Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
<#sir>hihetetlen mertekben sajnalom Capellot.és a csapatot.és magungat.
beszarás komolyan mondom.mind1 már levéstem a gondolataim elöbb jó velõsen.<#duma><#schmoll2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
Mostmár minden évben új korszak kezdõdik majd és ha esetleg nyerünk valamit akkor persze edzõ váltás lesz!/ha meg nem akkor is.😄/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bár költené, legalább lenne játékos... Még az sincs

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mijatovic: ,,Csak azért dolgozunk, hogy a Real Madrid erõsebb legyen. Mostantól kezdve azért kell harcolnunk, hogy elindítsunk egy új korszakot."

Már megint új korszak? Tavaly nem az volt?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
19 millió

Calderon szépen halad a Sanz-féle úton. elküldött egy bajnok edzõt, szórja a pénzt. ha így folytatja, megint csõdközelben lehetünk a következõ elnökválasztásra.
sokkal több 😊

én 80 ra emléxem de sztem hülyeség xd

REAL MADRID

LasDen
"Bernd Schuster azt képviseli amit szeretnénk, de tisztában vagyunk azzal, hogy szerzõdése van a Getafeval és tiszteletben kell tartani a klubot." - Látszik milyen a kapcsolat a két klub között, mertha más capat edzõje lenne sokkal agresszívebbek lettek volna...

" Tegnap elmondtam Baldininek, hogy a továbbiakban már nem õ fogja betölteni a klub szakmai tanácsadójának szerepkörét." - pedig sztem nagyon jól végezte a munkáját....

"Maximálisan megbízom az elnökségben, és a klub sportvezetésében, s úgy hisszük, ez a döntés jót tesz a klubnak." - most azt mondom, hogy egy faszt....

A píz meg talán 5-10 millió....de lehet hülyeséget mondok... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jAsOn VoOrHeEs
Még korábban olvastam valahol, hogy Capello szerzõdésében volt egy záradék, miszerint keményen perkálni kell neki a klubnak abban az esetben, ha még a szerzõdésének lejárta elõtt távoznia kell. Ez mennyi is volt?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hunbasser
eléggé udvarias,ezt becsülöm benne

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
le lehet igazolni, de annál jobb minnél hamarabb elkezdõdik a csapatépítés a végleges kerettel....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
ja mire elérünk oda barca úgy megerõsödik h jövõre kiskanállal sem szednek össze minket... Van egy olyan érzésem h mi köv. szezonban nagy pofonokba szaladunk bele...

Fabio Capello: "Köszönöm azoknak, akik megadták a lehetõséget arra, hogy másodszor is edzhettem ezt a nagy csapatot. Hálás vagyok a csapatnak, a szakmai stábnak, az orvosi csapatnak és különösen Franco Baldininek, aki végig támogatott engem."

A vezetõségrõl nem szól 😄

hunbasser
hirtelen nem jut eszembe egy eset sem,de volt pár igazolás,ami csak úgy hirtelen jött,erre emlékszem,és akár most is lehet így

ReaL MaDRid x siempre

hirtelen csak jön egy hír,h a Real leigazolta xy-t,mi meg csak lesünk majd,h semmi hûhó nem volt,

Ilyen mikor volt utoljára? 😄 Amikor Ramost vettük max.

Diarra, Reyes úgy tele volt kürtölve, igazából mindenki be volt harangozva utóbbi idõben

hunbasser
nem tudom mit paráztok 😄 még van több,mint két hónap,azalatt 100 játékost le lehet igazolni.tuti,h lesz meglepetés idén is,majd csak figyeld meg,júliusban hirtelen csak jön egy hír,h a Real leigazolta xy-t,mi meg csak lesünk majd,h semmi hûhó nem volt,közben meg leigazoltunk egy hatalmas játékost.

ReaL MaDRid x siempre

Ja, és fõleg azért nem szerettem (szerettük) mert a második évében Del Pierot csereként játszatta (amikor egyáltalán játszatta)

Mondjuk nálunk ffordítva teszi, Rault berakja (berakta), pedig nem kéne 😄

hunbasser
én egyet is értek veled,én is hangoztattam már ezt jópárszor.

utolsó elõtti mondat szúrja csak a szemünket -.-

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Ja, és fõleg azért nem szerettem (szerettük) mert a második évében Del Pierot csereként játszatta (amikor egyáltalán játszatta) és helyette az a Zlatan volt kezdõ, aki feleannyit nem tett le az asztalra 80 percek alatt, mint Alex 10-ek alatt. Meg még sorolhatnám: semmi látványos foci (bár a mai játékban az õ játékstílusa érvényesült, de Lippi után fura volt), rossz viszony a játékosokkal, stb. Lehet hogy õ egy sz.r ember(legalábbis a futballéletben való viszonyai), de nagyon jó edzõ.

Hajrá Magyarország!

de az a baj, hogy játékos sincs még mindig nagy név a pakliban sem, max. Tevez

Rockynhooo
az mekkora lenne már 😮

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
majd ha Murinnyó vagy Wenger vagy vki nagyobb jön nem suszti akkor majd örülni fogok :\

REALista
Wenger nem kell Murinnyó jöhet!

Zsolti9014
Én nem szerettem Capellót a Juvénál sem, de akkor nálunk, most nálatok csinált bajnokcsapatot a sztárokból. Sajnos a Real egyre inkább úgy tûnik hogy csak igazolgatni akar, nem pedig nyerni. Del Bosque még most is vígan ülhetne a kispadon, de nem. Szerintem sokkal jobb edzõ, mint az utána következõk közül akár Luxemburgo, akár Caro, vagy éppen Queiroz. Sajnos ugyanaz a probléma, ami a magyar fociban: nincs türelem, ha nem jön rögtön az eredmény (vagy nem annyi amennyi kupát akarnak- a Real esetében) akkor rögtön ezõváltás. Így NEM lehet csapatot építeni.

Ez csak az én véleményem, nem sértegetés, csak baráti észrevétel. Remélem a Real hamarosan ismét belelendül, és BL-ezüstöt szerez a Juve mögött. <#crazya>
Sok sikert!

Hajrá Magyarország!

Zizou5
végülis. ugy hallottam wenger távozik, esetleg mournho is. mijo lenne má az egyik : p

LasDen
jól is kijöhet a dolog, de ha neked vmire van egy jó megoldásod ami sorozatban jó, akkor a köv alkalommal nem fogsz egy újat kipróbálni....

hunbasser
most hirtelen arra is gondoltam,h az edzõváltásból akár még jól ki is jöhetünk

elvégre,miért ne?

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
lehet vmi konkurens csapat hívei és minket így baszogatnak..
lehet szektásodtak is o.O

Rockynhooo
de még ha hoznának helyette egy Wengert vagy Murinnyót vagy vmi nagyobb nevet... de neeem :S

,,Lássuk csak mink van, baseballutó, kés, láncfûrész, kalasnyikov..."

REALista
Kicsit olyan ez az egész mintha a vezetõségnek érdeke lenne hogy ne nyerjünk szart se...nem értem ezt az egészet...😞

nem baj, nagyon jó volt olvasni, komolyan 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szartúró köcsög parasztok
ez jó volt 😊

LasDen
Egy kibaszottt szar nap után totál leégett nyakkal szar kedvvel hazajövök és ez a geci még tetézi.....faszkalap Calderón tavaly magyarázott, hogy Capello történjék bármi marad erre megin elbasznak mindent....Schuster egy rakás fos, ugyse tud majd semmit se csinálni a csapattal és megin kezdõdik elõrõl minden.....kapja be az egész vezetõség Calderónnal és Mijatoviccal az élen.....hogy a faszbe nem tünt fel nekik, hogy Capello elkezdett vmit és kezdett bejönni...erre ezek a szartúró köcsög parasztok jól átbaszták Capello fejét a palánkon, mert Õ megint megmutatta, hogy tudott bajnok csapatot csinálni a tavaly még csak játékosok gyülekezetébõl.....egy nagy baszás lesz megin....még Rijkardot sem küldték el, mert nem nyert lófaszt sem a barcaval....nem kezdenek egybõl új edzõ után kutatni.....

U.i.: Elnézést a szóhasználatért, de eléggé megterhelõ napom volt. Lehet, hogy néhol kicsit értelmetlen lett a dolog

zaki
Pont ez akartam mondani xd

nem kicsit, nagyon
Csabesz6
szerintem 1 értelmû hogy elbasztÁK...ezek nem MI voltunk( a csapat, a lélek, a tûz) hanem azok a gyökér fennt csücsülõ redvás...waa

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
hát de istenem német edzõt ide?! :S
nem értek sok mindent :\ úgylátszik nem értünk annyira a focihoz mint a vezetõk :|vagy vmi nagyon yo tervük van!
de wááá Itt van Capello egy világszerte elismert sikeres edzõ akinek azért elég nagy tekintélye van, idekerül hozzánk , yo kell egy fél idény mire összerázza a csapatot ez alap, a tavaszi szezonba remekel és bajnok...! itt a köv. szezon, itt már nem kellett vna összeszokni meg stb, simán jöhettek vna az eredmények, nem lett vna az év eleji szokásis baszakodás!
és erre mit csinálnak? a Getafe edzõjét akarják a padra , aki neve nem sok at mondd, és még német ráádásul, az hogy Suszter az meg már cska hab a tortán:|
nem akarok vészmadárkodni , de ... lehet hogy elk*rtuk :S

közjóléti-népimarketinges...<#idiota><#idiota>
ProGabe
hát igen,majd egy német edzõ biztos megmutatja milyen a látványos,brazilos foci -.-
lehet hogy nagyon sokáig fogunk még erre a napra emlékezni,a napra amikor újra szétesett a Madrid :'(

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
úúú az már eleve rossz :\

zaki
Német. 😄

Rockynhooo
ez a cipész csávó amúgy milyen edzõ?

zaki
Ezek után ki a f@szom fogja majd elvállalni a csapatot? Komoly edzõ biztosan nem.
Ha még beragadunk a rajtnál, és a végén összejön minden, mint most, akkor is mennie kell az edzõnek. Ilyen a világon sehol sincs, csak nálunk (Fradi-Pintér)... xD. Le kell mondani a szezon végén, az a tuti. :c

zaki
xD...

REALista
Ráadásul még a vezetõségünket is lefizették és az sem lehetett túl olcsó...😄DDDDDDDd

SLICK
ja még kihagytam Nasrit és Fabregast.... -.-

SLICK
Nem értem a több száz csapatból miért pont nekünk van ekkor mocsadék vezetõségünk???
Ha msotmár nem hozzák ide Kakát, van Der Vaartot, Quaresmat, akkor Abidalt is elhozhatnánk Barca elõl (amire kicsi az esély)...
Már elnézést, de hogy ekkora görény legyen vki ahhoz már ész kell!!!

Biztos úgy gondolta Calderón, hogy cipõkre túl sokat költünk, ezért olyan edzõ kell, aki abban is járatos, hozza Schustert... És a megspórolt pénzbõl 80 évesen le tudjuk végre igazolni Kakát.

Rockynhooo
hmmm, akkor õ nem szeret nyerni úgytûnik :\

láttátok az új mezünket? 😮
Csabesz6
"nem illik bele Mr. Calderón fasszopoó meleg sportprojektjébe"