannavaro marad jövõre is !királyság

Robinho14
nem mintha nagyon szüksége lenne a prémiumokra😄 de megérdemelte😄

A Real Madrid a következõ prémiumokat fizeti a bajnokoknak. Minden játékos (beleértve Ronaldo-t is) 360.000 eurót kap. Van Nistelrooy a gólkirályi címért további egymillió eurót. Ezen kívül a Manchester Unitednek is jár két millió euró. Az egyik Beckham, míg a másik Nistelrooy szerzõdésének egyik pontja alapján.

Az nem semmi, RVN szépen kaszált, ha aranycpõs, még egy millát kapott volna? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
hát lehet,de így legalább elmondhatjuk,hogy meg tettünk minden tõlünk telhetõt 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Én is aláírtam de szerintem amúgy sem küldenék el...

LasDen
23:31 - A Real Madrid szurkolói petíciót írtak ki Fabio Capello marasztalásának érdekében. Mindenki, aki szeretné ha az olasz mester maradna Madridban, ezen a Blog oldalon aláírásával tehet ezért: aláírom (megjegyzés: legörget, majd "Sign the petition")

aláírtam, de nem hiszem, hogy ez sokat nyomna a latba....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
így van!

tegnap este eszembe jutott valami, volt egy meccs nem tom már mikor, és a "világválogatott" ellen játszottunk! yol emlékszem vagy az nem a Madrid volt??

amúgy eurosport most nyomja a meccset

hunbasser
nem hát,de azért jó látni az ilyesmit 😊

fõleg,h a befolyt pénz nemes célokra lesz fordítva

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
igazából sztem ez a 8:0 nem mérvadó, levezettek eggyet a srácok én kb így fogom fel!

Robinho14
szerintem elég gyors volt a játékunk ameccsen és az sztem egy jó pont!

Robinho14
jó lett a banner nagyon😄

Robinho14
szerintem torres geci jól játszott igy a gól videok alapján!és guti is jó!szerintem ez az sg realos fórum sokkal jobb és hasznosabb mint a madridistáé-.- és értelmesebb emberek irnak ide!

LasDen
ok nem kötekedek 😄

amúgy az eredménnyel kapcsolatban annyit, hogy sztem Beckham ÉVes teljesítménye nem volt olyan jó mint Ramosé, aki egész szezonban hozta a jó formáját...

thx

REAL MADRID

robotnyk
videókat pakolnak fel
#26560 <#vigyor3>

REAL MADRID

robotnyk
ne kötekeggyé'!
LasDen
A fórumozók év játékosa:
Ruud van Nistelrooy (45%)

Nem is tudtam, hogy RvN szokott fórumozni... 😄

robotnyk
Az év játékosa szavazás végeredménye

Casillas
(3)
Sergio Ramos
(18)
Roberto Carlos
(5)
Robinho
(7)
Beckham
(24)
Diarra
(2)
van Nistelrooy
(49)
hunbasser
de jövõre már több lesz,és akkor többet játszhat 😛

ReaL MaDRid x siempre

ésakkor ittmost lehet nézni a RM tv t 😄 vagy ide csak videokat pakolnak fel?

REAL MADRID

REALista
Hát idén nem sok olyan meccsünk volt ahol 3:0-ra vezettünk úgyhogy nem sok lehetõséget kapott volna idén ha padon lett volna...😄

hunbasser
nem kéne.már most ebben a szezonban el kéne kezdeni beépíteni,elõször is többet kéne a padra ültetni(nem sokat ült ebben az idényben a Real kispadján,max 1-2 kupameccsen),aztán ilyen 3-0-ás állásoknál már be lehetne állítani egyre többször.ha most kölcsönadjuk,tuti,h az lesz vele is,mint Portilloval.eladtuk Matát,õt nem kéne elveszíteni,meg kéne becsülni a fiatalokat,nem mindig csak a "kész" játékosokat kéne figyelembe venni.van egy nagyszerû utánpótlásunk,könyörgöm,miért nem használjuk ki?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az ilyenek nem nagyon gondolkoznak,csak nagyképûen tudják szidni a csapatot,és azt hiszik,h akkor most kemények,mert ezt így ilyen formában leírták.az ilyen megnyilvánulások kommentet sem érdemelnek szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Az ilyennek tipikusan neten keresztül van nagy arca.. Elverném mint a lovat..
Lehet, hogy nem tökéletesen játszott a csapat, de most, hogy végre rájöttek akármilyen sz*rban is vannak, a hihetetlen akarat mégis gyõzelmet hozott! Ezután már garantálom, hogy igazi játék is fogja jellemezni kedvenc csapatunkat!

LasDen
Tudtam hogy ez lesz....mostmár õt is baszhatjuk....

A Real Madrid hivatalos csatornája a youtube-on:
http://es.youtube.com/realmadridcf

Madridistás IQ fighter:

há' minnyá sírvafakadok. azt bezzeg nem látja a nép, hogy az egyéniségeket kiölte a csapatból, mocskos sablonfocit jáccottunk egész évben, megalázta többször is robinhot, ronaldot, bekemet, de a nagytudású raulnak mindig jáccania kellett. kirakta diarrát, leszarta cassanot (sérült, persze, pfff.). azt sem látjátok, hogy mocskos nagy mákkal nyertük meg a csempiönsipet, ha a barca nem lett volna ien nyámnyila, már hetekkel ezelõtt másnaposan jártak volna meccsekre. undorító foci, 1edül a gyõzni akarás jött meg, ez kevés, gyönyörû futballt akarok, nem ejtek könnycseppet, mehet fenébe, amiért ocsmány futballt csinált a realból.

Persze hangyasz*rnyit igaza van, de ennyire hálátlanul, gusztustalan stílusban megnyilvánulni NO COMMENT. Ilyen egy szurkoló? Látszik, fáj neki, hogy mégis gyõztünk

miilann
jo az latom,de õk honnan szedtek

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

REALista
Madridista.hu😊

miilann
:o
forrás?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

9csöves9
értem

azért gondolom nem esett jól neki,nemhiszem hogy hozzátok igazolna.pláne hogy lesz egy Metzelderetek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...