Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha Capello maradna, az ottaniak helyében már odamennék az AS vagy a Marca épületéhez, hogy mit képzelnek már

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mit nem adnék, ha kiderülne ez az egész egy kamu volt, és Capello marad 😊

De az a baj, annyiszor átvertek már a spanyolok, és mégis itt vagyunk betojva 😄, és ha most is kacsa volt, késõbb úgyis megint megijedünk, ha valamit összezagyválnak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zizou5
ott a pont. -.- nyerunk mindent, nem hogy gyorsan lecsapnánk a a jo játékosokra, akik elakarnak menni JO csapatokhoz, amik bajnokságot nyernek neem. iszogatunk dugjuk a titkárnõt, aztán basszuk ki capellot. istenem. ez bazdmeg vezetoseg. elegem van.

SLICK
de nem értem... Miért van ilyen nyomorék vezetõség nálunk??? Angliában bezzeg ha buknak ha nyernek mindig marad az edzõ.. pl: Sir Alex Fergusson már elég régóta teljesít

Zizou5
kb... <#wow1><#wow1><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#sir><#sir>

Csabesz6
ha menesztik Capellot akkor én
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megbaszom a ravatalon a calderon jo kurva annyát

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
Capello maradj <#worship>
<#rinya>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

2007.06.28., Forrás: www.marca.es

Bár a hivatalos bejelentésig még várni kell, a Radio Marca fél órával éjfél elõtt kész tényként tálalta, hogy Fabio Capellót menesztették a Real Madrid vezetõedzõi posztjáról. Az olasz tréner 1997 után 2007-ben is bajnokságot nyert a királyi alakulattal, ennek ellenére távozni lesz kénytelen, már ha legalábbis beigazolódnak a rádióállomás értesülései, melyre igen jó esély van. A Real Madrid elnöksége holnap délben ül össze, ezt követõen pedig minden bizonnyal hivatalosan is bejelentik, hogy a következõ szezont már Bernd Schusterrel kezdi a bajnokcsapat.

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
ááááá eddig nem voltam ki ilyen igazolós dolgok miatt , de már bassza csõröm h a barca yokat igazol mi meg...?!
na mind1 hátha ezután majd szerzünk 1-2 yo játékost, mind1 nekünk van mire építeni!
végülis a barca még senkit nem nyúlt e azok közül akik a tervbe vannak véve! Rafa Vander Vaart , Quaresma stb.... majd ott van rájuk még júli és augusztus!
mind1 nem izgat a barca kiket igazol , reszkessenek jövõre is 😊

SLICK
Amúgy ha elnézem, csatárból már nem nagyon kell más. Raúl, RvN, Higuaín, Robinho, Reyes (ha marad)...
Középpályán és még talán a védõk szélein erõsítenék... RC után kell egy Abidal szintû játékos szvsz, esetleg jobb oldalra Cicinho mellé még vkit, habár engem meglepett Salgado teljesítménye az utsó meccsen csak passzoknál kicsit odafigyelhetett volna.
Középpályára elképzelném Fabregast, Nasrit (ha nem jönne Fabregas), van der Vaartot, Kaká-t... tök midnegy ki csak közülük legyen...

LasDen
1 oldal írta.....1....és az is magyar....sehol máshol nem láttam egyetlen utalást rá, hogy ez igaz lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
nem. barcelonaba igazol 1 ekkora tehetség akkor végunk. foleg henryvel. akkor mar inkabb el vhova, mint h oda, de mégis, inkább ide. 22 milla csekélység érte -.- : C

LasDen
ha nincsenek a tervben benne akkor nem tök mind1?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Engem az dûhít h mi pöcsölünk csak... az összes nagy játékost elviszik elõlünk.

Oncsi
Ma kaptam Foci hireket smsben !!

Fabregas 22milla BArcelona(nagyon közel a megegyezés) !!!!:S:S .. ezek igazolnak:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo

A Feyenoord szerzõdtette Giovanni van Bronckhorstot!

Csabesz6
mondanám add mega számod és küldök smst, de beszart a widget sms küldöm:\+péz meg nincs a telomon

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
21:03 - Korábbi információk szerint holnap 12 órától összeül a Real Madrid elnöksége. Ezt követõen Miguel Ángel Arroyo ismerteti a meghozott döntéseket, s vélhetõen bejelenti, hogy Fabio Capello vagy Bernd Schuster irányítja a továbbiakban a gárdát. Lapértesülések szerint erre a német trénernek jóval nagyobb az esélye.

Pont nem leszek itthon....akkor még 3,5 órát kell várnom hog megtudjam 😞

ProGabe
ha holnap nem lesz döntés,remélem kitör a forradalom madridban!miért van az hogy megint mi ébredünk késõn?lehet elvakította az elnökséget a két bajnoki?
az mondjuk egy másik dolog,hogy amint bejelentik hogy Capello marad,nagyon felértékelõdik a csapat a játékospiacon,és megint mindenki hozzánk akar majd jönni futballozni,hiszen látják hogy itt csapat van,hajtás van,bajnoki arany van 😊 legalábbis remélem hogy így lesz,ugye így lesz,ugye?<#dumcsi>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
Chivu a Barcáé. lehet, hogy rövidesen Abidal is.

mi meg szarakodunk még mindig.
Csabesz6
madridista forumon egyik arc avatrja😊

RaulwakY
nem nagy hatalmas😊-jó lesz msnképnek😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

REALista
Ez nagyon nagy!<#hawaii>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dedurva xd

REAL MADRID

LasDen
nemtudom minek ez a Drenth gyerek....túlságosan lutri hogy mit nyújtana....

Zizou5
nekem seedorf jutott eszembe rola : )

azon a fotón tisztára mint egy csaj 😄

Zizou5
Offenzíva Drenthéért

hát én még speciel nem hallottam rola, de meggyõzött 1 picit a madridista.hu szerkeztõje. : )

Rockynhooo
nem olyan biztos azért , de remélem azért!

vezérszuszu
HEHE!
Nagyon ügyes gyerek!
Köszi a videot

Ezt a srácot egyszer még istenteníteni fogjuk... Mint ahogy az apuciját is 😄
Z
Kis Zidán! <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rockynhooo
nem biztos hogy nagyot akarnak, messze még aug. vége!

Oncsi
egyetértek veled !!! nem aztmondtam ,hogy nagy igazolások kellenek,hanem azért van iylen csönd,mert azt akarnak !!! amikor egy két poszterõsitõ lurkó kellene !!!

nektek nem nagy igazolások kellenének hanem max 1-2 kicsi és csapatösszeszokás, attól, hogy megnyertétek a bajnokásgot gondolom ti is éreztétek hogy ez így elég gyengus volt 😊

Oncsi
Ti legalább igazoltatok vkit,mi meg . . . nagy csönd = nagy Igazolások ??

feltéve ha jön, de mivel jött Suazo, sajnos nem sok esélyt látok rá...

holmikor?

Legalább Ibrahimobitch kezdheti a posztját félteni 😄D

😄D

:asdasdsad

REAL MADRID

robotnyk
nem lepõdök meg a véleményeden, miután mélyen benyalt nektek 😄
de annál jobb játékos...

Oncsi
Mint aki figyelmezteti a nöstényeket,hogy jön az oroszlán😄😄
szegény😄

LasDen
most hogy mondod....

zaki
Inkább mint egy majom... :o

LasDen

Mint vmi gyógyós elmebeteg.... 😄

SLICK
én is heggesztek logót ha érdekel -.-

Oncsi
köszi<#worship><#worship>

kösz 😊