Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
de hogy vigyorognak még hozzá...
basszus ez hihetetlen saját magát bassza el a klub már megint.
elmebedeg idioták.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
de senki nem tud adni egy normális indokot arra hogy miért el elküldeni egy olyan embert akivel nyertünk??
mert én nem értem :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Chivu még nem a Barcáé.

Yo, Bitch!

Zizou5
demifaszom mar ez. barca: henry, jaja toure, abidal, chivu, lampard fabreges stb.. honnan van nekik ennyi kurva sok pénzuk? ujjenek már le a seggukre faszomat mar. mi meg vegyunk mar rendes játékosokat, me kezd elegem lenni.

RM.COM

Micsoda képek fogadnak, sorozatot beléjük <#violent><#violent>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
de bazzzzz egy cipész lesz az edzõ :S

Chivu , Henry a BArcanal.. nagyon nájsz :S:S:S:S:S
Abidal , Lampard esélyes a barcanal.... így kell :S:S

Madrid: ? elment Becks , Roby ,Capello aki bajnokságot nyert :S

Rejkárd meg marad úgy h semmit sem nyert :S

a mai futbalban nem lehet már nyerni szép játékkal ,sokkkal inkább az erõ dominál már! és így mi lesz velünnk? :S

ProgaBenek igaza van ez a Cipész elutazik mondjuk Milanoba egy Milan - Madrid meccsre hát ott fogja összeszarni magát :\

ennyi...
REALista
Már csak Nistelrooyt kell elküldeni is jöhet a következõü szezon...HALA MADRID!!!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
kitérdekel:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
nincs!

szeretem a vezetõséget <#mf1>

REAL MADRID

I3andy
De ha reálisan nézzük a dolgokat akkor igazam van.

ProGabe
"hanem a barca veszítette el"

igen?és õk kaptak trófeát,amire fel volt vésve hogy vesztes vagy mi??????<#falbav>
az egy dolog hogy a barcasaok ezzel vigasztalják magukat,de hogy te madridista létedre ilyet leírj... láttál te egyáltalán tavaszi meccset a Madridtól?
olyan szinten felb@szták most az agyam,szétesõ barcanál marad a sz@r edzõ,nálunk meg elküldik azt az ember aki a nulláról egy év alatt bajnokságot nyert,most meg kezdõdik minden elölrõl,egy suszter szintû senkivel,aki össze fossa magát majd amint megtudja mekkora klub a Real Madrid,egy Getafehez képest
persze nem leszek akkora idióta mint a madridista fórumában az a gyerek,aki VdB fan,de hogy ennek a cipésznek nem adok egy lyukas garast sem az biztos,5 meccs és lobogni fognak a fehér zsebkendõk
ilyet egyébként még sosem írtam le,mármint ennyire pesszimista jövõképet,de most tényleg elszállt valami az agyakban odaát... méghogy Capello nem illik a képbe,amit elképzeltek,bazzeg az enyémbe illik:megnyerni a következõ bajnokságokat!!!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
igen érdekes hozzáállás egy madridistától

REALista
"És nem is mi nyertük meg a bajnokságot, hanem a barca veszítette el"

Ezt még a barca szurkoloknak elnézem de egy Madrid szurkolónak...

Csabesz6

I3andy
Szerintem sem baj, hogy elküldték Capellót. Összeveszett egy csomó játékossal. És nem is mi nyertük meg a bajnokságot, hanem a barca veszítette el. Az elmúlt években több pontot szereztünk a noname edzõkkel, mint most Capellóval. De sztem se egy Schuster kell ide. Sokkal inkább Mourinho, Benitez, Scolari szerû valaki.

REALista
Egyébként ezek után nem tudom ki az a marha aki idejön edzõnek...😄DDD

ProGabe
Az FC Barcelona 15 millió fontos ajánlatra készül Frank Lampardért

bazzeg mi megy menesztjük azt az edzõt aki valamit végre elért 4 év után,mi van itt????

13:43 - Arroyo elmondta, hogy egyhangúlag voksoltak Fabio Capello menesztése mellett. Predrag Mijatovic hozzátette, hogy elismerik az olasz munkáját, de nem õ az ideális személy ahhoz, hogy folytassa a projektet, melyen dolgozik a klub.

egyhangúan kijelenthetjük hogy hülye az összes

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Ezt is megértük egy sikeres idény után most itt állunk edzõ és új igazolások nélkül....<#levele><#levele><#levele>

Villar Mir-t elnöknek...😄

Csabesz6
olyan értelemben 1. hogy idejött és nyert is.

Csabesz6
Capellonak az 1. szezonja volt, ezt elfelejtetted.

REALista
Legalább 9-10 pontal nyerhettük volna a bajnokságot ha csapat hamarabb összeáll most jön megint egy új edzõ akivel az elsõ pár hónapban szenvedni fogunk...fasza<#levele>

hunbasser
de maga a szavazás értelmi szerzõje gondolom,h õ.

ReaL MaDRid x siempre

kilyking
Csak azt nézd hogy milyen gyenge volt a bajnokság.A barca fele olyan jó nem volt mint az elözõ szezonban.Én nem sajnálom hogy nem Capello lesz jövõre.

!!!HALA MADRID!!!

nem csak Calderón szavazott ezt azér elfelejtitek.

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
te yo ég egy Suszter-ért kell könyörögni! és kinek? Egy Getáfénak! :\

nem tom miért õt kell ha már nincs CApello, Suszter 4 szer annyi idõt játszott a Barcaba mint nálunk :|

Remélem Susztert télleg csak Suszternek veszzük, azaz javítsa a cipõket! xD

REALista
Hát ez nekem nagyon furcsa 4 éve folyamatosan cserélõdnek az edzõk eredmény nélkül erre jön Capello és megnyerjük a bajnokságot erre elküldik!Kezdem azt hinni hogy Villar Mir kellett volna megválasztani...

ahelyett, hogy felvennénk a versenyt igazolások terén a barcával, inkább elzavarjuk az edzõnket, aki végre valamit letett az asztalra, elhiszem hogy ez a real madrid, de én inkább harmincegyedik bajnoki címet meg bl-t akarok nem azt, hogy hûdeszép focival kikapjunk a kiscsapatoktól is... nemértem miértelme ennek az egésznek, a büszkeséggel kitörölhetjük a seggünket, ha nemjönnek az eredmények
hunbasser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BASSZA SZÁJBA A KURVA ANYJÁT CALDERÓN

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
egen igy kivülálloként nekem is ez lenne reakciom:|

Zizou5
azért én még mindíg nem mondanám 100%osra a hírt... faszomért kell variálni folyamatosan.. maradna és vennénk már játékosokat faszomat.

És még Getafeval kell TÁRGYALNUNK Schusterért, röhej

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
😄DDDDDDDDddddddd

Yo, Bitch!

Csabesz6
JÓ BÜDÖS KURVA ANNYÁT AZ ÖSSZES SZARHÁZI GECINEK AKI EZT KIGONDOLTA,VÉGREHAJTOTTA.ANNYIRA ESZEMENTEK HOGY EZ HIHETETLEN.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH FASZOM KIVAN EZEKKEL A HUGYAGYO VADBAROM PÉNZSZÓRÓ IDOTA ....jolvan eleg lesz.:@:@:@
erre mia faszt lehet mondani? mérhetetlenül csalódött és dühös vagyok.bazmeg, it egy edzõ , megnyerjük vele a ligát,( most lényegtelen hogy hogyan) és elküldik.kérdem én? mire jó ez?
jah arra hogy megin összeszokjunk , mer uj edzö uj taktika ,állandóság az megvan bazmeg
nyugodtan törölje robo vagy bárki(sõt töröld ki lécci), de ezt muszály volt

!!!!!!!!HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!
Ui.: KABD BE A FASZOM CALDERON

9csöves9
2017-ben visszatér,és nyer veletek egy bajnokságot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Nem csodálkoznék, ha ezek után visszavonulna Capello.

Ennyit Don Fabioról... 😞
zaki
Hivatalos?

Á ezt nem hiszem el. Már az sem elég, ha bajnokságot nyerünk? Remélem nem kell újabb 4 évet várni a következõ bajnoki címig...

Fogadok, hogy Schuster télig lesz edzõ, és elzavarják.

zaki
Hát... Talán tapasztaltabb pléjákat kéne elsõsorban igazolni, és gyorsan, mert a Barca tényleg belehúzott... :o

Most pedig már hivatalos: Capello távozik.

Na a rohadt életbe... Így már nem is tud valahogy érdekelni mi lesz.
Erre várunk 4 éve, hogy egy edzõ maradjon itt, erre bajnoki cím sikerül, és akkor is megy... Így mikor és hogy a büdös francba lesz rend nálunk?

A pénzügyeirõl méltán népszerû edzõ... 😄

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

lol ez kész agyhalál... <#idiota><#idiota><#idiota>
A Marca és az AS eddigi információi hamisnak bizonyultak. Az elõzetes hírekkel ellentétben Tornyi Barnabás veszi át a Királyi gárda irányítását.

A Radio Marca szerint egyébként Capello menesztése már biztos, jelen pillanatban az új vezetõedzõ személye a kérdéses. A legesélyesebb a kispadra Bernd Schuster, mellette pedig minimális esélye van még Michael Laudrupnak, Ronald Koemannak, sõt állítólag Joaquin Caparrosnak is. A hírek ellenére tudatjuk hûséges olvasóinkkal, hogy mindezek csak egy médium spekulációi, és a hivatalos bejelentésig még bármi megtörténhet!

Akkor az egésznek mi értelme?

Pedig úgy tûnik, legalábbis kitekerem az újságírók nyakát, ha marad 😄
Ha meg elmegy, akkor Calderónét 😊

REALista
Hát nagyon csalódott leszek ha elküldik Capellot...

Dél van, tehát megkezdõdött a Real Madrid elnökségi ülése. A sajtótájékoztató 14 óra fele várható, de nem kizárt, hogy már elõbb tudni fogjuk a vezetõség döntéseit.

Na, az igazság pillanatai

Bernd Schuster megegyezett Angel Torresszel, így mostantól zöld útja van a "Fehér Házba".

Na, remélem ezt is csak kitalálta valami noname 😊