Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Ebben azért ne légy olyan biztos...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
még semmi sem biztos,ismétlem,semmi
ami eddig történt,lehet az csak figyelemelterelés,vagy valami hasonló baromság volt,amit az újságok írtak azokat meg tényleg nem szabad figyelembe venni
ez a Real Madrid,100+ millió euróval csak az igazolásokra,nyár végén MEGINT tapsolni fogunk Mijatovicnak hogy miket sikerült összehoznia,majd meglátjátok 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
rossz érzésem van ezzel az egésszel kapcsolatban.....úgy érzem totál ellesz baszva az összes igazolás......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
jobban szeretném, ha hülye pletykák helyett inkább nekiállnának dolgozni az illetékesek. Calderonnak csak a szája jár, de eddig megint csak annyit sikerült elköpnie, hogy mennyi pénz van igazolásra. mert ez ugye olyan jól bevált tavaly is, csak 20-30%al kellett többet fizetni a játékosokért.
Rockynhooo
nem igénylem szerény személyét 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
sztem nem egy nagy játékos.....a Milanban sem láttam, hogy nagyot alkotott volna... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
na, új név. marca bedobta a mûbrazil Oliveirát is...
zaki
Fakk, Henryval nagyon jó boltot csinált a Barca... :o

LasDen
Henrynak azért sok szerencsét, de mégse olyan túlsokat.... 😄
Mellesleg télleg nem kellene sok új játékos, de Schuster jön akkor megint lesz átalakítás.....remélem nem jön... 😄

Menyus489
Ilyen félreértésekbõl szoktak lenni a legnagyobb konfliktusok 😄
Henry-t én tisztelem, nagyon jó játékos, és ha a Barcát választotta, hát akkor így járt 😄
Nem érdekel, lehet nagyon jó a Barca, a lényeg, hogy mi jobbak legyünk, röviden és tömören 😄

Bátor fiú...

SLICK
Jáájj bocs.. :| Még mindig nem józanodtam ki úgy látszik :c
Én kérek elnézést ^.^

persze hogy Henryra gondoltam, azt hittem egyértelmû 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Szerintem Henryre gondolt..😄DDDDd

robotnyk
Henryre értette -_-
SLICK
Azárt azt ne nézd ki belõlem, hogy barcás leszek -.- Ezt sértésnek veszem! Ilyen, hülyeséget még ki se találj(atok)!

Rockynhooo
végre vmi okosat írtam 😄😄😄

sztem is 😄

REAL MADRID

Na mindegy, Henry-t akkor is sajnálom....

aki a Barcát választja, nem is kell ide...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
de miért akarjátok ennyire ujra építeni a csapatot?? :\
épp ez a lényeg h most jön egy kis folytonosság, 1-2-3 uj igazolással megspékelve... és nem kell ide Kaká , ha jön jön ha nem nem... Henry se kell ide, örülök h nem hozzánk jött! Van nekünk egy RVN-ünk!

"Na már csak abban reménykedek, hogy leigazoljuk van de Vaart-ot, Kaká-t, Nasri-t, esetleg Quaresma-t, Fabregas is jöhet"

ezek közül egy is elég bõven!

SLICK
Sztem Henry elkap egy jó formát, utána majd nézhetünk... Higyjétek el, Henry tud meglepetéseket okozni.
Na már csak abban reménykedek, hogy leigazoljuk van de Vaart-ot, Kaká-t, Nasri-t, esetleg Quaresma-t, Fabregas is jöhet bár amikor láttam meccseken, nem hozott kitûnõ formát (nálunk hátha bele rázódik 😛 ), meg ha kell csatár akkor tényleg olyat, aki hajt, tud folyamatos formát mutatni (persze a jobbikat) és sok gólt lõ.. Jelenleg nem sok ilyen játékos jut eszembe.
Na mindegy, Henry-t akkor is sajnálom.... :c

Oncsi
Etoo kijelentette hogy szeretne Henryvel együtt játszani😊. . .és nagyon várja,hogy együtt lehessenek pályán egy mezben. . .

ketten összeadva sem lõnek annyit,mint a mi RVN-unk !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Capellonak meg élõ 😊 Schusternek 1-2 milkát kéne fizetni csak

ha van elõszerzõdés akkor jönni fog 😞

REAL MADRID

Az angol sajtó úgy véli, hogy Henry távozása után eligazolhat Arsene Wenger és Cesc Fabregas is... a Real Madridba!

Atya úr isten 😄 Sztem hagyjuk meg a döntést hétfõre, ne tippelgessünk, bármi lehet kacsa, akár még Mourinho is lehet a végén elnézve ezt a zûrzavart 😄DD

félrevezetés is lehet 😊

Mellesleg az is éppúgy fura lenne, ha kupadöntõ elõtt mondanák, Schuster maradsz a seggeden, nem? 😊

Nem küldeti el, ennyire hülye nem lehet + k*rva sokat kéne kifizetni. Hát van értelme? Minden ellene szól

Most hirtelen mi ez a betojás? Had igazoljon oda Henry, és úgy járnak mint mi. Egy jó vkp kéne, erre odaigazolnak egy csatárt... Eto'o sztetek hogy reagál erre? 😊

Rockynhooo
Henry nem izgat, tõlem mehet a Barcaba, amíg ilyen yóó csapatunk van engem nem érdekel semmi 😉 1-2 igazolás még és rettegj barca jövõre is <#ravasz1>

REALista
BarcelonaReal Madrid 75-70
Nem baj otthon lehet majd javítani...😄

REALista
Biztosan hazai pályán szeretnének ünnepelni...O_o

LasDen
21:53 - Barcelona - Real Madrid 45-34 (3. negyed). Összesítésben: 0-2. A Real Madrid két húzóembere, Reyes (0 pont) és Bullock (2 pont) nagyon gyengén teljesítenek.

majd a következõ meccsen....

robotnyk
attól tartok Capello sorsa már rég eldõlt, a hétfõt csak a kupadöntõ miatt várják, mert ott ugye érdekelt Schuster. Dudek nem hinném, hogy ide jönne, bár megkeresték az ügynökét, de nem hinném, hogy padról padra fog igazolni.

amúgy ez a Henry dolog elgondolkodtatott. talán érdemes lenne mégis csak Kakát idehozni :p
LasDen
Valdesnél még Reinat is jobbnak tartom....vajon mért nem volt még válogatott... 😄

Menyus489
Én sem örülök más sérülésének, Henry-ra meg kíváncsi leszek ha tényleg a Barcába megy mit tud alkotni, és hogy a trióból akkor elküldenek/eladnak-e valakit. Szerintem Eto'o a legesélyesebb távozó.
Nálunk meg akkor a döntés a jövõ hét elején fog megszületni Capello maradását/távozását illetõen?
Casillast meg én is jobb kapusnak tartom, mint Valdést, szegény Casillast nagyon sokszor olyan kiszolgáltatott helyzetbe hozták, hogy nem tehetett róla, mégis nagyon lelkes volt, támogatta a társait, odatette mindig magát. Szóval õ nagy favorit számomra, és tényleg nagy nyereség a klub számára, és ha jön Dudek, akkor tényleg talán egy kis egészséges rivalizálás még dobhat is a teljesítményén.

Bátor fiú...

LasDen
átigazolások topikban is ez a tma... 😄 ott is mindenki azon van hogy még nem történt meg az igazolás....

robotnyk
catalunya informacion, el mundo deportivo, egymástól függetlenül. szar ügy tudom, de ha frusztrált vagy köss bele az élõ fába, ne belém.
ne vakeráljá már

REAL MADRID

hunbasser
sztem itt mindenki csak akkor fogja elhinni,ha látjuk a képeket is,amint épp a barca mezt tartja a kezében,jobbján laportával.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Miért mi a gond???😊

SLICK
hát az eszem eldobom o.O... na jó nem kommentálom inkább :S

5w0rdf15h
te okoskodsz....az h megjelenik a spanyol búlvároldalakon (AS és társai..) az marhanagy hír értékû....de sebaj valszeg nekik van igazuk eligazolt annak ellenére h hetek óta lenyilatkozta h nem igazol el sehova...meg h õ mutatja be mindenfelé az új mezt meg tegnapelõtt nyilatkozott h mit vár a következõ idénytõl dehát te biztos jobban tudod...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

robotnyk
igen.
az árat nem tudom, a marca és az as 24, az elmundo 35rõl ír.
robotnyk
egyébként örülnék neki, ha mi is elkezdenénk intézkedni. tudom, hogy vágyálom, de jó lenne, ha július 20-ra, a szabadságok végére végeznénk az átigazolásokkal.
amúgy az, hogy hétfõn lesz tájékoztatás edzõ ügyben, az azt vetíti elõre, hogy Schuster jön, csak megvárják a kupadöntõt...
SLICK
ez most komoly???

robotnyk
tájékozódj, ne okoskodj, kthx.
a sword 😄

teitt? nyomok egy printscreent 😄

REAL MADRID

5w0rdf15h
persze és a barca nyerte a bajnokságot....kb ekkora értékû a hír

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

részvétem neki

REAL MADRID

barcabol én puyolt birom csak 😊

REAL MADRID

robotnyk
Henry közben 4 évre aláírt a Barcához
hunbasser
mostanában a barca topikban kiveséztük valdést,és a barcások nagyon védték,szerintük nagyon jó kapus,még jobb mint Casillas -.-
ezen jót mosolyogtam,most tényleg kiderül,h mennyire jó is.remélem,h a következõ idényben már Casillas lesz a Zamora-díjas 😛

ReaL MaDRid x siempre